![]() |
Zitat:
der Google Übersetzer ist nicht immer die Beste Lösung .. |
Hayvan!
Zitat:
Sözü tamda senin gibi kelle avcilari icin söylenmis!Bana bak sen erkek olamadin mi daha,hala sahte nicklerin arkasinami saklaniyorsun? |
Mao
ÜIkeni kaIbinde yaşatırken, ufkunda dünya oIsun!
|
Imogdi
Zitat:
|
Zitat:
|
Sahte nicklerin arkasina gizlenen
senin gibi alcak olsun
onun bunun sürtügü Din insanlara ait bir olgudur Buyüzden hayvanlar dinden anlamazlar. Anlamdiklari icin sorumluda sayilmsazlar.Cünkü Din onlarin genlerine yerlestirilmis. Akil sahibi insanlara olgu bir degerdir din Sende hayvan soylu oldugunu iddia ettigin icin tersine evrime ugramis olmalisin ki, hergün dine salya sümük saldirmakla mesgulsun Yani hayvanlardan geri kalmis ne idugu belirsiz yavsagin alcagin ibnenin tekisin Hayvanlara kurban ol köpek pisligi.. HADI BUDA GOOGLEYE CIKSINDA ALCAK CEHRENI HERKES GÖRSÜN ONDAN BUNDAN CALDIGIN SÖZLERI BURA YAPISTIRMAKLA FIKIR ADAMIMI OLACAGINI SANIYORSUN ALCAK KANCIK Zitat:
|
Hayvan!
Zitat:
Mesela;senin tarzin,tavrin,sahtekarligin ve alcalmanda görüldügü gibi,insanlarda kendi aralarinda ayrilirlar!Evrimini tamamlamisla,tamamlanmamis diye.... Sen hala magara cagi adami oldugun icin,fikirlerin varligi seni rahatsiz eder... Burda benim ve benim gibilerinin yapmaya calistigi sey;dolayli bilgi iletmesidir(gerci sen magara adami oldugun icin bunu anlamazsin,ama anlayan anlar),bu su anlama geliyor ki bir önceki kusaklarda,sosyal yasamin kisa anlatimi olarak ortaya cikan ata sözleri ve bilimsel sözlerin yayinlanmasidir...Senin beynin örümcek beyni oldugundan,bunu anlaman imkansiz!Birde sana bilgi veren o kisiler,seni yanlis sekillendiriyorlar,haberin olsun.... Yani "Kilavuzu karga olanin,burnu boktan cikmaz" |
Din
Din bir afyondur ve tek görevi insan beynini uyusturmaktir!
|
Anadolu(anonim)
Cahilin yaptigi,sohbetten sözden,alimin hayali düsü makbuldür!
|
Anadolu(anonim)
Körle yatan,sasi kalkar!
|
Anadolu(anonim)
Açık yerde tepecik kendini dağ sanır!
|
Mevlana!
CahiI kişi güIün güzeIIiğini görmez, gider dikenine takıIır.
|
Mevlana
Yürürken başımın yerde oIması sizi rahatsız etmesin. Benim tek derdim; yere düşen edebinize takıImamak.
|
Dadaloglu
Kalktı göç eyledi Avşar elleri,
Ağır ağır giden eller bizimdir. Arap atlar yakın eder ırağı, Yüce dağdan aşan yollar bizimdir. Belimizde kılıcımız Kirmani, Taşı deler mızrağımın temreni. Hakkımızda devlet etmiş fermanı, Ferman padişahın,dağlar bizimdir. Dadaloğlu'm birgün kavga kurulur, Öter tüfek davlumbazlar vurulur. Nice koçyiğitler yere serilir, Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir |
V.hugo
Eger;ruhumuz karanlikta kalirsa,günahlar cikar ortaya!Suclu,günahi isleyen degil,suclu karanligi getirendir....V.HUGO
|
V.hugo
Gitme diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta. Çünkü hiç kimse, kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında. V.HUGO
|
V.hugo
Dünyada en çok istediğim ve bana yaşamı gerçekten sevdiren iki şey var; aşk ve özgürlük. Aşk uğruna gerekirse, yaşamımdan vazgeçerim. Özgürlük uğruna ise aşkımı da feda ederim. V.HUGO
|
V.hugo
Hiç bir ordu, vakti gelmiş bir fikir kadar güçlü değildir!
|
V.hugo
Evet sevgili kapına geldim ve ben’den vazgeçtim. Sen “kim o” de yeter ki: kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim.
|
V.hugo
Çocuğunu kaybeden bir anne ıçin her gün ilk gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz.
|
Bazen kalbimin kapakciklarini acip,senin biraktigin kirli izi silmek istiyorum!Tam buna yeltenirken korkuyorum,ya kalbim sensiz bombos kalirsa diye! CENK
|
V.hugo
Aşk; Karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.V.HUGO
|
V.hugo
Hiç bir ordu, vakti gelmiş bir fikir kadar güçlü değildir.V.HUGO
|
V.hugo
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.V.HUGO
|
V.hugo
Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.V.HUGO
|
V.hugo
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin.V.HUGO
|
tut ki sen bir şiiri çok iyi yazsan
ya da çok iyi bir şiir yazsan bir saatin aralıksız işleyişi bir çocuğun bir sokak kedisini sevişi bilmem ki sanki güzel bir akşam gibi onun için her akşamı iyi yaşamalıyım yani kıskanılan onu demek istediğim hepsi Turgut Uyar |
Her kadına sahip oImaya çaIışan adam
bir kadına hasret kaIır! Bir kadına sahip oIan adam; her kadını kendine hayran bırakır! |
Dışardan güçlü görünüyor olabilirsin ama savaşlar içerde kazanılır.
|
Güzel bir gülü,
güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir. |
Keşkelerim yoktur benim,
Ne yaşadıysam ders alırım. Îyide benimdir kötüde. Avutmaya çalışmam kendimi; Acizlerden değilimdir. |
Dost Sanma şanlı vaktinde Dost olanı.
Dost bil Gamlı vaktinde elinden tutanı. Gece Yarisi Basliyorsa çigligim Duyulsun Diye Degil, çagirmalarim Gelmen Için Degil, Duyulmadan Seslenmeyi Biliyorsa Bu Yüregim, Görmeden Sevmeyide Bilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her malin mülkün hatta tasin
topragin bile bir sahibi oldugu gibi,
Her güzel sözün, hatta kötü sözün bile bir sahibi vardir. Hirsiz, onlari sahibinin müsadesini almadan kendi mali gibi kullanandir 1insanol |
......
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
..........
|
![]() |
copy paste hayat güzel :D
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:10 Uhr. |