![]() |
yarasi olan gocunur demisler
iftar vakitlerini bazi alman isyerleri bile kabul ediyor.... sonucta pause ne zaman yaparsan yap...
ama oruc tutuyorum deyip de yatacak halin yok is yerinin icinde... vallaha cok is arayan gördüm de ...ise baslarken kardesim sen oruc tutarmisin...namazinda niyazinda misin diye sorana henüz raslamadim... dinle falan pek alakam yok acikcasi ama namazin kazasini da kilinabilecegini biliyorum... git gece namazinin kazasini kil...sonucta o bir patron sende iscisin... adam senin zevkine göre is saatlerini degistirecek hali yok ya... bunun müslümanlikla alakasi yok ki... hala beyniniz almiyor mu ya.... dinin buyurduklari belki 1500 yil önce cok önemliymis... ama bugün birsey ifade etmiyor ki.... o zamanlar kadinlarin ekonomik özgürlügü yokmus mesela ve de o zamanin sartlarina göre erkeklerin 3 kere evlenmesine izin verilmis. kadini korumak amaciyla...ama simdi öyle mi kardesim ya... bunun kullanmanin ne manasi var... kurban bayrami : fakirlerde et yesin diye kurban dagitilirmis...allah askina söyle avrupa da kim et yiyemiyor... (bu lafim türkiye icin gecerli degil.hala cok fakir insanlarin bulundugunun bilincindeyim... kapalilik : yine kadini korumak icin bir caremis o zaman... yani acikcasini söylemek gerekirse erkeklerden korumak amacli...ama simdi öyle mi kapaniyor bayanlar ve de bir makyaj dar etekler...ben bile pesleri sira bakiyorum yani... bir de kapali insanlari disco da görmek bile mümkün... o kalabaligin icinde senin ne isin var kardesim demek geliyor icimden... ben acik oldugum halde rahatsiz oldugum icin gitmiyorum da sen ne halt etmeye gidiyorsun.... ve bunun gibi bir cok aciklamalri var... |
bizim insanlarimiz!!!!
cok merak ettigim birsey var....
bizim insanlarimiz hic birsey den geri kalmadiklari gibi bir de avrupalilari begenmiyorlar.... bilmiyorum farkindamisiniz ama bir cok aile "weihnachten" kutluyor türkiye de hala dogumgünü kutlanmaz...geleneklerden mi yoksa yine dinle mi alakali bilmiyorum ama biz dogumgünlerimizi en lüks yerlerde en güzel sekilde kutluyoruz sadece weihnachten ve dogumgünü ile kalsak yine iyi ... "halloween" ve " nevrozu" bile kutlar olduk ...( bir kac yil önce o zamanki basbakanimiz newroz atesi üzerinden atlamisti) bol bol sozialhilfelerden, arbeitslosengeldlerden, krankenkasselerden ve devletin sundugu bir cok yardimdan yararlaniyoruz... bir de o gavurlar diye begenmiyoruz.... bu ne perhiz bu ne lahana tursusu |
Yolun acik olsun Atese dogru :-)
Senin hayatin hem bu dünyada hemde ahirette rezilliklerle gececektir mutlaka.
|
Kafirlerin kinamasindan korkmam :-)
Bilindigi gibi kafir olan hayvandan asagi mahluklar, islami istemeyeceklerdir ve dolayisiyla basörtüsünü yasaklamak isteyeceklerdir, ama bunu ALLAHin izniyle basaramayacaklardir.
|
Evet savunuyorum :-)
Basörtüsü hakkinda yazilan bu yaziyi ta ilk harfinden son harfine kadar bire bir savunuyorum. Cünküyse bu yazi heva ve hevese göre yazilmamistir, bilakis seri delillere binaen aciklanmistir hanimefendi tamam :-)
|
ISLAM Okul dada gecerlidir :-)
ISLAM bir hayat Nizamidir, dolayisiyla senin tuvalete giris ve cikisinida düzenler tamam.
|
Onlar sapikligi tercih ediyorlar
Kim ki sapikligi tercih ediyorsa ve ALLAHa isyan ediyorsa ona saygi hosgörü yoktur kardes tamam :-)
|
Kendine aglamalisin
Hz. Ayse Annemize iftira atma, ki o Annemiz Müminlerin Annesidir.Sen daha ütopya olan demokrasinin ne oldugunu anlamamissin, üstelik bu demokrasinin kaynagi kafirler oldugunun daha farkina varmamissin.Birdaha Müslüman kadinlari pis ve kokusmus olan demokrasiya bulastirmaya calisma tamam,eger sen kendin küfür olan demokrasiyi istiyorsan bu senin meselendir ok :-)
|
Kendine aglamalisin
Hz. Ayse Annemize iftira atma, ki o Annemiz Müminlerin Annesidir.Sen daha ütopya olan demokrasinin ne oldugunu anlamamissin, üstelik bu demokrasinin kaynagi kafirler oldugunun daha farkina varmamissin.Birdaha Müslüman kadinlari pis ve kokusmus olan demokrasiya bulastirmaya calisma tamam,eger sen kendin küfür olan demokrasiyi istiyorsan bu senin meselendir ok :-)
|
:)) senin derdin ne biliyormusun
ya anan yada sevgilin seni cok kötü aldatti ve bunu simdi demokrasiyle adlandiriyorsun ....
demokrasiyi bana anlatirmisin ? Lütfen .... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:37 Uhr. |