Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

manbee 30.03.2014 19:32

ANKARA:

AK Parti 45,8%

CHP 39%

MHP 10,5%

30.03.2014 19:35

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2081723)
CHP BDPnin güclü oldugu yerlerde onlara oy verin deyip PKKnin siyasi kolu BDPyi destek verdigini unuttun mu?

kim kimin direktiflerini aldigi acikca ortada.

daha dün gülene feto$ diyen sendin, bugün cemaate övgüler yagdiriyorsun.

lütfen biraz omurgali olun, az da olsa biraz olun!!!

Bak manbee, Türkiye'de bana her isimde yardimci olan birisi var. Cok zeki, basarili, 2 metreye yakin boyuyla dag gibi babayigit olan bir arkadasim. Haram lokma yememek icin ihalelere katilmiyor halbuki ilhalleleri kazanan sirketler ürünleri ondan aliyor..

Senin dediklerini ama millet unutmadi. Dindar ve muhafazakar olan Rotzlöffel hanima ettigin küfürler, tam tiksindirici bir boyuttaydi.. Ya da Aurum hanima.. Düsündükce hala tiksiniyorum. Senin ve bu malum zihniyetin kadina bakis acisinin ne oldugunu gün isigi gibi ortaya koyan bir davranisti..

manbee 30.03.2014 19:40

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2081726)
Bak manbee, Türkiye bana her isimde yardimci olan birisi var. Cok zeki, basarili, 2 metreye yakin boyuyla dag gibi babayigit olan bir arkadasim. Haram lokma yememek icin ihalelere katilmiyor halbuki ilhalleleri kazanan sirketler ürünleri ondan aliyor..

Senin dedikleri ama millet unutmadi. Dindar ve muhafazakar olan Rotzlöffel hanima ettigin küfürler, tam tiksindirici bir boyuttaydi.. Ya da Aurum hanima.. Düsündükce hala tiksiniyorum. Senin ve bu malum zihniyetin kadina bakis acisinin ne oldugunu gün isigi gibi ortaya koyan bir davranisti..

cok komiksin oc erdal,

ne zaman caksan yalanlarla üste cikmaya calisiyorsun.

1. kadinlara iftira atip namussuzlukla suclayan sensin. belge göstermezsen erkek degilsin dememe ragmen hala belgelerini gösteremedin.

2. Öcalan diyordun. sana CHPnin aciklamasini söyledim. BDPnin güclü oldugu yerlerde PKKnin siyasi kolu BDPye oy verin dedi. buna da aciklama getiremiyorsun.

sen iftiracisin. camur atip lekesi kalsin niyetiyle bos konusuyorsun.

daha dün CHP secimleri kazanacak diyordun. biraz omurgali olda yine secimleri kazanacak desene.

oc erdal samimi soruyorum, hic mi omurga yok???

30.03.2014 19:58

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2081740)
yine sorularima cevap veremeyip kivirdin.

senin küfüre ve iftiraya yatkin oldugunu biliyoruz, keske düzgün bir aile terbiyen olsaydi da bu iftiralarindan ve yalanlarindan vazgecebilseydin.

simdi biraz omurga gösterip sorulara cevap ver ;)

Aile terbiyesi nedir bilmeyenler aile terbiyesinden bahseder oldular. Hem suclu hem güclü olmaya calisiyor kurbaga kilikli tikkim boylu töntön

manbee 30.03.2014 20:01

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2081745)
Aile terbiyesi nedir bilmeyenler aile terbiyesinden bahseder oldular. Hem suclu hem güclü olmaya calisiyor kurbaga kilikli tikkim boylu töntön

malesef yine kivirip sorulara cevap veremedin.

bak oc erdal devamli ortaya iftira atip kaciyorsun. bu huyunla seni kimse adam yerine koymaz.

birsey daha söyliyeyim. cakabey cemaat CHPyi ele gecirdi diyor. ne oldu senin partine? niye cemaat bu kadar destek veriyor? niye cemaat üyeleri CHP bizimdir diyor???

30.03.2014 20:10

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2081747)
malesef yine kivirip sorulara cevap veremedin.

bak oc erdal devamli ortaya iftira atip kaciyorsun. bu huyunla seni kimse adam yerine koymaz.

birsey daha söyliyeyim. cakabey cemaat CHPyi ele gecirdi diyor. ne oldu senin partine? niye cemaat bu kadar destek veriyor? niye cemaat üyeleri CHP bizimdir diyor???

Cemaat mensup insanlar da bu ülkenen bu millettin ve bu topraklarin cocuklari. CHP'ye üye olmakta onlarin hakki. Hosgeldiler sefa getirdiler..

manbee 30.03.2014 20:13

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2081752)
Cemaat mensup insanlar da bu ülkenen bu millettin ve bu topraklarin cocuklari. CHP'ye üye olmakta onlarin hakki. Hosgeldiler sefa getirdiler..

CHPye üye olmamislar CHPyi ele gecirmisler.

sen gerceklerle yüzlesmeyi pek sevmiyorsun ama kafani kuma sokmaktan vazgec.

nasil oluyorda dün feto$cu dediklerine bugün bu kadar olumlu yaklasman???

aynisi cemaatcilerede gecerli. dün kendilerine küfür edenlerin partisini hangi amacla ele geciriyorlar???

30.03.2014 20:16

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2081754)
CHPye üye olmamislar CHPyi ele gecirmisler.

sen gerceklerle yüzlesmeyi pek sevmiyorsun ama kafani kuma sokmaktan vazgec.

nasil oluyorda dün feto$cu dediklerine bugün bu kadar olumlu yaklasman???

aynisi cemaatcilerede gecerli. dün kendilerine küfür edenlerin partisini hangi amacla ele geciriyorlar???

Ele gecirmek gibi bir durum söz konusu degildir. Biz ayni milletin, ayni ülkenin cocuklariyiz. Bir düsmanimiz fazla olacagina bir dostumuz fazla olsun düsüncesiyle uzlasma saglanmistir..
Ona bakarsan bende cemaatin kanalini ve gazetesini de hem izliyorum hem okuyorum.
Biz kardesiz ve bizi hic güc birbimizden ayiramayacak...

manbee 30.03.2014 20:18

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2081755)
Ele gecirmek gibi bir durum söz konusu degildir. Biz ayni milletin, ayni ülkenin cocuklariyiz. Bir düsmanimiz fazla olacagina bir dostumuz fazla olsun düsüncesiyle uzlasma saglanmistir..
Ona bakarsan bende cemaatin kanalini ve gazetesini de hem izliyorum hem okuyorum.
Biz kardesiz ve bizi hic güc birbimizden ayiramayacak...

o kadar birlestiriciysen düne kadar niye fetto$ diye küfür ediyordun?

said nursiye niye küfür ediyordun?

birkac hafta icerisinde bu kadar dönmenin sebebi nedir???

manbee 30.03.2014 20:21

secimler önce AK Parti'nin oy orani 45% olur demitim ve tespitim pekte yanlis degilmis.

Secim sonuclari vatanimiza milletimize hayirli olsun arkadaslar.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:54 Uhr.