![]() |
Halen cevap vermedin :-)
Ben sana Demokrasinin ne oldugunu soruyorum sabahtan beri, daha hicbir cevap veremedin nedendir acaba? Yoksa inandigin bu degerleride mi bilmiyorsun hanimefendi? Ben sana Demokrasinin kaynagindan baslayip su anki haline kadar olan düzenini aciklayabilirim fakat bunu ben önce senden duymak istiyorum , cünküyse demokrasiye inanan ben degil sensin :-)
|
Koy Fikrini ortaya haydi :-)
Mademki aciz degilsin, iki saatten beri soruma cevap veremedin halen bu acizlik degildirde nedir acaba?
|
Demogaji yapip durma :-)
Ac Kurani Nur 31. ci ayetinin türkce mealini yaz bakim buraya simdi?
|
huahahaha muahahahaha
Yani dogum günü kutladinmi weinahten kutladinmi adammi oluyorsun lannnn adam olsaniz kac para edersiniz :=))))
Ben hayatimda dogum günü kutlamadim weinahtenda hala yasiyorum domuz etide yemedim hala yasiyorum. Yani su gavurun örnek aldigi medeniyete baksan Arab kültüründen yola cikmislar Arab yazilari kullaniyorlar eski Arab yazarlarini benimsiyorlar. Medeniyetlerine gelince Demokrasilerinin ne kadar kanli oldugunuda görüyoruz. Tarihleri barbarliklan yazilmis irkcilik desen alasi issiz parasiz kaldilarmi evleri yakmaya basliyorlar. Issizlik parasina sosyal haklara gelince ülemm hiyar agasi Türklere Müslimanlara ismi veriyorlar o gavurlar. Hem Müslimanlarin verdigi vergileri napiyor o gavurlar birazda biz yiyelim nolcak. Hep cigerlerimizimi cüretecegiz fagrikalarda terbiyesiz ahlaksiz konular acma buraya. |
Basörtülü Heykel.
Ben bu ülke icin savasmis Sarikli Saidi Nursilerin Nine hatunlarin Akiflerin memetlerin ahmetlerin heykelini hic biryerde göremiyorum.
Nerde ickiyi ciplakligi savunan varsa onun heykeli taksimin ortasina dikiyorlar. Bu ülke icin savasmis Ninelerimizinde heykel hak ettiklerine inaniyorum. Raki fabrikalari acacaginiza ciklet gofret üreteceginize birde anadolu insanina saygiyi ögrenin. Bir heykelin bir zillinin bu ülke zordurumda kaldigi an cepheye gidecegini hic sanmiyorum........... |
oyyyyyyy ..... jetzt gehts los
ben seninle sidik yetisdiremem ....
bosversene - burada ayip oluyor yaptigin ... tabiki An-Nur Suresinin 31. Ayetini biliyorum neler icerdiginide biliyorum, neden yazildiginida biliyorum kaynagi nerelere kadar dayandiginida biliyorum .... "ey müslüman kadinlar sokaga ciktiginizda kafalarinizi eyip bakislarinizi yere yöneltin haram yerlerinizi örtün .... (aklimda kalan, kopya cekmeden yazilmisdir!) peki bu kadinlara meal edilmis ...peki 30.ayette ne diyor bakim ? hadi bakalim öttür, ama kopyalamadan |
sacmalamissin
o yazdiklarin derin konular icine girmek istemiyorum.
girsem icinde ezilecek insanin sen olacagini biliyorsun.......... :=)))) |
bos versene
sen kendi dünyaginda yasa ....
senin gibilerle isim olmaz |
harbi kontaklisin be kardesim
ilk soran kimdi ?
durdu durdu ilk basda düsman ciktin simdi kendini yagdan kil ceker gibi cekmeye ugrasiyorsun ... aman bosver ... sen gibi biraz oku medreselerde :)) |
heyt be - basardin sonunda-saniyorsun :)
soruyu ben sordum - neyse hadi bosver - cevap veremedigine göre neyin ne oldugu belli :))
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:01 Uhr. |