Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Würdest du eine NUR auf sex basieren Beziehung eingehen? (http://localhost/forum/showthread.php?t=5942)

Motzki 04.08.2009 15:14

Başkalarının "gizli" hallerine değil; kendi günahlarına olmalısın

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980106)
rotzlöffel ne alip veremedigin var serhatx1970 le? Wenn Du keinen Beitrag zu dem Thema hast dann brauchst du hier auch keinen Eintrag machen. Buranin bir Forum oldugunun ya unutmusa benziyorsun yada can SIKINTISINDAN milletde dadasiyorsun.

Arzularını "arz etme" Aydan

04.08.2009 17:18

Weiss jemand, was dieser User uns da sagen will?

05.08.2009 07:32

Zitat:

Zitat von Motzki (Beitrag 1980171)
Arzularını "arz etme" Aydan

Ne demek istiyorsun sen? Acik acik bir konus bakalim derdini anlayalim. Belki yardimci olabiliriz ne dersin?

05.08.2009 11:39

Zitat:

Zitat von rotzloeffel (Beitrag 1980214)
ein gegenbesuch in dein GB hat vollkommen ausgereicht, um mich von deiner ignoranz zu überzeugen ;-)

folgendes steht drin:

Willst du Schmetterlinge im Bauch? dann schieb dir ne Raupe in den Hintern :O) | seit 8 Monate

Hobbys und Interessen: Natur, Tiere, Kunst (besonders liebe ich die gehobene Aktfotografie), Literatur, gutes Esse, Wein, Filme Kino...

;-)

Ich muss mich bei dir Korrigieren du, wegen meiner AUssage das du einen kleinen Horizont besitzt!

DU HAST GAR KEINEN HORIZONT!

Motzki 05.08.2009 14:58

yanlışlar doğruları götürmez;ki Aydan

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980267)
Ne demek istiyorsun sen? Acik acik bir konus bakalim derdini anlayalim. Belki yardimci olabiliriz ne dersin?

âzami bir şekilde kendi kendinin hayranlığına arzetmek gayretinde görüyorum seni Aydan....

05.08.2009 15:02

Zitat:

Zitat von Motzki (Beitrag 1980303)
âzami bir şekilde kendi kendinin hayranlığına arzetmek gayretinde görüyorum seni Aydan....

o zaman gözlerini iyi acip da hatda birde gözlük takma tavsiyesiyle daha iyi bir görmeni rica ederim senden
Saygilarla Aydan

Motzki 05.08.2009 15:08

Önyargısız bakış...

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980304)
o zaman gözlerini iyi acip da hatda birde gözlük takma tavsiyesiyle daha iyi bir görmeni rica ederim senden
Saygilarla Aydan

Akıp giden zamanı dondurma çabası ya da .........
Gül;
Gülden güzel, gülen yüz
Bir tebessümle Ayda..

05.08.2009 15:11

Zitat:

Zitat von Motzki (Beitrag 1980308)
Akıp giden zamanı dondurma çabası ya da .........
Gül;
Gülden güzel, gülen yüz
Bir tebessümle Ayda..

ne sacmaliyorsun sen galiba bu Forumun anlamini kaybetmis durumundasin. Durmadan themalari degisdirmeler ve üstelikde bilip bilmeden konusmalariniz yokmu insani cileden cikarirsiniz. Ve kusuruma bakma ama ön yargili kimin görüsü ap acik belli burada. Burda insanlari tanimadan etmeden üzerlerine saldiriyorsunuz. Ama yakisir sizin gibi tiplere. Profillerinde bile kendi resmini yüklemeye bile aciz insanlardan ne beklenir.

Motzki 05.08.2009 15:23

içinde ifadeyi telefü etsende içindeki Aydınlığı görsek Aydan!

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980310)
ne sacmaliyorsun sen galiba bu Forumun anlamini kaybetmis durumundasin. Durmadan themalari degisdirmeler ve üstelikde bilip bilmeden konusmalariniz yokmu insani cileden cikarirsiniz. Ve kusuruma bakma ama ön yargili kimin görüsü ap acik belli burada. Burda insanlari tanimadan etmeden üzerlerine saldiriyorsunuz. Ama yakisir sizin gibi tiplere. Profillerinde bile kendi resmini yüklemeye bile aciz insanlardan ne beklenir.

Bütüne ayak uydurmadan ve karşı da çıkmadan, tekil gözlerle, ezber bozarak ilerleyen her şeyin, içinde bulunduğu halin.....seyreyle insicamını gölgesi düşen kelimelerin önyarg........Ilosch

05.08.2009 15:30

Zitat:

Zitat von Motzki (Beitrag 1980313)
Bütüne ayak uydurmadan ve karşı da çıkmadan, tekil gözlerle, ezber bozarak ilerleyen her şeyin, içinde bulunduğu halin.....seyreyle insicamını gölgesi düşen kelimelerin önyarg........Ilosch

Bence senin bir doktora acilen görünmen sart ;) iyi görmedim seni. Neyse yazdiklarina saygi duyuyorum seninle bu konuyu daha fazla tartismicam. Bu arada icinde ne varsa dökebilirsin bana kulagim aciktir herzaman her insana ;) Saygilarla Aydan belki doktorlarin bulamadigi careyi ben bulurum sana

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:45 Uhr.