![]() |
also....
>>1: Maç önemli degil diziyi seyredelim
>Unwichtiges Spiel: 6S-Vestel Mansia unwichtiges spiel wäre wohl.. pendik-FB Dizi: En son babalar duyar >>4: Sadece salata yiyecegim >-) Bende zaten normal heheheheehhehhe >Dimi, Brat ;-) Zaten senin kaninda bi bozukluk var:-)))) ali insan et yemezmi.. et gibisi yok.. bak et yerine gelecek sefere tavuk veyada sucuk ye hehehehehehehhe >>6: Ayaktayken sanada bir çay koyayim >Klar, wenn ich mein Capuccino hol :-) yapma ali yapma sende light oldin artik yaaa:-) >>7: Karar veremiyorsan 2 ayakabiyida alalim >Simdi iki ayakkabi aliyim, gelecek sefer >kaytaririm heheheehehheheehe ne yapiyorsun bugün iki isteyen yarin dört öbürsü günde sekiz ister... ya senin aklin yatmamis bu olaylara :-))))))))) |
Türk Erkek çevirileri!
BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma, hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.
YEMEĞE YARDIM EDEYİM Mİ?: Yemek neden hala masaya gelmedi? EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM: Çevirisi yok.. Onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BIR SÜRÜ KARMAŞIK İŞ VAR: Şu karşıdaki kızıl bombanın içinde sütyen var mı, yok mu kafam ona takıldı da! SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLEYECEĞİM DİYE HELAK OLDUN: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!! HMMM... EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM: Sen hala konuşuyor musun? SENI DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERI GETİRDİM CANIM: Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti. ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK: Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem, canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim. HEY BUNUN İÇİN NEDENLERİM VAR: En kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca, 3 saat bağırıp çağırmazsın BİLİYORSUN GÜZELİM, BEN BAŞKASINI SEVEMEM: Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam. MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiriceğim. |
ay nerdeeeeeeeeee
öyle birini bulursan bana da gönder........
|
ay cok komik
herkez izin gibi degil ya
allah bin sükür cok farkli insanlar var erkek dedigin söyle basit olmali ne kavgali konusmalar ne terslemeler..... insan sevdigine karsi böyle davranabiliyorsa......demekki böyle bikiside hayir yoktur..... bi erkek kadini el üstünde tutmaliki erkek kadinsiz kalmasin kadinlar erkeksiz yasayabilirler peki erkekler...?????kadinin daha dogruu seven bi kadinin degerini anlayalim |
ay aferin kiz
ne güzel de öyledin sana tümüyle hak veriyorum...anlayis ve sabir eksik bide dedigin gibi bi sinirlendikten sonra ohooooooohhooooo
kadin hakkli olsa bile kadin ugrasyioooo erkekler deger sonradan anliyorlar kadinlar ama varken biliyorlar |
ay hic gülecem yokti
yasasin türk kadinlari!!!!
cok iyi yapiyorlar |
kein mann???mehr als mann
du meint seven erkek hihii
ich find das gut...... eger bi kadin istemiyosa ve erkek hala pesinden kosuyoa das heißt für mich das er sehr liebt cünkü bi erkek bi kadinin pesinden kosmaz düsüncesini kafasindan cikaramiyo ama zamani geldine...kosatugunda bi büyük adim atmis oluyo sevgisi icin ..... |
hmm das stimmt chon o.T.
ohne Text
|
hmm das stimmt schon
hmm bazi kisiler seviyorlar iste ve erkeklerin *mackelerine* göz yummasini biliyorlar ama erkekler........
hmm bende misal trden baska birisiyle evlenemem....belkide öyle yetistigimden..... erkek dedigin sadece kendi düündügü dogru olmadigini anlamali kadina da ahk vermeli kedni fiikrine gör yanli olsa bile.......bunu ögrenmedikten onra ne kadar sevse kadin erkekten bikar daha dogruu erkek biktirir hep kadinlar altan almamali |
nasil birini bulayim anladiysam arap
olayim
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:49 Uhr. |