![]() |
suriyede 250.000 sivil, kadin ve cocuk katledilirken susanlar kobanide teröristler catisirken yardim edelim demesi cok düsündürücü.
kobanideki pyd kürt asiretlerini ve türkmenleri katlederken niye sustunuz? kobani pyd'si esed rejimine destek verirken niye sustunuz? arkadaslar kobanide sivil kalmadi, tüm siviller türkiyeye giris yapmis durumda ve orada sadece pyd-pkk ve isid teröristleri catisiyor. |
Zitat:
Die frage ist, wo diese Steinzeitaffen ihre Waffen her haben und vom wem sie gelernt haben ,diese zu bedienen . Rechte die man für sich beansprucht (freies kurdistan) Pkk'li Pislik Seni |
Terörist Uno bugun üzgün
B.k yolundaki yoldaslari oradan oraya kacisiyor.
Ateþ altýndaki YPG’li böyle kaçtý: http://www.milliyet.com.tr/kobani-bo...76/default.htm |
protesto resimlerinde neden 1 tane bile IRAK ve SURIYE bayragi YOK!!!
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 2)
@ uno benim bildigim isid Suriye ve Irak topraklarinda faaliyetler de (katilam da) bulunuyor, ben bu senin yayinladigigin protesto resimlerinde 1 tane bile
NE IRAK NEDE SURIYE BAYRAGI görmedim!!! Bu protestonun NE AMACLA VE NICIN YAPILDIGI orta da, konu irak ve suriye degil KONU: pkk li militanlarin isid liler tarafindanyok edilmesi "Ava giden avlanir meselesi" Protesto resimlerin de BEBEK KATILI OLAN, onca günahsiz insanlarin kanini emen TERÖRIST BASI öcalan in prosterleri ve pkk nin bayraklari var. Sana bir not daha: Kürtlerin tek huzur buldugu ve rahat yasadigi ülke TÜRKIYE CUMHURIYETI !!!! haaaa unutmadan, sana isid in faaliyet gösterdigi iki ülkenin bayraklarini ekledim, bak sayemde neler ögreniyorsun unos, senin ufkunu genisletiyorum "sag bayrak IRAK bayragi, sol taraftaki bayrak SURIYE bayragi" |
Nur
Zitat:
|
Zitat:
PKK'yi savunmadigi, PKK bayragi tasimadigi icin mi esefle kiniyorsun? Seni hain. |
Zitat:
bu konuda sana hak veriyorum. evet kardesligin sonucu, kan dökülmemesi, ve huzur ise .... ben DÜNYANIN EN KORKAGI olmaya raziyim !! akp li demiyorum .... KORKAGI diyorum, benim siyasi kimligim yok !! önceden uyarayim ki , beni akp li ilan etme... |
kobani'de pkk-pyd halka zulm ederken sesi cikmayan kisiler simdi pkk'ya yardim edilsin diyor.
arkadaslar kobani halkina bir sorun. onlar pyd'nin nasil ayri düsünenlere zulm ettiklerini size anlatir. pyd-pkk demokrasi düsmani zalim bir terör örgütüdür. kobani halkini seviyorsaniz bu halka kucak acan türkiye'ye tesekkür etmeyi unutmayin. kobanide sivil insan kalmadi. kobani hayalet sehre dönüstü ve sadece teröristler bulunuyor orada. |
Zitat:
Eins möchte ich gerne noch anmerken: Zur Klarstellung, das ist erst seit gestern gegen Abend der Fall !!! :);):) Davor sollen sich noch Zivilisten in Kobanê befunden haben, die letzen kurdischen Zivilisten sind erst seit "Gestern" da raus. Siehe Reuters u.a. Nachrichtenagenturen. :) |
Zitat:
in kobane sind keine frauen und kinder durch die isis getötet worden. das lässt vermuten dass die isis es wirklich nur auf die terroristen abgesehen hat. im gegensatz dazu haben die pyd-pkk in kobane viele vertrieben, getötet und gefoltert. du solltest deine informationsquellen überprüfen. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:43 Uhr. |