![]() |
Zitat:
|
Zitat:
Lustig, wenn du nichts mehr entgegen zu setzen hast, sind es dumme langweilige Kommentare :rolleyes: |
Zitat:
Du versuchst jetzt einfach dem Thema zu entkommen, weil du es gewohnt bist, dass andere einfach aufgeben und sich so ärgern, dass sie persönlich werden. Ich rege mich nicht über dich auf, denn du bist mir nicht wichtig. Dinge, die jemand sagt, der mir wichtig ist, das nehme ich mir zu Herzen. Was du schreibst? Heiße Luft :D |
Zitat:
|
Zitat:
Ich weiß nur: Du bist definitiv nicht mein Fall und ich bin hier definitiv nicht auf der Suche nach Mr. Right - den hab ich schon ;) |
Zitat:
|
Zitat:
Was schießt du denn hier so um dich, als hätte dich seit 3 Jahren niemand mehr in den Arm genommen. Wenn du Probleme in deiner Beziehung hast, vergeude nicht deine Zeit hier sondern geh deine Probleme lösen. |
Zitat:
Liebelein, kehr vor deiner eigenen Tür und stell keine Behauptungen in den Raum, die du aus dem Organ nimmst, auf dem du normalerweise sitzt ;) |
Zitat:
|
Zitat:
Ach Liebchen, ich stelle mir vor, wie du den ganzen Tag vor deinem Monitor sitzt und hoffst mit deinem Geschreibsel jemanden beeindrucken zu können. Irgendwie süß :) Freut mich, dass ich dir gestern eine Freude machen konnte. Allerdings kann ich es mir auch nicht wirklich zuschreiben, denn ich habe eine Intention mit dem was ich schreibe, du verstehst es aber so, wie es für dich gerade passt. Sei es drum, Hauptsache du bist glücklich ;) |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
AN ALLE MÄDELS: HIER IST EIN MANN, DER IST UMWERFEND CHARMANT, GUT AUSSEHEND UND WAHNSINNIG INTELLIGENT. Er wird euch aus den Socken hauen, darum lernt ihn noch heute kennen. Bitte schickt zuschriften per PN an ihn, denn vielen Männern ist er ein Dorn im Auge. :D |
fake-user 't9' hat sich selbst demontiert und enttarnt
screenshot
12.03.2015, 16:00 Zitat:
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
SEREFSIZ PISssssssssKOPAT KARrrrrrrrI !!!!!!!!!!! |
Hep insanlari kendi düsündügün gibi düsünüyor sanmasan? Sen T9 a tapabiliyor olabilirsin. Bizi ilgilendirmez.
Zitat:
|
Zitat:
nasilsin? Sen bayan misin? Bu yazi bayanlar icin yazilmis. Saygilar Canan |
Merhaba canan hanim.
Aramiza yeni geldiniz galiba? Ve ilk yorumuzda bana hitap etmeniz bana nasipmis. Yeni olsanizda dikkatle okursaniz Bir ask/hayranlik yüzünden sözkonusu beye, Feyzade burda defalarca Kadin erkek ayrimi yapmadan araliksiz saldirmistir. Dikkatinize. Iyi aksamlar. |
Zitat:
nasilsin? Ilk yorumum sana idi, cünkü senin yazin ilgimi cekti. Ben feyzadenin burda kimseye saldirdigini görmüyorum. ama SENIN bir bayanan, yani feyzadeye saldirdigini görüyorum. neden erkekler böyle? neden erkekler kendilerini bayanlar ile ölcerler? neden erkekler bayanlara saldirirlar? banada cok saldiran erkekler oldu. bu sebepten dolayi pek yazmiyorum foruma. ama senin tehditlerin ve hakaretlerin dikatimi cekti. burda benim bütün destegim feyzadeye, bilgin olsun. sen ona hakaret ediyorsun, sen ona saldiriyorsun, senin disinda bazi erkekler seni destekliyor. ama seni destekliyen erkeklerinde hepsinin ayni olduguna göre, o erkeklere erkek demek zor geliyor. pek erkeksi bir tavir görmüyorum cünkü. disdan bakinca, bir kactane erkek bir bayana saldiriyor. bu erkeklerin hepsi, bu bayana cesitli tekliflerde bulunmuslar, ama o bayan red etmis. simdide o erkekler bu bayana camur atmaya ugrasiyorlar. ben bunu görüyorum. lütfen bana cevap yazma, yarin öbür gün, bende hakaretlerine ugrarim. senin ve arkadaslarinin. Saygilar Canan |
Merhaba canan,
Ben cok iyiyim elhamdüllah. Ya sen? Ilk yorumunda bana bunlari yazmadan önce Bir arastir, bilgi edin bu feyzade kimmis, ondan sonra bunlari yaz ne dersin? Tabi feyzadeyle baska baglarin varsa o baska. Zitat:
|
Zitat:
bende iyiyim tesekkürler. Dalga gecer gibi cevap veriyorsun. sana nasil oldugunu sormam itici mi geldi? bir bayan bayanlara bir yazi birakmis, bunun üzerine senin saldirina ugruyor. bence durum acikca ortada. o bayan yaziyi BAYANLARA birakmis. sen bir bey olarak, bu yaziya karistigina göre, bu tek birsey gösterir. sen o bayana asiksin, simdi elinden geleni yapiyorsun, sirf o bayani kötüliyesin diye. benim feyzade ile hic bir baglantim yok. baska yerlerdede saldiriya ugramis onu gördüm. ama ona saldiran kisilerde hep ayni kisiler. yani surda 2-3 kisi ona kizgin, simdide - ayni senin gibi - herkesi ona karsi kiskirtmaya calisiyorlar. o kinadigin yazilari istersen sen önce bir oku. sen bir erkek olarak, nasil bir bayana karsi bu kadar hakaret edebilirsin? bu sadece tek bir seyi gösterir, bu sadece senin o bayana asik oldugunu, ve o yüzden ona kizgin oldugunu gösterir. feyzade seni istemiyorsa, ona bu kadar saldirmaya hakkin yok. baska bir bayan seni istemiyorsa, onada saldirma. ve tekrar ediyorum, lütfen bana yazma. cok aggressiv ve öfkeli birisin. bugün feyzadeye saldirdigin gibi, yarin öbür gün banada saldiririsin, sadece seni onaylamadim diye. senin gibi kavgacilar bana cok itici geliyor. lütfen beni kavgalarina bulastirma, ve beni iftiralarina karistirma. Saygilar Canan |
Zitat:
CANAN = FEYZADE :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
HE BIZDE YEDIK!!!!! IP NRrrrrrrani yerim PISKOPAT KARI!!!!! :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
oguzhan ve deniz sizi siddetle kiniyorum :D |
Zitat:
|
Zitat:
Dürüst olmayi denesen olayi cözersin bence. Dürüst ve dogru - yapabilirsen tabii. |
Zitat:
Senide siddetle kiniyorum :D |
Zitat:
gördügün gibi neyse "O" yani drüst -bu Karikatürlerin drüstlük anlayi$i da bu |
Zitat:
Durum ortada, yalancisin. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Aynen! Bunun aynisi senin icinde gecerli!
Önce kendi kapinin önünü süpür sonra baskalarina bak/hatalarini söyle. Zitat:
|
Zitat:
Hier hast du einen Besen, dann fang mal an bei dir zu putzen. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:56 Uhr. |