![]() |
asagidaki bu fotografi özge diye lanse edeninde beynini sk.yim.
![]() mhp'nin ülkü ocaklarinda, yozlasmanin bas cektigini herkes bilir. ülkü ocaklarinin kanundan öte, kanunsuz yer oldugunu, sapikligin, zorbaligin ve tecavüzcülerin yuvasi haline geldigini herkes bilir ve zanli ibineler ülkücü! ![]() ![]() |
Zitat:
http://www.internetajans.com/images/album/t_197.jpg bu ajans bu fotoyu 'Özgecinin fotograflari' olarak yayinliyor. linkini verdigin ajans bile bu özgecandir diyor. ben mhp'yi ve hdp'yi sevmem, sevmedigim icin o insanlari asagilamam. sonucta onlarda insan. hepimiz biliyoruzki mhp türk irkciligi yapiyor ve hdp kürt irkciligi yapiyor. bu insanlari kötülemek yerine bilgi sahibi edip dogru yolu ögretmemiz gerekir. |
Zitat:
Ich habe beschlossen, dass ich gar nichts mehr zu diesem Thema lese... :(:(:( |
lan bi gidin mk ya, trollemeyin olayi.
özge alevi inancina sahip bir türk vatandasi. varsayalim mhpli (ama 100% eminim degil) ki, sonraki sürecte göreceksiniz bunu ve siz birer mhpli diye sahiplenin. bu insan, okuyup basarili olmak isteyen bir genc kizdi ve kamyonda 31 ceken bir ülkücü tarafindan katledildi. böyle bir vahset böyle bir basarili insanin bes para etmez bir irkci tarafindan katledilmesi ve türklügün bu denli yobazlastirilmasi kabuledilir tutum degil. ailesi, söz konusu trollü haber yapan basit web sayfa ve haber organlarina karsi sonradan sessiz kalmayacaktir. özgeden sonra artik hukuk isleyecek, bunu hepiniz göreceksiniz. yalanci dinci, bes para etmez türkcü artik toplumda ve kanunda yer edinemeyecek. sakin ama sakin, bu kizi, böyle basarili bir insani o basik insanlar kümesine yerlestirmeye calismayin ve buna arac olmayin. bu öfkeyle birer nihat dogan olmayin! |
Zitat:
özgecan alevi oldugu icin niye mhpli olmasin? tecavüzcü mhpli oldugu icin tüm mhplileri karalaman hdpdeki tecavüzcülerinde tüm hdpyi bagladigi anlamina gelir. lütfen arkadaslar bu üzücü olayi kullanarak siyaset yapmayin. asil bu olayi kullanip siyasi düsüncenize hizmet ve prim yapmak amaciyla kullandiginiz icin sizi siddetle kiniyorum. tecavüzcülerin irki dini ve siyasi düsüncesi onlari degistirmez. onlar tecavüzcüdür ve cezalandirilmalari gerekiyor. |
yapan sizsiniz, aptal bir insanin bile fotograftakinin özge olmadigini anlar. bu belirgin farkliliga ragmen halen resmi ufaltip bicimleyip postlamak ise farkli bir göötlük.
alevi bir insan mhpli olamaz, olursa da göötlügündendir. özge gibi bir insanin mhp saflarinda yer almasi imkansiz. bozkurt isareti yapan insanin o cirkinligiyle özgenin güzelliginin farkina varmadiysan, sende de bi göötlük vardir olm. HDP, birak tecavüzcüleri 2 esli dini veya resmi evlileri bile kendi catisi altinda barindirmaz.HDP'nin üye ve yöneticileri arasinda, kadini asagilayan kisi yoktur, üye yoktur.yer edinemez de. AKP-MHP gibi örgütlerde kadin köledir ve toplumun bu asamaya gelmesine en büyük etkenlerdir. Kadinlar sadece özgürlük anlaminda kölelestirilmedi, kadinlariny asam alani daraltildi, gezme ve rahat giyinme özgürlükleri bu partiler tarafindan kisitlandi. acik giyinene tecavüz etme mesrulastirildi. sayin t9, lütfen bu öfkeyle bu sekil sacma tutumlarda bulunmayiniz aksi halde sizi de skeriz. ibine herifler, böyle kallesce ve kahpece seyleri trolleyip, benim siyasi görüsüm olan HDP'yi de arada mundar etmeye calismayiniz cünkü sizin bu tutumunuz dogru olmayan tutumdur. saygilarimla. |
Zitat:
|
hasstir mk karaktersizi
|
Iste aktuell Bir örnek, söz bulamayinca cinsel organlarini ortaya koyan Primat. Kompleksli diyelim gecelim :)
|
Zitat:
|
Zitat:
bak olm, bu tür insanlari tolere etmek fasizmi mesru kilar. o yüzden bu tür insanlara sktiri cekerken tereddüt etmeyeceksin. yani bunlarin fasizmi gayri mesru, bunlara cekilen sktir ise mesrudur... |
![]() |
Zitat:
Yoksa özge can suan hayatta olacakti. Iste bu pirimatlar oldugu sürecede bayanlara siddet, ölümün sonu bitmeyecek. Özcan deniz iyi aciklamis: İşte Özcan Deniz'in o paylaşımı... "Gazete okumayan,kitap okumayan,sinema ve tiyatroya gitmeyen,ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancini Alkol,sigara,bar,pavyon gibi yerlere harcayan,iş begenmeyen,kotu giyinen,kotu konusan,bakimsiz,isinde beceriksiz,zeki degil ama kurnaz olan,dunya gorusu,genel kulturu bulunmayan,gelismeye ve ogrenmeye kapali,yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan,eli s*k*n'de,agzi kufur'de,kadin gordugunde gozu donen,hic yoksa erkek arkadasinin k*cina hesapta saka yollu espri yapan,durusu bozuk,dumenden saygili,her yeri zarar ziyan"adam"larla dolu bu ulke..bisey yapmalarina gerek yok.varliklari şiddet.." Iste... Güya kadina siddeti savunurmus gibi yaparak PKK reklami yapan pirimatin teki. Tenezzül bile etmiyorum böylelerine cevap vermeye. |
sktir edilecek kadar iki yüzlü, cok cinsiyetli ve karaktersiz bir irkcisin sen. ve bu olaylari carpitmandaki kallesligi de görüyorum. allah belani verir insallah!
|
Zitat:
bu tür olaylari kullanarak hdpye prim yaptigini düsünmek cehaletin göstergesidir. HDP siirt baskani 2 cocuga tecavüz ettiginde bunu politize edip hdpye camur atanlar olmadigini hatirlatayim. senin mantigina göre bu 2 masum cocuga tecavüz eden hdpli oldugu icin tüm hdp ahlaksiz, kana susamis cani ve tecavüzcü olmasi gerekir. siyasette yaris projelerle ve vizyonlarla olur ama malesef türkiyede muhalefet partilerin projeleri ve vizyonlari olmadigi icin sadece karalama taktigi ile prim yapmaya calisiyor. Zitat:
cogul konustugunuza göre ve aksi hal yerine geldigine göre sizi tehditlerinizi gerceklestirmeye cagiriyorum. pn ile adresimi size gönderdim ve vaad ettiklerinizi gerceklestirmenizi bekliyorum. saygilar |
sssssttttttttttt :-)
:)
Zitat:
Bela okurken ALLAH ismini bari kullanmayin !! Hem inanmazsiniz hemde ,lazim oldugunda hemen "ALLAH" . Ya Rabbi , sen nekadar yücesin !! Seni SEVMEYENLERIN bile dilinde beyninde TEK KURTARICISIN !! selamlar salih |
Sevgili salih'cigim,
senin beyninin aldigi allah, onu korku olarak tanimlayip, seni korkutup sekillenmene neden oluyo. yani, senin allah inancin gööt korkusundan, benim ise iyi niyetten diye ayirt edebiliriz. Simdi, kalkip, burda, bu sekil böyle göötce bana "allah inancin yok" demen bile göötceydi be olm. yahu yanlis anlama, göötce bir irk ve irkin iletisim dili degil, bi cok toplumun icerisinde barindirdigi karaktersiz kisilere verilen tanimdir göötlük.ve bu temelde sayin salih, allahtan korkarak, sacma salak karaktersizleserek sekillenmeyiniz, cünkü bastirilmis bazi duygular sizleri zamanla ya birer salaga ya da birer canavara dönüstürür. ayrica bkz: GÖÖTLERIN ALLAHI YOKTUR. onlar korkularini ALLAH olarak belleyip, korktugu icin sadece ibadet ederler. namaz kilip, hacca giderler ama iyilik adina, vicdani tutum adina bi book yapmazlar. Sevgili t9'cugum. anadolunun her dönem, her kösesinde yigit dogurdugunu biliyorum. size koydugum postanin böyle yigitce alinip ayni dilde karsilik vermesi beni son derece mutlu etti efendim. adresinizi aldim ve hafta sonu size dogru geliyorum ve eger siz de kabul edersiniz hafta sonu anadolu kokan, yigitce kavga ederiz. biz bu saygi icerisinde kavgamizi,kapitalist polis devleti almanyanin bizi bulmayacagi ve doga'nin bizi saklayacagi özgür bir cografyaya gidip doya doyaaaa dövüsürüz. sen "abdurrahman cavus" ben ise "tatar ramazan" misali. daha sonra, yenen, yenileni ya gömer ya da el uzatip arabasina bindirip hastaneye yetistirir. bizim kavgalarimiz böyle yigitce ayrica, BDP'nin yaptiklarini HDP'ye mal etmeyiniz.HDP, asirlari tasan kardesligi kurtarma projesidir.yani, bir Türk'ün irk ve inanc ayrimi yapmadan bir Kürt kadinini cikarsiz-nedensiz sevmesidir, ona tapmasidir.HDP projesi tutmazsa sen sevdigini sevdiklerine kabule ttirene kadar imanin gevreyecektir ve bu anlamda bu projeye ciddi destekler sunmaniz gerekmektedir. gerci, ben sizin desteginizi sizden döve döve alacagim. sevgili özgecim, babanin ve ailenin sen kaybi ve senin haberlerinin gelisimi bizi her gecen gün öfkelendirip her gecen gün, irkciya ve bes para etmeze karsi öfke dolduruyor. uno gibi yigitler sadece vaybee#de degil, cezaevlerinde de vardirlar ve senin hesabini ordada soracaklardir. sevgi ve saygilarimla, kanalin tek yigidi ve zalimin korkusu heybetli UNO! |
Simdi anliyorum bu insanlar neden böyle yorum yapiyor.
Zitat:
|
salak, irkci, yalanci, karaktersiz, beyinsiz ve bildigini sanan ukala, cinsiyetsizleri kümelestirip ordu haline getirip, onlara karsi öyle mücadele ediyom.
uno ordularla mücadele edecek kadar yigit, ordulari yerle bir edecek kadar güclüdür. bi sktr git simdi! |
Diyen diyecegini demis ;)
Zitat:
|
cinsiyet tecavüzcüsü, benim icin özel caba sarf edip arastirmalara girme. bu salakliginin göstergesidir. zira, bu sekil karaktersizliginiz de belirginlesiyo.
|
Sevgili Uno,
bana takmis oldugunuz veya takmakla kalmayip üzerime camur olarak bulastirma cabasinda bulundugunuz, niteligin , benim ile uzaktan yakindan alakasinin olmadigini bildigim icin, istemeyeceksin ama ben yinede sana alenen ve manaen iade etmek istiyorum. Ince ruhlu ve kalemi güclü insanlara saygi vardir ! lakin benden sonra ki bir kisiye de yazdiginiz son yorumla aslinda, kendinizi ele vermisiniz. kalemin yetmedigi yerde vurup kiran ben düsünür veya fikir adami görmedim. demem o ki , uno da olsan duo olma ihtimalin biraz zayif ! Allah Korkusuna gelince, ben Rabbim den degil, yaptigim veya düsecegim hatalardan korkarim ! Unutmaki insan sevdiginden korkmaz ! Senin ayrica Allah adinin yani sira , arkada tasidigin bir uzvunun bir arada kullanmana benim HAYAM elvermiyor. senin bu yaklasiminda aslinda , niyetinin bile ciddiyetine güzel bir ayna tutuyor. Tabiiki kelimelerin tükendiginde , istemesende, haksiz yere, kötü ve sana yakismayan kelimeleri kullanman, senin ruhsal ve özgüvensiz yapini ortaya seriyor. selam salih Zitat:
|
sayin saygi deger salihcigim,
aptal insana ciddi anlamda biseyleri anlatmak veya anlatmaya calismak aptalliktir salih. halklarin kardesligine, yani alman-türk-fransiz-italyan diyerek ayirt etmeksizin siyaset yapar ve siyaset bicimini desteklerim. bunun dogru oldugunu öyle ya da böyle defalarca anlatmaya calistim sizlere. anliyorlar mi? hayir, neden anlamiyorlar? cünkü yasamlarinda ezik ve bitik insan bunlar. irkcilik yapan bir almanin sosyal yapisini düsün, karakterini ve tutumunu bir türke yaklasimini gözönünde bulundur? ve dünyanin tüm irkcilarina sktir cekeceksin sloganim da bu anlamda yerinde. simdi, bazen bu forumalarda, birileri üst üste basliklar olusturup konular olusturuyo. 10larca kin ve nefret kokan yorumlarda bulunuyo. ermeniyi skiyo. aleviye, kürde kin kusuyo. son derece barbarca. bu yeni nickler ardina siginip böyle sacmaliklar böyle barbarliklar yapan insanin, benim sktir cektigim insan olma olasiligi coook ama coook yüksek, ayni ideolojisinin insanlari bunlar. bazen kadin profili bazen de erkek profili olusturup kin kusarlar toplumlara. bunlar sorunlu inanlardir, bunlar bizim de icinde bulundugumuz irki ve inanci cirkinlestirip, degerlerimizi mundar eden kisilikler-sahsiyetlerdir salih. seni okuyup bazen anlamaya calisiyorum, iyi niyetini az da olsa sezinliyorum ama öyle camura bulandiriyorsun ki kendini inancinla, sözcüklerle öyle anlamsizlastiriyorsun ki iyi niyetini, anlamak da güc seni. simdi bak olm, bi insan inancsizsa inancsizligini savunur ve ardinda durur bundan korkmaz, uno gibi bir yigit hayatta korkmaz. ben, sizin tarzinizda korktugum icin degil tüm iyi nyietimle allaha inaniyor ve onu sorgulamaktan islamiyetin bazi yanlislarini desmekten ürkmüyorum. farkimiz bu. cok kadinli evlilik, cocuk yasta evlilik, kadinin kapanmasi ve benzeri salakca seyleri tekme vururcasina red ediyorum.yani allahin buyruklari ve din adamlarinin hükümleri arsinda kalip salakca yasayacak kadar aptal degilim, bunu anla. özge, basarili bir insan? ve güzelligiyle taninmis bir insan mersinde. bu tarz soförler sapiktirlar o yüzden de böylesine güzellikleri cirkinlikleriyle elde etmeye calisirlar ya kaba kuvvet ya da yalan dolan. özgenin bir MHPLI ruh hastasi tarafindan bu tarz vahsice katledilmesi ve daha sonra su an konudaki, adini agzina almak istemedigim sktir cekmelik insanlar tarafindan özenin bir MHPli olaran gösterilmesi ve gösterilmesine seyirci kalmak baska bi yavvsaklik. o yüzden, bu ipnelere tavri ve öfkem, öfkenin katiline olacagim kadardir.bu cinsiyetsiz sapik, kendi ideolojisine cekebilmek icin, kendi ideolojisinin prestejini tekrar kazanmak icin böyle göötlükler yapiyo. yani göötlük bi yasam bicimidir salihcim, o yüzden bu tarz bi yasam bicimini tercih etme. gööt olmak, göötlük yapmak basittir. insanlari bilmeden, tanimadan ve yenemiyosun diye de öyle allahsiz mallahsiz olarak da tanimlama. bu tavrinin tek tanimi da budur. böyle sert ve kati ithamlarla yüklendigime kizip alinma, ben böyle yaptikca sen biseyleri anlayabiliyosun. saygilarimla, yigit uno! |
Catlasalarda, patlasalarda
Yine konuya dönelim. Bazi provokotörler konuyu sapitmak istesede: bu melek kiz ayni anda vatanina sevdali Bir insandi.
Zitat:
bu ajans bu fotoyu 'Özgecinin fotograflari' olarak yayinliyor. linkini verdigin ajans bile bu özgecandir diyor. ben mhp'yi ve hdp'yi sevmem, sevmedigim icin o insanlari asagilamam. sonucta onlarda insan. hepimiz biliyoruzki mhp türk irkciligi yapiyor ve hdp kürt irkciligi yapiyor. bu insanlari kötülemek yerine bilgi sahibi edip dogru yolu ögretmemiz gerekir.[/quote] |
Sevgili Uno,
beni özellestirirek "salihcigim" kendine beni yakin hissettigin icin öncelikle tesekkür ederim. sana hak verdigim konulardan birtanesi , evet her yerde ve her ortamda oldugu gibi, burdada , konuya hakim olmayan insanlarin, laklak lari ve bu laklaklara bizim incelikgösterip cevaplar var ! #ama bence hicbirinin fuzuli oldugunu düsünmüyorum ! bazi insanlar , biraz gec her seyi anlar ! derler ya , "tavsan yamaca gecince". o hesap ! ama yinede biz baris kardeslikten yanayiz ! Sen nekadar kürt olsan da , bende o kadar türküm ! Senin ne kadar türk arkdasin varsa etrafinda benim de okadar kürt arkadasim vardir ! aslinda hepimiz ayri görüslerden olsakta , aklin yolu birdir ! bu gercekten yola cikar isek ve son dönemlerde hem kürt hemde türkleri karsi karsiya getirmek isteyenlerin kimler oldugunu acikcaa görürüz. bunlarin hic bir zaman ne kobani de nede sirnakta ölen gencler icin , üzüntü duydugunu sanmiyorum. Afrika yi soyup sogana ceviren avrupa, orda ki acliktan ölen binlerce cocuklara , nekadar samimi ise , bizlere de okadar yakindirlar. ben Türküm ! dostumu satmam, kardesim bildiklerimi kullanmam ! sen Kürtsün ! tanismamiza veya beni tanimana gerek yok , lakin benim kürt arkadaslarip ahbaplarimin ismini hic bir sekilde, genellestirilmesini istemem ! bir serefsiz türk, hata yapar bunun vebalini bütün millet cekerse,buna kizarim. bir serefsiz kürt, hata yapar bunun vebalini bütün kürt halki cekerse bunada kizarim. bir agactan milyonlarca kibrit cöpü yapilir, ama bir kibrit cöpü bütün bir ormaniyok eder ! atesle oynamak seytan isidir , bizler eger Allah sevgisini tasiyorsak kalbimizde , diger insanlara en az kendimize verdigimiz degeri göstermek durumundayiz. ben senin islam ve Alah yorumuna katilmiyorum. benim kimseye inancimi kanitlama gibi bir istegim yok ! ama insanin Rabbine aleni sükürde bulunmasi, diger inananlari tesvik edicidir ! nasil ki , zekat in bazan aleni verilmesi hos görülmüsse, tesvik ediciligi olsun, daha cok insan, zekat versin ve böylece daha cok yardima muhtac yardim bulsun, benim niyetimde iste bu gizlilik vardir ! Ben bir bireyim, benim istegim arzum , bütün insanlarin huzurlu mutlu olmasidir ! tek basima yapamayacagim bir is ama benim gibi düsünen insanlari sadece bu konuda yalniz birakmamak bile faydali diye düsünüyorum. Bu dünya ya OT olarak gelmedim, G.T olarak asla gitmem ! PS. Benim yasam bicimim bencede güzel degil, ama senin tabirin gibi hic degil !! selamla salih Zitat:
|
Zitat:
sevgili uno'cugum, ben internet üzeri bir cok defa üyelerle özel görüsmelerde bulundum. bayanlarla güresmeyi ögrendim, erkeklerle dövüsmeyi. son görüsmemde bana hakaret ve küfür eden beyfendinin kulaklarini cekip elimi öptürdükten sonra burada defalarca özür dilettim. sen yigit bir devrimciye benzedigin icin seni dövsemde burada rencide etmem. iki delikanli gibi kavgamizi ettikten sonra seni elinden tutup bir seyler icmeye götürürüm. söz veriyorum sana cola ismarlayip icirecegim. sabirsizlikla haftasonunu bekliyorum. sevgiler ve saygilar T9 |
Vater der ermordeten Özgecan Aslan: Meine Tochter wollte die bekannteste Psychologin des Landes werden. Ich glaube, sie ist es geworden. |
Twitter
Galatasaray SK @GalatasaraySK: Abdi İpekçi'de Özgecan Aslan anılıyor... "Susma Haykır! Kadına Şiddete Hayır! " ![]() |
Yigit adamsin UNO
AKP'LI bosphorus'a tükürdügünü yalatarak yedirttin. Bir hayat kadinindan daha da ucuza def ettin.
Manbee bey efendiye gelince, o senin karsina cikacak yürege sahip degil. Bunu herkes bilsin, Ben manbee'den ailesine hakaret ettigim icin özür diledim, cünkü bana dava acmakla tehdit etti. Bende git nalet olsun fazla uzatmayim dedim. Ne azi ne de fazlasi. Onunla bulusmakta istedim, ama kiminle görüsecigimi de bilmek istiyordum. Galiba en dogal sey bu olsa gerek. Kimse bana yer yüzünde el öptüremez bunu yapacak birisi yok burda ve daha anasinin karnindan da cikmadi. Bak manbee, ben sana UNO gibt erkekce kiminle muhattap olacagini gösteriyorum. Sende resmini koy erkekcesine devam diyelim, ya da koyma tamam diyelim. Senin yalanlarina ezan sahit, senin iftiralarina artik gülemiyorum. Hadi göster bana kim oldugunu. Ama kiytirmak kaytarmak yok. Bak ben yigitce, mertce kim oldugumu gösteriyorum. Sana bu resimi özellikle sectim, Kindergarten seviyesine düsmeyesin diye. |
Mord an Özgecan Aslan Tarkan: „Ich schäme mich, ein Mann zu sein“ ![]() Stars der türkischen Musik- und Filmszene haben sich zum grausamen Mord an der Studentin Özgecan Aslan geäußert. Popstar Tarkan gab zu, dass ihm der Tod des jungen Mädchens sehr nahe gehe. „Immer wenn ich in diesem Land Zeuge von Gewalt und Mord an Frauen werde, spüre ich dieses Leid in mir und schäme mich, ein Mann zu sein“, erklärte er. Die Türkei könne diesen Missstand nur mit Hilfe der Justiz beheben: „Bitte drückt eure Augen nicht zu, wenn Frauen Leid und Gewalt erfahren“, wandte sich Tarkan an Politiker und Behörden. „Tut etwas dagegen, wenn nötig mit härteren Gesetzen. Worauf wartet ihr noch? Dass noch mehr Frauen ermordet werden?“ Weitere prominente Namen wie Schriftstellerin Elif Şafak, Schauspielerin Tuba Büyüküstün und Filmikone Türkan Şoray meldeten sich ebenfalls zu Wort. Viele von ihnen unterstützten den Aufruf, in diesen Tagen als Ausdruck der Trauer schwarze Kleidung zu tragen. Diesem Aufruf folgten am Dienstag viele Nachrichtensprecher und Fernsehmoderatoren. Am 13. Februar wurde der verbrannte Leichnam der 20-jährigen Özgecan in einem Flussbett in Tarsus (Provinz Mersin) gefunden, einer Psychologiestudentin, die zuvor zwei Tage lang als vermisst gegolten hatte. Die Details der Tat schockieren die Menschen über die Türkei hinaus. Türkische Politiker fordern eine Diskussion über die Wiedereinführung der Todesstrafe. Auf Twitter starteten Frauen unter dem Hashtag #sendeanlat eine Kampagne gegen sexuelle Gewalt. Quelle: http://dtj-online.de/tarkan-ozgecan-...kei-mord-48696 |
Kimileri entel mentel aydin takilirlar, kadinlara sözlüdede olsa siddeti birakmazlar. Olmaz olsun böyle sahte okumuslar.
|
Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
Buradaki bayanlara bu baslikta da goruldugu gibi durduk yere kufur edecek kadar, ozel durumlarini baska forumlarda uluorta forumda carpita carpita herkese yayacak kadar haysiyetsiz, KANALIN ve video-chat'in tescilli tek namussuz abazasi otuzbircisi UNO$'sun ve hep oyle kalacaksin: ![]() Ayni zamanda tek teroristisin, kendi sozlerinle: ![]() ***************** Simdi dizlerinin uzerine cok, Ozgecan cinayeti icin yaptigin rolu kes, kufur ettigin, iftira attigin, taciz ettigin kadinlarin hepsinden burada ozur dile! Hemen simdi! |
Zitat:
lan bi de nasil bir yapiya sahipsen, benim yazilarimi bir bir arsivleyip basucuna asarcasina bilgisayarinda sakliyo sktiigimi bes para etmezi. ayrica, su an 2-3 MHP'li (cinsiyetsiz) kadin nickiyle forumlara girip sözde irkcilik propagandasi yapiyo. zaman zaman, günlük gecici nickler yazip da bir cirpida onlarca kin ve öfke kokan konu acan ama aslinda bi book yapmaya göötü ve yüregi olmayan kisilerdir bunlar. Uno gibi yigitler oldugu müddetce siz irkcilar böyle saklana gizlene kari kiz nickleri alarak propaganda yapabileceksiniz. lan karaktersiz, uno sadece devrimci kadinara ilgi duyup yazisir. forumlarda fasist olup yazistigim bir bayan örnegi verilsin... yoktur! |
Öyle ya Bosporus bütün gün forumda bekleyip cevap versin. Ayligini vaybee öder? Birde yetmez Gibi baska nicklerle gir, bu vaybee galiba cok iyi para veriyorki, baska Bir ise gitmek yok, sadece vaybee ye yazmak var.
Allahim akil ver kullarina. Zitat:
|
Zitat:
PKK'li terorist, benim sitede fotografim da vardi bilgilerim de. Ama baktim burasi senin gibi erkeklerden hoslanan gay sapiklar dolmus, hic ugrasmadim sadece foruma yazmaya karar verdim bos zamanlarda, kaldi ki siteden bir suru uye(cogu bayan), senin gibi sapiklar yuzunden siteden ayrildi. Su sitenin haline bak, sitedekilerin %90'i ne fotograf koyuyor ne isim yaziyor, hep senin gibi otuzbirci sapiklar yuzunden. Utanmiyor musun milleti taciz etmeye? Senin sitede amacin sapiklik oldugundan ve kendine ait bir kimligin olmadigindan, gercek hayatta arkadasin olmadigindan, isin gucun olmadigindan varini yogunu bu siteye adamis kene gibisin, Turklerin kurmus oldugu bir sitede sapiklik ve Turk dusmanligi yapiyorsun. Video-chat'te, forumda, orada burada milletle tanisip konusmak icin gtunu darmadagin ediyorsun sabah aksam. Kalitesiz mahluk. Yuzunu gozunu kapatip bilgisayar arkasinda zirlayan, pislikleri ciktikca korkuyla ve rezalet icinde zillet icinde aglayip sizlayan kadin dusmani bir INTERNET SAPIGININ sapiginin haykirislari bunlar. Yazdiklarinin unutulmasini cok istemistin degil mi. Sadede gelelim, dizlerinin uzerine cok ve kufur ettigin sapiklik ettigin tum kadinlardan ozur dile. Bu bir emirdir. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:44 Uhr. |