![]() |
Zitat:
Lachflash :D:D:D |
Zitat:
|
Zitat:
Ganz genau halte dich doch mal selber an deine sooo klugen Ratschläge, danke. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Zitat:
Befolg sie einfach mal... |
Zitat:
Danke, du weißt ja, ich habe dich gern. Also nimm das hier nicht persönlich. Meine Art kann streitsüchtig rüber kommen, aber das ist nicht so.... Öptüm seni, bis dann. ;););) |
Zitat:
|
türkiyede bana hitap eden hic bir parti yok ama ama emin oldugum akp yandasi asla olmam...
|
dar görüslü insanlar genelde baska fikirlere tahammül edemez birak karsi gelsinler, hatta yerlere yatip debelensinler :D
|
Delıkanlısın ımo
beni , sana karsi olan durusumda , yine yaniltmadigin icin , cok tesekkürler imo.
Umarim yeni yilda daha güzel seyler olur, insanlar fikirlerini dogru olanla barisik olarak kullanir. akilli olmak yalancilarin yalanina kilif uydurmak degildir, akilli olmak, insanligin faydalanmasi icin yapici ve tamamlayici fikirler gelistirmektir ! dili olmak yazi yazmak okumak ve hatta akademisyen olmak, hic bir zaman akilli olmanin teminati sayilamaz. ben cok esek gördüm kiravatli :-) saygilar salih Zitat:
|
Her Dua kabul bulsaydi , köpekler icin her gün gökten kemik yagardi :-)
Zitat:
bende sunu iddia ediyorum !! TÜRKIYE ASLA BÖLÜNMEZ VE BÖLÜNEMEZ ! EGER BÖLSÜNLER; BU BASIM BU YAZDIKLARIMA BEDEL OLSUN ! ERKEK SÖZÜ HADI BÖLSÜNLER DE GÖRELIM SANIYORLARMI KI SESSIZ KALAN TÜRK MILLETI , HAVLAYAN KÖPEKLERDEN KORKUYOR !! SANMASINLAR, KIM TÜRKIYE YI BÖLMEK ISTERSE, BELASINI ER VEYA GEC BULACAKTIR !! KORKMAYIN VE KARAMSARLIGA KAPILMAYIN. TÜRKIYE ICIN SERDEN-GECTILER HER DAIM OLMASI GEREKEN YERDEDIR !! selametle salih |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:19 Uhr. |