Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Güzel Ve Anlamlı Sözler! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12123)

06.05.2017 21:31

Ben sigara ve icki kullanmiyorum. Bazen dostlarla muhabbet edersek icerim, ya da bayramlarda seyranlarda dügünlerde falan filan.
Ama Deniz Gezmis'i anliyorum.

Parkamı, botlarımı çıkarmayacağım. Ölüm gömleğini giydirmek isteyecekler, giymeyeceğim. Traş olmayacağım. Bir sigara yakacağım, üstüne demli bir çay içeceğim.
Haa... bak, Rodrigo’nun o ünlü gitar konçertosunu dinlemek isterim.
Urganı boynuma kendim geçireceğim. Sonra dönüp beni seyredenlere sesleneceğim. "Ölen bedenimdir, düşüncem yaşayacak.’’

— #DenizGezmiş

06.05.2017 22:13

Vatan, onu parsel parsel satanların değil;
Uğrunda darağacına gidenlerin vatanıdır

(Deniz Gezmis)

07.05.2017 19:57

Osmanli'nin yükselisi alevi idi, yikilisi sünni idi.

Diriliş Ertuğrul tamam da bunun daha cürüyüş Abdulhamit'i var, yıkılış Vahdettin'i var, satış Damat Ferit'i var...
Bunlari da dizi yapsinlar

Ulu Önderimiz Atatürk, seni tanidikca sana daha cok hayran kaliyorum ve sana daha cok hayran kaldikca sana olan sonsuz sevgim sonsuzlugun sinirlarini asip daha da ileriye variyor.

3.954 kitap okumus askeri ve siyasi bir lidersin, daha diplomasini bile ortaya koyamayan birisi kendini seninle bir tuttuyor. Bu ayni bizim Sükrü Altay (lakabi Sükriye kizimiz) denen dangalagin Türklerin Muhammet Ali'si olan "beyaz" Muhammet Ali, boks sampiyonumuz Ünsal Arik'a kafa tutmasina benziyor..

Sen Osmanli'nin bütün bölgelerinde cephelerde savastin ve tarih bunu tasdikler, yenilmeyen tek Osmanli Pasa'sisin ve yillarca Yunan bayraklari ile donatilmis Istanbul'un Fatihisin.

Daha Süleyman Sah türbesine sahip cikamayanlar, ata dogru dürüst binemeyenler seninle kendini bir tutmalari gülünc.

KENDINI TÜRK HISSEDEN KIM NE MUTLU TÜRKÜM DIYORSA TÜRKTÜR!

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!

Ne mutlu Türküm diyene sözü sundan ibaret. Osmanli'da Türkler hakir görülürdü, Despina'nin, Maria'nin, Katerinna'nin torunlari olan Osmanlilar, Türkleri begenmezlerdi.

Yörük ve Afsar kökenli olan Atatürk, Osmanli'nin hakir gördügü ama kendisinin canindan cok ve herseyden cok sevdigi Türk Milletine özgüvenc asilamasidir.

Bakin ne mutlu Türk dogana demiyor, Ne mutlu Türk olana demiyor. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE DIYOR...

Her konuda bölücük yapan Hz. Tayyibos efendinin agzindan bir kere bile olsun cikmayan bir kelime...

Dracula'nin sarimsaktan nefret ettigi gibi Hz. Tayyibos'un nefret ettigi bir kelime..

Ben bir Osmanli olarak dogdum ama bir TÜRK olarak ölecegim (Mustafa Kemal Atatürk, Istanbul'un Fatihi ve Anadolu'nun ebedi önderi)

15.05.2017 17:57

Değişen dünyada düşüncelerini geliştirip değiştirmeyenlerden DEVRİMCİ olmaz. Kişi önce kendini değiştirmeli

15.05.2017 18:01

15.05.2017 18:04

15.05.2017 18:09

Tarih susmaz konuşur Osmanlı Devleti’nin 31’inci padişahı, İslamiyet’in 110’uncu halifesi Padişah 1. Abdülmecid, küçük kızlara çok düşkündü. En hoşlandığı şey, on yaşını doldurmamış bakire kızların bakireliğini bozmaktı. Padişahlık yaptığı 22 yılda, on yaşını doldurmamış 330 kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerek bakireliğini bozdu. Anne ve babaların rıza gösterip teslim ettiği kız çocuklarından ikisi, Padişah Abdülmecid tarafından tecavüz edilirken cinsel organları yırtılıp kan kaybından ölünce, Padişahımız vicdana geldi ve 16 yaşından küçük çocukların bekaretini bozmamaya karar verdi. Padişah Abdülmecid’in 16 yaş üstü kaç bakire kıza tecavüz edip kızlığını bozduğu bilinmiyor. Çünkü bu işleri yüce padişahımız gizli yapmaya başlayarak kaydının tutulmasını yasakladı. Padişah Abdülmecid'in annesi Rus Yahudisi Suzi idi... Abdülmecid'in 25 karısı, bunlardan 43 çocuğu oldu. Kızlığını bozduğu 16 yaş üstündeki sayısı bilinmeyen kız çocuklarından 67 gayrimeşru çocuğu oldu. Hızlı yaşayıp genç öldü. Veremden ölen padişahımız 39 yaşındaydı.39 okka idi...

OSMANLI PADİŞAHLARININ KİMLER OLDUĞUNU ÖĞRENİN ,OSMANLI SEVDALILARI...

Böyle padisahin anasini atasini sikiyim.

YigitAdam 15.05.2017 19:06

ALCAK YAVSAK ; ERMEN MASALLARINI BURAYA ASARAK SAZANMI AVLAYACAGINI SANIYORSUN..ONUN BUNUN YOSMASI:ben dünya tarihini okumus bir insan olarakTÜRK TARIHINIDE EN KÜCÜK DETAYLARINA KADAR BILEN BIR INSAN OLARAK;Tarihlerde böyle bir kayit olmadigina göre bunlari sana ninen anlatmis olmali..Bahs ettigin 330 bakire kiz olsa olsa senin sulalenden olur..kimbilir hangi ermeni ingiliz yunanin altina yatip sonrada padisah yapti demislerdir.zaten sende yunan ibnelerine benziyorsun zerre seref olsaydi buralarda insan kiligina dolasamazdin..boynuzlu domuz!
Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121296)
Tarih susmaz konuşur Osmanlı Devleti’nin 31’inci padişahı, İslamiyet’in 110’uncu halifesi Padişah 1. Abdülmecid, küçük kızlara çok düşkündü. En hoşlandığı şey, on yaşını doldurmamış bakire kızların bakireliğini bozmaktı. Padişahlık yaptığı 22 yılda, on yaşını doldurmamış 330 kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerek bakireliğini bozdu. Anne ve babaların rıza gösterip teslim ettiği kız çocuklarından ikisi, Padişah Abdülmecid tarafından tecavüz edilirken cinsel organları yırtılıp kan kaybından ölünce, Padişahımız vicdana geldi ve 16 yaşından küçük çocukların bekaretini bozmamaya karar verdi. Padişah Abdülmecid’in 16 yaş üstü kaç bakire kıza tecavüz edip kızlığını bozduğu bilinmiyor. Çünkü bu işleri yüce padişahımız gizli yapmaya başlayarak kaydının tutulmasını yasakladı. Padişah Abdülmecid'in annesi Rus Yahudisi Suzi idi... Abdülmecid'in 25 karısı, bunlardan 43 çocuğu oldu. Kızlığını bozduğu 16 yaş üstündeki sayısı bilinmeyen kız çocuklarından 67 gayrimeşru çocuğu oldu. Hızlı yaşayıp genç öldü. Veremden ölen padişahımız 39 yaşındaydı.39 okka idi...

OSMANLI PADİŞAHLARININ KİMLER OLDUĞUNU ÖĞRENİN ,OSMANLI SEVDALILARI...

Böyle padisahin anasini atasini sikiyim.

15.05.2017 19:10

Hani adres verecektin agzina yarragimi soktugum?
Seni kari diye yatirir sikerim lan.
Senin nineni mezardan cikariri götüne kola sisesi sokarim lan.
Ver lan adresini amina kodugum

Senin annecegini sikecegim, annecegini amina kodugumun yavsaAK'i

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121298)
ALCAK YAVSAK ; ERMEN MASALLARINI BURAYA ASARAK SAZANMI AVLAYACAGINI SANIYORSUN..ONUN BUNUN YOSMASI::Tarihlerde böyle bir kayit olmadigina göre bunlari sana ninen anlatmis olmali..Bahs ettigin 300 bakire kiz olsa olsa senin sulalenden olur..kimbilir hangi ermeni ingiliz yunanin altina yatip sonrada padisah yapti demislerdir.zaten sende zerre seref olsaydi buralarda insan kiligina dolasamazdin..boynuzlu domuz!

YigitAdam 15.05.2017 19:18

kancik götveren...köprü altinda doyuramadilarmi seni
hani adres isteyecektin::yavsak boynuzlu domuz...ziyaretci defterime bile girip adres istemeye korkacak kadar cukur ibneSIN...sen degilmisin yedi suleleni parselleyn .senki yüzbin kisiye anani kizkardesini karini siktiren götveren..gelmis burda padisaha iftira atip ibne atanin reziliklerini örteceginimi saniyorsun::ben delileriyle atanin veledizina ibne oldugunu isbat ettim,...senin gibi masallarla degil..ziyaretci defterime yazip adres isteyip gelmesen bu vaybede nekadar insan varsa anani avradini kIzini kizkardesini yedi suleni siksin1onun bunun yosmasi

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121299)
Hani adres verecektin agzina yarragimi soktugum?
Seni kari diye yatirir sikerim lan.
Senin nineni mezardan cikariri götüne kola sisesi sokarim lan.
Ver lan adresini amina kodugum

Senin annecegini sikecegim, annecegini amina kodugumun yavsaAK'i

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:16 Uhr.