![]() |
aziz nesin hat nicht das behauptet...
das 80% aller türken blöd sind.
er hat gesagt 80% aller türken sind esel |
Pancaro kardesim
birak herkes ne yaparsa yapsin.
her koyun kendi ayagindan asilir. du machst dich wohl hier ganz schön unbeliebt, wenn ich sehe dass all deine beiträge rot bewertet sind. es hat keinen zweck noch weiter darauf einzugehen.. Wenn die Mehrheit hier was anderes denkt dann lass sie das denken was sie wollen. Bu arada benim düsüncem önemli degil, belki sana hak veririm belki digerlerine.ben sadece bu konuda objektif bir bakimdan yorumlamaya calisiyorum.. |
beide falsch! :-)
Er hat gesagt: %60 sind blöd
|
yahu pancaro gibi bir mahlukun
düsüncesine katilmak mümkünmü?
|
hast recht..gibst eine
Mann kan in Judische Glauben übertreten,wobei ich dessen Detail nicht weiss
|
Her Müslüman Zekidir :-)
sen türklere bakarsan ve yaslanmani beklersen sapikliktan yani cumhuriyetten cikamazsin.
|
Her Müslüman Zekidir :-)
sen türklere bakarsan ve yaslanmani beklersen sapikliktan yani cumhuriyetten cikamazsin.
|
Evet Demokrasi küfürdür :-)
küfür ana avrat sövüp düz gitmek degildir hanimefendi, küfrün ISLAM da ne oldugunu annene veya babana bir sor bakalim ne diyecekler sana.
|
Bu Yazi SAHIT tir :-)
Artik senden böylelikle kurtulmus oluyorum, ALLAHa sükürler olsun, sana simdiden ateste bol eglenceler diliyorum.
|
dostum
bazi seyleri görmemiz lazim bana kendi malini satmak icin cici reklamlar yapan firmalarin arka planda neler cevirdiklerini bilmem lazim.
coca cola ramazan ayinda islami tipi reklam yapiyor acaba Müslimanlari ne kadar seviyorlar o sirketin sahibleri. coca cola musevilere ait bir firma onun gibi nice firmalar var insanlarimiz o firmalari tanimalari gerek. bugün demokrasiden insan haklarindan bahsedenler acaba sakalli 5 vakit namaz kilan bir insani firmalarina aliyorlarmi. almanyada bile önce almanlar ise aliniyor yabancilarsa arka kapida durdultuluyor hani insan haklari vardi. bilemiycem sen almanyada firmada calistinmi ben calistim alman isciler herzaman bizden bir kac kurus fazla alirdilar neden nicin. ayni isi yapiyorduk hani adalet vardi hani ayrimcilik yoktu iki yüzlüler herseyi biliyorlarsa bizimde bilmemiz lazim. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:06 Uhr. |