![]() |
Ulan kabulum sen gelme baskasini nyolla onun bunun cocugu !
Zitat:
|
Zitat:
Başka bir numara bul,her zaman yavuz hırsız numarası tutmaz,sen ihtiyarladın galiba,elden ayaktan dümüşsün,kısır döngüde dolanıp duruyorsun.....Biraz fikir üret,bu kışkırtma politikaları demode oldu.... |
Ok fikir ürettim hatta gördüm
Zitat:
Bir daha benimle muatap olma burda rolde yapma ikimizde biliyoruzki bir birimizin seviyesinde insanlar degiliz benim adamlarla isim olur senin gibi sorollolarda degil ! Serefsiz namussuz haysiyetsiz bir hicsin sen ! onun bunun cocugu zavvalli seni ! Adam degilsin ! |
...
Zitat:
Manyakmıdır nedir,kıskançlıktan gelip çatıp,sonra üste çıkmaya çalışıyorlar.... Şansınız yok ne yapalım,sağlam kayalara çarptınız bu sefer,çekirge misali,fakat size 2 sıçrama hakkı veriyorum,3. ... anladın sen onu..... |
He valla anladim ....
Zitat:
|
...
Zitat:
|
AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış... (Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi)
AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış...
- İSTANBUL ve Ankara’da oylar geriledi ya... AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış- Yüzde 50’lik bir çıta, gözleri korkutmaya başladı ya... - Şehirli ve eğitimli kesimlerde heyecan yaratılamıyor ya... - Atatürk sevgisinde gitgide bir artış kaydedildi ya... - Cumhuriyet’e eleştirel yaklaşım içinde olanlar bile “Sarı saçlım mavi gözlüm/Neredesin nerede” demeye başladı ya... - Mustafa Kemal Paşa’nın fotoğrafları sosyal medyada fırtına gibi dolaşmaya başladı ya... - Konya Stadı’nda bile İzmir Marşı yankılanır oldu ya... Durumu fark eden AK Parti, artık inceden Atatürkçü takılacakmış. * Daha fazla Atatürk diyeceklermiş, Atatürkçü kesimleri de kucaklayacaklarmış falan filan... * Kafamda hemen deli sorular belirmeye başladı: Acaba inandırıcı olurlar mı? Acaba Atatürkçüler, “Aslında bunlar da Atatürkçüymüş, hadi oylarımızı yağdıralım” derler mi? Buna ikna olan çıkar mı? * Ciddi ciddi muhasebe yapıp sorulara yanıt ararken... Aniden Maraş dondurmacısı kılığıyla höyküren “Fesli Deli Kadir” geldi aklıma. * AK Parti’nin Atatürkçü takılmak mecburiyeti hissetmesi karşısında “Fesli Deli Kadir”in yüzünün alacağı şekli düşününce... Öyle bir kahkaha attım ki... Attığım kahkaha, Güzide Kasacı’dan Saba Tümer’e bütün namlı kahkahacıları işsiz bırakır. |
Ellerinize saglik yigitlerim...
Artik arsizlari, hirsizlari, soysuzlari, milletin kanini emen parazitleri denize dökmenin zamani geldi.. ![]() |
Hatta Koyunlarda da süt verim miktarı artmış 😂
![]() |
insanin hic yakinlasamadigi kisilere karsi mücadele ediyorum demesi cok basit. asil mücadele yakinindakilerle olursa gercekcidir. en gercekcisi kendinle, kendi yanlislarinla yapilan mücadeledir. insanlarin gercekci kisilere ihtiyaci var. eger sana ihtiyaci olabilecek kisilere karsi samimiysen gercek/ci olmalisin...
söylediklerim tartisilir ama ben hic yakinlasamadiklarimiza, daha dogrusu bu siyaset kavgalarina gercek disi olarak bakiyorum. sirf bizi baska seylerden alikoymasi zaten gercekle alakasi olmadigini göstermiyor mu? bu bizim gercegimiz degil, siyasetcilerin gercegi. onlar bizim gerceklerimizi yasamiyorsa, niye biz onlarin gercegini yasiyoruz? |
Soysuz köpek SeyranGay
Beyinsiz amele
|
Zitat:
Günaydin.!!! |
Zitat:
bo$una bir yerine yirtma senin g.ötüne buradan kismet yok... |
Yırtık amın feryadı kaşar Lara
Zitat:
|
Bu terhaneyi samaroglanina cevirmissin. Ellerin dert görmesin. Bu terhane de senin tirnagini kirinde olan adamlik yok...
Zitat:
|
SeyranGay
Zitat:
|
...
Zitat:
|
Acıların çocuğu küçük emrah
Sanalda hayat güzel sana değil mi ezik ermeni artığı
|
samanlik cocugu seni :)
Zitat:
|
...
Son günlerde dikkatimi çeken bir durum var,o da insanların kullandıkları kelimelerin anlamını bilmeden,kavramadan kullandıkları...
Mesela Ezik; Bu kelimeyi nedense biri herkesi baskı altına alma aracı olarak kullanıyor,sözüm ona o böyle derse,herkes öyle düşünecek sanıyor....Bu veya benzeri aşağılama tabirleri kullanan,bu kullandığı tabirlere küfür ekleyen zatı muhteremin,sosyo ekonomik ve psikolojik duruşunun tezahürü olarak dışa vurumudur...Hani anadoluda derler ya,Hırsız herkesi hırsız sanar diye,buda ona benzer birşey,bu kuş beyinli,arabesk kültür erezyonlu bir aileden geldiğini burada bas bas bağırarak,farkında olmaksızın kendini ele vererek devam ettiriyor...Ezikliğe,küçüklüğe ve acıların arabesk edebiyatına çok takmasından anlıyoruz ki bu eleman varoş çocuğu,takıntıda oradan geliyor zaten...İşsiz olup kendini zengin göstermeye çalışması,rededilip,üstünlük taslaması,hakaret ve küfürden hiç kaçınmaması bu ve benzeri şeyler.Bu zatı muhteremin kişiliğini çeşitli biçimde ortaya koyduğu halde,ısrarla bunlara devam etmesi,bunda kemikleşmiş bir psikolojik hastalığın olduğunun göstergesidir.... |
Acıların Çocuğu
Zitat:
Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm :D doğukan bi tane araba buldu ve onun arkasına atladı bu araba taa suriyeye gitmişti orda füzeler vardı füzelerin içine saklandı adamın bi tanesi füzeyi ateşledi ve doğukan kostümsüz bi şekilde gene uzaya uçuyordu düşüp ölürdü die korkuyordu allahtan yumuşak bi yere düştüde ölmedi ordan çıkıp arabaya atlayıp gidip bi roketlerin oraya gidip rokete binip gine uçtu doğukan kostümü giydi bi tane gezegene indi orda uzaylılar doğukanı yakaladı bi yere hapsettiler 7.BÖLÜM SONU ....... PRODECTİON VE CANIM.NET SUNAR neden prodection yanına ...... koydumu merak ediyorsanız ben çıktığım için yeni yönetmenin ismi yazılcak iyi günler bu benim son bölümümdü hepinize mutlu günler .ASTRONOT DOĞUKAN VE MACERALARI BÖLÜM:7 Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm :D doğukan bi tane araba buldu ve onun arkasına atladı bu araba taa suriyeye gitmişti orda füzeler vardı füzelerin içine saklandı adamın bi tanesi füzeyi ateşledi ve doğukan kostümsüz bi şekilde gene uzaya uçuyordu düşüp ölürdü die korkuyordu allahtan yumuşak bi yere düştüde ölmedi ordan çıkıp arabaya atlayıp gidip bi roketlerin oraya gidip rokete binip gine uçtu doğukan kostümü giydi bi tane gezegene indi orda uzaylılar doğukanı yakaladı bi yere hapsettiler 7.BÖLÜM SONU ....... PRODECTİON VE CANIM.NET SUNAR neden prodection yanına ...... koydumu merak ediyorsanız ben çıktığım için yeni yönetmenin ismi yazılcak iyi günler bu benim son bölümümdü hepinize mutlu günler .ASTRONOT DOĞUKAN VE MACERALARI BÖLÜM:7 Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben yönetmen doğukan inceöz bu hikayenin son bölümünü yaziom eğer yönetmen bulurlarsalar devamını o yazcak ama bulamazlarsa kaldırcaz yayından ama yeni projeler kurdum hikaye konusunda bu sefer yeni çektirceğim hikaye komik değil ve uzayla ilgili olmicak aynı gine doğukanın yolunu özleyen kişiler için doğukanın yolu gibi olcak her neyse ........ PRODECTİON VE CANIM.NET GURURLA SAYGIYLA SEVGİYLE SUNAR!! doğukanın gezdiği roket patlamıştı bumm :D doğukan bi tane araba buldu ve onun arkasına atladı bu araba taa suriyeye gitmişti orda füzeler vardı füzelerin içine saklandı adamın bi tanesi füzeyi ateşledi ve doğukan kostümsüz bi şekilde gene uzaya uçuyordu düşüp ölürdü die korkuyordu allahtan yumuşak bi yere düştüde ölmedi ordan çıkıp arabaya atlayıp gidip bi roketlerin oraya gidip rokete binip gine uçtu doğukan kostümü giydi bi tane gezegene indi orda uzaylılar doğukanı yakaladı bi yere hapsettiler 7.BÖLÜM SONU ....... PRODECTİON VE CANIM.NET SUNAR neden prodection yanına ...... koydumu merak ediyorsanız ben çıktığım için yeni yönetmenin ismi yazılcak iyi günler bu benim son bölümümdü hepinize mutlu günler . |
Deli kacmis
Deliler hastanesinden seni ariyorlar :D
|
...
Zitat:
|
Zitat:
bende bu ne oldum belirsize kafa yormani anlamiyorum... ben acikliyayim sana iki kelimeyle" ANNASININ KIZI" |
Kaşarlar Kraliçesi "Lara"
Bist du nicht die Lara Rosamunde?
hast du nicht `nen Schwanz im Munde |
Zitat:
naber kiZ ezik yollarimi mi gözlüyordun zibidi |
Kaşarlar Kraliçesi "Lara"
Bist du nicht die Lara Rosamunde?
hast du nicht `nen Schwanz im Munde |
Zitat:
|
muss ich wohl mit leben
|