Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

28.06.2013 21:38

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067893)
Korkak Kenan. Onun dedikleri birbirini tutmaz zaten, seni oynatiyor.

Siz ancak mazide bulusursunuz böyle devam ederse.

Persembenin gelisi carsambadan bellidir! Onun gelecegi melecegi yok. Tek umut ettigi sey adres veripte bir sapigin benim kapima gelmesi. Ama roller belirli.. Korkak o!
Gelecek adam "adam" gibi tamam adress belli. Su saatte ordayim, oraya geliyorum der degil mi? Bu kacacak yer ariyor... Ben böylelerini cok gördüm..

28.06.2013 21:49

O dönerci, ne tahsili. Atiyor iste. Adi üstünde dönerci, boyuna dönüyor. Herseyi dönmüs.

29.06.2013 22:28

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067900)
O dönerci, ne tahsili. Atiyor iste. Adi üstünde dönerci, boyuna dönüyor. Herseyi dönmüs.

Süpersin Aurum, ama dönerci de olsa öyle güzel döner yapanlardan da degil. Bu olsa olsa Gammelfleisch-dönercisidir :D
Ehh ne var ne yok? Kenan denen lagim kurbagasi seni hala rahatsiz ediyor mu?

30.06.2013 00:14

Hani cocuklar sustugu zaman muzurluk yapiyor derler ya, belki birseyler ceviriyor.

30.06.2013 17:54

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067941)
Hani cocuklar sustugu zaman muzurluk yapiyor derler ya, belki birseyler ceviriyor.

O ne cevirirse cevirsin, ayagina döner dolasir.. Ama seni rahat biraktigina sevindim, bu stalker kurbaganin

30.06.2013 18:15

Delinin tarafi belli mi olur. Kendine baska bir mesgala buldu herhalde, sesi kesiliyor yavas yavas.

30.06.2013 18:26

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068016)
Delinin tarafi belli mi olur. Kendine baska bir mesgala buldu herhalde, sesi kesiliyor yavas yavas.

Hic alakasi yok, Dallas onu fircaladi ve asagilayarak vaybee insanlarin özelini merak etmekten baska isin gücün yok mu gibisinden, o da simdi mesgul imis gibi bir görüntü vermek istiyor, geri zekali, pardon tahsilli high one :D

01.07.2013 09:29

Sherlock Holmes und Dr. Watson sind am Zelten. Mitten in der Nacht wird Dr. Watson von Sherlock Holmes geweckt. Er wird von ihm gefragt, was er sieht. "Ich sehe Sterne am Himmel." "Und was hat dieses zu bedeuten?" Darauf hin antwortet Dr. Watson. "Das es im Universum sicherlich intelligentes Leben gibt. Und sehr viele Planeten." "Quatsch. Man hat uns gerade das Zelt geklaut."

01.07.2013 22:59

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067941)

birde su sinsi sinsi is cevirenlere ne demeliyiz?

yine adamin arkasindan konusuyorsun. hani konusmayacaktin!?

toni neeeerelerdesiiiiin? allah askina gelip biraz ortaligi karistirsana :D

02.07.2013 14:00

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2068044)
birde su sinsi sinsi is cevirenlere ne demeliyiz?

yine adamin arkasindan konusuyorsun. hani konusmayacaktin!?

toni neeeerelerdesiiiiin? allah askina gelip biraz ortaligi karistirsana :D

isten gücten buraya gelecek firsatim olmadi.

biliyorum bu iki orospucocugu cok oluyor ama artik benim yerime baskalari bunlara ders vermeli.

dilek ve erdal'i yerden yere vurdum. retzil rüsvan ettim ama utanmak yok bu serefsizlerde.

erdal'a kendi agziyla kendisine "orospucocuguyum" dedirttim.

daha ne yapayim. demekki bunlar gercekten onursuz ve serefsiz insanlarmis.

istedikleri kadar benim hakkimda konussunlar. bu onlarin ne oldugunu gösterir. atalarimiz ne demis. zenginin mali zügürdün cenesini yorarmis. birak bunlar burada bu tür islerle ugrasirken biz kosalim.

@zerrecik ben önümüzdeki aylarda fazla ugrayamiyacagim. malum ramazan geliyor ve 2 yurtdisi islerim var. bunlar benim hakkimda konusdukca lütfen bunlara orospucocukluklarini hatirlat.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:45 Uhr.