![]() |
????? das versteh ich jetzt nicht. o.T.
ohne Text
|
Hani bir oyun varya ... $EY ...*grins*
Hani bi oyun var ya (Tabu) bazi kelimeleri kullanmadan sana verilen kelimeyi grubuna anlatacaksin... Iste arkadaslar bundan oynarken bakin nasil çuvallamislar :
Kelime: Mini etek Erkek: Hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya... Kiz: Don! Topluluk: Ohaaaaa! Kelime: Araba - Murat"in en sevdigi sey ne? - Kari? - Hayir, baska... - Seks? - Hayir, hatta geçen gün degistirdi. - Haaa araba. Kelime: Cin Tonik - Inle kim top oynar? - Ciinnn! - Yaninda ne iyi gider? - Toniiik! Kelime: Sümüklüböcek - Hani bir hayvan var spiral seklinde bir kabugu var - Salyangoz - Hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nasil yani hayvanin sümügü mu var? - Evet, karafatma nedir? - Hamamböcegi - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamami - Hamamböc - Allah belani versin senin be... Kelime: Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin k....a da sürersin?... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime: Besik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! Kelime: Cazibe - Abi benim hayvani neyim var? - P.p.n var - Yok lan bu vahsi bisey... - Oha nasil ya? Kelime: Palet (Tabu kelimeler: Ayak-deniz-vs vs KULLANILAMAZ) - Gölün büyügune girerken seyine ne takarsin? - Pestemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Kav -Abi simdi kibritin üstünde ne yazar - Atesle yaklasma - Hayir allaan belasi, o tüp kamyonunda yazar, söle ne yazar? - Haa, taam hatirladim, vasati 40 çöp yazar - Oynamiyorum ben bu adamla... Kelime: Kanis Erkek: Bahçeye baglanan sadik 4 ayakli eleman var ya Kiz: Köpek. Erkek: Heh, onun küçük ve sirin olani. Kiz: Doberman. Erkek: Ohaaa... kelime: Vatan haini - Asker kaçaklari ne olur? - Suçlu - Hayir milli duygularla düsün - serefsiz, haysiyetsiz, assagilik, namussuz? kelime: Safari - Hani mesela Yeni Zellanda"ya gidince yapariz. - Aborjin görmek? - ???? kelime: Kekik - Yemege konur, ot gibi seyler - Mayonez !!!! kelime: Milletvekili Anlatan: Bülent Ecevit nedir? Dinleyenlerden biri: Yasli kelime: Operasyon Anlatan: Hani adam beni yapti ya ben simdi ne oldum? Cevap veren: .rospu kelime: Kangren olmak Anlatan: Abi hani kan gitmez ya? Cevap veren: Kangren Anlatan: Hah türet simdi Cevap veren: Kangreni Anlatan: Yok abi kelime koycan Cevap veren: Kangrenlenmek Anlatan: Abi kelime koy iki kelime Cevap veren: Kangrenlendirmek Anlatan: Kelime koy keliemeeeeeeee Cevap veren: Kangren yapmak Anlatan: S. kiceeeeeeeeem Cevap veren: Kangreni yapmak Aanlatan: Oynamiom yaaa anaa... kelime: Para A: Hani bende bok gibi B: para! C: Oha evren! Ukala hayvan seni... kelime: Tarla A: Biz bugdayi nerden aliriz? B: Devlet mahsul ofisi.... A: Oha hayvan, yuh be, moloz. kelime: Araba A: Hergün bindigimiz sey? B: At A: ??? kelime: Naz A: Kadinlarin evlenmeden önce erkekleri tavlamak için yaptiklari sey... B: Oral s.x! Topluluk: Ohha? kelime: Iska A: Kar topu savasinda Pelin"e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? B: Hayvan? -- Uslanma hic - hep deli kal, büyüme sakin - hep cocuk kal, es deli deli böyle kal! Son harmaninda sevdanin, tüken toz toz savrula kal! Suc üstü bulmali ölüm - ÖLÜRKEN DE SEVDALI KAL! |
wieviel wiegst du denn??:) o.T.
ohne Text
|
hahahhaahhahaaaaa!cok komik ya:) o.T.
ohne Text
|
hehhee:)) o.T.
ohne Text
|
hehehheeeee!der ist gut!!! o.T.
ohne Text
|
hahahhahaaaaaaaa! o.T.
ohne Text
|
sag ich dir nicht...ääätsch... :p o.T.
ohne Text
|
mir egal!hauptsache du bist
ok:)
|
Flotte Sprüche
Lieber ein leichtes Mädchen, als eine schwere Arbeit!
Lieber eine Latte in der Hose als ein Brett vorm Kopf. Lieber eine gute Stellung, als eine gute Arbeit. Lieber einen Sinn für Sex, als einen Sechsten Sinn. Lieber einen sitzen haben und nicht stehen können, als einen stehen haben und nicht sitzen können. Lieber fünf vor zwölf, als keine nach acht! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:16 Uhr. |