![]() |
Zitat:
Lara kendisine savunmaya gerek görmedi cünkü kendi temiz davrasini ve hayatinda ne yaptigini biliyor. Burada aciklamasina gerek yok. Zitat:
Zitat:
|
Meister'leri elinde Kuran'la secime gidiyor.
Camilerde AKP reklami yapiliyor. Din tüccarlari Kuran'i heryere soktular!!! Hayali icat buna denir. Bu vâkâlara buradan cit cikmiyor, görünürden dindar olan userlerden. Zitat:
|
Vah yani.. Hala bir insanla nasil konusulacagini ögrenememissin, kendini dev aynasinda gören jöleli Salih.
Bu forumda Avusturyali bir hatunla beraberlik sürdügünü yazmistin, bende sana kadina "hatun" demenin kötü seyler cagristigini söylemistim ve ciddi bir anlamda biriyle beraber oldugunda, öyle kelimenin kullanilmasinin yanlis anlasilabilecegini söylemistim. Onun üzerine bana bir küfür etmedigin kaldi. Herhalde beni ozaman blocklamissindir. Istersen beni ölünceye dek blockla. Benim icin fark etmez. Blocklama yolun acik olsun. Zitat:
|
Biyikli Naciye,hödüklügünün kitabinimi yazdin kepaze
[quote=1978salih;Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu komu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur!
az kalsin senin bu asagidaki yazdiklarini görmeden cikacaktim, bence görmeden ciksam daha iyi olurdu ! DENYO luk yapma, kadinsan kadinligini bil. senin haddine degil benim kimi savunup savunmayacagim !! ben eger senin hakkinda veya diger katilimcilarin hakkinda yorum yapmadiysam, ve NURBANUYA sadece cevap olsun maksadi ile, BEN KIMSENIN ISINE KARISMAM manasinda, ama sizin USLUBUNUZLA cevap verdimse, bunu sadece sizin anlayabilmeniz icin yapmisimdir !! dogru lafa ne hacet !! sana egri yazsam dogru, dogru yazsam egri gelir ! benim sizinle burda laf sokusturacak ve hatta zamanimi sizin langlung lariniza ayiracak istegim yok ! insan gibi konusmayi ve tartismayi dahi yapamiyorsaniz; BANANE !! siz degilmisiniz ; birbirinize OROSPU cümlesine varan kelimeleri kullanan ! benim bu dengesiz dialoga girmek istememem, ve girmem, ama bir kelime yazdim diye , bunca hakarete maruz kalmam, aslinda senin ne tür bir insanlik türünü icinde yasattiginin göstergesidir olarak , yorumluyorum! bana dokunan yilan bin yil yasasin , cümlesini ben kendi üzerime almiyorum. ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !! kelime oyunu su bu yok bende, kimseden sakinmam da cekinmem de ! hele senin gibi agzi bozuklarin canakciligini yapacak hic degilim ! senin bazi seyleri üstüne alinmamani tavsiye ediyorum. benim yazilarimi ve yazdiklarimi sadece kacamak okumamani senden rica ediyorum. adam gibi okursan aslinda , (bu yazim haric) sana karsi hic bir kelime kullanmadigimi, sadece genel olarak SOHBETINIZIN degerlendirmesini yaptigimi , göreceksin, umude ben seni tanimam diger yazistiklarini da tanimam. bana yazacaksan adam gibi yaz, yoksa ayni uslub ile sana konusmam, ayni uslubu senin karsina gecer kullanirim !![/QUOTE] Suratina tükürsem yarapp $ükür diyen insan bayani.... Kadinsan kadinligini bil ne demek yobaz ???? böyle hastalikli bir söz ancak senin gibi hastalikli bir beyinden cikar allahin yobazi.Biz ne diyelim peki.. Adamlik kiligi varmiki senden adamlik bekliyelim biyikli zekiye bana bu yazinin anlamini aciklamini beklyiorum ,bu ne demek? 1978:salih ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim ! Lan! o.cougu ..bir dene istersen deyil alnini 7 sülaneni ibretlik nasil kari$laniyor gör... Laf ebeleyerek ,tehdit ederek Adam olunmuyor $Erefsiz.SEn ADam olsan yazdigin yaziyi inkar etmezsin yobaz. Namus dü$mani ahlaksiz rezil kepaze,küstah. |
Bıyıklı Nacıye
Zitat:
ay o resimdeki sizmisiniz NACIYE HANIM bizde bu serdar ortacin resmini niye yüklemi$ diyorduk dedene mektup yazmiyorsun kendini bilmez yobaz yine roman yazmisin senin kimi blockladigin bize cok tin tin.. tavsiyelerinide kendine sakla ..ne bana ne de Nura tavsiyede bulunabilecek samiyete deyilsin |
Bu kadar laf salataligi yeter!!!
Bu yazilardaki SALIHse eger o zaman o salih asla isminin anlamindaki ADAM olamamis!!!
"senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!" Bu ne demek salih??? Bunun aciklamasini bekliyorum, seni ne kadar AHLAKSIZsin ki böyle birse yaziyorsun Zitat:
|
Zitat:
Bana 1 tane soru soramadin, yaptigin tek sey copy-paste. Ama onda bile cuvalliyorsun. Paralel BILE olamayacak kadar beceriksizsin :) Bu arada 1978salih Islam'la ilgili cok guzel konusmus adama helal olsun. Sen de git alakasiz yerlerden copy-paste yap adamin o kadar argumanina karsi :)) |
Zitat:
Senin terbiye seviyene inmem icin cok caba göstermem gerekmez, cünki seviyesizlik bir mertebe degil, bir hiclik komplexi dir ! Yokaridaki cümlede neyi anlamadin veya ne anladin bilemiyorum, ama zeka oranin kesinlikle pek parlak degil ! Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim !!! Anlami: Senin bel alti isleyen üslubunu, kendi ellerinle, millete aciklar senin gercek yüzünü ortaya koyarim !! VE... gel gör ki kendini rezil etmekten öteye gidememisin ! Senin bunu anlama imkanin yok, ama sana akil verende olmamis ! burdaki insanlar senin ne mal oldugunu iyi biliyorlar mis ! sagolsun bir cok user beni gec de olsa uyardilar, senin ne mal oldugun hakkinda biraz bilgi verdiler. insanlari kendi konulariniza alet edip , objektif olmak isteyenleri böyle , pis agizlarla , küfürlerle yildirmak istiyorsunuz !! sana senin agzinla hitab etmem sonucunda, senin seviyene inmemi beklemeni, ve indigim anda beni kendince rezil edebilecegini düsünmeni, yadirgamiyorum, cünki senin ne aciz bir yapida oldugunu simdi daha iyi anlayabiliyorum. O.cocugu serefisiz vs . gibi kelimelerinin anlamini sanirim iyi biliyorsundur ! senin bes para etmez bu küfürlerin, senin kadin bile olamayacaginin göstergesidir olarak degerlendiriyorum! BU KÜFÜRLERINI ; SAHID TUTUYORUM ! AHIRETTE ALACAGIM OLSUN ! |
Zitat:
ismimin adami olmamisim !! AKP-Selahattin kavgasinin en güzel yakistirmalarindan mi ilham aldin ? üc bes haber izleyerek, bir kac yeni kelime ögrendigini zanneden kisiliksiz insan! senin görmediklerin bilmediklerin hakkinda , O.cocugu vs. gibi iftiralar , senin ve ARKADASLARIN icin cok dogru mu oluyor !! terbiyesizliginden bence cok memnun olmalisin ! bence her defasinda tavan yapiyor ! |
Bıyıklı Nacıye De Pı$kınlıge Bak
Zitat:
BEDUA OKURKEN BA$INI KAPAMAYI ETEGINI ÜZERINE GECIRMEYI UNUTMA BIYIKLI NACIYE PÜÜÜHH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA TAM BIR KEPAZESIN REZIL $IMDIDE MAGDURU MU OYNURYORSUN REZIL..ADAM OLMADIGINI BILIYORUZ INSANDA ZERE KADAR DA OLSA ONUR OLUR $ERFSIZ..AHIRETE BEKLE BENI SOYTARI BURDA INKAR EDTIGINI ORADA EDMEYECEKSIN... Zitat: Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen Ama (senin) onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken (SENIN) SEX HAYATIN beni ilgilindirmez demedim !! "SIZIN" özeliniz beni ilgilendirmez demek istemistim, ama ACIK olarak beyan etmek icin SEX kelimesini özel kelimesinin yerine kullandim !Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor! YANIMDAMIYDIN O.COGU ??? ERKEK MÜ$VESTESI ! SENDE ZERE KADAR ERKEKLIK OLSA BURADA BÖYLE BIR YAZI YAZMAZDIN §EREFSIZ.... SENIN ANNANIN ,BACININ ERKEKLERLE OLAN ANILARIDA BIZLERI ILGILENDIRMIYOR,GIT BA$KA YERDE TANIT ONLARI. BIYIKLI NACIYE BANA LAF EBELIGI YAPMA YANIMDAMIYDIN? HANGI KÖR GÖZÜNLE GÖRDÜN? KLAVUZU KARGA OLAN ABAZA KANCIK KARI GIBI KIVIRMA ACIKCA YAZ NE MAL OLDUGUMUZU SANA HANGI ARKADA$IN YAZDIYSA NIKIYLE ORTAYA YAZ BAK BEN KIVIRMIYORUM NEYSE O SÖZÜMDE ORTADA ,O $UNU DEDI BUNU DEDI DEMIYORUM... MAHALLE KARILARINA TA$ CIKARTZIR BU ZILLI BANA TERBIYE ,AHLAK DERSI VERMEYE KALKMADAN ,TERBIYELI AHLAKLI OL UTANMAZ ADAM SANA BIR SORU SORDUM HALA CEVABINI BEKLYIORUM REZIL KEPAZE Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim ?????? NE DEMEK????? Anlami: Senin bel alti isleyen üslubunu, kendi ellerinle, millete aciklar senin gercek yüzünü ortaya koyarim !! ANLAMI BU DEYIL..CEVABINI BEKLIYORUM ZIBIDI DOGU$TAN REZIL OLDUGUN ICIN REZIL OLMANI BEKLEMIYORUM BENDE SENIN AHLAK,SEVIYE,TERBIYE ANLAYI$INA TÜRKÜREYIM KEPAZE... 3 ÖMÜR DAHA YA$ASAN BENIM SEVIYEME CIKABILIRMISIN ACAMA TÜKÜRDÜGÜM TÜKRÜK OLABILIRMISIN KEPAZE PS.BIYIKOI NACIYE HEP SENMI DEDIKODU YAPKICAKSIN ... SAGOLSUNLAR BURDA ARKADA$LAR SENIN HAKKINDA DA IP UCLARI VERDILER... MALIN ÖNDE GIDENIYMI$SIN OGLAN COCUGU DIYORLAR SENIN ICIN |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:01 Uhr. |