![]() |
Hangimsin sen benim/Metin kemal Kahraman
|
Birde Bana Sor /Erol Evgin/ Nükhet Duru
|
Kör Heves/Mabel Matiz/Ceylan Ertem
|
https://youtu.be/KPOhDzhGwtE
Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor |
Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?/ Ümit Besen/Pamela
İstanbulda yaşayan herkesin yolu,arabeske mutlaka uğramıştır.Herkes bir nebze isyankar aşık,karşılıksız adrese düşmüştür.Herkes kaderciliğin tuzağına düşmüş,yakası açılmadık küfürler savurmuştur....
Bu da benim gençliğe girişimde karşılaştığım bir durumdu... Yaşanmasa iyi olurdu,zira arabesk yozlaştırlmaya çalışın bir kültür tarzıdır,fakat yinede yaşadık işte..... https://www.youtube.com/watch?v=DcgP...=RDaZZaLAeqOvY |
İstiklal Marşı
|
Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını Çeksin o mel’un zilleti. https://youtu.be/Y4o7ttdxdKk |
Yürürüm/Nurettin Rençber
|
Ben bir sazdım/Emre Saltık
Ben bir sazdım türkülerden kaçamazdım
Ve seni böyle çaldım mızrap la tel arasına Ben bir sözdüm hep dilimin altında gezdim ve seni böyle süzdüm iki dudak arasına..... https://www.youtube.com/watch?v=0Zd85iKpgu0 |
ezel gibi boz ayılar, yaşam alanlarının daralması nedeniyle vaybee forumda görünmeye basladilar
dogal yasam ortami olan daglara gitmesini rica ediyoruz https://www.youtube.com/watch?v=8-ax-pBDYnI |
Ah ulan Sevda
|
Sen Olsaydın/Mazlum Çimen
|
Yobazlara Kapak !
Suriye;suriye halklarınındır !Tüm emperyalistler ve onların uşakları yobazlar defolun !
https://www.youtube.com/watch?v=9W2pUjNTbwk Nesid El Tahrir Lali lali lali Yaalamna lali bil ali ğali ğali ğali Nisrek ya vatanna ya ğali Tahtic nehu ena bit feyya Ena sevri ah ya niyelli Hey! Ciyali sevra el abtal Eş şams bıtıtlağ mebtıntal Ceberul mıhtar attırhal Ülal arab ruhi u mali Hey! Saddul ğafıb bil migla U kalu ya muhtel tıla Beyyi u ciddi kalu smea Trab el vatan al ruh ğali Hey! Kil el arab tinedi fik Ya vatanna Allah yehmik Kil ayed al arabi bi kalbi U nisanek halit ğali Hey! İsmea ismea Şems bititla Raye bitirfa Bıkra btilma bıkra btilma Bıtrif u bittam bibali Ana sevri, ana arabi Ana sevri, ana arabi Ana arabi ah yaniyyali KURTULUŞ MARŞI Hey! Dalgalan Ey bayrağımız yükseklerde dalgalan Değerli, ey vatanımız, kartalın değerli Kanatlarının altında gölgelenirim Ben devrimciyim, ne mutlu bana Devrim kahramanlarındır Güneş doğar, gecikmez Düşmanı gerilettik Araplar’a canım, malım feda Hey! Düşmana sapanla direndiler ‘Ey işgalci çık!’ dediler Babam, dedem ‘dinle’ dediler: ‘Vatan toprağı cana kıymetlidir’ Hey! Bütün Araplar seni çağırır Ey vatanım Allah seni korusun Arapların bütün bayramları yüreğimde Ve Nisan aklımdadır Hey! Duy, güneş doğar, bayrak yükselir Yarın parlak, dalgalanır ve aklımda kalır Ben devrimciyim, ben Arap’ım Ben devrimciyim, ben Arap’ım Ben Arap’ım, ne mutlu bana |
Gulluuuu guggulu gulu gulu
Zitat:
5 *Haww Hawww hawww hawwww 5*gulu gullu gullu gullu gulgulu Oynama $ikdim $ikidim ile ayni ciddiyete..))))) zerre kadar ciddiyeti olmayan tamamiyle Provokasyon unsurlu payla$ilmakta https://youtu.be/pYbC5vQbC8c.... Kuzey irakta kurtulan Kirolarin milli mar$i kendilerinin di$inda ciddiye lan bilen yok... TC tek bir istiklal mar$i var oda Korkma sönmez bu $afaklarda diye Ba$lar...aksine idda eden türk düsmanidir TC ya$ama hakki yoktur skt olup gidin Iraka,Irana mar$inizi orada anirin ..le$ kokan ölülürenizi birde TC ,topraklarina gömüyorlar sizin...Böyle $erefsizleri TÜRK konsulosluguna $ikayet etmeyen de TC dü$manidir.... Sizin TC bastiginiz her metre haram serefsizler yerin IRAK |
Basit kişilik;
Zitat:
|
Nesid El Tahrir
Suriye halkının;emperyalistlere ve onun uşakları Akabe,El Nusra,İşid vb. katiller korosuna karşı kazandığıı zaferi selamlıyorum.Suriye,suriye Halklarınındır ve hep öyle kalacaktır.Bu da size kapak olsun yobazlar...
https://www.youtube.com/watch?v=9W2pUjNTbwk |
Mehmet Akif Ersoy
https://www.youtube.com/watch?v=oiwZYHhUXtw
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
Hasta insanlar;
Bazı insanlar hasta gerçekten.İstiklal marşının,işid teröristlerini kurtaracağını mı düşünüyorlar.Yada İşid direk Akabe hükümeti tarafından oluşturulan sapıklar ordusu ki,bu yobazlar bu kadar zıplıyor.Anladınız mı şimdi resmin gerçek yüzünü?
|
Mehmet Akif Ersoy
https://www.youtube.com/watch?v=oiwZYHhUXtw
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
Zitat:
Siz önce donunuzun altina kilot giymeyi ögrenin sonra kurdistan hayalinize devam edersiniz |
Zitat:
Yok burda senden baska bir$ey anlayan yok zaten .Bravo sana! cok dogru bir tesbit ben Türkiyenin deyil Dünyanin en güzel tatil yerlerinde gezerken sen bulundugun o 40 m yerde döner cevirmeye sogan dogramya mahkumsun..Ben Türkiyenin en güzel yerlerinde günlerimi geciriken ,sen Türk topragina adimi atamaycaksin.A$alik Kompleksini dengelemek icin bu ve benzer forumlarda mazlum edebiyatini tekrarlayrak demokrasi altinda insanlari birbirine ki$kirtarak kendini e$itlemeye calismakla yetineceksin..Dagda abilerine G.ötünü uzatirken mi ögrendin siyaset yapmayi? Evet Kemalistim sonuna kadar..en azindan köküm belli,yurdum belli,Atam belli.. SEnin Atan kim?yurdun neresi? Babasinin sekizinci karisinin dokuzuncu oglu Ezel, fa$istligi ,irkci nefreti aile yapisadan ileri geliyor,aile ya$antisinin yarattigi eziklik asalik kompleksi. Kürt analariniz karilariniz ellerine Silah alip daglara cikicagina kocamin neden tek esi deyilim,neden kizimi okula göndermyiorum diye sorgulasaydi....Türkiye ve Dünya ceset ve lahn kokusundan olu$an o pis kokunuza katlanmak zorunda kalmazdi..$imdi defol git yaptigin en iyi $eyi yap soganini dogra marulunu yika... |
Sokak kadınları;
Zitat:
|
Bir bayanla tartismaya giren bir erkek asla bir ADAM olamaz
Bize ignore eden ezele bakin hele nasilda laf yetistiriyor ;)
@Ezel sen uzun bir süre buralara gelme seni üzmek istemiyorum ama haddini yeterince astin ... Zitat:
|
SEn nasil bi adet o.Cocugusun entel CoKiro???
Zitat:
Laflara bakin Kurdo'da annanin kumalarimi ögretti sana bu laflari Kiro???Cok kültürü deyil cok karili bir aileden geldiginden dili cevik Göt kiviranin..Elnusra militanlarina hizmette kusur etmedigin beli o kivrak g.ötünü iyi gecirmi$ler kac kere diktirin kim bilir..diktirecek birini ariyorsan elini g.ötüne üzerine gezdir forum forum yirtiniyorsun onlar icin ,yirtina yirtina yirtilicak yerin kalmadi le$...PKK zanliis agzini geleni yazicak kar$ilik alinci bel alti Lan $erefsiz Terörist kani bozuk dunyada sizler kadar rezil kepaze alcak sinsi insan varmi ,i$in icinden cikamayinci giy fistanin kivir...o cocugu sana bir soru sordum...Laflara bak Kahpede Imam nikahiymi$ lanetli aile ya$antini bizlere mal etme 9 kumali annana sor hankisine devlet nikahi kiymi$ benim vatanimda belli,irkimda belli,Atam da belli? Atan kim senin? Yurdun neresi??? |
Kalbimin dim dimi suna artik yazma, o ilk önce bir bayana saygi duymasini ögrensin.
|
Zitat:
$aka mi yapiyorsun Nur? Insan kilifina bürünmü$ Iblis bir teröristen bahsediyorum ,sen saygidan bahsediyorsun...Kahbelik bu o.cocuklarinin kaninda var |
Sen geri zekalımısın Lara?
Zitat:
|
Zitat:
SENIN GIBI LANETLI BIR TERÖRIST BIR VATAN HAINI NERDEN BENIM BABAM OLUYOR LAAAANNNNNN?????????? $imdi cikiyorum saat oldukca gec olmu$ yarin alirsin cevabini Kahbenin dölü |
Kızım lara;
Zitat:
|
kalbimin dim dimi
suna yazip durma
|
Zitat:
Pühh senin o sifatina arsiz insanin yüzü kizarir Le$ niye sürüldün anlat.kac savunmasiz insani arkadan vurdun? anlatsana terör dölü lan $erefsiz ezberini tekrarlamaktan bikmadinmi...Lan senden sokak karisi bile olmaz en azindan ne olduklari belli vatanina sahip cikiyorlar..Seni gibi Vatanina ihanet etmiyorlar pis terörist..havada patlaya patlaya gebericeksiniz |
Lara;
Zitat:
|
Zitat:
Laflara bak o cocugunda Karidan beter sanizsiniz ayda 2 defa adet oluyor...Annan adet sancisi cektigi icin mi baban annana 9 kuma aldi..APO baban dan mi ögrendin terörist...Lanetli pis bir Teröristsin insan bile deyilsin |
...
Zitat:
|
Zitat:
|
Gün doğdu;
|
Hürriyet Marşı
|
Zitat:
|
Cesaret/ Grup Yorum