![]() |
Sen isi cözmüssün, daha nisanlina gitmek
icin ne duruyorsun,
baban sana hak ve arka cikiyorsa dogru yoldasin, o zaman annen kendi nefsinden dolayi seni mutlulugunu engelleyebilir, babanda bunun farkinda ve daha fazla uzatmaya gerek yok. Artik bence senden is cikmistir. Babalar genelde herseyi objektiv görür, anneler ise duygusal ve suclarinida kesinlikle kabul etmezler, bu bizdede böyle. Bence simdi sira sende babanin ve dostlarinin maddi ve manevi destegiyle nisanlini geri alabilirsin, git konus hallas ve bir karara baglayin. Kusura bakma babanin bu konuda seni bu kadar destekledigini yazmamistim, tasi fazlasiyla sana attim. Ben zannediyorum eski nisanlinla barisirsin ve mutlu olursunuz. Zaten bir cok arkadaslarin tavsiyeleride o yönde. Selamlar, Sevgiler |
söyle diyebiliriz
tüm ailen ve dostlarin kariysa veya tavsiye etmiyorlarsa iyi gitmez, bunu tartismaya gerek yok.
Ama biraz gecde olsa anladigima göre sorunu senin annen yaratiyor, gerisi degil. Bu durumda Babanin ve dostlarinin destegi sana yetmeli. Keske annene nisanlinla senin arandaki sorunlari/konulari anlatmasaydin. |
Sagol
Gercekten babam bana cok destek oluyor ve daha önce yazdigim gibi nerdeyse herkes koltuk cikiyor bize.
Yanliz bir tek sorun var: Nisanlimin ailesi, daha dogrusu annesi ve babasi annemsiz olmaz diyor. Örf adetlere cok tutkun insanlar. Onu nasil cözerim bilemiyorum daha. Insallah onlar görür dogrulari ve ikna olurlar. Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Hoscakal |
Insallah cikmaza girmez ????
umarim isi cözmüsken is cikmaza girmez....
Eski nisanlinin ailesi isi biraz siki tutmak istiyorlar gibi geliyor bana, aslinda kizlarinin mutlulugunu istiyorlar. Bu kadar isi cözmüsken, eski nisanlin ne diyor bunlara o da seni geri istiyormu ??? Konustunmu onunla ??? Selamlar |
keske
cok pismanim kendi yaptiklarimdan. Ama davranisimi tecrübesizligime bagisliyorum. Cok acemi davrandim, yanlis yaptim.
Bu bana bir tecrübe oldu. |
konustum
o da tabiki benim tutarsiz davranisimdan cok etkilendi ve üzüldü. Bana güveni sarsildi. Benim annemdem kopabilecegimden süpheli. Korkuyor yarin bir gün kafasina kalkarim diye. "Senin yüzünden annemi terkettim" hesabi. Ama öyle birseyin olmayacagindan eminim.
Onun güvenini geri kazanmak istiyorum. |
oda cok hakli
yinede cözüm ikinizin elinde.
Acikcasi isin git gide zorlasiyor. Insan istemeyerek bir birinin kalbini kirar bu bizlerin ruhunda var. Eski nisanlinla senin aranda olan bagin gücüne kalmis gibi geliyor bana, sende bunu ikinizin askinin gücünü sinamis olarak say. Isin gercekten zor, ama sen yinede elindeki bütün imkanlari kullan, olmazsada ileride denemedim diye kendini suclamazsin. Sonuc konusmak konusmak konusmak isterse sabaha kadar sürsün. Selamlar |
elimden geleni yapacagim
malesef son günlerde kendimi zaman zaman kendimi kaybedip kaderime küsüyorum. Sinir ve üzüntüyle karisik bir inanilmaz güclü his doguyor icimde. O an ne yapacagimi sasiriyorum. Ortalikta püskopat gibi geziyorum. O duyguya yenilmemek icin günden güne daha da fazla güc harcamam gerekiyor cünkü günden güne o da gücleniyor.
Allah"ima dua ediyorumki elimden kötü birsey gelmez. Cagresizlik insani bazen cildirtabiliyor kardesim. Bunu simdi anladim. |
belki bizlerlen paylasman sana yardim
eder ve etmistir.
Her gün düsünüp tasinasip yipranmaktansa bir sonuca baglayip katlanmak lagzim. Hislerinle yola cik. Ümit ederim kendin icin iyi olani bulursun. Allah yardimcin olsun. |
Oh Mann...
Ich hoffe echt für dich, dass das Problem auf einer gemeinsamen Ebene gelöst werden kann. Versuch einfach alles so zu nehmen, wie es kommt. Das ist zwar nicht leicht, aber du hast dich ja nicht selbst vor diese schwierige Entscheidung gestellt.
Wenn beide Frauen dich lieben, müssen sie auch deine Zukunft respektieren, auch wenn eine von denen unglücklicherweise in diesem Bild keinen Platz haben wird. Vielleicht braucht alles nur mal seine Zeit, so wie ich das verstanden habe, hatte deine Mutter gar keine Gelegenheit, deine Verlobte überhaupt mal richtig kennenzulernen. Du hast persönlich ihre Vorurteile bestätigt, das kann man auch rückgängig machen denke ich. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:50 Uhr. |