Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Kuran'daki celiskiler, 1 (http://localhost/forum/showthread.php?t=13454)

timeraiser 08.05.2015 18:31

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113626)
...
hele senin gibi agzi bozuklarin canakciligini yapacak hic degilim !

senin bazi seyleri üstüne alinmamani tavsiye ediyorum.

benim yazilarimi ve yazdiklarimi sadece kacamak okumamani senden rica ediyorum.

...

simdi saygisizlik yapma !
...

Bak burada haksizlik yapiyorsun. Dinin icine yapanlarada bir ayni cevabi verde, sana inansak? Birde Feyzade gibi sahte dincilere yaz bakalim.

Lara kendisine savunmaya gerek görmedi cünkü kendi temiz davrasini ve hayatinda ne yaptigini biliyor. Burada aciklamasina gerek yok.
Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113571)
Her konustugumda eger agzimda sadece küfür yalan olacaksa susmayi tercih ederim!

....

Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor!

Acayipsin Salih. Hem pislikten uzak kalirsin, hem yalan dagitmassin. Ayni anda elalemin dedi kodusunu dagitirsin. Maydam ögle degilse, neden ayni anda kimin nedeninden ve sex hayatindan bahsetiyorsun? Burada bir hata görüyorum. Aslinda ögle demek istemediysen ve arka kapidan derken, bir özür ardindan eksik kalmamasi lazim.

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113625)
Selam Nurbanu ,
...
sanirim hepiniz almanyada yasiyorsunuz ve suc duyurusunda nasil bulunulur biliyorsunuz !

acik iftira karalama küfür tehdit vb. gibi seyler , SUC UNSURU sayilir !!

bu durumlarda en basidi SUC DUYURUSUNDA BULUNMAKTIR !!

eger arkadasinin hakli oldugunu biliyorsan , veya keza sanada küfürler tehditler vs. geliyorsa gidin SUC DUYURUSUNDA bulunun.

burda ki yazan arkadaslar sanmasinki IPleri gizlidir !

mahkeme karari ile kimin nerden nasil yazdigini , aninda bulurlar !

yani hak ariyorsaniz, dogru yerde arayin !!

-----TAVSIYEM----

egerki kisileri sevmiyorsaniz blocklayin !!!
konusmayin tartismayin !!

ben bir kac useri blockladim , rahatim !!

Bu yandan haklisin ve bu yollar secildi bile.

benekalice 09.05.2015 21:47

Meister'leri elinde Kuran'la secime gidiyor.
Camilerde AKP reklami yapiliyor. Din tüccarlari Kuran'i heryere soktular!!!
Hayali icat buna denir.

Bu vâkâlara buradan cit cikmiyor, görünürden dindar olan userlerden.

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2113632)
Bak burada haksizlik yapiyorsun. Dinin icine yapanlarada bir ayni cevabi verde, sana inansak? Birde Feyzade gibi sahte dincilere yaz bakalim.

Lara kendisine savunmaya gerek görmedi cünkü kendi temiz davrasini ve hayatinda ne yaptigini biliyor. Burada aciklamasina gerek yok.

Acayipsin Salih. Hem pislikten uzak kalirsin, hem yalan dagitmassin. Ayni anda elalemin dedi kodusunu dagitirsin. Maydam ögle degilse, neden ayni anda kimin nedeninden ve sex hayatindan bahsetiyorsun? Burada bir hata görüyorum. Aslinda ögle demek istemediysen ve arka kapidan derken, bir özür ardindan eksik kalmamasi lazim.

Bu yandan haklisin ve bu yollar secildi bile.

benekalice 09.05.2015 21:55

Vah yani.. Hala bir insanla nasil konusulacagini ögrenememissin, kendini dev aynasinda gören jöleli Salih.

Bu forumda Avusturyali bir hatunla beraberlik sürdügünü yazmistin, bende sana kadina "hatun" demenin kötü seyler cagristigini söylemistim ve ciddi bir anlamda biriyle beraber oldugunda, öyle kelimenin kullanilmasinin yanlis anlasilabilecegini söylemistim.

Onun üzerine bana bir küfür etmedigin kaldi. Herhalde beni ozaman blocklamissindir.

Istersen beni ölünceye dek blockla. Benim icin fark etmez. Blocklama yolun acik olsun.

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113630)
GELELIM SANA !!

BILIYORSUN KI SENI YAKLASIK BIR IKI SENEDIR BLOCKLAMISTIM !

umarim bundan sonra blocklamama gerek kalmaz sende bana , düzgünce sorularini sorarsin , ben senden birseyler ögrenirim, sende benden almak istediklerini alirsin !

ISLAMA INANMAMAK islamda sapiklik DEGILDIR !!
islam disindaki dinlere inanman sadece senin gayri-müslim oldugunu gösterir.
yani müslüman olmayan !!

kafir : "İslam inancının getirdiği gerçekleri gizleyen veya inkar edenlere denilir″

Müsrik: Şirk koşan, Allah’ı inkar eden, kâfir, putperest.

Burada söz konusu olan, Hz. Peygamberin ve ilk Müslümanların müsriklerle savas halidir. Nasıl ki, bir devlet teröristlere söyle bir ültimatom verebilir: "Size dört ay müddet. Ya bu müddet zarfında teslim olursunuz, ya da görüldügünüz yerde öldürülürsünüz."

bu ayetin asil sebebi: bir önceki ayetlerde insan öldürmenin cezasindan bahsedilmis, ve cezanin asla Allah tarafindan affedilmeyecegi belirtilmistir!

yani bu ayetin inis sebeplerinden biride , savas halinde ki müslümanlarin, düsmana karsi , savasabileceklerini, gerektiginde ise , öldürebileceklerini ima etmistir !

TEKRAR : lütfen benekalice ve islam dinine mensup olmayan arkadaslar !

sizi ISLAMA GIRMENIZ ICIN ZORLAYAN mi VAR ??

yok ise sizin bu ISLAM sevdaniz nerden kaynaklaniyor ??

müslüman olmaya karar verdnizde TAKILDIGINIZ noktalar mi var ?

yoksa islamin daha temel kanunlarindan bir haber, SAVAS KUNUNU HUKUKU bölümüne nedendir bu ilgi ??

sana soruyorum BENEKALICE, savas halinde senin bütün sülaleni yok eden bir INSANa sen nasil davranirsin ??

AMA yüce Allah , herseye ragmen, savas halinde olsaniz dahi öldürmeden , ikaz edin diyor !!

lütfen KURAN in bütününü göz önünde bulundurmadan , SADECE BIR KELIMEYI alip , ISLAM kötü demiyin

Lara_ 09.05.2015 23:31

Biyikli Naciye,hödüklügünün kitabinimi yazdin kepaze

[quote=1978salih;Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu komu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur!

az kalsin senin bu asagidaki yazdiklarini görmeden cikacaktim,
bence görmeden ciksam daha iyi olurdu !

DENYO luk yapma, kadinsan kadinligini bil.

senin haddine degil benim kimi savunup savunmayacagim !!

ben eger senin hakkinda veya diger katilimcilarin hakkinda yorum yapmadiysam, ve NURBANUYA sadece cevap olsun maksadi ile, BEN KIMSENIN ISINE KARISMAM manasinda, ama sizin USLUBUNUZLA cevap verdimse, bunu sadece sizin anlayabilmeniz icin yapmisimdir !!

dogru lafa ne hacet !! sana egri yazsam dogru, dogru yazsam egri gelir !
benim sizinle burda laf sokusturacak ve hatta zamanimi sizin langlung lariniza ayiracak istegim yok !

insan gibi konusmayi ve tartismayi dahi yapamiyorsaniz; BANANE !!

siz degilmisiniz ; birbirinize OROSPU cümlesine varan kelimeleri kullanan !

benim bu dengesiz dialoga girmek istememem, ve girmem, ama bir kelime yazdim diye , bunca hakarete maruz kalmam, aslinda senin ne tür bir insanlik türünü icinde yasattiginin göstergesidir olarak , yorumluyorum!

bana dokunan yilan bin yil yasasin , cümlesini ben kendi üzerime almiyorum.
ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!

kelime oyunu su bu yok bende, kimseden sakinmam da cekinmem de !

adam gibi okursan aslinda , (bu yazim haric) sana karsi hic bir kelime kullanmadigimi, sadece genel olarak SOHBETINIZIN degerlendirmesini yaptigimi , göreceksin, umude

ben seni tanimam diger yazistiklarini da tanimam.

bana yazacaksan adam gibi yaz, yoksa ayni uslub ile sana konusmam, ayni uslubu senin karsina gecer kullanirim !![/QUOTE]

Suratina tükürsem yarapp $ükür diyen insan bayani....

Kadinsan kadinligini bil ne demek yobaz ???? böyle hastalikli bir söz ancak senin gibi hastalikli bir beyinden cikar allahin yobazi.Biz ne diyelim peki..
Adamlik kiligi varmiki senden adamlik bekliyelim biyikli zekiye

bana bu yazinin anlamini aciklamini beklyiorum ,bu ne demek?

1978:salih
ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !

Lan! o.cougu ..bir dene istersen deyil alnini 7 sülaneni ibretlik nasil kari$laniyor gör...
Laf ebeleyerek ,tehdit ederek Adam olunmuyor $Erefsiz.SEn ADam olsan yazdigin yaziyi inkar etmezsin yobaz. Namus dü$mani ahlaksiz rezil kepaze,küstah.

Lara_ 09.05.2015 23:41

Bıyıklı Nacıye

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113625)
Selam Nurbanu ,

benim öyle cin atasözleri ile hic bir bagim olamaz ! ben sadece bana dokunuldugunda ses cikarmis olsa idim, burda kimseye bir cevap durumunda veya zorunllulugunda hissetmezdim , kendimi !

Ben senin arkadasinin veya kimsenin kendi hakkini savunmasina bir sey demiyorum, dememde, cünki senin dedigin gibi , insan kendini savunur!

burda bu ortamda ben yanilmiyorsam , kimsenin avukatligini yapmadim !

genelde islam adina yapilan yanlis haberleri veya türkiye adina yapilan iftiralari, yani GENELi ilgilendiren konularda , sadece bildiklerimi aktarmaya calisiyorum !

SENIN SEX HAYATIN beni ilgilindirmez demedim !! "SIZIN" özeliniz beni ilgilendirmez demek istemistim, ama ACIK olarak beyan etmek icin SEX kelimesini özel kelimesinin yerine kullandim !

'Ama SEN yine anlamamak icin büyük gayret gösteriyorsun !

Insanlarin özeline karismam, kim hakli kim haksiz onada söyleyecek lafim yok! "nedeni cok acik, kimin kiminle el tutustugu veya yataga girdigi , beni inan ilgilendirmiyor "

ALLAH ASKINA, ben seni tanimam, onu tanimam , kimin ne is yaptigini bilmem, her arkadasa sadece , online üzeri ayni mesafedeyim !

#Ben kimin hakli oldugu, kimin haksiz oldugunu söyleyecek durumda degilim,
sizin özel konularinizi bilmiyorum , ve bilmek icin burda cok vakit harcama gibi durumda da degilim.

Benim evelenecegim, bir bayana , kuru iftira atanin ALNINI KARISLARIM !
Durduk yere küfür eden olursa, elbet ellerim armut toplasada ayaklarimla tekme atarim !

Ama ben sizin hakli olup olmadiginizi nasil söyleyebilirim !

sadece hizli bir sekilde yazdiklariniza bir göz attim !

ben burda CHAT e girmedigim icin , chatte ki olaylarinizi bilemem.

biri senin le su yatti bu yatti diyor. kimi o bayan seni istiyor, kimi istemiyor !!

YANI GEYIK MUHABBETI ne inan ihtiyacim yok !

Buarada ben kendime, karsimdakine davrandigim gibi , davranilmasini beklerim.

egerki ben yalan iftira küfür konusuyorsam, ve icabinda , bana küfür iftira ve yalan söyleniyorsa, HAKKetmis demektir !

RÜZGAR EKEN , FIRTINA BICER !!

bu nedenle , beni ne olur özel hukuki konularinizla yormayin !

sanirim hepiniz almanyada yasiyorsunuz ve suc duyurusunda nasil bulunulur biliyorsunuz !

acik iftira karalama küfür tehdit vb. gibi seyler , SUC UNSURU sayilir !!

bu durumlarda en basidi SUC DUYURUSUNDA BULUNMAKTIR !!

eger arkadasinin hakli oldugunu biliyorsan , veya keza sanada küfürler tehditler vs. geliyorsa gidin SUC DUYURUSUNDA bulunun.

burda ki yazan arkadaslar sanmasinki IPleri gizlidir !

mahkeme karari ile kimin nerden nasil yazdigini , aninda bulurlar !

yani hak ariyorsaniz, dogru yerde arayin !!

-----TAVSIYEM----

egerki kisileri sevmiyorsaniz blocklayin !!!
konusmayin tartismayin !!

ben bir kac useri blockladim , rahatim !!

ay o resimdeki sizmisiniz NACIYE HANIM

bizde bu serdar ortacin resmini niye yüklemi$ diyorduk

dedene mektup yazmiyorsun kendini bilmez yobaz yine roman yazmisin

senin kimi blockladigin bize cok tin tin..

tavsiyelerinide kendine sakla ..ne bana ne de Nura tavsiyede bulunabilecek samiyete deyilsin

09.05.2015 23:43

Bu kadar laf salataligi yeter!!!

Bu yazilardaki SALIHse eger o zaman o salih asla isminin anlamindaki ADAM olamamis!!!

"senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!"
Bu ne demek salih???
Bunun aciklamasini bekliyorum, seni ne kadar AHLAKSIZsin ki böyle birse yaziyorsun

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113626)
NURBANU bu arkadasinimi savunuyorsun ??

az kalsin senin bu asagidaki yazdiklarini görmeden cikacaktim,
bence görmeden ciksam daha iyi olurdu !

DENYO luk yapma, kadinsan kadinligini bil.

senin haddine degil benim kimi savunup savunmayacagim !!
ben eger senin hakkinda veya diger katilimcilarin hakkinda yorum yapmadiysam, ve NURBANUYA sadece cevap olsun maksadi ile, BEN KIMSENIN ISINE KARISMAM manasinda, ama sizin USLUBUNUZLA cevap verdimse, bunu sadece sizin anlayabilmeniz icin yapmisimdir !!

dogru lafa ne hacet !! sana egri yazsam dogru, dogru yazsam egri gelir !
benim sizinle burda laf sokusturacak ve hatta zamanimi sizin langlung lariniza ayiracak istegim yok !

insan gibi konusmayi ve tartismayi dahi yapamiyorsaniz; BANANE !!

siz degilmisiniz ; birbirinize OROSPU cümlesine varan kelimeleri kullanan !

benim bu dengesiz dialoga girmek istememem, ve girmem, ama bir kelime yazdim diye , bunca hakarete maruz kalmam, aslinda senin ne tür bir insanlik türünü icinde yasattiginin göstergesidir olarak , yorumluyorum!

bana dokunan yilan bin yil yasasin , cümlesini ben kendi üzerime almiyorum.
ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!

kelime oyunu su bu yok bende, kimseden sakinmam da cekinmem de !

adam gibi okursan aslinda , (bu yazim haric) sana karsi hic bir kelime kullanmadigimi, sadece genel olarak SOHBETINIZIN degerlendirmesini yaptigimi , göreceksin, umudediyorum !

simdi saygisizlik yapma !

ben seni tanimam diger yazistiklarini da tanimam.

bana yazacaksan adam gibi yaz, yoksa ayni uslub ile sana konusmam, ayni uslubu senin karsina gecer kullanirim !!

Bosphorus_ 11.05.2015 03:46

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2113617)
Cok aciz kalmissin Bosporus.

Baskalarinin dedikodusuna bile beni sebep gösteriyorsun, kendi aklinla sorularima cevap veremedigin icin.

Meister'in gibi, beni sadece bir paralel devlet olarak ilan etmedigin kalmis.

Cunku burada bir tek FESAT var, sensin.

Bana 1 tane soru soramadin, yaptigin tek sey copy-paste. Ama onda bile cuvalliyorsun. Paralel BILE olamayacak kadar beceriksizsin :)

Bu arada 1978salih Islam'la ilgili cok guzel konusmus adama helal olsun. Sen de git alakasiz yerlerden copy-paste yap adamin o kadar argumanina karsi :))

1978salih 11.05.2015 08:53

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2113660)

bana bu yazinin anlamini aciklamini beklyiorum ,bu ne demek?

1978:salih
ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !

Lan! o.cougu ..bir dene istersen deyil alnini 7 sülaneni ibretlik nasil kari$laniyor gör...
Laf ebeleyerek ,tehdit ederek Adam olunmuyor $Erefsiz.SEn ADam olsan yazdigin yaziyi inkar etmezsin yobaz. Namus dü$mani ahlaksiz rezil kepaze,küstah.

Senin terbiye seviyene inmem icin cok caba göstermem gerekmez, cünki seviyesizlik bir mertebe degil, bir hiclik komplexi dir !

Yokaridaki cümlede neyi anlamadin veya ne anladin bilemiyorum, ama zeka oranin kesinlikle pek parlak degil !

Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim !!!

Anlami: Senin bel alti isleyen üslubunu, kendi ellerinle, millete aciklar senin
gercek yüzünü ortaya koyarim !!

VE... gel gör ki kendini rezil etmekten öteye gidememisin !
Senin bunu anlama imkanin yok, ama sana akil verende olmamis !

burdaki insanlar senin ne mal oldugunu iyi biliyorlar mis !

sagolsun bir cok user beni gec de olsa uyardilar, senin ne mal oldugun hakkinda biraz bilgi verdiler.

insanlari kendi konulariniza alet edip , objektif olmak isteyenleri böyle , pis agizlarla , küfürlerle yildirmak istiyorsunuz !!

sana senin agzinla hitab etmem sonucunda, senin seviyene inmemi beklemeni, ve indigim anda beni kendince rezil edebilecegini düsünmeni, yadirgamiyorum, cünki senin ne aciz bir yapida oldugunu simdi daha iyi anlayabiliyorum.

O.cocugu serefisiz vs . gibi kelimelerinin anlamini sanirim iyi biliyorsundur !
senin bes para etmez bu küfürlerin, senin kadin bile olamayacaginin göstergesidir olarak degerlendiriyorum!

BU KÜFÜRLERINI ; SAHID TUTUYORUM ! AHIRETTE ALACAGIM OLSUN !

1978salih 11.05.2015 09:03

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2113662)
Bu yazilardaki SALIHse eger o zaman o salih asla isminin anlamindaki ADAM olamamis!!!

"senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!"
Bu ne demek salih???
Bunun aciklamasini bekliyorum, seni ne kadar AHLAKSIZsin ki böyle birse yaziyorsun

ismimin adami olmamisim !!

AKP-Selahattin kavgasinin en güzel yakistirmalarindan mi ilham aldin ?

üc bes haber izleyerek, bir kac yeni kelime ögrendigini zanneden kisiliksiz insan!

senin görmediklerin bilmediklerin hakkinda , O.cocugu vs. gibi iftiralar , senin ve ARKADASLARIN icin cok dogru mu oluyor !!

terbiyesizliginden bence cok memnun olmalisin !
bence her defasinda tavan yapiyor !

Lara_ 11.05.2015 22:18

Bıyıklı Nacıye De Pı$kınlıge Bak

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113681)
Senin terbiye seviyene inmem icin cok caba göstermem gerekmez, cünki seviyesizlik bir mertebe degil, bir hiclik komplexi dir !

Yokaridaki cümlede neyi anlamadin veya ne anladin bilemiyorum, ama zeka oranin kesinlikle pek parlak degil !

Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim !!!

gercek yüzünü ortaya koyarim !!

VE... gel gör ki kendini rezil etmekten öteye gidememisin !
Senin bunu anlama imkanin yok, ama sana akil verende olmamis !

burdaki insanlar senin ne mal oldugunu iyi biliyorlar mis !

sagolsun bir cok user beni gec de olsa uyardilar, senin ne mal oldugun hakkinda biraz bilgi verdiler.

insanlari kendi konulariniza alet edip , objektif olmak isteyenleri böyle , pis agizlarla , küfürlerle yildirmak istiyorsunuz !!

sana senin agzinla hitab etmem sonucunda, senin seviyene inmemi beklemeni, ve indigim anda beni kendince rezil edebilecegini düsünmeni, yadirgamiyorum, cünki senin ne aciz bir yapida oldugunu simdi daha iyi anlayabiliyorum.

O.cocugu serefisiz vs . gibi kelimelerinin anlamini sanirim iyi biliyorsundur !
senin bes para etmez bu küfürlerin, senin kadin bile olamayacaginin göstergesidir olarak degerlendiriyorum!

BU KÜFÜRLERINI ; SAHID TUTUYORUM ! AHIRETTE ALACAGIM OLSUN !

BEDUA OKURKEN BA$INI KAPAMAYI ETEGINI ÜZERINE GECIRMEYI UNUTMA BIYIKLI NACIYE

PÜÜÜHH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA TAM BIR KEPAZESIN REZIL
$IMDIDE MAGDURU MU OYNURYORSUN REZIL..ADAM OLMADIGINI BILIYORUZ INSANDA ZERE KADAR DA OLSA ONUR OLUR $ERFSIZ..AHIRETE BEKLE BENI SOYTARI BURDA INKAR EDTIGINI ORADA EDMEYECEKSIN...

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen

Ama (senin) onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken
(SENIN) SEX HAYATIN beni ilgilindirmez demedim !! "SIZIN" özeliniz beni ilgilendirmez demek istemistim, ama ACIK olarak beyan etmek icin SEX kelimesini özel kelimesinin yerine kullandim !Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor!

YANIMDAMIYDIN O.COGU ??? ERKEK MÜ$VESTESI ! SENDE ZERE KADAR ERKEKLIK OLSA BURADA BÖYLE BIR YAZI YAZMAZDIN §EREFSIZ....
SENIN ANNANIN ,BACININ ERKEKLERLE OLAN ANILARIDA BIZLERI ILGILENDIRMIYOR,GIT BA$KA YERDE TANIT ONLARI.

BIYIKLI NACIYE BANA LAF EBELIGI YAPMA YANIMDAMIYDIN? HANGI KÖR GÖZÜNLE GÖRDÜN?
KLAVUZU KARGA OLAN ABAZA KANCIK KARI GIBI KIVIRMA ACIKCA YAZ NE MAL OLDUGUMUZU SANA HANGI ARKADA$IN YAZDIYSA NIKIYLE ORTAYA YAZ BAK BEN KIVIRMIYORUM NEYSE O SÖZÜMDE ORTADA ,O $UNU DEDI BUNU DEDI DEMIYORUM...

MAHALLE KARILARINA TA$ CIKARTZIR BU ZILLI

BANA TERBIYE ,AHLAK DERSI VERMEYE KALKMADAN ,TERBIYELI AHLAKLI OL UTANMAZ ADAM

SANA BIR SORU SORDUM HALA CEVABINI BEKLYIORUM REZIL KEPAZE

Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim ?????? NE DEMEK?????

gercek yüzünü ortaya koyarim !! ANLAMI BU DEYIL..CEVABINI BEKLIYORUM ZIBIDI

DOGU$TAN REZIL OLDUGUN ICIN REZIL OLMANI BEKLEMIYORUM
BENDE SENIN AHLAK,SEVIYE,TERBIYE ANLAYI$INA TÜRKÜREYIM KEPAZE...

3 ÖMÜR DAHA YA$ASAN BENIM SEVIYEME CIKABILIRMISIN ACAMA TÜKÜRDÜGÜM TÜKRÜK OLABILIRMISIN KEPAZE

PS.BIYIKOI NACIYE HEP SENMI DEDIKODU YAPKICAKSIN ...
SAGOLSUNLAR BURDA ARKADA$LAR SENIN HAKKINDA DA IP UCLARI VERDILER...
MALIN ÖNDE GIDENIYMI$SIN OGLAN COCUGU DIYORLAR SENIN ICIN

benekalice 13.05.2015 15:48

Onlar senin kafanda belledigin seyler... Herkez kendi yoluna davam etsin... sorun yok...

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2113679)
Cunku burada bir tek FESAT var, sensin.

Bana 1 tane soru soramadin, yaptigin tek sey copy-paste. Ama onda bile cuvalliyorsun. Paralel BILE olamayacak kadar beceriksizsin :)

Bu arada 1978salih Islam'la ilgili cok guzel konusmus adama helal olsun. Sen de git alakasiz yerlerden copy-paste yap adamin o kadar argumanina karsi :))

1978salih 13.05.2015 16:09

Rezıl ınsan !!

iyi bak kör ! ve artik kendi dev aynasinda görme !
senin gibi gerizekali ancak kendini rezil eder !

asagidakilerin hepsi benim ve NURBANU nun arasinda gecen bir yazisma idi !!

bana sadece SENI konustugum ve LARANIN SEX HAYATINDAN BAHSETTIGIM YERI GÖSTER !

NUR BANU KIT BEYNI ILE KALKMIS , benim YAZIMDAN Seni kastettigimi anlamis ! ve bana AKLINCA seni savunmus !!

Konuda BELALTI sohbeti ve küfür kullanan isimler ortada....

artik haddini asma , dogrulari görünce kivirma !

seref ve haysiyet hakkinda sadece sahibi oldugunda benimle konus !

rezil insan !

NurBanu NurBanu ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen
Bu kiza iftira atilirken sen ve digerleri SUSTUNUZ
"bana dokunmayan yilan 100 yil yasasin" mantigi ile.

Bu kiz sadece hakkini savundu ve sende simdi gelmis

arkadasima "senin sex hayatin beni ilgilendirmez" diyorsun!

peki Salih simdi ben de sana soruyorum?
bu kiz senin kiz kardesin veya evlenecegiz kiz olsaydi, sen bu atilan iftiralar karsisindan susacakmiydin?

"haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" (Hz. Muhammed sav)
Hakdan bahsediyorsun salih, peki senin bu hadisteki yerin nerde?

PS: ben senin bu kendini koruma taktigini SANA HIC YAKISTIRAMADIM!!!

Alıntı:
1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her konustugumda eger agzimda sadece küfür yalan olacaksa susmayi tercih ederim!

Seni tanimam ama bir kac konuda yazdiklarini gördükten sonra eksik kalmani tercih ederim!

Hakka küfr edilince sessiz kalmam!

Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur!

Birisi islamiyete uygunsuz davranip, sizden bile kötü not aliyorsa, yani bunu sizler isbat etmisseniz, benim o kisi hakkinda yorum yapmamamin sebebidir!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2113693)
BEDUA OKURKEN BA$INI KAPAMAYI ETEGINI ÜZERINE GECIRMEYI UNUTMA BIYIKLI NACIYE

PÜÜÜHH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA TAM BIR KEPAZESIN REZIL
$IMDIDE MAGDURU MU OYNURYORSUN REZIL..ADAM OLMADIGINI BILIYORUZ INSANDA ZERE KADAR DA OLSA ONUR OLUR $ERFSIZ..AHIRETE BEKLE BENI SOYTARI BURDA INKAR EDTIGINI ORADA EDMEYECEKSIN...

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen

Ama (senin) onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken
(SENIN) SEX HAYATIN beni ilgilindirmez demedim !! "SIZIN" özeliniz beni ilgilendirmez demek istemistim, ama ACIK olarak beyan etmek icin SEX kelimesini özel kelimesinin yerine kullandim !Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor!

YANIMDAMIYDIN O.COGU ??? ERKEK MÜ$VESTESI ! SENDE ZERE KADAR ERKEKLIK OLSA BURADA BÖYLE BIR YAZI YAZMAZDIN §EREFSIZ....
SENIN ANNANIN ,BACININ ERKEKLERLE OLAN ANILARIDA BIZLERI ILGILENDIRMIYOR,GIT BA$KA YERDE TANIT ONLARI.

BIYIKLI NACIYE BANA LAF EBELIGI YAPMA YANIMDAMIYDIN? HANGI KÖR GÖZÜNLE GÖRDÜN?
KLAVUZU KARGA OLAN ABAZA KANCIK KARI GIBI KIVIRMA ACIKCA YAZ NE MAL OLDUGUMUZU SANA HANGI ARKADA$IN YAZDIYSA NIKIYLE ORTAYA YAZ BAK BEN KIVIRMIYORUM NEYSE O SÖZÜMDE ORTADA ,O $UNU DEDI BUNU DEDI DEMIYORUM...

MAHALLE KARILARINA TA$ CIKARTZIR BU ZILLI

BANA TERBIYE ,AHLAK DERSI VERMEYE KALKMADAN ,TERBIYELI AHLAKLI OL UTANMAZ ADAM

SANA BIR SORU SORDUM HALA CEVABINI BEKLYIORUM REZIL KEPAZE

Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim ?????? NE DEMEK?????

gercek yüzünü ortaya koyarim !! ANLAMI BU DEYIL..CEVABINI BEKLIYORUM ZIBIDI

DOGU$TAN REZIL OLDUGUN ICIN REZIL OLMANI BEKLEMIYORUM
BENDE SENIN AHLAK,SEVIYE,TERBIYE ANLAYI$INA TÜRKÜREYIM KEPAZE...

3 ÖMÜR DAHA YA$ASAN BENIM SEVIYEME CIKABILIRMISIN ACAMA TÜKÜRDÜGÜM TÜKRÜK OLABILIRMISIN KEPAZE

PS.BIYIKOI NACIYE HEP SENMI DEDIKODU YAPKICAKSIN ...
SAGOLSUNLAR BURDA ARKADA$LAR SENIN HAKKINDA DA IP UCLARI VERDILER...
MALIN ÖNDE GIDENIYMI$SIN OGLAN COCUGU DIYORLAR SENIN ICIN

Lara_ 15.05.2015 00:15

Bıyıklı Nacıye-dın,hak Bezırgan Yobaz

BANA LAF EBELIGI YAPMA ÖKÜZ HERIF
BEN NE YAZDIGIMI BANUN NE YAZDIGINIDA COK IYI BILYIORUM HAYSITEYSIZ ,ARSIZ AHLAKSIZ..

ALTDAKI BU YAZIYI SEN BENIM YAZIMI ALINTI ALARAK YAZDIN ,NURBANU SENIN BU YAZINA YANITLAMI$ .KIVIRAN BIRI VARSA ODA SENSIN DÖNEK HERIF.

KIZ GIBI IMALI IMALI KONU$ICANA ADAM GIBI NIKINI YAZDA KIME NE DEDIGIN ANLA$ILSIN YAV$AK

HAYVAN HERIF BENIM YAZIMI ALINTI YAPARAK YAZDIGIN YAZI A$ARIDA YAZIYOR KENDI YAZDIGIN YAZIYI OKUYAMIYORSUN AT KAFALI

ALINTI:SALIH
[color="Red"][size="4"]Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur

BENI TANIMADIGINI YAZIYORSUN,EVET DOGRU TANI$MIYORUZ.

PEKI BENIM VE BANUN YAZISINI ALINTI YAPIP CEVAPLARKEN ,NEDENINI DÜZGÜN BIR $EKILDE ACIKLAMAK YERINE ...NEDEN AKLINA BA$KA BIR $EY DEYILDE BIZIM SEX HAYATIMIZ AKLINA GELIYOR AHLAKSIZ??? ACIKLA ÖGRENELIM HAYVAN HERIF

BIRISI ISLAMIYETE UYGUNSUZ DAVRANIRSA SESIZ KALAMAZMI$!!!!!!!!??
BEN BURDA ALLAHA SIRK KO$AN BIR ALLAHSIZ GÖRÜYORUM,BIR AHLAKSIZ,BIR KEPAZE

FITNECI ,IFTIRACI ,YALANCI,PEZEVENK
SENIN ISLAM DININ GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN $EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR? IFTIRAMI AT DIYOR,ISLAMIYETLE YOBAZ OLMAK ARSINDAKI FARKI GÖREMEYEN MAL..

LAN PEZEVEK BAK A$ARIDA NE YAZMI$SIN BIRI ISLAMA UYGUNSUZ DAVRANIRSA TARAFSIZ KALAMAM DIYORSUN SENIN ISMAN ANLAYI$INA BEN TÜRKÜRMEZMEYIN SIFATSIZ..
GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN 4EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR SANA ISLAM..BAK SNA O.COCUGU DEDIGIM ZAMAN KÜFÜR EDIYORSUN DIYORSUN?SAKIN HAKARET OLARAK ALGILAMA ..BEN SANA HAK EDTIGIN VE ANLADIGIN DILDEN YANIT VERIYORUM,AHIRETDE BEKLE BENI ONUN BUNUN IT SOYU...

Alıntı:

Seni tanimam ama bir kac konuda yazdiklarini gördükten sonra eksik kalmani tercih ederim!

Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur!

Birisi islamiyete uygunsuz davranip, sizden bile kötü not aliyorsa, yani bunu sizler isbat etmisseniz, benim o kisi hakkinda yorum yapmamamin sebebidir!

Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor![/quote]

1978salih 15.05.2015 11:46

senden iyi kiviranmi var ?? senin hakkinda yeterince burda bilgi verdiler arkadaslar, zaten hepsi senin ne oldugunu iyi biliyorlar.

sulanmana gerek yok, benim karnim senin gibi .... tok !!

senin ismin cismin ve varligin ... degil !!

sana farkettiysen küfür bile etmiyorum, benim bos biraktigim yerleri, senin olumlu bir sekilde tamamlayacagini biliyorum, zaten senin gibi dini bütün bir insanin aklindan , olumsuzluk gecermi ?????

Seni Allah Islah etsin !!

s. o.

salih

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2113752)
BANA LAF EBELIGI YAPMA ÖKÜZ HERIF
BEN NE YAZDIGIMI BANUN NE YAZDIGINIDA COK IYI BILYIORUM HAYSITEYSIZ ,ARSIZ AHLAKSIZ..

ALTDAKI BU YAZIYI SEN BENIM YAZIMI ALINTI ALARAK YAZDIN ,NURBANU SENIN BU YAZINA YANITLAMI$ .KIVIRAN BIRI VARSA ODA SENSIN DÖNEK HERIF.

KIZ GIBI IMALI IMALI KONU$ICANA ADAM GIBI NIKINI YAZDA KIME NE DEDIGIN ANLA$ILSIN YAV$AK

HAYVAN HERIF BENIM YAZIMI ALINTI YAPARAK YAZDIGIN YAZI A$ARIDA YAZIYOR KENDI YAZDIGIN YAZIYI OKUYAMIYORSUN AT KAFALI

ALINTI:SALIH
[color="Red"][size="4"]Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur

BENI TANIMADIGINI YAZIYORSUN,EVET DOGRU TANI$MIYORUZ.

PEKI BENIM VE BANUN YAZISINI ALINTI YAPIP CEVAPLARKEN ,NEDENINI DÜZGÜN BIR $EKILDE ACIKLAMAK YERINE ...NEDEN AKLINA BA$KA BIR $EY DEYILDE BIZIM SEX HAYATIMIZ AKLINA GELIYOR AHLAKSIZ??? ACIKLA ÖGRENELIM HAYVAN HERIF

BIRISI ISLAMIYETE UYGUNSUZ DAVRANIRSA SESIZ KALAMAZMI$!!!!!!!!??
BEN BURDA ALLAHA SIRK KO$AN BIR ALLAHSIZ GÖRÜYORUM,BIR AHLAKSIZ,BIR KEPAZE

FITNECI ,IFTIRACI ,YALANCI,PEZEVENK
SENIN ISLAM DININ GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN $EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR? IFTIRAMI AT DIYOR,ISLAMIYETLE YOBAZ OLMAK ARSINDAKI FARKI GÖREMEYEN MAL..

LAN PEZEVEK BAK A$ARIDA NE YAZMI$SIN BIRI ISLAMA UYGUNSUZ DAVRANIRSA TARAFSIZ KALAMAM DIYORSUN SENIN ISMAN ANLAYI$INA BEN TÜRKÜRMEZMEYIN SIFATSIZ..
GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN 4EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR SANA ISLAM..BAK SNA O.COCUGU DEDIGIM ZAMAN KÜFÜR EDIYORSUN DIYORSUN?SAKIN HAKARET OLARAK ALGILAMA ..BEN SANA HAK EDTIGIN VE ANLADIGIN DILDEN YANIT VERIYORUM,AHIRETDE BEKLE BENI ONUN BUNUN IT SOYU...

Alıntı:

[/quote]

SevtapTuran 16.05.2015 05:41

Islamin/islamin yayildigi topraklardan ilim/bilim dünyasina ne kadar katkisi oldu burada yazmakla bitmez. Ama Umberto Eco nun kitabindada yer verdigi gibi, kilise islami ve Islam dünyasindan yayilan bilgileri silerek, karalayarak, degistirerek bu günki bakis acisini gösteriyor.

@salih seni kavgaci bilmezdim.demek sende

16.05.2015 11:22

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2113767)

@salih seni kavgaci bilmezdim.demek sende

haksizlik etmeyi ne de seversiniz, cok komik. salih kavgaci degil. baska bir üye mantikli davranmis.

Zitat:

Zitat von kadingibi (Beitrag 2113742)
gercekten senin ne tür bir kadin oldugunu anlamak mümkün degil.

gecen chatte erkeklerle nasil yazdigini hatirliyorum, bir sokak karisindan farkli degilsin.

bu arada konuyu bastan sona kadar okudum, sadece kim suclu kim sucsuz diye.

Salih sana ve arkadasina hic bir sey dememis ilk yazdiginda.

benekalice nin mesajina yorum atmis.

senin arkadasin , salih e , neden sizi savunmadigini sormus.

salihte konunun gidisatina uygun, sizin sex hayatiniza karismam demis !!

buna karsilik sen adama demedigini birakmamisin.

sen gercekten cok cirkef bir insanmisin.

adam bütün küfürlerine ragmen, yinede sana kizarken dahi ince bir dil kullanmis.

ama sen o kadar kasarmisin ki bunu bile kötüye kullanmisin.

senin gibi evde kalmislarin burda bu sekilde kendilerini dile getirmelerini reddediyorum.

cok terbiyesizsin !

SENI DE ZATEN BU ZAMANA KADAR KIMSE KADIN DIYE TUTMAMIS !!

REZIL

herzaman ki gibi, konuyu bilmeden maydonoz oluyorsun. konuyu tümüyle takip etseydin, bilirdin ki. salih kavga etmedi, hakaretlere ugradi, ve düzgünce cevap verdi. önemi yok, belli ki, herkes sizin gibi akilsiz atlamamiyor. salih cok saygin bir üye, ondan özür dilesen iyi edersin. seninde özür dilemen gereken üyeler git gite cogaliyor sevtap. en iyisi eskisi gibi yine sadece hayallerini masallarini yaz.

Oguzhan_ 16.05.2015 11:52

Hani feyzo birisinden yine hamile kaldida ayrildi diyorlardunuz? Hamile, hamile buralarda dolasmak iyi gelmez feyzo.
Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2113613)
KuduzDul,

evet ben komigim :) komik olabilmek icin ZEKA gerek, hani sende olmayan sey :D

Burda SAP pesine kosacagina git cocuguna yemek pisir DU RABENMUTTER,

bak herkes benim gibi merhametli olmaz sana karsi

carrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt diye bacaklarini ortadan ayirirlar bak söylemedi deme :D

KuduzDul wir wollen dich nicht vergessen, die ledigen männer müssen an dir noch üben:D

Oguzhan_ 16.05.2015 23:01

Ne iciyon sen:D
Bana özelden o yüzdenmi sevtapi kötülüyodun?:D
Haftasonunu burda yalniz gecirme depresyonunami girdin yoksam.

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2113775)
..sevtap...

17.05.2015 08:28

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2113778)
Ne iciyon sen:D
Bana özelden o yüzdenmi sevtapi kötülüyodun?:D
Haftasonunu burda yalniz gecirme depresyonunami girdin yoksam.

iftiralarini yesinler sevtap. hani sen 2012den beri bir pilot ile nisanliydin, doktor sevtap?? ha gayret, bi kac tane erkek ile daha flört ettikten sonra, belki nihayet evlenirsin. bu ara o flört ettigin erkekler, yerlere yatti gülmekten. nisanli oldugunu, doktor oldugunu bir erkek nikinle yaydigin icin. hala kiskaniyorsun, ama sadece sen degil, senin gibi digerleri de kiskaniyorlar. echt traurig.

Oguzhan_ 17.05.2015 09:42

Kuduzun böylesini görmedim. Birde paranoya. Denizrocky diyodun hani?.zavalli 4 gün tatilini burda geciriyo.yine terk edildi ellehem.
Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2113613)
KuduzDul,

evet ben komigim :) komik olabilmek icin ZEKA gerek, hani sende olmayan sey :D

Burda SAP pesine kosacagina git cocuguna yemek pisir DU RABENMUTTER,

bak herkes benim gibi merhametli olmaz sana karsi

carrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt diye bacaklarini ortadan ayirirlar bak söylemedi deme :D

KuduzDul wir wollen dich nicht vergessen, die ledigen männer müssen an dir noch üben:D

Lara_ 18.05.2015 21:45

Bıyıklı Nacıye

SIDIKLI FATO

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2113759)
senden iyi kiviranmi var ?? senin hakkinda yeterince burda bilgi verdiler arkadaslar, zaten hepsi senin ne oldugunu iyi biliyorlar.

Zitat von Lara_:
LAN ÖKÜZ HERIF SANA KIZ GIBI IMALI LAF YAZMAYI BIRAK DEMEDIM MI BEN ,KIM MI$ SENIN ARKADA$LARIN NIKLERINI YAZDA HERKES ÖGRENSIN ..KENDI FAKLE NIKLERIN MI IT SOYU
BEN SANA BO$UNA O COCUGU DEMIYORUM ..SANA GIGOLO DIYEN ARKADA$LARINDAN MI BAHSEDIYORSUN KEPAZE...
LAF EBELIGI YAPMAYI BIRAK DUL KARI BESLEMESI SENI..BAK SANA BIR SORU SORDUM HA
NERDE CEVAP?????

BENIM VE BANUN YAZISINI ALINTI YAPIP CEVAPLARKEN ,NEDENINI DÜZGÜN BIR $EKILDE ACIKLAMAK YERINE ...NEDEN AKLINA BA$KA BIR $EY DEYILDE BIZIM SEX HAYATIMIZ AKLINA GELIYOR AHLAKSIZ??? ACIKLA ÖGRENELIM HAYVAN HERIF

1978salih;
sulanmana gerek yok, benim karnim senin gibi .... tok !!

Zitat von Lara_;
YILI$MA JÖLELI PEZEVENK ,SEN BENIM ARKAMDA BELLBOY OLARAK BILE YÜRÜYEMEZSIN DAVAR..
SEN VE SENIN GIBILERINI BEN KÖPEK DIYE BAHCEYE BAGLAMAM AT KAFALI

senin ismin cismin ve varligin ... degil !!

sana farkettiysen küfür bile etmiyorum, benim bos biraktigim yerleri, senin olumlu bir sekilde tamamlayacagini biliyorum, zaten senin gibi dini bütün bir insanin aklindan , olumsuzluk gecermi ?????

Zitat von Lara_;
O NOKTA NOKTA DIYE BO$LUK BIRAKTIGIN YERLERDE ANNANIMI ANLATIYORSUN KEPAZE

Seni Allah Islah etsin !!

AHIRETTE BEKLE BENI KEPAZE

s. o.

salih

[/quote]

Lara_ 18.05.2015 22:47

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2113781)
iftiralarini yesinler sevtap. hani sen 2012den beri bir pilot ile nisanliydin, doktor sevtap?? ha gayret, bi kac tane erkek ile daha flört ettikten sonra, belki nihayet evlenirsin. bu ara o flört ettigin erkekler, yerlere yatti gülmekten. nisanli oldugunu, doktor oldugunu bir erkek nikinle yaydigin icin. hala kiskaniyorsun, ama sadece sen degil, senin gibi de kiskaniyorlar. echt traurig.

DELI KARI SEN SEVTAPIN SEVGILILERINE DÜ$ÜNME PISKOPAT.. OGLUNA BABALIK YAPICAK BIR KERIZ BULAMADIN ONU DÜ$ÜN AZERI DÜRTMESI SENI...

SENDE BMW DE Ingenieuren DIMI.....HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

PARDON SELBSTSTÄNDIG DIN......HAHAHHAHAHAHAHHA
NERDE KALDI O BEITAGLARIN GÜNDE 24 EVLENME TEKLIFI ALYIORDUN REZILLLLLL OGLUNADA ANLATIYORMUSUN EVLILIK TEKLIFLERINI....

BÜTÜN HAYATI YALAN BU RUH HASTASININ ..KÖPEKLERI BILE GÜNDE 4 DEFA HAVA ALMAYA CIKARTIYORLAR CHATTI BEKLICENE CIK DA OGLUNA HAVA ALDIR KEPAZE

20.05.2015 21:34

Bazen sinirler geriliyor değil mi?
Fakat ne olursa olsun,insan kendinden taviz vermemeli.
Bazı insanlar insanı kışkırtır,onu yanlışa sürükler...Bence butür şeylere düşmeden 2 kere düşünmek lazım.Sırf kendini durumdan kotarmak için insanların eksik ve zaaflarını önplana çıkarmak,karşısındakinin düşmanlığını kazanmak,akıllı adamların işi değil.
Saygılar....[/quote]

çok doğru bi tespit, bravo.

SevtapTuran 30.05.2015 08:42

Degermi Bir piskopat icin, feyza midir, filiz midir, herneyse:
Kizlar, bu kadinin ruh hastasi oldugunu burda nerdeyse her forum yazari Bir defa olsun yazdigina göre, neden Onu ciddiye alalim? Okumuyorum bile yazilarini, zaman kaybi.

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2113957)
bunun sirf bacak arasi degil yüzünün astarida yirtilmis :D

SAP bula bilmek icin anca bekar kizlara bok atar bu POH Güzeli :D

benekalice 30.05.2015 20:51

Burada aylarca agiz münakasalari yapiliyor. Bukadari da olmaz dedirtiyor insana. Bu "insanlar" acaba sanal dünyanin disinda da'mi böyle lügat kullaniyor aklim sirim ermiyor. Insan kendisindende mi utanmiyor?

Bir Vaybe var, Türkler'le fikir degistirebilinecek platform olarak, onun da tursunu cikardilar yani. Burada cingen kavgalari, kadin düsmanlari, acik fikir düsmanlari, etrafi sarmis almis basini gidiyor. Kisisel saldirilar, dedikoducular, santajcilar vs. vs.

Sanki forum degil de, Kötü ruhlarin toplu ikametgah yeri.

Türkler'in hepsi böyle mi?

:(

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2113963)
Degermi Bir piskopat icin, feyza midir, filiz midir, herneyse:
Kizlar, bu kadinin ruh hastasi oldugunu burda nerdeyse her forum yazari Bir defa olsun yazdigina göre, neden Onu ciddiye alalim? Okumuyorum bile yazilarini, zaman kaybi.

Imogdi 31.05.2015 01:11

Sharia ya welcome ...ama gavur un icaat etii teknoliji yi kulan ?

gavur a kar$i Jihad ilan et ...ama gavur un üretii silahlari kulan ?

ist eventuell etwas #OffTopic ..aber

Islam da en fazla takintili olduum olay $udur:

Ayse (9)
Cüveyriye (13)
Sayfiye (17)

küçük yastaki bu kizlarla cinsellik yasayan ,
ihtiyar bir sübyanci , tanrinin elçisi olabilir mi ?

celi$ki mi ..degil mi ...siz karar verin !

Imogdi 31.05.2015 01:36

Mars tan bi göz atalim dünya miza ..

eger tanri ...milyonlarca Galaxie yaratabiliyorsa ...
ne i$i olabilir bizim le ...

biat etmeyen kuluna neden o kadar kötülük yapsin ?
(yanacaksin cehenemde)

tanri eger var ise ...
kesin ISLAM in bahseti gibi sadist/kötü bi tanri degildir ..

communist 31.05.2015 19:16

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2113980)

Sharia ya welcome ...ama gavur un icaat etii teknoliji yi kulan ?

gavur a kar$i Jihad ilan et ...ama gavur un üretii silahlari kulan ?

ist eventuell etwas #OffTopic ..aber

Islam da en fazla takintili olduum olay $udur:

Ayse (9)
Cüveyriye (13)
Sayfiye (17)

küçük yastaki bu kizlarla cinsellik yasayan ,
ihtiyar bir sübyanci , tanrinin elçisi olabilir mi ?

celi$ki mi ..degil mi ...siz karar verin !

Evet, celiskili; aydinlanma adina konusurken, iftirada bulunmak. Cinsel iliskiye girdigine dair bir kaynak alabilirmiyim?

Imogdi 04.06.2015 01:21

celi$ki nin anasi !?!

Imogdi 04.06.2015 01:29

Zitat:

Zitat von communist (Beitrag 2113985)
Evet, celiskili; aydinlanma adina konusurken, iftirada bulunmak. Cinsel iliskiye girdigine dair bir kaynak alabilirmiyim?

yanli$ bilgi versem ...zaten üstüme "cullanirlar "

Imogdi 04.06.2015 02:26

umarim ...tüm harbi Türk bilir ki ...
Mustafa Kemal ...Müslüman degildi !!

bakin burda >>> Ya$ar Nuri Öztürk ne diyorr ??

"Mustafa Kemal Deist " di ..

https://www.youtube.com/watch?v=A2zfBI-Udt0

Bosphorus_ 04.06.2015 11:08

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2113972)

Bir Vaybe var, Türkler'le fikir degistirebilinecek platform olarak, onun da tursunu cikardilar yani. Burada cingen kavgalari, kadin düsmanlari, acik fikir düsmanlari, etrafi sarmis almis basini gidiyor. Kisisel saldirilar, dedikoducular, santajcilar vs. vs.

Sanki forum degil de, Kötü ruhlarin toplu ikametgah yeri.

Türkler'in hepsi böyle mi?

:(

Turkleri bilmem de sen oylesin. Maalesef sen de Turksun, kimlikte. Galiba. Bir dine ve onun inananlarina hakaretler, provokasyonlar, iftiralar... cingenelik resmen.

Bosphorus_ 04.06.2015 11:10

Zitat:

Zitat von communist (Beitrag 2113985)

Alamazsin cunku ImGaydi ve benekalice gibi ateisler iddialarina kaynak gostermeyi hic sevmezler, onun yerine gtlerini kullanirlar, en iyi kaynaklari orasidir cunku. 3-5 kisinin yaptiklarini 1.5 milyar kisiye mal edecek kadar da maldirlar. Ve buna tolerans bekliyorlar.

05.06.2015 21:26

imogdi, vergiss nicht dein gehirn einzuschalten

Warum ziehst du ein Vergleich zwischen dem Prophet und dem Kommandant?
Den Sinn habe ich nicht verstanden, du vergleichst ÄPFELN mit fake Birnen :)

"Cennet Annelerin Ayakları Altindadir" (Hz. Muhammed)
bu yukardaki sözü söyleyenin senin assadaki sözü söyledigini idda etmen cok komik :)

sana tavsiyem, yazi yazarken beynini ofline modusa almaman

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2114128)

Lara_ 05.06.2015 22:10

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2114128)

atatürk ateist miydi deyilmiydi ? soruya bak! Millete ba$kalarinin dini imani dert oluyor.Atatürk bizlere koskoca bir ülke birakti,atatürkün ne olduğu değil ne yaptığıdır asıl önemli olan. ateist olsa ne olur namaz kılsa ne olur kilmasa ne olur,onun inanci kimseyi ilgilendirmez.

istediniz kadar g.ötünüzü yirtin
atatürk dine, peygambere, siha, üfürükcüye inanarak kazanmadi savasini.
halkina ,zekasina inanarak, halkina güvenerek kazandi.
atatürk yönettiği yıllarda ne halkı dinden soğutucu yöntemlere başvurmuş, ne de onu destek için arkasına almışt.

Bosphorus_ 06.06.2015 10:36

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2114182)
atatürk dine, peygambere, siha, üfürükcüye inanarak kazanmadi savasini.
halkina ,zekasina inanarak, halkina güvenerek kazandi.

Yanlis bilgi. Ataturk zekaya inanci da ekleyerek savaslari orduyla birlikte kazandi. Ordu gayet inancli, hirsli ve SEHIT olmaya hazir orduydu. Sehitlik mertebesinden dolayi askerler kacmadi, sonuna kadar savasti. Sehitlik mertebesi olmasaydi ne kadar direncli olurlardi tartisilir.

Canakkale Savasi'ndaki askerlerin ne kadar inancli oldugunu hepimiz iyi biliyoruz.

Bunun yaninda Ataturk Canakkale ve Kurtulus Savasi sirasinda CIHAD ilan etti, evet CIHAD. Hepimizin su duydugu cihad. Bu cihada Pakistan ve Afganistan aktif olarak katildi, uzerindeki elbiseleri ve ellerindeki paralari, silahlari Turkiye'ye gonderdiler. Bu paralarin artan kismiyla ilk Is Bankasi kurulmustur.

http://dergi.altinoluk.com/index.php...eNo=d001s019m1

Caka_Bey 06.06.2015 11:04

Kurtulus Savasinin en önemli isimlerinden Yörük Ali Efe'nin dinimize, ibadetlere cok önem verdigini biliyor muydunuz ?

Kemal Kilicdaroglu OTDÜ'de; her OTDÜ'lü bir Yörük Ali Efedir dedi.
Kaynak Hürriyet Gazetesi.

izmir'de Aydin'da Yörük Ali Efe cok sevilen bir isimdir.
Onlar sadece bir Kurtulus Savasi kahramanini sevmiyor. islam dinini önemseyen, ibadetleri önemseyen bir Yörük Ali Efe'yi seviyorlar.

islam'in, iman'in, ibadetin önemli olmadigini zannedenler yaniliyorlar ama önemli degil, hic bir sey icin gec olmus sayilmaz...zamanimiz oldukca arastirmaya devam edelim. bize zor gelen seyler kolaylasacaktir.

Allah yardimciniz olsun.

iyi forumlar

Oguzhan_ 06.06.2015 12:07

Yüzyillardir müslümanlarin üzerinden oynanan oyunlari artik herkes biliyor. Millet uyandi artik.

Çanakkale’de Fransız ordusunda savaşan ve esir düşen bir Senegalli Müslüman asker şunları söylüyor:

“…Ben Senegalliyim ve babamın adı Muham*med’dir. Fransızlar dini inançlarımızın gerektirdiği ibadetleri yerine getirmemize izin vermiyorlar. Bizi memleketimizden zorla toplayıp kopararak buraya getirdiler ve hemen savaşa sürdüler. Biz Müslümanlarla savaştığımızı bilmiyorduk. Ülkemizle ilgisi olmayan bu topraklarda savaşmak istemiyoruz. Bize Türkler’in esirleri kestiklerini söylediler. Bundan dolayı da teslim olmaktan kaçınıyorduk. Bizimkiler Türkler’den bu kadar iyi muamele göreceklerini bilseler, hepsi Türklerin tarafına geçerlerdi. Fransızlar bütün silahlarımızı topladılar. Adam başına günlük 4 frank vergi aldılar. Bu defa da Almanlar’a savaş ilân etmişler. Bizim taraflara geldiler. Reisimizden asker istediler. O da asker kalmadığını söyleyince onu dövdüler ve zorla herkesi toplayarak cepheye sürdüler. Birçoklarımız Almanlarla yapılan savaşlarda öldük, artık yetişkin kimse kalmadı…”1

Yard. Doç. Muhammet Erat Türk ve yabancı kaynaklarda şöyle bir olayın geçtiğini aktarıyor;

http://dergi.altinoluk.com/index.php...eNo=d301s049m1

communist 07.06.2015 01:06

Teist, deist veya atheist olmasi neyi degistirir?

Imogdi 07.06.2015 03:17

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin.
Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost
edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki
Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez."

(Mâide Sûresi, 5:51)

tevrat i kim yolladi ???

"Kuran Isa yi peygamber olarak kabul etmiyormuydu ??"
hatta Meryam ana ....42 ayet te adi gecer ...

yahuuu hepsi "guya-tanri" nin kullari degilermi ???

niye tanri > 1-2-3 kitap yollar ??

hani Microsoft tan ali$ik iz ...her ay yeni Update :)

was mir auffällt ist das die Mutter von Mohammed wohl
viel unbedeutender war
als es Meryem/Maria war .. ??

Fragen über Fragen ??

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:40 Uhr.