Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Frankreich-Krawalle (http://localhost/forum/showthread.php?t=4468)

halitpasa75 21.11.2005 12:23

Aci durum

Maalesef bir cok aci durum olustu.
Insanlarin ölmesi, aci bir durumdur.
Cenaze, cenazelikten cikip, terör örgütü mitingine dönüsmesi, aci bir durumdur.
Güvenlik görevlileri karada degil, sadece havada kendilerine gösterebilmeleri, aci bir durumdur.
Gurur ile tasidigim T.C. kimligini cenazede havaya tutup, "biz bu kimlikleri istemiyoruz" diyenlerin olmasi, aci bir durumdur.
Ugrunda gözümüzü kirpmadan ölüme gittigimiz bayragimizin yakilmasi, aci bir durumdur.
Kendimden cok sevdigim yurttaslarim, terör örgütünü destekleyerek, bu sevginin karsiliksiz oldugunu göstermeleri, aci bir durumdur.
Saymakla bitmez aci durumlar, ancak belki de en aci vereni, kardeslerin, kardesleri kardes kabul etmemeleri, iste o gercekten aci bir durumdur.

Gelelim RTE"ye. Zaten bunlarin tek ve yegane sorumlusu RTE"dir. 1999 sonrasi olusan o huzur ve baris ortamini bu arkadas baltaladi. 1999 sonrasi devlet bölge insanini terör illetinin elinden kurtarmisti. Artik bölge insani özgürdü, huzurluydu ve iyi bir gelecegi icin ulusunun diger fertleriyle beraber cabaliyordu.
Ancak sonra RTE geldi ve bu ortami bes dakika icinde bozdu. RTE beceriksizligi ve patavatsizligi ile terör örgütünün yeniden güclenmesine ortam yaratti ve bölge insanini yeniden terör örgütünün kucagina itti. Bugün bölge insani yeniden terör örgütünün kiskacinda. Hepimizin görevi bölge insanini bu illetten kurtarmak ve tüm ulusumuza hak ettigi medeniyet seviyesine cikarmaktir.

Bir de ortaya atilan iddialara gelelim. Gercekten bir cetenin bu isin icinde olup olmadigini bilmiyorum, bunu zaman gösterecek. Bildigim tek sey vardir, o da, eger gercekten bir cete söz konusu ise, bundan sorumlu yine RTE ve hükümettir, cünkü yanlis siyaseti devleti zaaf"a düsürdü. Bu zaaftan kendine görev cikaran birileri elbette olacaktir. Eger RTE ulusal cikarlarimiz dogrultusunda bir siyaset gelistirmis olsaydi, bugün bunlari konusmayacaktik. Bugün, omuzomuza ülkemizin gelismesi icin calisacaktik.

Anadolu topraginin ekmegini yemis her insan, topragini ve bu topraklar üzerinde yasayan, kader birligi yaptigi ulusunu sever, cünkü insanlarim merttir, yüreklidir, sevecendir ve en önemlisi kardestir.

Ben kardesimi teröristlere teslim etmem, teröre teslim olmam ve kardesimin hata yapmasina izin vermem.

halitpasa75 21.11.2005 13:01

o.T.

Ben sana katilmiyorum. Ben ulusuma, ulus insanima inaniyorum ve güveniyorum.

Elbette vaad edilen günler dogacaktir, kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin. Ben buna tüm ictenligimle inaniyorum, inanmakla kalmiyorum, biliyorum.

Bugün gaflet, dalalet ve hatta hiyanet icinde olanlar vardir. Bunlara cok önemli makamlarda bulunan insanlarin bazilari dahildir. Bu gafletin, dalaletin ve hatta hiyanetin simgesidir belki medyamiz. Bugün bakiyorum ve esefle icimizde sadece irlandalilar degil, isvicrelilerin de bulundugunu izliyorum.
Bu ulus Artin Kemal"i görmüs bir ulustur ve o"na ve o"nun gibilerine ragmen bizi bu günlere tasima becerisini, tüm olanaksizliklara ragmen, göstermistir. Hic kuskusuz bugün ki Artin Kemal"leri yine bu ulus def edecektir.

Katilmadigim baska bir nokta vardir, o da klasik "sen mi bu vatani kurtaracaksin" muhabbetidir. Bu soruya tek yanit vardir. Evet, ben bu vatani kurtaracagim. Bu benim görevim, bu hepimizin görevidir. Söz konusu olan benim ülkemdir. Ülkemin tapu sahiplerindenim ben. Tapulu malimin istedigim seviyeye gelmesi icin ben cabalamak durumundayim, herhalde isvicreli benim malimi benim icin düzeltmeyecektir. Benim gibi düsünen milyonlarca insanin oldugunu biliyorum. Ve bu insanlar belki bugün kendilerini göstermiyorlar, ancak görev zamani gelince, ortaya cikacaklarindan eminim.

Benim nacizhane bir teklifim olacak sana. O elestirdigin "bos" insanlardan olma ve durma, bu vatani degistirmeye calis, bu vatani kurtarmaya calis.

Son olarak sunu belirtmek durumundayim, beni bir konuda anlamdigini düsünüyorum. Ben varligimizin öneminden söz ediyorum ilk makalemde. Insanin en temel hakkidir, var olma hakki. Ben insanlara deger veriyorum ve insanlara deger verdigim icin Türkiye"ye önem vermemizi istiyorum. Vatansiz bir milletin varligi korunmaz, hak olmaktan cikar. Biz bunun en vahim örnegini 1933-1945 arasi yasadigimiz bu ülkede, Almanya"da, gördük. Vatani olmayan, sahip cikanlari olmayan Yahudiler, en temel haklarindan, var olma haklarindan mahrum edildiler, katledildiler.

Sen tüm insanlari sev, ancak senin yasama hakkinin temel dayanagi olan Türk milletini daha cok sev, cünkü bu millet olmazsa, sen olmazsin. Sen olmazsan, zaten kimseleri sevemezsin.

Katilmadigim son bir konuyu bilgine sunmak isterim. Ben senin gibi en cok bu sitede Türkiye tartisildigina inanmiyorum. Veriler ortada. En cok tartisilan konu "ask".

halitpasa75 21.11.2005 13:09

Moda"ya uymamak

Bravo!
Belki moda"ya pek uygun degil kendini "Türk" kabul etmek ve ulusunu sevmek, ancak ben seni bu moda disi davranisindan ötürü kutlamak istedim.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:04 Uhr.