Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Skandal!!! Erdoğan'ın Avukatı girmediği sınavı kazandı (http://localhost/forum/showthread.php?t=14044)

Lara__ 11.06.2017 00:28

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121806)
AGZA BAK BERLININ KANALIZYONU belkimde daha temiz...herkes yediginden ikram edermis...varmi baska yediklerin.deam et anlar reziligini.ben senin anani anmam..kimbilir nekadar sevinmistir kadin cagiz,fakat senin gibi bir pislik rezil AIDS li kaltak doguracagina sicsa daha rahat ederdi kadincagiz..ne olacak tapanak sövalyesi kemalist capulcdan ahlak kuralimi bekleyecegiz, bogulun karanlik maranizda küfür yosmalari sizi

O rosbu cocugu hala ahlak dersi vermeye calsiiyor...Lan p iccc..,kahbenin sictigi ,anandan bir damladami helal süt emmedin ahlak namusu yoksunu $erefsiz.....Birazdan hanki nikinle yazicam G.ötoglan...Lan senin hic mi gururun yok,hic mi onurun yok? yaa..nasil bir pisliksin sen??????

YigitAdam 11.06.2017 00:39

kendini tarif etmekten nekadarda hoslaniyorsun...müsteri eksikligimi cekiyorsun kaltak.Yeter mide bulandirdin herkes anladi küfür veledi oldugunu...o yaptigin küfürleri bin misliyle iade ettigim halde günlerdir doymadan yedi sulaleni sövdürüyorsun.bir insan ancak bukadar cukurlasir..birkac nikle yazmak senin isin kemalist korkak yobaz ben seyrangaha yaziyorum, cevap laradan geliyor.:-)veya tersi, ulan benim ayaklarimin altini kac kemalist capulcu yaladigini cok iyi bilirsiniz onun icin ancak sanalda havlarsiniz...biliyorum ilgi istiyorsun a-sosyal maymun istahli capulcu , baska kapiya

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121808)
O rosbu cocugu hala ahlak dersi vermeye calsiiyor...Lan p iccc..,kahbenin sictigi ,anandan bir damladami helal süt emmedin ahlak namusu yoksunu $erefsiz.....Birazdan hanki nikinle yazicam G.ötoglan...Lan senin hic mi gururun yok,hic mi onurun yok? yaa..nasil bir pisliksin sen??????

11.06.2017 00:43

Läng sen küfürden ne anlarsin? Lara'nin sana ettigi küfürü bir baska erkege yapilsa aninda kendini intihar eder. Kendine yediremez bir bayandan küfür yemeyi ve forumdan cikar gider.
Hadi simdi de emaskara nickinle gel küfürlerine devam et.

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121809)
kendini tarif etmekten nekadarda hoslaniyorsun...müsteri eksikligimi cekiyorsun kaltat..Yeter mide bulandirdin herkes anladi küfür veledi oldugunu...o yaptigin küfürleri bin misliyle iade ettigim halde günlerdir doymadan yedi sulaleni sövdürüyorsun.bir insan ncak bukadar cukurlasir..birkac nikle yazmak senin isin kemalist korkak yobaz ben seyrangaha yaziyorum cevap laradan geliyor.:-) ulan benim ayaklarimin altina kac kemalist capulcu yaladigini cok iyi bilirsiniz onun icin ancak sanalda havlarsiniz...biliyorum ilgi istiyorsun a-sosyal maymun istahli capulcu , baska kapiya

YigitAdam 11.06.2017 00:56

lan senin zerre serefin olsaydi bana burda yazmazdin...verdigin söze dururdun ..yoksa laranin eteginin altindan cesaretmi buldun :-) hadi ordan sanal fareleri sizi..sayet emaskar niki bana aitsa dünyanin en alcak insaniyim......aksi halde sizler öylesiniz.

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121810)
Läng sen küfürden ne anlarsin? Lara'nin sana ettigi küfürü bir baska erkege yapilsa aninda kendini intihar eder. Kendine yediremez bir bayandan küfür yemeyi ve forumdan cikar gider.
Hadi simdi de emaskara nickinle gel küfürlerine devam et.

11.06.2017 10:56

Lara, Lara, Lara diye bagira bagira gebereceksiniz läng. Kabak tadi verdi artik.
Hem bu bu konu benim actigim konu.. Eger birisi cekip gitmesi lazimsa o da seninsin... bilgine :D

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121811)
lan senin zerre serefin olsaydi bana burda yazmazdin...verdigin söze dururdun ..yoksa laranin eteginin altindan cesaretmi buldun :-) hadi ordan sanal fareleri sizi..sayet emaskar niki bana aitsa dünyanin en alcak insaniyim......aksi halde sizler öylesiniz.

11.06.2017 14:39

SeyranGay

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121788)
Lara, tehdit etme, basina bir is gelir, bizden bilirler. Bunlarin hasimlari coktur, belallarini bulurlar hic merak etme. Arayan Mevla'sina da bulurmus belasina. Adres dedigi yer de Allah hastir ettigi yer..

Ama oraya gidecegim, hasbel kadar Tilki1977, onunla zaten görüsecektik :D Yolum oraya da düser benim. Ama simdi den söyleyim. Dass wird auf "ausser Spesen, nix gewesen hinauslaufen. :D

LAN Lara amcik ama senden daha dassakli

Sen tan bir korkak ezik köpeksin

Ammmin evladi burda milleti senden baska Kim tehdit ediyor

Amcik kafa

12.06.2017 18:28

YirtikMadame,

burda erkeklik taslamadan önce sen bi kendi nickinle yazmaya cesaret et. Daha sen bunu bile yerine getiremiyorsun, birak seni sikinca suyunu cikaran bir yigidin karsisina cikmayi.
Senin gibi cakma Osmanli fantazisi kurupta Osmanli'nin kapi kulu olarak gördügü at boku kadar deger vermedigi cakma Osmanli torunu degil, dedeleri saraylarda yetismis, küpesi ve gözleri ile ayni Yavuz Sultan Selim'e benzeyen hakiki Osmanli torunu Cemil Ipekci bile senden daha cesur.

Sag mal, kannst du nichts sinnvolleres tun als mich vollzulabern? Die Ziegelsteine nummerien oder Dich gleich abknallen und deinem sinnlosen Leben ein Ende zu setzen?

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121819)
LAN Lara amcik ama senden daha dassakli

Sen tan bir korkak ezik köpeksin

Ammmin evladi burda milleti senden baska Kim tehdit ediyor

Amcik kafa

Lara__ 12.06.2017 23:01

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121830)
YirtikMadame,

burda erkeklik taslamadan önce sen bi kendi nickinle yazmaya cesaret et. Daha sen bunu bile yerine getiremiyorsun, birak seni sikinca suyunu cikaran bir yigidin karsisina cikmayi.
Senin gibi cakma Osmanli fantazisi kurupta Osmanli'nin kapi kulu olarak gördügü at boku kadar deger vermedigi cakma Osmanli torunu degil, dedeleri saraylarda yetismis, küpesi ve gözleri ile ayni Yavuz Sultan Selim'e benzeyen hakiki Osmanli torunu Cemil Ipekci bile senden daha cesur.

Sag mal, kannst du nichts sinnvolleres tun als mich vollzulabern? Die Ziegelsteine nummerien oder Dich gleich abknallen und deinem sinnlosen Leben ein Ende zu setzen?

cesaret edemez cünkü g.öt korkusu var,kendi gölgelerinden korkuyor bu sünepeler,korkmaktada haksiz sayilmazlar....yapabildikleri Fake niklerle g.öt kivirmak

13.06.2017 00:18

Lass Dich gehen

„spreiz die Beine“

bayhuzur 13.06.2017 04:28

Merhaba Lara Sultan , "görüşmek/tanışmak isterim"

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:31 Uhr.