![]() |
ya bu cocuk cok saf yada bilerek bu yalan fotolari paylasiyor.
bu tür sinsi oyunlari kiniyorum. ![]() ![]() |
cübbeli hoccan girsin sana bir türlü !
|
Zitat:
cok mu güzel lan .. Mullah in birini din leyip ,meclis te karar vermek ? |
CHP'de sular durulmadı
Tekirdağ'da CHP İl Yönetimi ve Çerkezköy İlçe Yönetimi arasında kavga yaşandı. Kavganın yaşandığı olaylı gecede CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık'ın istifasını istedi. ![]() bu chpliler niye birbirine girer her anlasmazlikta. medeni sekilde konusmayi ögrenmemisler mi? :D |
bende 100 de %50 ye konusuyorum
lütfen ..herkez evine silah alsin ... ve bi ic savas a hazirlansin ... weg mit dem Islamistendreckkkk |
dieser Islamistendreck muss so schnell wie möglich von unserer
Bildfläche (Türkiye Cumhuriyete) verschwinden ... |
bak sen bak ....oyle bi siki liceksiniz ki ...
100 sene kendinize gelem iceksiniz ... anan in nerden geldini ni bile unutucaksin ... |
@Imogdi
Islamistendreck? Sen müslüman olmuya bilirsin. Senin kararin. Ama sana kimse ateist züppesi diye hitab etmiyor dimi?
Herhangi bir partidende hoslanmamak senin hakkin. Ama Allah'a inananlarin hepsini pislik yapman senin ne mal oldugunu ortaya koyuyor. Oh ne güzel. Bir secilmis hükümetten hoslanmiyorsan, ic savasi cikariyim, her yeri kundaklayim, sonra hersey vatan icin. Baslarim böyle senin anlayis tür vatanina. Bende bu alman hükümetten hoslanmiyorum. Ne yapiyim? Ic savas mi cikariyim? |
CHP Sarıyer'de seçime giremiyor!!!
CHP'nin İstanbul Sarıyer'de adaylık dilekçesi, seçim evrakları ve aday listesini İlçe seçim Kurulu'na zamanında yetiştiremedi. Sarıyer İlçe Seçim Kurulu, partinin başvurusunu reddetti. Buna rağmen CHP'nin önce İl Seçim Kurulu daha sonra da Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz hakkı bulunuyor. ![]() bide bunlar ülke yönetecekmis. arkadaslar bunlarin becerisini bu tür olaylarda bile görebiliyoruz. :D |
Zitat:
Yil omus 2014 ...hala mi masal lara inaniyorsun ??? sen sikinin ucunu kaladiramasin ... Deutschland kontrolliert Europa ... sen sikini ugras bulmaya .. yavsak ! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:42 Uhr. |