![]() |
Dillere düsecegiz senin'le..
|
anlayamazsin..
|
sezen aksu SENI ISTIYORUM!!!
|
Kalp ayazi..
|
Emir- Tornistan
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3OARA4a7UJA
Fikret Kızılok - Pşşt Barmen Kemancı getir sözlerini ben söyliycem bu şarkıyı Hadi bakiyiim Bir ki üç Dut gibi bulut gibi Kovulmuş ve lut gibi Geçmişime kargayım Bir başkayım bu akşam Transforme deforme Marjinal ve enterne Geçmişime kargayım Bir başkayım bu akşam Testosteron bazında Altı duble sonunda Derdime deva buldum Hipokrat oldum bu akşam Pişşt barmen sen de bizdensin Karlı kayın ormanı'nda bisiklete binersin di mi Baş kaldırıyorum de Kaldır başını indir kaşını azgın demokrat Geceleri gökyüzünde Şairlerin önsözünde Sağdan vurup sol gözünde Parsa topla benim için Kemancı kıyak kıyak ama laflarını anlıyorsam arap olayım Kim bulmuş ki kafayı Parlamento başbakan Dağıtırım ulan burayı Kralı oldum bu akşam Krediler kesilmiş Zaten ruhum ezilmiş Konkordato iade İterim ulan hepinizi bu akşam Testosteron bazında Altı duble sonunda Derdime deva buldum Hipokrat oldum bu akşam Küfür gibi şarkı ulan bu anlamıyorum ki söylüyorum Pişşt barmen sen de bizdensin Madem rakı içersin Neden tespih çekersin Baş kaldır ya Kaldır başını indir kaşını Şaşkın teokrat Geceleri gökyüzünde Şairlerin önsözünde Sağdan vurup sol gözünde Parsa topla benim için Hık |
|
|
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:29 Uhr. |