![]() |
neymis yükledigin?
bu konuyla ne alaka, hem yükledigin resim hangi ülkeden kimin kime karsi oldugu belli degil simdi sen aklin sira neyi kanitlamaya calisiyorsun? KAYNAGIN bile yok Zitat:
|
Zitat:
|
Hatay
Zitat:
|
Zitat:
Eger Turkiye'nin ISID'e karsi Kobane'de YPG'li teroristleri korumamasindan dert yaniyorsan YPG orada haşat oldu haşat :)) harcadilar terorist grubunuzu. |
Zitat:
kadingibi [ Blokla ] Konu: RE: seni istiyorum Tarih: 18.05.2015, 01:47 Bana gönderdiklerin resimler ccccccccccccooooooooooooooooooook güzel. yerrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ucurrrrrrrrrrrrrrrrr beniiiiiiiiiii askiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben seni .............................. **** Aaaa sen de aynisini gondermissin baksana senin adindan gonderilmis gozukuyor :) Kanit oyle olmaz, oyle gosterilmez. |
Parlayip cilalayip karsimiza getirdikleri diger demokrasi kusu Sirri Sureyya Onder :
![]() ![]() ![]() ![]() HDP terorist bir partidir. |
kadingibi, basligi cop etme. Bunun konuyla alakasi yok git baska yerde konus ya da baslik ac.
Kadingibi adinda kullanici adin var ve kiz arkadasim var diyorsun, lez misin. Neyse ne de, bu basligi cop etme. |
Zitat:
bu ve benzerlerinin cöplügüne döndü forum. al birini vur ötekine |
pessss
lütfen beni özelinize karistirmayin !!
Zitat:
|
diese fake nicks
ich fühle mich etappt :)
eine Antwort bekommst du wenn du mit deinen wahren nick kommst, hinter fake nicks verstecken sich armseelige gestalten. Nimm dir ein Beispiel an mir und komme mit nur mit einen Nick Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:51 Uhr. |