![]() |
Hier für dich kleine Information:-)
im judentum gibts zwar keine missionierung aber übertritte sind möglich, es ist zwar nicht so einfach wie beim christentum oder islam wo man nur ein wässerchen über sich gießen muß oder ein glaubensbekenntnis ablegen
beim übertritt zum judentum muß man beweisen das man es wirklich ernst meint, man geht zum rabbi der einen in alle religiösen traditionen und bräuche einführt, um leichte hebräisch kenntnisse kommt man nicht herum um die thora lesen zu können, alles in allem dauert ein übertritt etwa 1 jahr als mann wird man beschnitten falls man das nicht schon ist |
Dedim bile :-)
Ben Müslümanim ve ISLAM i savunuyorum, ISLAM dan dönmek aptalliktir, ki buda sende görülüyor.
|
Kendine Agla :-)
Demekki ailende ISLAM dan uzak duracak kadar ileri görüslü, ne mutlu ailene ki seni Cehennemde yalniz birakmayacaklar.
|
Son Gülen iyi Gülermis :-)
Sende Fikir olmadigi icinde birsey yazamiyorsun maalesef.
|
Doch Kopftuch :-)
Hz. Ali nin sözü degil o yazdigin, onu söyleyen baska bir Müctehiddi, arastirmani tavsiye ederim. Kulak dolmasiyla hareket etmessen daha hayirli olur senin icin.
|
yahu sana ne bilader!!:-) benim hangi
ateste yanacagim seni cokmu ilgilendiriyor...belki ben ateste yanmayi seviyorum..allah allah birde müslümanlar zekidir diyorsun.. kimin atese kimin cennete gideceginle ilgilenmekten baska yapacagin bir sey yokmu senin?
|
kafirlerd e sana dindar müslümanlar
hayvandan asagi olmayan aptallardir derlerse ses cikarma hakkin yok senin
|
bana bak pancar-turp kafa....
demokrasi ile ne alakasi var len..demokrasi bir canavar veya somut bir sey degil pancar..ne oldu senin kötü deneyimlerin nedir demokrasi ile bi anlatsana..ya da hakkat niye sen arap-ortadogu memleketlere gitmiyorsun da bu kafir demokratlarin yurdundasin??
kimbilir büyük ihtimalle demokrat-batili-kafirlerin tuvaletlerde bokunu temizliyosundur!:-)) muahahahaahaha düdük burda demokrasi boku temileyecegine gidip mekka da zemzem suyu niye icmiyorsun?? |
So wie ich das gehört habe...
Hat er gesagt 60% der Türken sind blöd aber nachdem sich die leute aufgeregt haben und ihn beschimpft haben hat er sich entschuldigt und hat gemeint er hatte unrecht gehabt... 80% der türken sind blöd
Hätte er gesagt 40% der türken sind vernünftig dann hätten sich wohl auch die leute angesprochen gefühlt die sich darüber aufgeregt haben und wären stolz auf ihn....... Ich glaube dazu muß man nix mehr sagen |
güzelim yazdiklarin o kadar komik ki...
...ellimi yorduguma degmiyor :-) hehehe
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:48 Uhr. |