![]() |
O dedigin dikta Kemal üytün beynini
kullarak kurtulus savasini organize edip.... senin kicini baskalrinin seyyyyyy etmesini engelledi....
Senin kara Hoca orosbulari ne yaptilar..... Kubilayin kafasini kestiler..... Bir tarafta mahlukat olan Allah adina adam kesenler var öbür taraftada Allahin ona verdigi imkanlari kullanarak devleti ve milleti kurtaran bir adam.... Da fällt die Entscheidung nicht all zu schwer........ Senin beynin galiba Säurelen yikanmis..... devletini sevmeyen bir mahluk kimi sevebilirki....... adam kesenlerimi..... ???? Bosuna Tayip Milli sevis Teskilatini dagitmadi.... adamlar resmen Terörist yetistiriyorlar.... Sikayetler Erdogana lütfen.... oda Öztürk gibi... hekese Telefonnumerasini veriyor... ara ve Erdogana ders ver..... belki seni palavra Bakani yapar.... |
wirklich lustig :)
hangi gazete okudun? yasar nuri öztürk mü :))))
|
Hadis
Hz. Ali"nin (r.a.) rivayet ettigine göre:
Hz. Peygamber (a.s.) söyle buyurmustur: "Benim agzimdan yalan uydurmayiniz! Her kim benim agzimdan yalan söylerse atese girsin!" 63 Munafikun 4/5/6 4] Onları gördügün zaman kaliplari hosuna gider, konusurlarsa sözlerini dinlersin. Onlar sanki duvara dayanmis kütükler gibidir. Her gürültüyü kendi aleyhlerine sanirlar. Düsman onlardir. Onlardan sakin. Allah onların canlarini alsin! Nasil bu hale geliyorlar? [5] Onlara: Gelin, Allah"ın Peygamberi sizin icin magfiret dilesin, denildigi zaman baslarini cevirirler ve sen onların, büyüklük taslayarak uzaklastiklarini görürsün. [6] Onlara magfiret dilesen de, dilemesen de birdir. Allah onları kesinlikle bagislamayacaktir. Çünkü Allah, yoldan cikmis toplulugu dogru yola iletmez. |
Warum Kopftuchverbot?
Ich finde, man sollte jeden Menschen ausleben lassen, wie er es für richtig hält. Da darf sich kein Mensch einmischen. Leider gibt es Menschen, die 1 Meter Stoff als Hindernis sehen. Es ist eine Diskriminierung. Solche Menschen reden vom Toleranz, aber Sie selber besitzen kein bisschen. Solche Menschen, die es nicht verstehen können oder besser gesagt nicht verstehen wollen, finde ich nur bemitleidenswert. Danach wird von Demokratie und Integration geredet. Wie soll man sich integrieren, wenn man noch nicht mal die Chance dazu gibt. Wenn Demokratie, Kopftuchverbot befürwortet, dann möchte ich keine Demokratie. Ich kann nicht verstehen was 1 Meter Stoff ausrichten soll, warum ist man dagegen? Es gibt doch keinen Grund warum man Kopftuchverbot befürworten kann! Auch wenn ich das stückchen Stoff nicht tragen würde, trotzdessen könnt ihr meinen Glauben damit nicht entreißen. Ich finde man sollte einen Menschen so akzeptieren, wie er ist. Schluss, Ende, finish)
|
o.T.
Wenn jemand einen Kopftuch trägt und den ISLAM VOLL AUSLEBT, der oder die hat den FRIEDEN in sich und mit seinen Mitmenschen
|
Bedevi Kültürlü Fujitsu da Feurlöscher
nickini kullaniyor ne etcez:-))
üleng fujitsu!! abuzittin abinden kacacagini mi sandin..senin beynindeki mikroplari tanirim ben..en ince ölcekli haritasini bile cikaririm.. sahi elazizi ne yaptin..onsuz hic cekilmiyosun:-) |
Seni gördükce....
enis biliyormusun seni gördükce gülümsüyorum niye mi??? cünkü o kadar kendini ispatlamaya calsisiyorsun ki yani elinden geleni ardina birakmiyorsun. sende bence kisisel sorun var.enis sen birkere said-i nurs-i kitaplarini oku oki, o insan bu yüzyilin son alimiydi. kitabi eski osmanlica yani birazcik zor anlarsin ama sunu diyeyim o kitabi okudun mu sen dogru yola gelirsin. veya ona benzer birsürü alim kisilerin kitaplari var. ama bunlari sana anlatmaktansa esege hosafi anlatirim daha iyi :))))
|
es sei denn
jemand hindert ihn oder sie an seiner Glaubensausübung. Dann muss man nicht mehr friedlich sein
|
Stand in der Hürriyet und anderen
Tageszeitungen drin!
|
DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN ENIS SACMALIYO!!
ARKADASLAR ENIS SACMALAMAKDAN BASKA BISI YAPAMIYO ... sacmaladikca rahat ediyor sanirim.. doktorlar kendi haline birakin dedi... yazk pek gencdi ama zaten hic adama benzemiyodu.. yani kendileri sakat ve hic bisi bilmiyo... bildigini saniyo.. hani delilerde öle sanar ya... benden sölemesi gülüp gececeksiniz buna ... basta bende anlatmaya calisiyodum ama artik biliyomki enis sakat anlamaz!!!!!zaten artik ben onun yazdiklarina kahkaha ile gülüyom.. hadi bye ;))))))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:44 Uhr. |