![]() |
??
Zitat:
Aber auch nur die vom Dorf :)) |
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Noch Fragen??? Zitat:
Zitat:
|
ich sag doch, die braut die hat den urknall verpasst
|
Hier die Widersprüche in sich :-)
Alt 02.03.2009, 15:16
Benutzerbild von gelincik02 gelincik02 gelincik02 ist offline Erfahrener Benutzer Registriert seit: 06.05.2008 Beiträge: 1.000 Standard valla almanyada okuyan erkeklerde kaba saba, okumayani daha da bir kaba saba Cooook nadir hem okumamis hem kibar kültürlü insanlar...okuyanlar icinde bile nadirken!! Bu yüzdende bizim gibi kibar ve normal insanlar azinlikta oldugu icin zorlaniyoruz kendimize uyanini bulmakta. Simdi kimse cikip bosa muhalefet olmasin. Digerlerinden biraz farkli olan nadir insanlar anlarlar sözlerimi. Ama cogunlugu olusturanlar karsi cikacaktir dogal olarak Okuyan türk erkekleri icindede kendini begenmis sonradan görme olanlar cok. Hic sevmiyorum öyle kültür kompleksleri olanlari... ------------------------------------------------------------------------------------ Alt 16.02.2009, 00:37 Benutzerbild von gelincik02 gelincik02 gelincik02 ist offline Erfahrener Benutzer Registriert seit: 06.05.2008 Beiträge: 1.000 Standard Naa jah abollshit. Wer sagt denn dass wir eine andere Nationalität bevorzugen würden wenn wir einen coolen Türken kennenlernen würden, der zu uns passt? Herkes ilk önce kendi kültüründen birisini tercih eder tabii ki ama kismetine anlasabilecegi bir alman cikarsa da neden insan ayrimciligi yapsinki. Valla laflari gelisi güzel, isinize geldigi gibi anlamakta üstünüze yok. Nerenizle okuyorsunuz anlamadimki :P Türk erkeklerinin hepside Spielhalle´lere takilmiyor canuum, "Kulturzentrum" onlar aa lütfen yani :P Aber das sind doch eh die altmodischen Türken, die keine anderen Hobbies haben und sich anstatt zuhause totzulangweilen eher in diesen Kulturzentren langweilen =) Baska birsey bilmiyorlar görmemisler napsinlar. Beitrag melden Beitrag melden Kompliment senden Mit Zitat antworten Direkt antworten *lol* diese diskussion türkische akademikerinnen ist eine, in der du dir besonders gut widersprichst. viel spass mit deinen fröschen *lol* |
Inekflüsterer
ich mag deine Beiträge. Olabilir, dogrudur söylediklerin...Son derece normal.. "Arkadasliklarini" seviyorum ama mehr kann ich mir nicht vorstellen.Erkeklerin dostluklari daha saglam, sen dostluk degil diyorsun ama zamanla dostluga dönüsüyor karsindakine ilginin olmadigini hissettirirsen bir kiz olarak. Ama hersey kismet, kimbilir belkide zamanla arkadasliktan birseyler dogar ;-) En büyük asklar arkadasliktan baslar. Ilk görüste carpilmaya inanmiyorum ben zaten. Digerleri: Bu kadar Normal konulari konusurken neden herkes birbiriyle kavga etmeye merakli anlamiyorum. Anlasilan normalce sohbet etmeyi bilmiyorsunuz, illa "hayir sen söyle degilsin sen böylesin" vs vs. Sanki cok taniyorsunuzda bilmis bilmis ahkam kesiyorsunuz. Burda hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz, yazisarak birseyler paylasiyoruz ama bu paylastigimiz seyleride birbirimize koz olarak kullanmamiz yada birbirimize tas olarak atmamiz gerekmez degilmi? Kendimi begenmis degilim, sadece kendimi taniyorum ;-) Neden karsi geliyorsunuz anlamiyorum. Sanki cok taniyorsunuzda beni :-) Her tanistigim erkek benden hoslaniyor, neden hoslanmasinki? Iyi bir insanim, güzelim, sohbetimde güzel, sempatigimde :D Daha nolsun :p Yazmayin kardesim bana o zaman size ne benden, rahat birakin beni böyle saygisiz saygisiz yazacaksaniz. Öff canim sIkIldi, ben kendimi biliyorsam, gercek hayattada beni bilen biliyorsa, hep seviliyorsam sizinle bunlari tartismak zorunda degilim ;) Isterseniz siz bensiz beni tartismaya devam edin. Tschüüüüss |
Zitat:
Valla? :-D Darf ich zurückgähnen :-D Bin keineswegs oberflächlich :-) Ganz im Gegenteil, benden daha sinnlich birisi zor bulunur :)))) Außerdem bin ich nicht klein :p Sadece icimdeki kücük kizi öldürmedim :-)) Geld? Guckst wohl mehr türk. Filme als ich :D Almanyada kim gecim sIkIntisindan ölmüs, allah bir sekilde verir riskimizi normal uni bitirmis normal bir iste calissa yeterde artar bile. Düsün eskiden almancilar sirf temizlige fabrikaya gide gide kazaniyorlardi hayatlarini. Para hic sorun degil. Helal olsun, gecindirebilsin yeter. |
Merhaba Gelincik,
hayranlarin cogaliyor, dikkat et :) Bende yavas yavas "gelincik hayran kulübüne" katilmaya basliyorum. Cok güzel cevaplar veriyorsun bazilarina :-)) |
tja, es kann halt nicht jeder seine konservative kultur um biegen und brechen so sehr verteidigen, dass er leute, die keine türkin als partner haben und umgekehrt, so sehr hasst, wie gelincik. oder deutsch als muttersprache akzeptieren. oder traditionelle fleischbeschau wie brautschauen tolerieren, oder niemals das wort sex erwähnen sondern mit s. abkürzen. oder sich so sehr lieb haben, dass es schon abstösst.
es kann halt nicht jeder so weltoffen, lieblich und bescheiden sein, wie gelincik. :-) man möge es einem verzeihen |
Lasst sie doch. Sie macht halt nicht mit bei diesem pseudomodernen Vulgär-Gelaber.
Ich rechne ihr das hoch an, zumal ich selbst mich nicht immer so gut unter Kontrolle habe. Wenn mir jemand auf den Geist geht ... ana avrat ....anlarsiniz ya. Anyway, gelincik ist ne bewundernswerte Lady mit Anstand und Würde, die weiß, was sie will und was sie auf gar keinen Fall will. Was stört euch denn? Dass sie so zielsicher und wertebewusst ist? Oder dass ihr ihr kein A für ein O vormachen könnt? |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:15 Uhr. |