![]() |
Pravakasoyon!
Zitat:
|
Isin özü, dinsizin haddinden imansiz gelir! Ne burda yazismayla, ne de Türkiye'de sokaklara dökülmeyle bu is olmaz!
Gözü pek yigitler ellerine silahlarini alacak, silahlari yoksa, yüreklerini alip aslanlar gibi catisacak su zamane yezitlerine karsi, Imam Hüseyin'nin ve Ehl-i Beyt'inin Kerbela'da savastigi gibi! ISID'in Islam dinine ve imajina verdigi zararin haddi hesabi yok! Evet Suriye Kürtleri'ini bende Türkiye Kürtlerinden farkli görürürüm. Türkiye'de Kürtler "bize" benziyor cünkü 90 sene iyi de kötü de olsa modern bir Türkiye'de "sosyallestiler" Suriye ve Irak'ta ki Kürtler Araplar gibi sosyallestiler.. Bize fazla benzemiyorlar. Onlara Araplara benziyorlar, Türkce de bilmiyorlar! Ama yine de insanlik namima yardim edilmesi gerekir! Not: Suriye Kürtlerinin tamami sünni asillidir! Zamane Yezitleri demem, ISID'i Islam disi ve Kur'an disi bir yapi oldugunu göstermek icindi... Zitat:
|
Edip Yüksel
Kobani üzerine en son paylaştığım bazı Twitler:
1. Hürriyet'te Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlarının demeçlerinin altına bir okuyucu yorumu: "Sizin yıllardır yapamadığınızı İŞİD yapıyor." 2. İzlenimim o ki o Hürriyet okuyucusu gibi hissedenler Türkiye'de çoğunlukta. 3. Türkiye böylece IŞİD'e davetiye çıkarmıştır. 4. Türkiye'de IŞİD, PKK ve TSK arasında çıkacak çatışma ortamı büyük kentlere de sıçrayacaktır. 5. Sultan Tayyip ve Veziri Azamı bile bile Türkiye'yi iç savaşa soktuktan sonra "dış güçleri" suçlayacaktır. 6. İnşallah bu gerçekleşmez ama Kobani'ye karşı işlenen ihanet bu ihtimali güçlendiriyor. Barış Sürecini en çok destekleyenlerden biriyim; ama Sultan Tayyib'in samimi olduğuna olan inancımı kaybettim. Sadece oyalıyor. Hüdapar binasını ateşe verenleri savunmam, savunamam. Bu saldırıların kimseye yararı olmaz. Silahlı saldırılara karşı nefsi savunma istisna Kürt halkı şiddet kullanmamalı. BDP istifa etmeli. Kürt halkı pasif direniş göstermeli. Kobani'deki zulme seyirci kalanları protesto edenler sağa sola taş atmamalı, kimseye zarar vermemeli. Bunlar ilkel ve yararsız tepkilerdir! Düşman kazanmak zeka ve erdem gerektirmez. Kürt ve Türk halkı hukumete karşı protestolarını barışçı ve zekice yöntemler ile gerçekleştirmeli Diktatörler muhalif saflarına soktuğu ajanlarla provoke ederek onları azgın boğalara dönüştürür. Ve diktatör alkışlar arasında matador olur! "polis beş kürdü bir arada görse gaz su sıkıyor atılan taşlar polise tepki den dolayı edip abi" İşte sabır ve zeka burada devreye girer. Diktatörleri yenmenin en kolay yolu onların bilmediği asimetrik yöntemi kullanmak. ZEKA! Sultan Tayyip ve avanesi gerçekten barış isteselerdi, sözle de olsa Kobani halkının trajedisine insanca yaklaşır ve Türkiyeyi birleştirirdi. |
Bu ISID denen aslan parcalari Israile niye saldirmiyrolar aceba? Hersey, buna BOP (Büyük Orta Dogu Projesi) da dahil, bu sorunun cevabinda gizli!
|
protesto!
Suan da yaşanan olayların mimarları olan, ,Tayip ve gruhunu protesto ediyor vaybee de onu ve isid destekcilerini kiniyor ve su andan itibaren 3 gun vaybeeye girme me karari alıyorum! Tüm duyarlı insanlari protestoya davet ediyorum! Saygılar cenk
|
Zitat:
|
Zitat:
Kobani'de son gelen haberlere gore 3 haftada 200 PKK'li terorist oldurulmus, 200 gun girmemeni oneriyorum. |
Zitat:
isid muss ersmtal die sunniten "befreien". isreal, siiten und hizbollah sind zu grosse brocken. - isreal würde sie in 4 wochen platt machen. muss nicht mit dem "nahostprojekt" zusammenhängen. wäre ich isid, würde ich genauso handeln. |
Zitat:
Akli kisa olan ki$iye bu kadar uzun cevap vermeyeceksin.... Saygilar |
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.
Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik. Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:48 Uhr. |