![]() |
An wen erinnern mich die beiden nur? :D
Gab es da mal einen Nick biiFiesTonik oder so? Ich kann das nicht so einordnen ;-) |
Zitat:
|
Zitat:
gülmekten ölüyorrummmmmmmm...)))) I LIkeeeeeee.....)) |
Zitat:
benim favoritim 2 resmi...)))))))))))))))))) |
Zitat:
Türkiyenin en büyük aktörüne selamla ve 15 . ölüm yıl dönümünde kendisini rahmet, saygı, sevgi ve özlemle mekanin cennet olsun güzel insan bana cocuklugumda verdigi co$ku,ya$attigi mutluluk'dan dolayi seviyorum onu,filimlerini her izledigimde hala deli gibi gülüyorum ,sanirim ömrümün sonuna kadar yüzümü güldürmeye devam edecek. kolay değil birini mutlu etmek, yüzünü güldürmek. bu açıdan üzerimdeki hakkini ödeyemem... Beni isterseniz dövün ama Bırakın istediğim gibi güleyim.." KemalSunal |
Lütfen izleyin...
Insanin aklina söylecek söz gelmiyor...$imdi bu mu hayvan ? Sokakta ölüme terk edilmiş henüz 10 günlük bebeğe annelik yapmayı kabul eden tek gözlü ama koca yürekli kedi "BADE".. |
Soyadi gibi ÖZTÜRK bir ADAM
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Ben Polis Çocuğuyum Babam Eve Gelmeden Uyuyamazdım Bir Anne Evladını Bir Evlat Babasını Bir Kadın Eşini Beklerken Acı Haberi Geliyor Ülkeme Her Gün Ateş Düşerken Kimse Bana Eğlence Programı Demesin...
Beyazıt ÖZTÜRK (2013) Seni yetistirenlerin ellerinden öptüm, senide anlindan öptüm LG Nurbanu |
memleketimin meshur zironu, leckerrrrrr
|
|
|
Ist der missbrauch von einem Kind, der Preis für ein menschenwürdiges leben???
|
savastan, ölümden kacan bir cocuk
günesli güzel günleri sana cok gördüler, elinden aldilar umudunu
bu dünya adaletsiz cocuk, bu dünya zorba simdi senin hakkini kimler savunacak??? Zitat:
|
Zitat:
|
@ hic kimse / niemand
|
$u aralar rus sosyal medya sinda en fazla payla$ilan "resim"
![]() kolay gelsin ..."Yeni Türkiye" |
|
Sanli TÜRK Bayraginin anlami
|
Da bringst du mich jetzt auf etwas. ich muss mal mit meinem verschollenen und wiedergefundenen Zwillingsbruder mal zwei zwillingssschwestern auf eine cola einladen. In der türkei sind die Coladosen aber schöner als diese dämliche colaflasche oder? :D
![]() |
Lan yeter artik bütün vaybee ye kepaze oldun,
o kiz sana pas vermez , seni begenmedi. Git kendi klasinda birini bul, o kizdan sana yar olmaz. |
Cümle alem duydu seni bir o duymuyor,
nasil pesinde kostugunu! Sen bu kiza fena abayi yakmissin, ama NAFILE bosuna ugrasiyorsun |
Galiba buruya gözattipta bunu görmeyen yoktur bence :D
Zitat:
|
Zitat:
Heee de gec....tam bir piskopat ruh hastasi manyak bak banu ne güzel yazmi$ git kendi klassinda birini bul diyor |
![]() Loool, das erinnert mich an so eine Hunde-Familie mit der Hündin womanBee :D |
|
neden bu zamanda bosanmalar artdi diye sasirmayin
Gecici özellikler pesinden kosanlar nicin evlilik artik ömür boyu sürmüyor diye sasirmasinlar
|
hem camiye hem kiliseye mum vermek
eskiden AKP nin reklamini yapiyordu, simdide yahudi mali olan coca-colanin reklamini yapiyor,
yani hem camiye ve kilisiye mum veriyor, senin ne mal oldugun anlasildi :D |
hasta yim "baba" sana
![]() ölülerinin "hötüne" nasil pamuk tikanir diye "var" degiliz biz baba :D |
![]() Barış Manço'yu aramızdan ayrılışının 17. yılında saygı ve özlemle anıyoruz. #BarisAbi |
|
PKK yapilanmasi
Bircok insan bu harfler nedir kim kiminle bunu bilmediği için bu açıklamayı uygun gördüm.
Yani anlayacağınız PKK bir Hristiyan kulübüdür amaçları Seladdin Eyyubi'den Müslumanlar dan öç almaktir. |
ich lebe seit 40 Jahren mitten in good old Munich
hier geht rein gar nix ... |
ilber ortayli :D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D
![]() |
Ezel dogal ortaminda görüntülendi
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:54 Uhr. |