![]() |
Adam senelerdir 7 sülalenizi sikmiş, bunlar hâlâ yarabbi şükür diyorlar. Erdoğan’a verin oyunuzu, yaptıkları ve yapacakları sizlere az bile.
|
Zitat:
wir brauchen nur einen titel, vielleicht sowas wie: -kampf um taksi -rücker des sifirlators -kampf des sperrnators vor allem der krieg mit syrien könnte sehr interessant werden. ich schlage einen überraschungsschlag am besten gegen ALLE nachbarn vor. freunde gibts ja eh nimmer. damit wird keiner rechnen :) --- |
kendi dilinizi konusamayacak kadar cahilsiniz,ama vatanin bekasini savunacak kadar..
Zitat:
Doktara gözükün.. Burdaki enteller Sünnetsizlerle yatmayi maharet biliyorlar !! aydin olan sünnetsizler le yatar !! aydin olan bacaginin arasinda serefini tasimaz. aydin olan ancak kaypak kaygan yapiya sahip olan aygitlari eline alir ! tabii 12 senedir adam sizi yagli kaaziga degil devamli rahat koltuga oturtuyor !! buda Alismis kudurmustan betermis ifadesine , binaen, size rahaten batiyor !! gevzeklik yapip burda birde almanca cümleler kuran sefiller. kendi dilinizi konusamayacak kadar cahilsiniz, ama vatanin bekasini savunacak kadar zekimisiniz ??? ÖYLEMIII ??? bu ülkeyi sevmeyen DEFOLSUN gitsin !!! |
sanane !!
kukla seni !!
kendi dilinizi konusamayacak kadar cahilsiniz, ama vatanin bekasini savunacak kadar zekimisiniz ??? sen kendini ne saniyorsun !! Bilmiyorsan söyleyim !! Türkiye Suriyey le haftalarca savas halinde !! Ama senin parti diye savundugun serefsiz vatan hainleri bunun farkinda degil ! onlar ancak FETTOOOO diye dalga gectiginiz hainle , ayni canaga siciyorlar !! simdi aslinda sizide anlamak lazim !! COK pis düdüklendiniz bu defa !! 12 senedir hayal kirikligiyla yasiyorsunuz !! tranvaniz cok derin !! SIZE ÖNERIM SU !!! ZATEN TÜRKCENIZ YOK !! VATAN HAINLERIYLE AYNI SAZI CALIYORSUNUZ.. UNUTUN TÜRKIYE YI !!! GITMEYIN .... BAK SAGLIGINIZI DÜSÜNÜN !! RTE 4 SENE SONRA TEK BASKANLIK SISTEMINI GETIRINCE , SIZIN DEGIL SECIM KAZANMAK; KAZI KAZAN da BILE kazanmak imkaniniz olmyacak .. (kesin yasak gelir, kumar diye) siz terk edin, gidin yunanistanda yasayin , zaten sizin gibi aydinlari kucak acmis bekliyorlar !! Zitat:
|
Zitat:
daha 3 gün önce bu küfür ettigin kisilerin oylarina dileniyordunuz. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Noch vor dem Syrien-Krieg werden wir die kommende Wirtschaftskrise in den nächsten 2 Jahren bewundern dürfen. |
Zitat:
üzülmeni anlayisla karsilasamda küfürlerine anlayis gösteremiyorum. secim öncesi baska secim sonrasi baska olmaniz yüzünden partiniz sandikta gömülüyor. secim öncesi seviyeli dürüst gözükmeye calisipta secim sonrasi nefret kusmaniz gercek yüzlerinizi ortaya koyuyor. akli basinda hangi insan böyle döneklige oy verir ki? |
Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
neymis simdi bu hakaret ve küfür edenlerin karakteri??? :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
nedense hem inanmiyorum deyip agzindan Allah kelimesini düsürmezler.
en agir küfürler edip en seviyeliyim derler. türbani yasaklayip siyasi simge deyip secim öncesi basörtülü bacim derler. bu zihniyet omurgasiz. malesef omurgasiz. türkiyeye omurgali güclü bir muhalefet gerekiyor!!! |
Zitat:
|
Bende öyle düsünüyordum, ama yaniliyoruz... Büyük sehirlerde birsürürü CHP/MHP'li oylarina sandiklarina cikan.
Itiraz edip, iki yeri CHP'liler aldi geriye. Dalaman ve bir ilce daha. Ankara'da olanlar migde bulantisi yapiyor. Büyük bir ihtimal, Gökcek kaybettigini görünce tekrar secim diyecek. Bu kukla aldigi oylari caldi. Simdi YSK önünde bekleyenlere gaz sikmaya basladilar .( Cünki sandigin basinda beklemek istiyorlar. Kendi verdikleri oyu görmek istiyor vatandas. Cok igrenc bir tablo. Birde cikmis gbalkonda gövde gösterisi yapiyorlar. Ülkeyi düsman sarmis. Sen önceden bütün soysyal medyayi kilitle, kamyon dolusu AKP'ye evet oy pusulasi hazirla, kimse bunu paylasamasin, TRT'den sadece kendi düdügünü öttür, yayin saatleri var, her partiye ayni oranda, AKP bunun da önünü kesmis CHP'nin Bakirköy, Eskisehier gibi semtlerde sayima gecilecegi an, eletrikleri kes. Kac yerde kesildi. Simdi Enerjo Bakani Trafo kedi girmis diyor. Buna artik " Allah cezalarini versin" diyebiliyor insan. Sandik basindakiler cuvvalari evine götürmeye kalksinlar. Ne diyeyim... AKP gözünde aslinda baska partilerin secme hakki yokmus bile !! Aldatiliyor halk hala... Zitat:
|
Bunlari AKP ve yalakalari yazmiyor tabiki
|
Zitat:
Recht haben und Recht bekommen sind zwei verschiedene Paar Dinge. Liebe Benekalice, für derlei Diskussionen ist diese Plattform denkbar ungeeignet. Es handelt sich hier mehr um eine Art Gedanken-Müllkippe. Du solltest Deine Energie hier nicht vergeuden. |
arkadaslar yirtinmaya gerek yok.
her sandik basinda CHP-MHP-BDP-Cemaat koalisyonun 6 müsaviri duruyordu. secimler sonuclanana kadar bunlar oradaydi hatta resmi sayim belgesini foto yaptilar. siz secimden 2 gün sonra iftira atmakla o her sandigin basindaki 6 partidasiniza gerizekali muamelesi yapiyorsunuz. gercekten partinize gönül vermis bu insanlar gerizekalimi yoksa siz secim sonuclarini kabullenemeyip etrafa mi saldirmak istiyorsunuz? |
Dalaman ve Köyceğiz’de başkanlık el değiştirdi ve CHP’ye geçti
|
catla Pickelalice :D
|
Pickelalice
![]() |
Zitat:
LG dein pümchen |
yumsak sey seni !!
Zitat:
senin kimin altinda inledigini ben bilemem, senin gibisine kesinlikle el bile vermem ! post travmatik impotan oldugumu söylüyorsun: tabiii bir kez tadina baktigin bir seyi sana bir daha vermeyen olunca , sende baslayan post travmatik stres bozuklugu bunun akabinde anksiyete ve hatta psikolojik taciz ve en sonundaki kendini yemege ve kirintilara vererek, cinsel kimligin ile sorunlarin sonrasindaki iliski sorunlari , seni bu hale getirmis !!! A be dangalagin önde gideni, BEN SANA KEMIK ATTIMDAMI , SEN HAVLIYORSUN , yoksa sümük atmadigimdan dolayi mi , bana alingan davraniyorsun !! Cinsel Iktidarimi gercekten onaylamak istersen , yanina bir kac hatun, yaslari 35 gecmis olmasin , (cabuk yorulmasinlar) , al gel !! detaylari burda konusmayalim, benim özelim kimseyi ilgilendirmez !! |
tebrik ediyorum seni
Zitat:
aferin sana benek !! sen ne zekii bir seysin , canim yaaa. Masaallah, copy & paste olayini cok iyi beceriyorsun !! tabii "" AKP nasil yine kazandi ??"" gibi sorulari cevaplamak sana zor gelir , sen IQnu zorlama. Aslina bakarsan sana acikca söyleyebilirimki AKP sen ve senin gibi basit düsünenlerin sayesinde bu devleti yönetiyor. Insaallah bu aciklamam, seni yormaz !! saglicakla ve bu akilla kal !! sana ve senin gibilere AKP nin cok ihtiyaci var !! |
Zitat:
7 süalelenizi sikmis kelimesini senin agzina hic yakistiramiyorum. Hicte kulaga hos gelmiyor.. Ama, iste amaaa :D Ama bu defa turnayi gözünden vurmussun. Tam isabet! Bundan daha güzel izah edilmemezdi |
herif Cumhuriyete kilit vurmu$ ...
devletin olmadigi, anayasanin ve hukukun rafa kaldirildigi yerde siz hala Twitter e mi neden kapatildi diye soruyorsaniz ?? soylencek laf lar tükenirrr ... umutluyum Mustafa Kemal in $ehrini geri alacaz .. |
Ampül Avize oldu
Zitat:
Bende umutluyum Atinya Türkiye cumhuriyetimizin topraklari icine alalim :D |
Zitat:
ben sadece Sunni ,alevi ,Atheist , Kürt ,Türk ayrimi yapilmayan bi dünya/toprak da yasamak istiyorum ... sen ama hala eski maziii lerde dolasiyorsun ... fikir olarak .. |
Zitat:
chp demek bundan sonra Capulcu Holigan Partisi isiniz gücünüz camur atmak son 15 yildir CHP Güzel Vatanimizi ne yapti kayda deger birsey yaz bakayim |
Zitat:
ben buraya üye oldum dan beri CHP yi savunmuyorum .. belki dikkatininden kacmistir diye gecistiriyorum .. AKP nin de , "Ayakabi Kutusu Partisi "oldu gibi .. sadece Vatan ve Cumhuriyet tir benim amacim .. AKP VATAN icin son 12 sene ne yapti ?? T.C yi kaldir ,andimizi kaldir ,bayragi kaldir , kaldir da kaldir |
Zitat:
Dedim ya yigen fikrin ne zikrin bagdasmiyor seni bu günlük kendine birkayim |
Zitat:
ama her yer .. supanike amin ... |
Zitat:
https://www.youtube.com/watch?v=6fIoi-dBQB4 |
Zitat:
kabul ediyorum ... dein Führer ist ein 1A "NahOst" Präsident .. aber nicht mehr ... er hat aber %70 des Volkes gegen sich !!! lass uns gegenseitig vernichten .... Mustafa Kemal Denke versus Sektenführer von Erdogan ... |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:12 Uhr. |