![]() |
dün gece seni gordum ruyamda
dün gece seni gordum ruyamda beni almaya gelmistin, yüzün gülüyordu herzman ki gibi, hayirdir insallah...
Seninle olmak cok güzel, 1 dakikan bir ömre bedel, kokun sarmis dört yanimi, dayanmak cok zor hadi gel, al beni kollarina birakma kurda kusa seviyorum seni anla... |
anladim ki;
Vazgecilmez olan sen degilsin Vazgecmeyi bilmeyen benim ... |
Sen neler neler yasadin ben biliyorum,
dokunsam aglarsin hissediyorum, hüzün zamani gecti, onlar eskiden bitti, hepsi gecti kirli mazi, yikarim gözyaslarimla, kurtul anilardan saril bana herseyi unutsamda sirf SENI hatirliyacagim, varsin gerisini hatirlamayim HAYAT sana cok tesekkür ederim |
Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz cöktüm dünyanin namert yüzüne,
gözümden, gönlümden düsen düsene, bu öksüz basima gözdagi verme. Ben yanildim hayat vurma yüzüme, yol verdim sevdanin "en delisine" bu yüzden ömründen giden gidene, su yanliz basimi egdirme benim. Ben pismanim hayat sorguya cekme, dilersen infaz et, kar etmez dilime sözlerim agirdir dokunur kalbe, su suskun agzimi actirma benim. |
Varmidir?
Her insan nin yüreginde idam etigi birisi vardir ...
Ben sana hic kiya bilirmiyim GönlümünFatihi? ASLA, sen benim bitmemis türkümsün ... |
Yüregimin penceresini acinca
hala SEN koktugunda anladim ki vazgecemedigimsin!!! |
Hoscakal
Zitat:
tam ortasindayim sevdamin, sense hep uzagindasin kalbime actigin büyük yaralarin ne kadar uzaksan o kadar yakinsindir sevdama, ama ama sen hep benim uzagimda al simdi sana uzaklardan son veda, „Hoskacal“ GönlümünFatihi „Hoskacal“ bu sana son veda... |
benim tek karanligim "sensizlik"
sakin beni birakip gitme, dayanamam, sensiz yasayamam, seni cok özledim .... |
Ya al götür geri kalanimi
ya da gel tamamla eksik yanimi ... |
anlima yazdi kader "silemedim"
agladim, agladim hic "gülemedim" kimseye söyliyemedim, diyemedim "ASK" diye cektigimi ah bu felek keyfinde, herkese ak ta bize kara midir? ASK hep acidan, sizidan mi yanadir? Anla ne cektigimi ... https://www.youtube.com/watch?v=z70nga_dCgs |
Yoksun
Yoksun, olmadin da, hep aklimdaydin da, olmadin olmadin yanimda
Ne yapiyorsun suan? Kim var yaninda? ben ölüyorum galiba, canim yandikca!!! Nerdesin suan? Gülüyormusun kahkahalarla ben özlüyorum galiba KAVUSAMADIKCA SANA!!! |
Hadi $imdi istediğin kadar "Özgürsün"
Artık bana tutsak değil tam "Hürsün" Ama beni koklamazsan ölürsün, görürsün Canım sen Aşkı hiç küçük birşey sanma Gözümde bir damla, arkası dev dalga Bu yangın bir anda sönebilecek sanma!!! Seni aramaktan yoruldum aslında Bulunca ne olur? Cevabı yok asla Senden ayrı fazla Kalabilirmiyim? Sanmam asla ... |
Öylesine
Senin A$K zannettiğin - benim vazgeçtiğim
Benim SEN zannettiğim - Umutlar, umut var, hep umut var Yaşıyorum ama ben öylesine, ölmesine, belki birgün seni görmesine... |
Sen Istanbulsun
Seni soruyorlar bana,
- merk ediyorlar seni - kime benzedigini böyle deli bir kizi kendine nasil asik etigini ... Seni birine benzetmek? Sen ki - benim GönlümünFatihi - kücücük hayatimin kahramani sen ancak 7 tepeli efsane Istanbul olabilirsin, Istanbul kadar güzel, etkiliyici, gizemli, cok yönlü ve fethi zorsun sen ISTANBULSUN. Seni seviyorum ISTANBUL |
Aşk Sevgi İster
Gerektiğinde sevebilmeli insan korkusuzca.
Ateşe yürüdüğünü bile bile bir yol seçmeli kendine; ya aşkla kavrulup pişman olmadan yaşamayı bilmeli,ya da cesaretsiz olup kurtulabilmeli o bağlılıktan. Ve gerektiğinde hayallerini yaşanmadan hisssedebilmeli insan. Belki gerektiğinden uzakta ve yalnız,belkide başı ucunda arzularının. Yaşanmalı her şey zamanında. Yaşanmalı ki geriye dönüp hatırlanmalı bütün yaşanmışlıklar,hatırlanmalı ki sahip çıkılabilmeli hayat veren her ayrıntıya. Ununtulmamalı yanlışlar da doğrular da. Belki mutlulukla,belki hüzünle yaşanmalı her an. Umutsuz olsada devam etmeli insan hayatına. Yeniden yön vermeyi öğrenmeli yaşamına,bambaşka bir rüyada uyanabilmeli bir diğer güne ve koşabilmeli bütün imkansızlıklara... Mehmet Sever |
Aşk dürüstlük ister
Askta dürüstçe kaybetmek bile bazen, yalanla yaşamaktan iyidir.
|
Güzel Ask hikayesi mi?
Askin hikayesi güzel olsa, Ask olabilir mi? Ask dedigin, yakar. Susatir, özletir, aglatir, hesey olabilir. Güzellik haric. Güzel olsa, Ask olmaz ki? Askin özelligi, güzelik disinda hersey olabilmesi. Hayatinda hic sevmemis insan, hic yasamamisdir. |
Kumrular
Evlenenlere nicin "kumrular gibi" benzetmesi yapiliyor bilir misiniz?
cünkü kumrular es degistirmez kumrular kolay memnun olur ve kendindini icinde bulundugu duruma uyarlar hic bir zaman baskasinin yuvasina girmez Kumrular |
imkansizsin
yakalayamam, ulasamam sana, cünkü sen ASKsin,
kayipsin, olmayacaksin, oysa ki en gerekensin Sana asik oldum ben, kimse bilmesin, sende bilme ... |
Kina kime ve nicin yakilir
Kurbana kina yakilir - Allah a kurban olsun diye
Askere kina yakilir - Vatanina kurban olsun diye Geline kina yakilir - Esine kurban olsun diye Sevenlere melekler kina yakar - Sevdasina kurban olsun diye, adinada "Kara Sevda" diyorlar ... |
Bilmezdim bu derdin seni yolundan, beni solumdan edeceğini
Yoksa küs müsün bana? Dargınsak eğer üç günü geçeli asırlar oluyor haberin olsun
Yorulmadınmı dilimden sessiz çığlığım, senin yerin benim dağınıklığım, toparla kendini |
Sensiz olmuyor ...
Niye seni bu kadar sinirsiz seviyorum? Niye seni bu kadar cok istiyorum, arzuluyorum? - Ansalam bile cözmeye gücüm yetmez
|
Teninden, gözlerinden söküp atmak kolay mi yüregimden?
Dilim varmaz, kalir durmaz, sonu görmek kolay mi gün gecmeden? SÖZ lazim, SÖZ lazim, ASK lazim ASK lazim, SEVMEYE YÜREK lazim ... |
ağlamayı kadere - gülmeyi SANA
ölmeyi ALLAH a - yaşamayı SANA sevmeyi kalbime - sevilmeyi SANA, SANA borçluyum ... https://www.youtube.com/watch?v=ofBm25AiKEw |
sevmek degildi bu
Sevmek, sarilmak degildi her zaman Hayatin
acilarina, celmelerine,insanlarin vefasizligina karsi, sirt sirta verebilmekti yerince..! O'na dönebilmekti sirtini güvenle, aklinda süphelere mahal vermeden, beni artik sevmiyor mu demeden, yaslanabilmekti seven yüregin ev sahibi bedenine..! Sevmek havali duygularin ismi degildi, ömrünü adayabilmek, ayni yastikta kocayabilmekti, Askin icini, kibirsiz, sefkatle, sadakatle yüklemekti! Sevmek dillerine tutku oldugu icin söyleyenlerin degil..! Ayni yatakta ölebilmeyi düsünenlerin ismiydi.!! A.Y. |
aynen öyle
Dünyanın en zor mesleğidir sevebilmek. Kimisi üstadı olur kalbi feth eder, Kimisi çırak bile olamaz kalbi rezil eder.
|
Varmiki?
Dünyanın gösterişli halleri, yapmacık çıkarcı insanları çekmiyor dikkatimi. Bana bir parça yüreği güzel, samimi insan lazım.
|
Bekleyelim bakalim
Hayatımız büyük bir kısmı, birilerini beklemek
veya bir şeylerin gerçekleşmesini doğru anın gelmesini beklemekle geçiriyoruz Sabır taşına dönmüş yüreklerde esen cılız rüzgârın mateminde kaybolurken her birimiz Yine, inatla bekliyoruz . |
!
Ben ihtiyaç duyulmak istiyorum Benim
birisinin hayatında vazgeçilmez olmaya ihtiyacım var. Bütün boş vaktimi, egomu ve dikkatimi yiyip bitiricek birine ihtiyacım var. Bana bağımlı biri Karşılıklı bağımlılık.. |
Chopenhauer
“Aşk: Kişinin kendisindeki eksiklikleri, başkasında tamamlama arzusudur”.
|
Wenn dir jemand nicht mehr aus dem Kopf geht, gehört er in dein Herz
|
bilmiyorum kime bakiyor gözlerin
bilmiyorum kimi sariyor ellerin bilmiyorum kimi söyler dillerin ben aklimi SENINLE BOZDUM SEVGILIM sende kaldi yüregim, sende soldu yüregim |
Ben ask icin rekabet etmem, ASKIM ICIN ÖLÜRÜM ...
|
trostloseste liebesgeschichten
ich habe die schöne überschrift dieses Forums gelesen und dachte , ich schaue mal rein und lese ein paar schöne romantische liebesgeschichen..
und was sehe ich? ein gedicht trostloser als das andere.. hoffnunglose gedichte von 5-6 türkischen Mädels/Frauen. masochistisch..hoffnungslos ..und trostlos.. Mädels geht mal raus.. tanzen. Urlaub.. Cafes.. sosyal yasam.. usw. dort werdet ihr sehr schöne liebesgeschichten erleben und eueren traummann kennenlernen.. hinterm Monitor und an der tastatur könnt ihr noch 50 jahre auf die schönsten Liebesgeschichten warten. rebelliert gegen eure Männer, väter und brüder, die euch kaputtmachen, unterdrücken.. und Männer, die eure liebe nicht erwidern, vergnügen sich gerade mit anderen Frauen. geht raus ins reale leben.. dort warten die schönsten liebesgeschichten auf euch.. nicht hier.. |
musste grade innerlich lachen.
Wenn eine Frau schon den Namen trägt güzellikavcisi dann hat sie aber ne Richtig blühende Fantasie. Muss aber gestehen ich stimme dir vollkommen zu. ich habe es zu meiner Zeit auch getan. Kannst ja meine Posts durchlesen. Bischen Pause eingelegt. fast knapp 10 jahre. Das Leben da draussen besteht leider leider sag ich nur aus Handy und Internet. Du lernst draussen eine Frau kennen, die erste Frage ist hast du Whatsapp oder Facebook. Ich antworte dann mit einem Ja und frage ganz höfflich hast du morgen um 15 Uhr zeit. ich hole dich ab. Die antwort ist richtig genial, ja kannst du machen warte muss kurz ins face rein und posten wo ich grade bin. ich darauf hin habe mich leise von ihr entfernt also hat sie nichts gemerkt das ich nicht da war. demek istedigim weder draussen noch hier gibt es frauen die man kennenlernen kann
|
Bile bile yandi yüregim
yana yana söndü yüregim benim sonum seninle bilirim UNUTAMADIM SENI... |
Zitat:
Ich bin kein Freund von zuviel Technik, leider sind die Menschen zu faul um darauf zu verzichten... |
Zitat:
Rausgehen ok, da stimme ich dir zu. Aber was soll das mit dem rebellieren?? Warum denn? Was haben die männlichen Verwandten den verbrochen? Frau kann ja mit dem Mann/bruder/vater gemeinsam raus? Was spricht dagegen?? Ich bin verwirrt, du sagst du würdest nur traurige Geschichten lesen, aber die traurigste schreibst du selber. Unterdrückung und verrat. Bissle mehr optimismus bitte. Mädels, kopf hoch. Macht urlaub mit euren männern/familie. Wen auch immer ihr habt. In einem hat sie recht. Lebt euer leben in der echten welt mit echten menschen. Das leben ist schön, es macht spaß :) carpe diem:) |
susma veda ederken, biraz gül, birsey söyle giderken
gitmeee, hemen gitmeee kal, biraz dur, daha erkennn ... |
Yüreğimdeki fırtına dinmedi hala
Titrerdim isterdim SENI hep kollarımda Yine bana gel, yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev, beni deli deli sev Beni yine yeni yeni yine yeni yeniden sev https://www.youtube.com/watch?v=wOcuGl1f5No |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:21 Uhr. |