![]() |
Zitat:
Bu kadar kasiniyorsun madem, bir yikansan iyi edersin. Icinin kokdugu gibi, disinda kokmaya baslamis, anlasildi :) |
Zitat:
Ve yine benim söyledigimi kendi ellerinle ispatladim. Sana dedim, sabah söyledigin aksamina uymuyor. biraz evel sen man_bey'e asik degilmiydin diyordun, simdide zavalli man_bey'i parcaladin diyorsun. muahahahahahahahahahah Ben seni bayagi bi karisdirmisim, neden acaba :D |
Zitat:
Sekerim sen kendin, ne oldugunu gösteriyorsun. Ama benden kordugun ve ayni zaman beni kiskandigin, her halinden belli. Dikatli ol istersen, bir daha ki sefere seni gidiklamam - canim isterse kasirim! |
@huhusanane
Sakin simdide, tükürdügünü yalamaya kalkma...
man man man, ne cahil insanlar var ey Allahim. |
Tüh
Kadinlarin kavgasini kacirmisiz:))))
|
Zitat:
Bu 2 tez arasinda korelasyon aradim bulamadim, alakaya maydonoz. Yine bonzai'yi fazla kacirmissin. |
Zitat:
kafasi saman dolu imogdi nin, eminim bu yazdiginida anlamamistir :-) |
Kürt ve Türk kardeslerime
@ Kürt kardeslerim, isid in yaptigi zulum, sizi pkk semtazitani yapmasin!
@ Türk kardeslerim, pkk nin vandalligi, sizi isid sever yapmasin! Isid nasil ABD-Ingiliz-Israil projesi ise, pkk da ayni koalisyonunun ürünüdür. Biz, elhamdulillah MÜSLÜMANIZ. Yilani da iyi biliriz, yilan oynaticilarini da. Sakin sakin irkciliga kapilik, öz kimliginiz olan MÜSLÜMANLIGI halel getirmeyelim. Fitne büyük fakat bu bir dogum sancisidir. Görelim meylam neyler, neylerde güzel eyler |
Zitat:
Ayni suali, bende kendime sordum, malum bende baglanti bulamadim.. |
Ingilizler o bölgeyi ele geciriyor, Almanya Pkk'yi Terör örgütü listesinden cikarmis ne olur?...siz herhalde Ingilizleri (Britanya) tanimiyorsunuz...
|
Zitat:
@Bosphorus :) he hee he, da gibt es auch keinen Zusammenhang, das sind sogar drei voneinander unabhängige Äußerungen, gecekten güldüm Bosphorus Efendi!!! ..... Burda siz neden bir korelasyon ariyorsunuz ki, sasirdim dogrusu. Üc ayri ifade var burda ve aralarinda da bosluk da var zaten !!! Sadece birsey yazmak icin mi yaziyorsunuz, bende bunu sanki sizden anladim gibi ;););) |
Tek bir mesaj icerisinde yazilmis. Ard arda. Birbirleriyle baglantili soylemeye calistigi, ilk iki ifadenin ayni savdan bahsetmesinden belli (Allah'in varligi hakkinda). 3. de zincire eklenmis.
Yazilanlar tamamen alakasiz, hele ki bu baslikta oldugu gibi her baslikta 'Allah yoktur, Islam'i sevmiyorum' yazmasi, alakasizligin daniskasi. Sirf caniniz sıkılıyor diye alakasiz seyler yazip zamanimizi okumakla almayin. Baslik ''Das Bollwerk aus kurdischen Kämpferinnen und der PKK'' ile ''Allah yoktur, Islam'i sevmiyorum'' arasindaki baglantiyi goster bana. |
Zitat:
:) Baglanti Kürtler ve ISID ve Islam, sen anlamazsan artik yaniii, ben daha ne deyim ki sana ?!?!?! Sen gercekten son iki aydir nerde yasiyorsun. Parallel bir Gezegende mi yoksa ??? Konuya nerden bakarsan bak, hepsinin birbiryle alakasi var sonucta, diyorum ben !!! Yoksa Kobani´den senin haberin yok mu ??? ;););) |
Salliyorsun. Baslik PKK'nin teror orgutu listesinden cikarilip cikarilmayacagiyla alakali, ISID ile alakali degil. Ve PKK musluman bir orgut degil, Marksist-Leninist orgut, dolayisiyla basligin Allah ile alakasi yok.
Basliga suikast duzenleyen kankani kurtaramadin, iyice batirdin. |
Zitat:
saygilar |
Zitat:
:) Sala gitsin be Bos. Senin böyle tepki vermeni hic anlamiyorum ben, Sorry !!! ;););) Sen cevap vermesene bana istersen, zaten bu konuda biz ikimiz ters kutuplarizzz, anlasmamiz imkansizzz......... |
anlamsiz insanlara anlamsiz cümleler kurulur.
imo o kadar akilli ki, anlamsiz cümleyi önünüze atip, arada bi tiklayip konuya anlamaya calisma aptalliginiza kikir kikir gülüyordur ;) lan ne mal insanlarsiniz mk, bunu da anlamamissinizdir :D badem biyiklarinizi zkm sizin! |
Zitat:
![]() ![]() |
:) Bosphoruuuuusssss neden sen simdi burda Reklam yapiyorsun, anlamadim ??? Bu Resimler acikca GKM ve Solingen Markalarina Reklam?!?!?! ..... ;););) Reklam Lisanslari var mi sende ??? Bari Markayi karala ben ciddiyim......... |
Senin gibilerinin Zihni fukara olunca akillari ukala olurmu$
Zitat:
|
Zitat von uno;
Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar. Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da. Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm. Seni PKK'li Pislik olmayan beyninle insanlara camur atarak kendi pisligini gizlemeye cali$iyor senin kimliginde,yazilarinda ,yorumlarinda ortada. DIN,IRK,DÜ$ÜNCE ,SEklini birbirinden ayiramayan yav$ak,aklinca insan kandiracak SEN bir Alevinin tirnagi olamayacak kadar insan müsvettesi bir yaratiksin... Insanlik altinda yemedigi Pislik kalmayan ,ne yapacagini $a$iran PKK'li pislik.. Bizim Dinimiz önce KURAN sonra INSAN..Ku$ beyinli yaratik |
Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen Adami forumlarda yazdigini gorunce sadece PKK'li saniyorduk bir de webcam sapigi cikti. Erkeklerin yuz karasi kepaze. Merhaba Bosp. Eksik yazmi$sin! Erkeklerin deyil "Insanligin" yüzkarasi bu sapik |
Zitat von uno ;
Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam. Laf koyma "Zeka "ürünüdür PKK'li Pislik.Bana göre Zeka bilinmeyendir. Bana bak Pislik,itilmi$ dedigin " ben" burdayim ta$in altinda deyil,yerin altinda deyil ,TEPendeyim Daha önce söyledigim gibi.kendi ic dünyandaki kirleri,pislikleri,sürekli ba$kalarina yaki$tirmaktan vaz gec...Ne olucak senin bu kakilmi$ halin Uno$ |
Zitat:
Harikasin BoSp. Ama bu tip insanlara söylenecek tek bir kelime var ... Ba$ka ne desen, ne yazsan ,haz meder bu ve bunun gibileri |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:18 Uhr. |