![]() |
Zitat:
Lara kendisine savunmaya gerek görmedi cünkü kendi temiz davrasini ve hayatinda ne yaptigini biliyor. Burada aciklamasina gerek yok. Zitat:
Zitat:
|
Meister'leri elinde Kuran'la secime gidiyor.
Camilerde AKP reklami yapiliyor. Din tüccarlari Kuran'i heryere soktular!!! Hayali icat buna denir. Bu vâkâlara buradan cit cikmiyor, görünürden dindar olan userlerden. Zitat:
|
Vah yani.. Hala bir insanla nasil konusulacagini ögrenememissin, kendini dev aynasinda gören jöleli Salih.
Bu forumda Avusturyali bir hatunla beraberlik sürdügünü yazmistin, bende sana kadina "hatun" demenin kötü seyler cagristigini söylemistim ve ciddi bir anlamda biriyle beraber oldugunda, öyle kelimenin kullanilmasinin yanlis anlasilabilecegini söylemistim. Onun üzerine bana bir küfür etmedigin kaldi. Herhalde beni ozaman blocklamissindir. Istersen beni ölünceye dek blockla. Benim icin fark etmez. Blocklama yolun acik olsun. Zitat:
|
Biyikli Naciye,hödüklügünün kitabinimi yazdin kepaze
[quote=1978salih;Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu komu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur!
az kalsin senin bu asagidaki yazdiklarini görmeden cikacaktim, bence görmeden ciksam daha iyi olurdu ! DENYO luk yapma, kadinsan kadinligini bil. senin haddine degil benim kimi savunup savunmayacagim !! ben eger senin hakkinda veya diger katilimcilarin hakkinda yorum yapmadiysam, ve NURBANUYA sadece cevap olsun maksadi ile, BEN KIMSENIN ISINE KARISMAM manasinda, ama sizin USLUBUNUZLA cevap verdimse, bunu sadece sizin anlayabilmeniz icin yapmisimdir !! dogru lafa ne hacet !! sana egri yazsam dogru, dogru yazsam egri gelir ! benim sizinle burda laf sokusturacak ve hatta zamanimi sizin langlung lariniza ayiracak istegim yok ! insan gibi konusmayi ve tartismayi dahi yapamiyorsaniz; BANANE !! siz degilmisiniz ; birbirinize OROSPU cümlesine varan kelimeleri kullanan ! benim bu dengesiz dialoga girmek istememem, ve girmem, ama bir kelime yazdim diye , bunca hakarete maruz kalmam, aslinda senin ne tür bir insanlik türünü icinde yasattiginin göstergesidir olarak , yorumluyorum! bana dokunan yilan bin yil yasasin , cümlesini ben kendi üzerime almiyorum. ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !! kelime oyunu su bu yok bende, kimseden sakinmam da cekinmem de ! hele senin gibi agzi bozuklarin canakciligini yapacak hic degilim ! senin bazi seyleri üstüne alinmamani tavsiye ediyorum. benim yazilarimi ve yazdiklarimi sadece kacamak okumamani senden rica ediyorum. adam gibi okursan aslinda , (bu yazim haric) sana karsi hic bir kelime kullanmadigimi, sadece genel olarak SOHBETINIZIN degerlendirmesini yaptigimi , göreceksin, umude ben seni tanimam diger yazistiklarini da tanimam. bana yazacaksan adam gibi yaz, yoksa ayni uslub ile sana konusmam, ayni uslubu senin karsina gecer kullanirim !![/QUOTE] Suratina tükürsem yarapp $ükür diyen insan bayani.... Kadinsan kadinligini bil ne demek yobaz ???? böyle hastalikli bir söz ancak senin gibi hastalikli bir beyinden cikar allahin yobazi.Biz ne diyelim peki.. Adamlik kiligi varmiki senden adamlik bekliyelim biyikli zekiye bana bu yazinin anlamini aciklamini beklyiorum ,bu ne demek? 1978:salih ama bana dokunmaya lütfen kalkma, senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim ! Lan! o.cougu ..bir dene istersen deyil alnini 7 sülaneni ibretlik nasil kari$laniyor gör... Laf ebeleyerek ,tehdit ederek Adam olunmuyor $Erefsiz.SEn ADam olsan yazdigin yaziyi inkar etmezsin yobaz. Namus dü$mani ahlaksiz rezil kepaze,küstah. |
Bıyıklı Nacıye
Zitat:
ay o resimdeki sizmisiniz NACIYE HANIM bizde bu serdar ortacin resmini niye yüklemi$ diyorduk dedene mektup yazmiyorsun kendini bilmez yobaz yine roman yazmisin senin kimi blockladigin bize cok tin tin.. tavsiyelerinide kendine sakla ..ne bana ne de Nura tavsiyede bulunabilecek samiyete deyilsin |
Bu kadar laf salataligi yeter!!!
Bu yazilardaki SALIHse eger o zaman o salih asla isminin anlamindaki ADAM olamamis!!!
"senin üslubunu en mahrem sekline , ibretlik yaparim !!" Bu ne demek salih??? Bunun aciklamasini bekliyorum, seni ne kadar AHLAKSIZsin ki böyle birse yaziyorsun Zitat:
|
Zitat:
Bana 1 tane soru soramadin, yaptigin tek sey copy-paste. Ama onda bile cuvalliyorsun. Paralel BILE olamayacak kadar beceriksizsin :) Bu arada 1978salih Islam'la ilgili cok guzel konusmus adama helal olsun. Sen de git alakasiz yerlerden copy-paste yap adamin o kadar argumanina karsi :)) |
Zitat:
Senin terbiye seviyene inmem icin cok caba göstermem gerekmez, cünki seviyesizlik bir mertebe degil, bir hiclik komplexi dir ! Yokaridaki cümlede neyi anlamadin veya ne anladin bilemiyorum, ama zeka oranin kesinlikle pek parlak degil ! Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim !!! Anlami: Senin bel alti isleyen üslubunu, kendi ellerinle, millete aciklar senin gercek yüzünü ortaya koyarim !! VE... gel gör ki kendini rezil etmekten öteye gidememisin ! Senin bunu anlama imkanin yok, ama sana akil verende olmamis ! burdaki insanlar senin ne mal oldugunu iyi biliyorlar mis ! sagolsun bir cok user beni gec de olsa uyardilar, senin ne mal oldugun hakkinda biraz bilgi verdiler. insanlari kendi konulariniza alet edip , objektif olmak isteyenleri böyle , pis agizlarla , küfürlerle yildirmak istiyorsunuz !! sana senin agzinla hitab etmem sonucunda, senin seviyene inmemi beklemeni, ve indigim anda beni kendince rezil edebilecegini düsünmeni, yadirgamiyorum, cünki senin ne aciz bir yapida oldugunu simdi daha iyi anlayabiliyorum. O.cocugu serefisiz vs . gibi kelimelerinin anlamini sanirim iyi biliyorsundur ! senin bes para etmez bu küfürlerin, senin kadin bile olamayacaginin göstergesidir olarak degerlendiriyorum! BU KÜFÜRLERINI ; SAHID TUTUYORUM ! AHIRETTE ALACAGIM OLSUN ! |
Zitat:
ismimin adami olmamisim !! AKP-Selahattin kavgasinin en güzel yakistirmalarindan mi ilham aldin ? üc bes haber izleyerek, bir kac yeni kelime ögrendigini zanneden kisiliksiz insan! senin görmediklerin bilmediklerin hakkinda , O.cocugu vs. gibi iftiralar , senin ve ARKADASLARIN icin cok dogru mu oluyor !! terbiyesizliginden bence cok memnun olmalisin ! bence her defasinda tavan yapiyor ! |
Bıyıklı Nacıye De Pı$kınlıge Bak
Zitat:
BEDUA OKURKEN BA$INI KAPAMAYI ETEGINI ÜZERINE GECIRMEYI UNUTMA BIYIKLI NACIYE PÜÜÜHH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA TAM BIR KEPAZESIN REZIL $IMDIDE MAGDURU MU OYNURYORSUN REZIL..ADAM OLMADIGINI BILIYORUZ INSANDA ZERE KADAR DA OLSA ONUR OLUR $ERFSIZ..AHIRETE BEKLE BENI SOYTARI BURDA INKAR EDTIGINI ORADA EDMEYECEKSIN... Zitat: Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen Ama (senin) onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken (SENIN) SEX HAYATIN beni ilgilindirmez demedim !! "SIZIN" özeliniz beni ilgilendirmez demek istemistim, ama ACIK olarak beyan etmek icin SEX kelimesini özel kelimesinin yerine kullandim !Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor! YANIMDAMIYDIN O.COGU ??? ERKEK MÜ$VESTESI ! SENDE ZERE KADAR ERKEKLIK OLSA BURADA BÖYLE BIR YAZI YAZMAZDIN §EREFSIZ.... SENIN ANNANIN ,BACININ ERKEKLERLE OLAN ANILARIDA BIZLERI ILGILENDIRMIYOR,GIT BA$KA YERDE TANIT ONLARI. BIYIKLI NACIYE BANA LAF EBELIGI YAPMA YANIMDAMIYDIN? HANGI KÖR GÖZÜNLE GÖRDÜN? KLAVUZU KARGA OLAN ABAZA KANCIK KARI GIBI KIVIRMA ACIKCA YAZ NE MAL OLDUGUMUZU SANA HANGI ARKADA$IN YAZDIYSA NIKIYLE ORTAYA YAZ BAK BEN KIVIRMIYORUM NEYSE O SÖZÜMDE ORTADA ,O $UNU DEDI BUNU DEDI DEMIYORUM... MAHALLE KARILARINA TA$ CIKARTZIR BU ZILLI BANA TERBIYE ,AHLAK DERSI VERMEYE KALKMADAN ,TERBIYELI AHLAKLI OL UTANMAZ ADAM SANA BIR SORU SORDUM HALA CEVABINI BEKLYIORUM REZIL KEPAZE Senin uslubunu en mahremlik sekline, ibretlik yaparim ?????? NE DEMEK????? Anlami: Senin bel alti isleyen üslubunu, kendi ellerinle, millete aciklar senin gercek yüzünü ortaya koyarim !! ANLAMI BU DEYIL..CEVABINI BEKLIYORUM ZIBIDI DOGU$TAN REZIL OLDUGUN ICIN REZIL OLMANI BEKLEMIYORUM BENDE SENIN AHLAK,SEVIYE,TERBIYE ANLAYI$INA TÜRKÜREYIM KEPAZE... 3 ÖMÜR DAHA YA$ASAN BENIM SEVIYEME CIKABILIRMISIN ACAMA TÜKÜRDÜGÜM TÜKRÜK OLABILIRMISIN KEPAZE PS.BIYIKOI NACIYE HEP SENMI DEDIKODU YAPKICAKSIN ... SAGOLSUNLAR BURDA ARKADA$LAR SENIN HAKKINDA DA IP UCLARI VERDILER... MALIN ÖNDE GIDENIYMI$SIN OGLAN COCUGU DIYORLAR SENIN ICIN |
Onlar senin kafanda belledigin seyler... Herkez kendi yoluna davam etsin... sorun yok...
Zitat:
|
Rezıl ınsan !!
iyi bak kör ! ve artik kendi dev aynasinda görme !
senin gibi gerizekali ancak kendini rezil eder ! asagidakilerin hepsi benim ve NURBANU nun arasinda gecen bir yazisma idi !! bana sadece SENI konustugum ve LARANIN SEX HAYATINDAN BAHSETTIGIM YERI GÖSTER ! NUR BANU KIT BEYNI ILE KALKMIS , benim YAZIMDAN Seni kastettigimi anlamis ! ve bana AKLINCA seni savunmus !! Konuda BELALTI sohbeti ve küfür kullanan isimler ortada.... artik haddini asma , dogrulari görünce kivirma ! seref ve haysiyet hakkinda sadece sahibi oldugunda benimle konus ! rezil insan ! NurBanu NurBanu ist offline Erfahrener Benutzer Üyelik Tarihi: 28.12.2013 Mesajlar: 626 Ausrufezeichen Bu kiza iftira atilirken sen ve digerleri SUSTUNUZ "bana dokunmayan yilan 100 yil yasasin" mantigi ile. Bu kiz sadece hakkini savundu ve sende simdi gelmis arkadasima "senin sex hayatin beni ilgilendirmez" diyorsun! peki Salih simdi ben de sana soruyorum? bu kiz senin kiz kardesin veya evlenecegiz kiz olsaydi, sen bu atilan iftiralar karsisindan susacakmiydin? "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" (Hz. Muhammed sav) Hakdan bahsediyorsun salih, peki senin bu hadisteki yerin nerde? PS: ben senin bu kendini koruma taktigini SANA HIC YAKISTIRAMADIM!!! Alıntı: 1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster Her konustugumda eger agzimda sadece küfür yalan olacaksa susmayi tercih ederim! Seni tanimam ama bir kac konuda yazdiklarini gördükten sonra eksik kalmani tercih ederim! Hakka küfr edilince sessiz kalmam! Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur! Birisi islamiyete uygunsuz davranip, sizden bile kötü not aliyorsa, yani bunu sizler isbat etmisseniz, benim o kisi hakkinda yorum yapmamamin sebebidir! Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor! Zitat:
|
Bıyıklı Nacıye-dın,hak Bezırgan Yobaz
BANA LAF EBELIGI YAPMA ÖKÜZ HERIF
BEN NE YAZDIGIMI BANUN NE YAZDIGINIDA COK IYI BILYIORUM HAYSITEYSIZ ,ARSIZ AHLAKSIZ.. ALTDAKI BU YAZIYI SEN BENIM YAZIMI ALINTI ALARAK YAZDIN ,NURBANU SENIN BU YAZINA YANITLAMI$ .KIVIRAN BIRI VARSA ODA SENSIN DÖNEK HERIF. KIZ GIBI IMALI IMALI KONU$ICANA ADAM GIBI NIKINI YAZDA KIME NE DEDIGIN ANLA$ILSIN YAV$AK HAYVAN HERIF BENIM YAZIMI ALINTI YAPARAK YAZDIGIN YAZI A$ARIDA YAZIYOR KENDI YAZDIGIN YAZIYI OKUYAMIYORSUN AT KAFALI ALINTI:SALIH [color="Red"][size="4"]Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur BENI TANIMADIGINI YAZIYORSUN,EVET DOGRU TANI$MIYORUZ. PEKI BENIM VE BANUN YAZISINI ALINTI YAPIP CEVAPLARKEN ,NEDENINI DÜZGÜN BIR $EKILDE ACIKLAMAK YERINE ...NEDEN AKLINA BA$KA BIR $EY DEYILDE BIZIM SEX HAYATIMIZ AKLINA GELIYOR AHLAKSIZ??? ACIKLA ÖGRENELIM HAYVAN HERIF BIRISI ISLAMIYETE UYGUNSUZ DAVRANIRSA SESIZ KALAMAZMI$!!!!!!!!?? BEN BURDA ALLAHA SIRK KO$AN BIR ALLAHSIZ GÖRÜYORUM,BIR AHLAKSIZ,BIR KEPAZE FITNECI ,IFTIRACI ,YALANCI,PEZEVENK SENIN ISLAM DININ GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN $EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR? IFTIRAMI AT DIYOR,ISLAMIYETLE YOBAZ OLMAK ARSINDAKI FARKI GÖREMEYEN MAL.. LAN PEZEVEK BAK A$ARIDA NE YAZMI$SIN BIRI ISLAMA UYGUNSUZ DAVRANIRSA TARAFSIZ KALAMAM DIYORSUN SENIN ISMAN ANLAYI$INA BEN TÜRKÜRMEZMEYIN SIFATSIZ.. GÖZÜNLE GÖRMEDIGIN 4EYE FITNECILIKMI YAP DIYOR SANA ISLAM..BAK SNA O.COCUGU DEDIGIM ZAMAN KÜFÜR EDIYORSUN DIYORSUN?SAKIN HAKARET OLARAK ALGILAMA ..BEN SANA HAK EDTIGIN VE ANLADIGIN DILDEN YANIT VERIYORUM,AHIRETDE BEKLE BENI ONUN BUNUN IT SOYU... Alıntı: 1978salih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster Her konustugumda eger agzimda sadece küfür yalan olacaksa susmayi tercih ederim! Seni tanimam ama bir kac konuda yazdiklarini gördükten sonra eksik kalmani tercih ederim! Hakka küfr edilince sessiz kalmam! Ama senin onun bunun bir erkekle olan anilarini burda konusurken, benim bu konu hakkinda yorum yapmami beklemen senin icin dogal ama benim icin luzumsuz olur! Birisi islamiyete uygunsuz davranip, sizden bile kötü not aliyorsa, yani bunu sizler isbat etmisseniz, benim o kisi hakkinda yorum yapmamamin sebebidir! Yani acikca sizin sex hayatiniz beni inanin hic ilgilendirmiyor![/quote] |
senden iyi kiviranmi var ?? senin hakkinda yeterince burda bilgi verdiler arkadaslar, zaten hepsi senin ne oldugunu iyi biliyorlar.
sulanmana gerek yok, benim karnim senin gibi .... tok !! senin ismin cismin ve varligin ... degil !! sana farkettiysen küfür bile etmiyorum, benim bos biraktigim yerleri, senin olumlu bir sekilde tamamlayacagini biliyorum, zaten senin gibi dini bütün bir insanin aklindan , olumsuzluk gecermi ????? Seni Allah Islah etsin !! s. o. salih Zitat:
|
Islamin/islamin yayildigi topraklardan ilim/bilim dünyasina ne kadar katkisi oldu burada yazmakla bitmez. Ama Umberto Eco nun kitabindada yer verdigi gibi, kilise islami ve Islam dünyasindan yayilan bilgileri silerek, karalayarak, degistirerek bu günki bakis acisini gösteriyor.
@salih seni kavgaci bilmezdim.demek sende |
Zitat:
Zitat:
|
Hani feyzo birisinden yine hamile kaldida ayrildi diyorlardunuz? Hamile, hamile buralarda dolasmak iyi gelmez feyzo.
Zitat:
|
Ne iciyon sen:D
Bana özelden o yüzdenmi sevtapi kötülüyodun?:D Haftasonunu burda yalniz gecirme depresyonunami girdin yoksam. Zitat:
|
Zitat:
|
Kuduzun böylesini görmedim. Birde paranoya. Denizrocky diyodun hani?.zavalli 4 gün tatilini burda geciriyo.yine terk edildi ellehem.
Zitat:
|
Bıyıklı Nacıye
SIDIKLI FATO
Zitat:
|
Zitat:
SENDE BMW DE Ingenieuren DIMI.....HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH PARDON SELBSTSTÄNDIG DIN......HAHAHHAHAHAHAHHA NERDE KALDI O BEITAGLARIN GÜNDE 24 EVLENME TEKLIFI ALYIORDUN REZILLLLLL OGLUNADA ANLATIYORMUSUN EVLILIK TEKLIFLERINI.... BÜTÜN HAYATI YALAN BU RUH HASTASININ ..KÖPEKLERI BILE GÜNDE 4 DEFA HAVA ALMAYA CIKARTIYORLAR CHATTI BEKLICENE CIK DA OGLUNA HAVA ALDIR KEPAZE |
Bazen sinirler geriliyor değil mi? Fakat ne olursa olsun,insan kendinden taviz vermemeli. Bazı insanlar insanı kışkırtır,onu yanlışa sürükler...Bence butür şeylere düşmeden 2 kere düşünmek lazım.Sırf kendini durumdan kotarmak için insanların eksik ve zaaflarını önplana çıkarmak,karşısındakinin düşmanlığını kazanmak,akıllı adamların işi değil. Saygılar....[/quote] çok doğru bi tespit, bravo. |
Degermi Bir piskopat icin, feyza midir, filiz midir, herneyse:
Kizlar, bu kadinin ruh hastasi oldugunu burda nerdeyse her forum yazari Bir defa olsun yazdigina göre, neden Onu ciddiye alalim? Okumuyorum bile yazilarini, zaman kaybi. Zitat:
|
Burada aylarca agiz münakasalari yapiliyor. Bukadari da olmaz dedirtiyor insana. Bu "insanlar" acaba sanal dünyanin disinda da'mi böyle lügat kullaniyor aklim sirim ermiyor. Insan kendisindende mi utanmiyor?
Bir Vaybe var, Türkler'le fikir degistirebilinecek platform olarak, onun da tursunu cikardilar yani. Burada cingen kavgalari, kadin düsmanlari, acik fikir düsmanlari, etrafi sarmis almis basini gidiyor. Kisisel saldirilar, dedikoducular, santajcilar vs. vs. Sanki forum degil de, Kötü ruhlarin toplu ikametgah yeri. Türkler'in hepsi böyle mi? :( Zitat:
|
![]() Sharia ya welcome ...ama gavur un icaat etii teknoliji yi kulan ? gavur a kar$i Jihad ilan et ...ama gavur un üretii silahlari kulan ? ist eventuell etwas #OffTopic ..aber Islam da en fazla takintili olduum olay $udur: Ayse (9) Cüveyriye (13) Sayfiye (17) küçük yastaki bu kizlarla cinsellik yasayan , ihtiyar bir sübyanci , tanrinin elçisi olabilir mi ? celi$ki mi ..degil mi ...siz karar verin ! |
![]() Mars tan bi göz atalim dünya miza .. eger tanri ...milyonlarca Galaxie yaratabiliyorsa ... ne i$i olabilir bizim le ... biat etmeyen kuluna neden o kadar kötülük yapsin ? (yanacaksin cehenemde) tanri eger var ise ... kesin ISLAM in bahseti gibi sadist/kötü bi tanri degildir .. |
Zitat:
|
![]() celi$ki nin anasi !?! |
Zitat:
|
![]() umarim ...tüm harbi Türk bilir ki ... Mustafa Kemal ...Müslüman degildi !! bakin burda >>> Ya$ar Nuri Öztürk ne diyorr ?? "Mustafa Kemal Deist " di .. https://www.youtube.com/watch?v=A2zfBI-Udt0 |
Zitat:
|
Zitat:
|
imogdi, vergiss nicht dein gehirn einzuschalten
Warum ziehst du ein Vergleich zwischen dem Prophet und dem Kommandant?
Den Sinn habe ich nicht verstanden, du vergleichst ÄPFELN mit fake Birnen :) "Cennet Annelerin Ayakları Altindadir" (Hz. Muhammed) bu yukardaki sözü söyleyenin senin assadaki sözü söyledigini idda etmen cok komik :) sana tavsiyem, yazi yazarken beynini ofline modusa almaman Zitat:
|
Zitat:
istediniz kadar g.ötünüzü yirtin atatürk dine, peygambere, siha, üfürükcüye inanarak kazanmadi savasini. halkina ,zekasina inanarak, halkina güvenerek kazandi. atatürk yönettiği yıllarda ne halkı dinden soğutucu yöntemlere başvurmuş, ne de onu destek için arkasına almışt. |
Zitat:
Canakkale Savasi'ndaki askerlerin ne kadar inancli oldugunu hepimiz iyi biliyoruz. Bunun yaninda Ataturk Canakkale ve Kurtulus Savasi sirasinda CIHAD ilan etti, evet CIHAD. Hepimizin su duydugu cihad. Bu cihada Pakistan ve Afganistan aktif olarak katildi, uzerindeki elbiseleri ve ellerindeki paralari, silahlari Turkiye'ye gonderdiler. Bu paralarin artan kismiyla ilk Is Bankasi kurulmustur. http://dergi.altinoluk.com/index.php...eNo=d001s019m1 |
Kurtulus Savasinin en önemli isimlerinden Yörük Ali Efe'nin dinimize, ibadetlere cok önem verdigini biliyor muydunuz ?
Kemal Kilicdaroglu OTDÜ'de; her OTDÜ'lü bir Yörük Ali Efedir dedi. Kaynak Hürriyet Gazetesi. izmir'de Aydin'da Yörük Ali Efe cok sevilen bir isimdir. Onlar sadece bir Kurtulus Savasi kahramanini sevmiyor. islam dinini önemseyen, ibadetleri önemseyen bir Yörük Ali Efe'yi seviyorlar. islam'in, iman'in, ibadetin önemli olmadigini zannedenler yaniliyorlar ama önemli degil, hic bir sey icin gec olmus sayilmaz...zamanimiz oldukca arastirmaya devam edelim. bize zor gelen seyler kolaylasacaktir. Allah yardimciniz olsun. iyi forumlar |
Yüzyillardir müslümanlarin üzerinden oynanan oyunlari artik herkes biliyor. Millet uyandi artik.
Çanakkale’de Fransız ordusunda savaşan ve esir düşen bir Senegalli Müslüman asker şunları söylüyor: “…Ben Senegalliyim ve babamın adı Muham*med’dir. Fransızlar dini inançlarımızın gerektirdiği ibadetleri yerine getirmemize izin vermiyorlar. Bizi memleketimizden zorla toplayıp kopararak buraya getirdiler ve hemen savaşa sürdüler. Biz Müslümanlarla savaştığımızı bilmiyorduk. Ülkemizle ilgisi olmayan bu topraklarda savaşmak istemiyoruz. Bize Türkler’in esirleri kestiklerini söylediler. Bundan dolayı da teslim olmaktan kaçınıyorduk. Bizimkiler Türkler’den bu kadar iyi muamele göreceklerini bilseler, hepsi Türklerin tarafına geçerlerdi. Fransızlar bütün silahlarımızı topladılar. Adam başına günlük 4 frank vergi aldılar. Bu defa da Almanlar’a savaş ilân etmişler. Bizim taraflara geldiler. Reisimizden asker istediler. O da asker kalmadığını söyleyince onu dövdüler ve zorla herkesi toplayarak cepheye sürdüler. Birçoklarımız Almanlarla yapılan savaşlarda öldük, artık yetişkin kimse kalmadı…”1 Yard. Doç. Muhammet Erat Türk ve yabancı kaynaklarda şöyle bir olayın geçtiğini aktarıyor; http://dergi.altinoluk.com/index.php...eNo=d301s049m1 |
Teist, deist veya atheist olmasi neyi degistirir?
|
"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin.
Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) tevrat i kim yolladi ??? "Kuran Isa yi peygamber olarak kabul etmiyormuydu ??" hatta Meryam ana ....42 ayet te adi gecer ... yahuuu hepsi "guya-tanri" nin kullari degilermi ??? niye tanri > 1-2-3 kitap yollar ?? hani Microsoft tan ali$ik iz ...her ay yeni Update :) was mir auffällt ist das die Mutter von Mohammed wohl viel unbedeutender war als es Meryem/Maria war .. ?? Fragen über Fragen ?? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:40 Uhr. |