![]() |
AKP li koyunlar, Durmak yok yola devam !!
ha Babam ha, ye Babam ye !
:D:D ![]() |
AKP li koyunlar, Durmak yok yola devam !!
ha Babam, yola devamm ha devam !!
:D:D ![]() |
Can28, kim bilir kimsin ama photoshop'larla troll'lemeye calismissin basligi.
|
Zitat:
Es ist bei jedem angekommen, du hasst die AKP/Erdogan. Und nu? Bizi mi koyun yapmaya calisiyorsun sürekli? Sollen wir dir jetzt alle brav hinterher laufen? Madem Erdogan bu kadar kötü, neden TRde yasiyorsun? Soooooooo schlecht kann es dann wohl doch nicht sein. Oy zamaninda oyunu istedigine verirsin olur biter. Ama sürekli bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarlamanda hic bir anlam göremiyorum. |
Zitat:
sadece sorry´in sacma yorumlarina karsilik olarak biraz saka yaptim. hattini bildirmek istedim onun sözlerini ele alip abartarak karsilik verdim belki anlar diye. yanlis oldugu ortada, beni ciddiye aldiysan bir sey yapamam. saygilar |
Tam bir eziksin , zihniyetin ortada Millet 13 yildir koyuyor zaten sizin gibi zihniyetlere..
|
Zitat:
zihniyetin ortada fazla laf zaman kayibi, ben bunlari sana dedim baska kimse alinmasin. anlayan anladi sen anlamasanda olur. saygilar |
Eziksin Lan Hamamoglani
Zitat:
Seni ciddiye alan kim beyinsiz ama ayni hizmet ettigin zihniyet gibisin bal yapmayan ari gibi bos yere viz viz viz |
Zitat:
erkek olsan karsima cikarsin dersin diyeceklerini. senin ne oldugunu o zaman görürüz anlariz ama gerek yok ne oldugun simdiden ortada issiz gücsüz tantana.. bos laflar bunlar. |
“ CAN Sana böyle şahbaz bir tokmakçı lazım”
Sonbahar... Rüzgâr... Ayrılırken bir yaprağın hayat ağacından, son bir kez hoş bir sada bırakmasıdır. Hış... hış...hış... Ben gidiyorum; ta ki yenileri gelsin... sen
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:58 Uhr. |