![]() |
Zitat:
Burada konu HDP ile alakali, AKP'den konusan sensin anlama ozurlu. HDP kirli, sen de kirlisin, HDP'yi fanatikce savundugun icin, yoksa kisisellestirmek yok. Kisisellistirmekten ciyaklayip kisisel ithamlarda bulunan yine sensin DINGIL :)) nasil beton bir kafa varsa sende, yazdigin cumleden bir onceki cumleyi unutuyorsun .mk. Ya da ''kisisellestirmek'' ne demek onu bilmiyorsun, ya da HER IKISI. ahaha. Ama bir soz var ''bir soze bakarim soz mu diye, bir de sozu soyleyene bakarim adam mi'' diye. Sen fasist, KÜRTCÜ, ateist bir yobazsin. Ama ben kendi halinde bir muslumanim. Muslumanlar soyle muslumanlar boyle diyerek ne bok oldugunu kendin gosterdin zaten. dedigim gibi, senin gibi irkci fasist kürtler genelde Islam karsitidir, ben de onlari gordugum her platformda tokatlarim boyle. Ulan surada 2 mesajdan hem kürt hem ateist oldugunu nasil anladim yine :) sen o tuvaletini bosalttigin agzindan bunu soylememis olsan bile surada 2 mesajda ne mal oldugunu tahmin edip buluyorum. kürtler guneydoguda neden kucuk kizlari kendi rizalari disinda ''BASLIK PARASI'' karsiliginda mal alisverisi yapar gibi onunla bununla evlendiriyor lan? BASLIK PARANIZ DA NAMUSSUZ NAMUS CINAYETLERINIZ DE BATSIN! Kadin dusmani abazalar. |
Pedofil müslümanlar!
Zitat:
|
Zitat:
AKP'den nefret etme sebebin size kurdistan konusunda orta parmagini gostermesinden mi kaynaklaniyor? Bir insan CHP'ye, MHP'ye, TKP'ye oy verse bile tolerans gosteririm cunku tamamen farkli politik dusuncelerden ideolojilerinden dolayi vermis olurlar normal karsilarim ama bolucu teroristlere tolerans yok. Git simdi 2 sene daha calisip baslik parani denklestir koyunden 14 yasinda kiz al, sonra da onu sabah aksam evde dov. Kirli barzo. |
Parlayip cilalayip karsimiza getirdikleri demokrasi kusuna bak sen.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazık
Zitat:
Ben sapık pedofil müslümanlara bazı şeyleri çok görmüyorum.O resimlerde senin tayyoşundan tutda aklına gelebilecek başka kimler bile var,ama bunu paylaşabilecek kadar cesarete sahip değilsiniz.Selocan ın kardeşi,Tayyoş alçağının desteklediği,besleyip büyüttüğü İşid barbarlarına karşı,insanlık mücadelesi veriyor.Bir söz var ya''Düşünebilen her canlının insan olması, insan olan herkesin düşünebildiği anlamına gelmiyor ne yazık ki.Oskar Wilde''Sizlerde öylesiniz,insan sıfatınız var diye insan kefesine koyuyorlar.Ama fiziğinizde başka hiçbirşey insana benzemiyor ne yazık ki..Kaldı ki artık alçaklık mertebesine çıkmaya başladın,bu saatten sonra seni ciddiye alıp yazmam.Aynada bir kendine bak,eğer zamanın varsa akepe ne demek diye incelemeye gir,belki insan olmaya doğru bir adım atarsın.... |
Zitat:
Selo'nun kardesi Nurettin Demirtas 11 yil hapiste yatti PKK uyeliginden. Surunsun terorist. Aramizdaki fark, sen takim tutar gibi parti tutuyorsun, ben ise artilari eksileri tartarak bir partiye oy veriyorum. Benimle makul bir AKP tartismasi yapamazsin bile seni gomerim. Son olarak, madem muslumanlara o kadar laf ediyorsun, madem ateistsin, sen de boyle domuz eti yiyor musun dagdaki kankalarin gibi? Elde bir de cay ohhh :))) ![]() |
....
Zitat:
|
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Zitat:
|
Zitat:
Zirlama, sen linki buradan paylas biz tiklar bakariz resme. Hicbirinin teroristlerle fotografi yok senin Selo fanatigindan baska. O foto ne alaka len, hani nerede Tayyip o fotografta. Anlasilan kürt Yezidiler yine bir kadini tasliyor. https://www.youtube.com/watch?v=VRaLcbxpIsw |
neyse
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:32 Uhr. |