![]() |
:))))
Zitat:
Cok ekmek yemeniz lazim erkek olabilmeniz,hatta insan olabilmeniz icin..... Hadi ikileyin siradaki kelle avcisi gelsin,onu da yerden yere vurim...... |
wolfteam hediye salağı ..
Zitat:
|
Fatsali31
[quote=fatsali31;2103260]Isin kötüsü chatten atilinca öteye beriye saldiriyor ;)[/QU
Fatsali31 iliskin söylediklerim su dakikadan itibaren hükümsüzdür!Cünkü;bu arkadas;1 kendi yaptiginin arkasinda duruyor,2 Bu vaybee de bazi yobazlari kizdirdiysa,bence bu arkadas sucsuzdur!Görevini yerine getiriyordur...Her insan yanlis yapabilir,bizlerde yapabiliriz! Kendime ilsikin degerlendirmemdir! Eger ki;bu vaybee de paylastiklarim ve yazdiklarim insanlari rahatsiz ediyorsa,(Insanlari yanlizca,Fasist kelle avcilarini degil)Paylasimlardaki fikirlerim,vaybee ye aykriysa?Vaybee yetkilerinden ricamdir,bu nickimide bloklayin ve neden bloklandigini forum veya panoda paylasin! Fatsali31 arkadastan özür diliyorum! Bu özürümü kabul eder umarim,cünkü düsmanimin düsmani dostumdur! |
Admin kendini savunamayinca iftira atmaya basladi
Zitat:
Ezik, sen kimsin sana biri yalvarsin, senden davar cobani bile olmaz, gelmis bu kanala admin olmussun cingenenin isine benzemis „cingeneyi vali yapmislar, ilk isi babasini asmak olmus“ Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini??? Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31. Kendini savunamadin simdi de iftira atmaya basladin. Basina tas yagsa benden bileceksin. AYIP AYIP yasindan basindan utan. Bunadin mi ne !!! Haddini ve yerini bil !!! Demin beni yine chatden durduk yere atdin, bu kanalin sahipleri uyuyor mu???????? |
Ezik
[quote=___CENK___;2103262]
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Lan bazen vaybeenin bu dincilerinin mide bulandiriciligi ve bir lanet gibi musallat oluslari ortami yasanmaz kiliyo.
düsleriyle oynanip kullanilmis cirkin ötesi bir kadin, psikolojisi bozuk ve abisinin evinde siginti gibi yasayan, sosyal ödenek tüketicisi bir ucube. erkek olmasina ragmen, kadin nicki ve resimleri yükleyerek irkcilik yapan bir hasta. beyin seviyesi geride kalmis, düsünüp üretemeyen sadece karsitlarina küfür eden, küfür ederek zafer elde ettigini sanan bi ton nick.. bu tümlemelerin ana maddesi, ve bitanesi ayartip almanya da oturum izni alirim umuduyla bu cürük domates kasasindan nema saglamaya calisan türkiyeli katilimci. haci siz bitmissiniz, ama sunu da kafaniza sokun iyiler aldigi yenilgilerinde bile kötüleri yenmislerdir. yani sizin bu cigirtkanliginiz musallat olup insanlarin yasam alanlarini daraltmaniz aslinda sizlerin zaferi, cünkü akli basinda onalrca üye forum ve chat gibi platformlari terkedip kaciyo. ne o igrenc küfürleriniz, ne de o igrenc tutumlariniz takip edilebilinir degil. banu ve lara, ikinize bana ettiginiz küfürlerin hesabini sorucam kafanizi yormayin. öyle chatte küfür ettim ve kactim ratteliginde degil iste hicbisey. almanya da ikamet ediyorsaniz, alman sitesinin hic bir zaman rechtsfreiezone oldugunu düsünmeyeceksiniz. yani burada küfür edip karsilik almayacak tek kisi bosphorus'pu. banu da kafasini yormasin, mevlana camii yöneticisi hasbi beyle görüsme yaptim ve kendisinin oldugu iddia edildigi fotografi elde edip, beyefendiye gösterince onunda ensesine binecek abileri. uno yigittir ve fiskesi 10 orduyu tuzla buz edecek kadar güclüdür, internetin küfürbaz utanc abideleri sizi. |
Kuru fasülyede kendini nimet sanir!
Zitat:
Fasist kelle avcilari korkak oldugu icin kendi nickleriyle gelip yazamaz,cünkü onlarda yürek yoktur!Simdiye kadar senin gibi bir sahtekara lutfedip cevap yazdim,bundan sonra söyleyecegin seylere cevabi eskilere say,nasil olsa aptalca yasamaktan baska bir nedenin yok bu dünyada! |
kücücük bir çet penceresinde bile uyum icinde sohbet edemiyonuz. Yazıklar olsun size:D
Admin beyler " ENGİNTURK " nickimi acin allahin cezalari :D insallah yegenlerinizden 1 tanesi Musti abiye aşık olur :D hahahah |
hep kendini tarif etmen bitmedi
anladik, hep kendini tarif ediyorsun :)
Zitat:
ISPAT nedir biliyormusun? bir insana attiginin yalan olmadigini göstermektir. ama sen ancak bozuk plak gibi tekrarlayip durursun söyle böyle diye. gün uzun olunca bende derim: ben mogullarin kiralicesiyim diye. hani ISPAT? ümidimi kesmedim belki sana ispat nedir ögretebildim :) |
Cok basitsin KIZKURUSU
Zitat:
Battikca batiyorsun KIZKURUSU...Hic kimse anlamiyormu ben buna KIZKURUSU derken ne demek istedigimi saniyorsun?Millet anladi senin kim oldugunu.....Sen artik milyonlarca yalanada basvursan,kendi gercegini gizleyemeyeceksin...... |
Cenk=PKK
güya kadinlara hakaret edince kenara cekecegini saniyorsun. argumanlarin (google bilgin) bitince tek becerdigin is hakaret. güya bizde bir pkk li böyle göz dagi veriyor diye kenara cekilecegiz hm? karsinda TURANCI birisi var sen onu kafana bir donk ettir. sizin yalanci, iftiraci duygu sömürüsü ile beslenenlerle karistirma TURANCILARI hm? :)
not: yine bu yalaninin Ispatlayamadin yalanci pkk li türk düsmani |
Geirzekali
Zitat:
Yoksa bu kadar aptalca yazmazdin!Eger benim derdim sen olsaydin,inan sen benim olurdun! Birkere bunu gecelim..... Git okuma yazman varsa,yazdiklarima bak bakalim,inan senin burdaki yobazlarin,kelle avcilarin bir araya gelse,benimle asik atabilecek kapasiteleri yok.... Bak konuyu o kadar saptirdin ki,en son sözde ben sana teklif getirmisim de sen kabul etmemissine getirdin:)))))))Cok basitsin cok,inan ki bak sen benim ayarimda biri degilsin....Bu yüzden senin yaptiklarin yazdiklarinla hic ilgilenmedim....Senin gibi ortalik malina kalacagima,inan HADIM ettiririm kendimi.........Bak KIZKURUSU daha yazma,Cünkü;kelle avcilari ile hic bir alakam olsun istemiyorum,turan mis,kelimenin özünü bile bilmiyorsun allahin makadonyalisi................ |
ögrenmek güc degil ;)
ee ISPAT nerde? biraz ümidim vardi belki bir kelime ögrenirsin diye ama yanilmisim. hala bozuk plak gibi tekrarliyorsun, tek becerdigin kabiliyetini ortaya sergiliyorsun oda zavallilarin CIGLIGI: HAKARET :)
BAk google ne dermis ISPAT neymis bir sor, gercekten zor degil. belki bir gün basarirsin...belki ömrün yeter anlamaya hm ;) Zitat:
|
Disi köpege kemik atalim:)))
Zitat:
Hadi sana dert olsun bu,yirtin dir,gerci yirtinacak biryerlerin kalmissa..... |
Zitat:
Bir FORUM okuyucusu ve yazari olarak benimde HAYDA ,HAYDA, haklarim var Chatt'de yalancilara ,iftiracilara,ki$kirticilara ,VATAN hainlerine canak tutan,ki$iye hakaret ve edepe aykiri yorumlar yapan bir "GÖREVLI" ISTEMIYORUZ. SEnde dü$ün Tavukmu civcivden cikti,civcivmi tavuktan cikti |
Cenk=PKK
dereceni yine ispat ediyorsun, tek ispatlayabildiginde bu.
cokmu zoruna gitti boardaki video :D :D yoksa senmiydin o oynayan pkkli ? :D |
Zitat:
|
Eceli gelen köpek cami duvarına işer
Zitat:
Fiziksel olan suyun kaynaması kimyasal olan odunun yanması gibi fatoş, Oparatörlüğü kendi çıkarların için kullandığın bariz ortada !!!!! |
BIZ sana küfür etmiyoruz ki UNO$,bu sana iltifat Kusmuk
Zitat:
UTANMAK YOK MU DENDE? SENDE HIC Mi UATANMAZSIN? YALANCILIGIN ;IFTIRALARIN;VATANA HAINLIGIN yetmiyor $imdi'de Gammazciliginla'mi Övünüyorsun pis GAYTO$ Vatan haini ki$kirtici ,iftiraci,üstüne üstük gammaz'ci ZIBIDI yeni bir$eyler söylemekten aciz,ezberini tekrar etmekten ba$ka bir$ey yazamiyor EZIK KIRO . BU PI$KIN D.ötcünün Fantazisi sinir tanimiyor Iftira atmayi,insanlari ki$kirtmayi,yalan konu$mayi ,Vatana hainligi, igrenc bir alcaklik saymak yerine ZEKA sayiyor.. Burada Nurbanuyu tehdit ettigi gibi chat odasinda aynisini yapiyor insanlarin özelini ögrenip odada dagitiyor,sonra tehdit ediyor bununlada yetinmiyor bu CIBILIYETSIZ insanlari karalamayi,iftira atmayi,kendine ahlak edinmi$ bu AHLAKSIZ ,bunu Zeka sanip övünüyor bu Zinhin Kanserli GAY.Sonrada cikip bana küfür ediyorlar diye Zirliyor.SEnin gibi bir o cocgunu küfürsüz nasil anlatabiliriz'ki? Nurbanuyu tehdit ederek susturucani saniyorsun BEYINSIZ Gammazligiyla övünüyor KEPAZE. Buranin en güzel kizi sensin UNO$ , kacmiyoruz biz yerin altinda deyiliz ,kar$indayiz TEPENDEYIZ SÜMÜK .NUbanun ailesi kime bineceklerini cok iyi bilir.SEn dünden razisin zaten.Onlarda acip bir yerini mi göstericen kalem ka$li Uno$. Nereye kime gideceksen git vakit kaybetme,git gör annaninkini ,böyle duvara toslarsin,sapa oturu,samana osurursun. |
Yigit unosmus
gaytos,
sen bu zirvaliklari yaraticilik mi saniyorsun? Beyinsiz yaratik. Kapcik agizli, senin küfürlerin, bölücügün, fitneciliginle ilgili yazilar vaybee sisteminde kayitli sen daha ne yüzle hala buraya yazabiliyorsun??? Sanalda insanlara iftira atarak ve özelini uydurup onlari tehdit ederek mi kendini savunuyorsun KANCIK UNOSl Zitat:
|
Köpeklere kemik atalim:))))
Zitat:
|
Cenk e kuduz asisi gerek
board da senin videolarini paylastiklari icinmi kudurdun ? :)
hic de fena göbek atmiyordun utanma yaa ;) iste herkesin bir kabiliyeti vardir. ben biraz boarda senin videona bakayim. onu daha iyi beceriyorsun. |
Köpeklere kemik atalim:))))
Zitat:
Gel kucu kucu,KIZKURUSU gel kucu kucu gel:))))))))) |
Zitat:
Edepsizligiyle,yüzsüzlügüyle ,alcakligi Zeka sanan adi bir Gay Hic bir insan evladinin tenezzül edemeyecegi kadar igrenc bir yaratik bu Gayto$ Ben ONUN bu arsizligini ona gayet iyi yaki$tiriyorum'da bir türlü ali$amadim |
Görünen köy klavuz istemez
Zitat:
Unoş a geline , götten darbe yemiş bir siyasi sığınmacı , fazla Söze ne Hacet :D |
Zitat:
Yokkk daaa nelerrrrr. Gidip rezalet gibi chatte su bu oldu diye hukucularla ugrascakmisim baskaa isim yokduuuu. Habt ihr wohl den knall nicht gehoert... !!!????? Lan oglum sende az degilsin. Habire lara nickli kullaniciya kayniyosun yarasi varsa yarasini karistirip azdiriyosun. Sende azz degilsin !!! Anasini satiiiim dikkatli olunnnn bana karsiii bakkkk anzeige yaparimmm bakkk onaaaa goere wooaaallllaaaaaaaaaa....!!!!!! |
Zitat:
Lara ve Ben hepinize yeteriz yarasi derin olanlar fake nickle laf sokmaya calisir, BIZDE FAKE NICKTE YOK DIREK YAZARIZ. Laramdaki asalet, cesaret ve onur keske bazilarindada olsa, bunlarida bir kenara birakalim azicicik GURUR olsa böyle zavalli durumuna düsmezler |
Zitat:
Trajikomik bi hal aldi tartışmalar... mohaaaa |
esmart fatsaliyi yakin takib al ne mal oldugunu anlarsin
Zitat:
|
Sevgili vaybee üyeleri!
Zitat:
|
mal bu herif haaa durmadan atio:))))))
|
Engın
Zitat:
|
Adminde bunama belirtileri
Zitat:
Fatsali bunama ilaclarini yutmadan yatma :D Zitat:
Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini??? Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31. Zitat:
VAYBEE YÖNETICILERI UYUYMAYIN, bunlari sizin admininiz yapiyor !!! |
Zitat:
BATIKCA ,BATIYORSUN FATSALI Hamasi laflarini anladik hatda ezberledik.. Kendine yapilmasini istemedigin bir$eyi. SEN nurbanuya yapiyorsun..IFTIRA atiyorsun Ve ben artik bunu SENIN kasten yaptigini dü$ünüyorum ve bunu burada sana verilen görevi Suistmal kendi cikarlarina kullanarak yapiyorsun..ki bu ap acik ortada..Nurbanuyu odaya girer girmez atiyor, söz hakki tanimyior,odada canak tutugun arkada$larina güc gösterisi yapiyorsun. SEN BIR GÖREVLI OLARAK burada var sayimlara dayanrak IFTIRA aticaksin,hakaret ediceksin,tehdit ediceksin..O SANA Ayni Sertlikte yanit vermeyecek.ÖYLEMI? Attigin IFTIRA yetmiyor üstüne birde Tehdit ediyorsun...Insan CAMBAZA bakarmisin demekten kendini alamiyor BURADA bir GÖREVLI olarak SENIN BURDA YAPTIGIN BU ACIKLAMAR ,SUCLAMALAR VAYBEE 'ye neye MAL olur .Haberin varmi senin,düsündün mü hic? Burada okuyuculara hakaret eden,iftira atan, bir Görevli istemiyoruz.. SUCLAMALRININ ISBATINI ISTIYORUZ...Isbat edemiyorsan ÖZÜR dile...Kendi cikarlarina suistmal ettigin görevi geri yerine ILAVE ET.... |
hayirdir sende nerden türedin rektor bacim
Zitat:
forumda laranin yazilarini takip etdigine göre, forumda yazmasini bildigine göre IGNO nun yerinide biliyorsundur. Gurursuz, sen yakinda koca diye agaca cikarsin !!! Korkaklar fake nickle "yandan laf atarlar" ama sinek viziltisi gibi kalir !!! Senin hayatin dolu oldugu icin mi ortaliklarda olan bitene fake nickle yaziyorsun gurursuz !!! Rektor bacim yazini niye sildin?:D |
ohaaaaa. bosver boka bulasma dedim yaziyi sildim- 3 dakika bile kalmadi yazi.. hemen cevap yazilmis..
wie krank ist das denn.... 24 Saat anlik takip :)))) krankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
PKK'li __CENK__
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:55 Uhr. |