Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Agent Fatsali31 (http://localhost/forum/showthread.php?t=12926)

27.12.2014 16:26

:))))

Zitat:

Zitat von Gazman (Beitrag 2103257)
seni çıktığın yere sokarım, ezik ermeni artığı

Bu kadar alcalmayin,kendi nicklerinizle ortaya cikin korkalar zümresi.....
Cok ekmek yemeniz lazim erkek olabilmeniz,hatta insan olabilmeniz icin.....
Hadi ikileyin siradaki kelle avcisi gelsin,onu da yerden yere vurim......

27.12.2014 16:29

wolfteam hediye salağı ..

Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103259)
Bu kadar alcalmayin,kendi nicklerinizle ortaya cikin korkalar zümresi.....
Cok ekmek yemeniz lazim erkek olabilmeniz,hatta insan olabilmeniz icin.....
Hadi ikileyin siradaki kelle avcisi gelsin,onu da yerden yere vurim......

"Git savaş, KOBANİ'de savaş, :D

27.12.2014 16:40

Fatsali31

[quote=fatsali31;2103260]Isin kötüsü chatten atilinca öteye beriye saldiriyor ;)[/QU
Fatsali31 iliskin söylediklerim su dakikadan itibaren hükümsüzdür!Cünkü;bu arkadas;1 kendi yaptiginin arkasinda duruyor,2 Bu vaybee de bazi yobazlari kizdirdiysa,bence bu arkadas sucsuzdur!Görevini yerine getiriyordur...Her insan yanlis yapabilir,bizlerde yapabiliriz!

Kendime ilsikin degerlendirmemdir!
Eger ki;bu vaybee de paylastiklarim ve yazdiklarim insanlari rahatsiz ediyorsa,(Insanlari yanlizca,Fasist kelle avcilarini degil)Paylasimlardaki fikirlerim,vaybee ye aykriysa?Vaybee yetkilerinden ricamdir,bu nickimide bloklayin ve neden bloklandigini forum veya panoda paylasin!

Fatsali31 arkadastan özür diliyorum!
Bu özürümü kabul eder umarim,cünkü düsmanimin düsmani dostumdur!

27.12.2014 16:49

Admin kendini savunamayinca iftira atmaya basladi

Zitat:

Zitat von fatsali31 (Beitrag 2103254)
Bak bir daha yazayim istersen lara.
Nickinin sifresini Nurbanuya veripte onun senin nickine MAL MAL yazmasina izin verirsen sende anca gidersin.
Bak önce bu forumda yaziniza yalanla basladiniz, benim özelden bayanlara sex teklifi yazdigimi yazarak az da ALLAH korkusu varmis gibi davranan banu bunu yapmayacakti.
yalan ve iftirayala degilde insan gibi baslamis olsaydiniz bu yazilariniza size gereken deger verilirdi.

Lara sen bana azmi yalvardin chatte ???
banuyu lütfen koru diye ???
ama ortada bir bayan oldugu halde devamli küfür eden bir banunun nesini koruyayim ben ???

-BURAYI ÖZENLE OKUYUN LÜTFEN:
ben vaybeede bir Admin degilim, sadece chatteki hakaret ve küfürlerin azaltilmsi amacli ehrenamtlich görev yapan bir Agentim.
Ve inan nurbanu ve senin gibi gereksiz küfürler eden birilerini birak korumayi, chatten atmaktan baska düsüncesi olmayan biriyim.
Hem forumda Agent olarak degilde, adece bir User olarak yazi yaziyorum, sen önce bir oku bak, o insan kilifina koydugun banu hakarettten baska ne yazmayi basarabilmis ????

Siz yinede MAL MAL yazip durun ;)))

Seni ben kiz halimle o kadar korkutdum ki, ben olmadigim zamanlarda bile arkamdan konusuyorsun, her nickin arkasinda beni ariyorsun, KARABASININ OLDUM SENIN :cool:. Devami gelecek merak etme

Ezik, sen kimsin sana biri yalvarsin, senden davar cobani bile olmaz, gelmis bu kanala admin olmussun cingenenin isine benzemis „cingeneyi vali yapmislar, ilk isi babasini asmak olmus“

Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini??? Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31. Kendini savunamadin simdi de iftira atmaya basladin.
Basina tas yagsa benden bileceksin.
AYIP AYIP yasindan basindan utan. Bunadin mi ne !!!

Haddini ve yerini bil !!!

Demin beni yine chatden durduk yere atdin, bu kanalin sahipleri uyuyor mu????????

27.12.2014 17:01

Ezik

[quote=___CENK___;2103262]
Zitat:

Zitat von fatsali31 (Beitrag 2103260)
Isin kötüsü chatten atilinca öteye beriye saldiriyor ;)[/QU
Fatsali31 iliskin söylediklerim su dakikadan itibaren hükümsüzdür!Cünkü;bu arkadas;1 kendi yaptiginin arkasinda duruyor,2 Bu vaybee de bazi yobazlari kizdirdiysa,bence bu arkadas sucsuzdur!Görevini yerine getiriyordur...Her insan yanlis yapabilir,bizlerde yapabiliriz!

Kendime ilsikin degerlendirmemdir!
Eger ki;bu vaybee de paylastiklarim ve yazdiklarim insanlari rahatsiz ediyorsa,(Insanlari yanlizca,Fasist kelle avcilarini degil)Paylasimlardaki fikirlerim,vaybee ye aykriysa?Vaybee yetkilerinden ricamdir,bu nickimide bloklayin ve neden bloklandigini forum veya panoda paylasin!

https://www.youtube.com/watch?v=DI9mGRpGI74

SevtapTuran 27.12.2014 18:00

Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103262)

iste bu! siyaset yaparkende böyle bu düsünce. yeterki türkiyeye zarar versin diye, hersey oluyor böyle insanlar.

SevtapTuran 27.12.2014 18:08

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2103253)
''Pkk terör örgütü degildir!'' __CENK__ tarafindan.

@SITE YONETICILERI@

Eger Ataturk'e ve Turkiye'ye biraz sayginiz sevginiz varsa geregini yapin.

sen derdinde inanamazdim. zavallinin, hayatini bilgisayar köselerinde geciren biri sanardim. ama bu adam sabah tan aksama kadar türkiye hakkinda propaganda yapmaktan baska isi yokmus. bu gün bu nik yarin baska bir nikle küfürleri yedikten sonra devam ediyor ve kameliyon gibi sekilden sekile giriyor.

SevtapTuran 27.12.2014 18:10

Zitat:

Zitat von Gazman (Beitrag 2103261)
@Cenk "Git savaş, KOBANİ'de savaş, :D

nerde onda o cesaret:)

uno 27.12.2014 18:35

Lan bazen vaybeenin bu dincilerinin mide bulandiriciligi ve bir lanet gibi musallat oluslari ortami yasanmaz kiliyo.

düsleriyle oynanip kullanilmis cirkin ötesi bir kadin,
psikolojisi bozuk ve abisinin evinde siginti gibi yasayan, sosyal ödenek tüketicisi bir ucube.
erkek olmasina ragmen, kadin nicki ve resimleri yükleyerek irkcilik yapan bir hasta.
beyin seviyesi geride kalmis, düsünüp üretemeyen sadece karsitlarina küfür eden, küfür ederek zafer elde ettigini sanan bi ton nick..
bu tümlemelerin ana maddesi, ve bitanesi ayartip almanya da oturum izni alirim umuduyla bu cürük domates kasasindan nema saglamaya calisan türkiyeli katilimci.

haci siz bitmissiniz, ama sunu da kafaniza sokun iyiler aldigi yenilgilerinde bile kötüleri yenmislerdir. yani sizin bu cigirtkanliginiz musallat olup insanlarin yasam alanlarini daraltmaniz aslinda sizlerin zaferi, cünkü akli basinda onalrca üye forum ve chat gibi platformlari terkedip kaciyo. ne o igrenc küfürleriniz, ne de o igrenc tutumlariniz takip edilebilinir degil.

banu ve lara, ikinize bana ettiginiz küfürlerin hesabini sorucam kafanizi yormayin. öyle chatte küfür ettim ve kactim ratteliginde degil iste hicbisey.
almanya da ikamet ediyorsaniz, alman sitesinin hic bir zaman rechtsfreiezone oldugunu düsünmeyeceksiniz. yani burada küfür edip karsilik almayacak tek kisi bosphorus'pu.
banu da kafasini yormasin, mevlana camii yöneticisi hasbi beyle görüsme yaptim ve kendisinin oldugu iddia edildigi fotografi elde edip, beyefendiye gösterince onunda ensesine binecek abileri.

uno yigittir ve fiskesi 10 orduyu tuzla buz edecek kadar güclüdür, internetin küfürbaz utanc abideleri sizi.

27.12.2014 18:40

Kuru fasülyede kendini nimet sanir!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103270)
iste bu! siyaset yaparkende böyle bu düsünce. yeterki türkiyeye zarar versin diye, hersey oluyor böyle insanlar.

Ya sen önce entrikalardan kurtul,insan olmaya calis,sonra gel burda insanlari yargila!
Fasist kelle avcilari korkak oldugu icin kendi nickleriyle gelip yazamaz,cünkü onlarda yürek yoktur!Simdiye kadar senin gibi bir sahtekara lutfedip cevap yazdim,bundan sonra söyleyecegin seylere cevabi eskilere say,nasil olsa aptalca yasamaktan baska bir nedenin yok bu dünyada!

27.12.2014 19:17

kücücük bir çet penceresinde bile uyum icinde sohbet edemiyonuz. Yazıklar olsun size:D

Admin beyler " ENGİNTURK " nickimi acin allahin cezalari :D

insallah yegenlerinizden 1 tanesi Musti abiye aşık olur :D hahahah

SevtapTuran 27.12.2014 19:32

hep kendini tarif etmen bitmedi

anladik, hep kendini tarif ediyorsun :)
Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103274)
Ya sen önce entrikalardan kurtul,insan olmaya calis,sonra gel burda insanlari yargila!
Fasist kelle avcilari korkak oldugu icin kendi nickleriyle gelip yazamaz,cünkü onlarda yürek yoktur!Simdiye kadar senin gibi bir sahtekara lutfedip cevap yazdim,bundan sonra söyleyecegin seylere cevabi eskilere say,nasil olsa aptalca yasamaktan baska bir nedenin yok bu dünyada!

hak dan hukuktan bahseden insan bilmeli bu yollar nasil. sokak karilari gibi iftira yerine önce ISPAT göster.

ISPAT nedir biliyormusun?

bir insana attiginin yalan olmadigini göstermektir.

ama sen ancak bozuk plak gibi tekrarlayip durursun söyle böyle diye.

gün uzun olunca bende derim: ben mogullarin kiralicesiyim diye. hani ISPAT? ümidimi kesmedim belki sana ispat nedir ögretebildim :)

27.12.2014 19:37

Cok basitsin KIZKURUSU

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103277)
anladik, hep kendini tarif ediyorsun :)

hak dan hukuktan bahseden insan bilmeli bu yollar nasil. sokak karilari gibi iftira yerine önce ISPAT göster.

ISPAT nedir biliyormusun?

bir insana attiginin yalan olmadigini göstermektir.

ama sen ancak bozuk plak gibi tekrarlayip durursun söyle böyle diye.

gün uzun olunca bende derim: ben mogullarin kiralicesiyim diye. hani ISPAT? ümidimi kesmedim belki sana ispat nedir ögretebildim :)

Basit oldugun icin,sadece benden okuyup aldigin seyleri degistirerek,bana yaziyorsun....
Battikca batiyorsun KIZKURUSU...Hic kimse anlamiyormu ben buna KIZKURUSU derken ne demek istedigimi saniyorsun?Millet anladi senin kim oldugunu.....Sen artik milyonlarca yalanada basvursan,kendi gercegini gizleyemeyeceksin......

SevtapTuran 27.12.2014 19:42

Cenk=PKK

güya kadinlara hakaret edince kenara cekecegini saniyorsun. argumanlarin (google bilgin) bitince tek becerdigin is hakaret. güya bizde bir pkk li böyle göz dagi veriyor diye kenara cekilecegiz hm? karsinda TURANCI birisi var sen onu kafana bir donk ettir. sizin yalanci, iftiraci duygu sömürüsü ile beslenenlerle karistirma TURANCILARI hm? :)

not: yine bu yalaninin Ispatlayamadin yalanci pkk li türk düsmani

27.12.2014 20:00

Geirzekali

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103279)
güya kadinlara hakaret edince kenara cekecegini saniyorsun. argumanlarin (google bilgin) bitince tek becerdigin is hakaret. güya bizde bir pkk li böyle göz dagi veriyor diye kenara cekilecegiz hm? karsinda TURANCI birisi var sen onu kafana bir donk ettir. sizin yalanci, iftiraci duygu sömürüsü ile beslenenlerle karistirma TURANCILARI hm? :)

not: yine bu yalaninin Ispatlayamadin yalanci pkk li türk düsmani

Sen gercekten gerizekalisin!
Yoksa bu kadar aptalca yazmazdin!Eger benim derdim sen olsaydin,inan sen benim olurdun!
Birkere bunu gecelim.....
Git okuma yazman varsa,yazdiklarima bak bakalim,inan senin burdaki yobazlarin,kelle avcilarin bir araya gelse,benimle asik atabilecek kapasiteleri yok....
Bak konuyu o kadar saptirdin ki,en son sözde ben sana teklif getirmisim de sen kabul etmemissine getirdin:)))))))Cok basitsin cok,inan ki bak sen benim ayarimda biri degilsin....Bu yüzden senin yaptiklarin yazdiklarinla hic ilgilenmedim....Senin gibi ortalik malina kalacagima,inan HADIM ettiririm kendimi.........Bak KIZKURUSU daha yazma,Cünkü;kelle avcilari ile hic bir alakam olsun istemiyorum,turan mis,kelimenin özünü bile bilmiyorsun allahin makadonyalisi................

SevtapTuran 27.12.2014 22:32

ögrenmek güc degil ;)

ee ISPAT nerde? biraz ümidim vardi belki bir kelime ögrenirsin diye ama yanilmisim. hala bozuk plak gibi tekrarliyorsun, tek becerdigin kabiliyetini ortaya sergiliyorsun oda zavallilarin CIGLIGI: HAKARET :)

BAk google ne dermis ISPAT neymis bir sor, gercekten zor degil. belki bir gün basarirsin...belki ömrün yeter anlamaya hm ;)

Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103280)
Sen gercekten gerizekalisin!
Yoksa bu kadar aptalca yazmazdin!Eger benim derdim sen olsaydin,inan sen benim olurdun!
Birkere bunu gecelim.....
Git okuma yazman varsa,yazdiklarima bak bakalim,inan senin burdaki yobazlarin,kelle avcilarin bir araya gelse,benimle asik atabilecek kapasiteleri yok....
Bak konuyu o kadar saptirdin ki,en son sözde ben sana teklif getirmisim de sen kabul etmemissine getirdin:)))))))Cok basitsin cok,inan ki bak sen benim ayarimda biri degilsin....Bu yüzden senin yaptiklarin yazdiklarinla hic ilgilenmedim....Senin gibi ortalik malina kalacagima,inan HADIM ettiririm kendimi.........Bak KIZKURUSU daha yazma,Cünkü;kelle avcilari ile hic bir alakam olsun istemiyorum,turan mis,kelimenin özünü bile bilmiyorsun allahin makadonyalisi................

27.12.2014 22:49

Disi köpege kemik atalim:)))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103286)
ee ISPAT nerde? biraz ümidim vardi belki bir kelime ögrenirsin diye ama yanilmisim. hala bozuk plak gibi tekrarliyorsun, tek becerdigin kabiliyetini ortaya sergiliyorsun oda zavallilarin CIGLIGI: HAKARET :)

BAk google ne dermis ISPAT neymis bir sor, gercekten zor degil. belki bir gün basarirsin...belki ömrün yeter anlamaya hm ;)

Gel kucu kucu :))))
Hadi sana dert olsun bu,yirtin dir,gerci yirtinacak biryerlerin kalmissa.....

Lara_ 27.12.2014 23:01

Zitat:

Nickinin sifresini Nurbanuya veripte onun senin nickine MAL MAL yazmasina izin verirsen sende anca gidersin.
Bak önce bu forumda yaziniza yalanla basladiniz, benim özelden bayanlara sex teklifi yazdigimi yazarak az da ALLAH korkusu varmis gibi davranan banu bunu yapmayacakti.
yalan ve iftirayala degilde insan gibi baslamis olsaydiniz bu yazilariniza size gereken deger verilirdi.

1;MAL MAL yazanlar ANCA nereye gidiyor Fatsali?AGENTLIK göreviylemi ödüllendiriliyorlar??

NICkimin sifresini NURBANUYA verdigimi SÖYLÜYORSUN. Senden bunu ISBATLAMANI rica ediyorum.ASLA ,öyle bir$ey olmadi ya BANA ne'de NURBANUYA ,böyle a$alik bir teklifte bulunmadin ,bu ya benim icin'de Nur icinde Söz konusu bile olamaz.
Ama sEn SANA bu iftirayi atanin NURBANU oldugunu dü$ünüyorsun benim'de ona canak tutugumu.Bu hayatta benim en deyer verdigim $EY ailem ve emegim sahip olduklarim ve .Sana bütün bunlarin üzerine yemin ediyorum hic birinin hayrini görmiyim.Ya benim nede Nurbanun bu olayla ilgisi var .Sana bu iftirayi atan biz deyiliz.

Tamam!! bende sana $öyle bir imada bulunayim:Chat odasina fake nicklerle grip küfür ediyorsun..ya'da Chat odasinda küfür eden her ikinci $ahis SEnsin diyeyim!!!

VE $imdi SENDEN RICA EDIYORUM.Bize attigin bu IFTIRAYI KANITLA sadece bize deyil bütün Forum okuyucularina.
YADA NURBANUDAN ve BENNDEN özür dile..

Lara sen bana azmi yalvardin chatte ???
banuyu lütfen koru diye ???
ama ortada bir bayan oldugu halde devamli küfür eden bir banunun nesini koruyayim ben ???

2:BEn sana yalvarmadim FATSALI.SEnin 'de alt yazinda dikkatle belirttin gibi burada görevli oldugun icin ileti$ime gecmeyi denedim evet dogru.Ve sana aynen bu sorulari sordum.
NEDEN NURABUYU odaya girer girmez atiyorsun?
NEDEN NURBANU odaya girer girmez üzerine cullananlari görmezden geliyorsun? Neden NuRBANUYA cullananlari MUTLUYOR ,NURBANUYU direkt odadan atiyorsun????
NEDEN NURbanun üzerine Cullananlarla bir olup NURBANUYU ceki$tiriyorsun??
KI$Kirticilara canak tutuyorsun,madem o kadar cesursun!!!!! Neden Nurbanuyu odaya girer girmez atiyorsun???Ona kendini SAVUNMA hakkini tanimiyorsun?

-BURAYI ÖZENLE OKUYUN LÜTFEN:
ben vaybeede bir Admin degilim, sadece chatteki hakaret ve küfürlerin azaltilmsi amacli ehrenamtlich görev yapan bir Agentim.
Ve inan nurbanu ve senin gibi gereksiz küfürler eden birilerini birak korumayi, chatten atmaktan baska düsüncesi olmayan biriyim.
Hem forumda Agent olarak degilde, adece bir User olarak yazi yaziyorum, sen önce bir oku bak, o insan kilifina koydugun banu hakarettten baska ne yazmayi basarabilmis ????

3:
FATSALI!!!!???????
SEn burada bir görevlisin ,var sayimlarla yola cikarak insanlari bu $ekilde rencide edip,a$alayamazsin ,burada YETKILI biri olman sana bu hakki tanimiyor ,tersine insanlarin
güveni ve huzuru saglaman icin bu yetki sana verildi, var sayimlarla yola cikip ,iftira atman,insanlara hakaret etmen ve kendi özel cikarlarin'da kullanman icin verilmedi.

$u GEREKSIZ konusuna hic girmeyelim istersen,bunada okuyucular karar versin..

Siz yinede MAL MAL yazip durun ;)))

BUrada bir GÖREVLI olarak bize bu $Ekilde itamda bulumayi kendinde hak görüyorsan
Bir FORUM okuyucusu ve yazari olarak benimde HAYDA ,HAYDA, haklarim var

Chatt'de yalancilara ,iftiracilara,ki$kirticilara ,VATAN hainlerine canak tutan,ki$iye hakaret ve edepe aykiri yorumlar yapan bir "GÖREVLI" ISTEMIYORUZ.

SEnde dü$ün Tavukmu civcivden cikti,civcivmi tavuktan cikti

SevtapTuran 27.12.2014 23:07

Cenk=PKK

dereceni yine ispat ediyorsun, tek ispatlayabildiginde bu.
cokmu zoruna gitti boardaki video :D :D yoksa senmiydin o oynayan pkkli ? :D

27.12.2014 23:27

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2103288)
BUrada bir GÖREVLI olarak bize bu $Ekilde itamda bulumayi kendinde hak görüyorsan

Chatt'de yalancilara ,iftiracilara,ki$kirticilara ,VATAN hainlerine canak tutan,ki$iye hakaret ve edepe aykiri yorumlar yapan bir "GÖREVLI" ISTEMIYORUZ.

kendi keyfine göre, kimin chatde duracagina (ona yag cekenler, poh pohlayanlar) ve kimin duramiyacagina karar veren Agent fatsali31 i burda görmek istemiyoruzzzzzz !!!

27.12.2014 23:54

Eceli gelen köpek cami duvarına işer

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2103288)

Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş!
Fiziksel olan suyun kaynaması kimyasal olan odunun yanması gibi fatoş,
Oparatörlüğü kendi çıkarların için kullandığın bariz ortada !!!!!

Lara_ 28.12.2014 00:21

BIZ sana küfür etmiyoruz ki UNO$,bu sana iltifat Kusmuk

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2103273)
Lan bazen vaybeenin bu dincilerinin mide bulandiriciligi ve bir lanet gibi musallat oluslari ortami yasanmaz kiliyo.

psikolojisi bozuk ve abisinin evinde siginti gibi yasayan, sosyal ödenek tüketicisi bir ucube.
erkek olmasina ragmen, kadin nicki ve resimleri yükleyerek irkcilik yapan bir hasta.
beyin seviyesi geride kalmis, düsünüp üretemeyen sadece karsitlarina küfür eden, küfür ederek zafer elde ettigini sanan bi ton nick..
bu tümlemelerin ana maddesi, ve bitanesi ayartip almanya da oturum izni alirim umuduyla bu cürük domates kasasindan nema saglamaya calisan türkiyeli katilimci.

haci siz bitmissiniz, ama sunu da kafaniza sokun iyiler aldigi yenilgilerinde bile kötüleri yenmislerdir. yani sizin bu cigirtkanliginiz musallat olup insanlarin yasam alanlarini daraltmaniz aslinda sizlerin zaferi, cünkü akli basinda onalrca üye forum ve chat gibi platformlari terkedip kaciyo. ne o igrenc küfürleriniz, ne de o igrenc tutumlariniz takip edilebilinir degil.

banu ve lara, ikinize bana ettiginiz küfürlerin hesabini sorucam kafanizi yormayin. öyle chatte küfür ettim ve kactim ratteliginde degil iste hicbisey.
almanya da ikamet ediyorsaniz, alman sitesinin hic bir zaman rechtsfreiezone oldugunu düsünmeyeceksiniz. yani burada küfür edip karsilik almayacak tek kisi bosphorus'pu.
banu da kafasini yormasin, mevlana camii yöneticisi hasbi beyle görüsme yaptim ve kendisinin oldugu iddia edildigi fotografi elde edip, beyefendiye gösterince onunda ensesine binecek abileri.

uno yigittir ve fiskesi 10 orduyu tuzla buz edecek kadar güclüdür, internetin küfürbaz utanc
abideleri sizi.

ZEKI olmadigini biliyorum ama bir gidim mantik'da mi yok SENDE

UTANMAK YOK MU DENDE? SENDE HIC Mi UATANMAZSIN?

YALANCILIGIN ;IFTIRALARIN;VATANA HAINLIGIN yetmiyor $imdi'de Gammazciliginla'mi Övünüyorsun pis GAYTO$
Vatan haini ki$kirtici ,iftiraci,üstüne üstük gammaz'ci ZIBIDI yeni bir$eyler söylemekten aciz,ezberini tekrar etmekten ba$ka bir$ey yazamiyor EZIK KIRO .

BU PI$KIN D.ötcünün Fantazisi sinir tanimiyor
Iftira atmayi,insanlari ki$kirtmayi,yalan konu$mayi ,Vatana hainligi, igrenc bir alcaklik saymak yerine ZEKA sayiyor..

Burada Nurbanuyu tehdit ettigi gibi chat odasinda aynisini yapiyor insanlarin özelini ögrenip
odada dagitiyor,sonra tehdit ediyor bununlada yetinmiyor bu CIBILIYETSIZ insanlari karalamayi,iftira atmayi,kendine ahlak edinmi$ bu AHLAKSIZ ,bunu Zeka sanip övünüyor bu Zinhin Kanserli GAY.Sonrada cikip bana küfür ediyorlar diye Zirliyor.SEnin gibi bir o cocgunu
küfürsüz nasil anlatabiliriz'ki?
Nurbanuyu tehdit ederek susturucani saniyorsun BEYINSIZ Gammazligiyla övünüyor KEPAZE.

Buranin en güzel kizi sensin UNO$ , kacmiyoruz biz yerin altinda deyiliz ,kar$indayiz TEPENDEYIZ SÜMÜK .NUbanun ailesi kime bineceklerini cok iyi bilir.SEn dünden razisin zaten.Onlarda acip bir yerini mi göstericen kalem ka$li Uno$.
Nereye kime gideceksen git vakit kaybetme,git gör annaninkini ,böyle duvara toslarsin,sapa oturu,samana osurursun.

28.12.2014 09:49

Yigit unosmus

gaytos,
sen bu zirvaliklari yaraticilik mi saniyorsun? Beyinsiz yaratik.

Kapcik agizli, senin küfürlerin, bölücügün, fitneciliginle ilgili yazilar vaybee sisteminde kayitli sen daha ne yüzle hala buraya yazabiliyorsun???

Sanalda insanlara iftira atarak ve özelini uydurup onlari tehdit ederek mi kendini savunuyorsun KANCIK UNOSl

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2103273)

uno yigittir ve fiskesi 10 orduyu tuzla buz edecek kadar güclüdür, internetin küfürbaz utanc abideleri sizi.

28.12.2014 10:04

Köpeklere kemik atalim:))))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103289)
dereceni yine ispat ediyorsun, tek ispatlayabildiginde bu.
cokmu zoruna gitti boardaki video :D :D yoksa senmiydin o oynayan pkkli ? :D

KIZKURUSU ac kaldin sen,gel kemigin burda gel kucu kucu :))))))))

SevtapTuran 28.12.2014 10:25

Cenk e kuduz asisi gerek

board da senin videolarini paylastiklari icinmi kudurdun ? :)
hic de fena göbek atmiyordun utanma yaa ;) iste herkesin bir kabiliyeti vardir. ben biraz boarda senin videona bakayim. onu daha iyi beceriyorsun.

28.12.2014 10:35

Köpeklere kemik atalim:))))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2103327)
board da senin videolarini paylastiklari icinmi kudurdun ? :)
hic de fena göbek atmiyordun utanma yaa ;) iste herkesin bir kabiliyeti vardir. ben biraz boarda senin videona bakayim. onu daha iyi beceriyorsun.

KIZKURUSU sen bu kemikle idare et,baska zaman yine kemik atarim sana:)))))))))
Gel kucu kucu,KIZKURUSU gel kucu kucu gel:)))))))))

Lara_ 28.12.2014 11:28

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2103324)
gaytos,
sen bu zirvaliklari yaraticilik mi saniyorsun? Beyinsiz yaratik.

Kapcik agizli, senin küfürlerin, bölücügün, fitneciliginle ilgili yazilar vaybee sisteminde kayitli sen daha ne yüzle hala buraya yazabiliyorsun???

Sanalda insanlara iftira atarak ve özelini uydurup onlari tehdit ederek mi kendini savunuyorsun KANCIK UNOSl

Ku$ gribi gibi bu cibiliyetsiz

Edepsizligiyle,yüzsüzlügüyle ,alcakligi Zeka sanan adi bir Gay

Hic bir insan evladinin tenezzül edemeyecegi kadar igrenc bir yaratik bu Gayto$

Ben ONUN bu arsizligini ona gayet iyi yaki$tiriyorum'da bir türlü ali$amadim

28.12.2014 11:34

Görünen köy klavuz istemez

Zitat:

Zitat von Gazman (Beitrag 2103296)
Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş!
Fiziksel olan suyun kaynaması kimyasal olan odunun yanması gibi fatoş,
Oparatörlüğü kendi çıkarların için kullandığın bariz ortada !!!!!

Fatoş , bir saatliğine agentliği bırak gel bak senin kestaneyi nasıl çiziyorum , götoğlanı !!!
Unoş a geline , götten darbe yemiş bir siyasi sığınmacı , fazla Söze ne Hacet :D

28.12.2014 14:58

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2103247)
Lara sende sunu anlamiyorum, bu tutumun ve tavrinla bir yöneticinin taraf tuttugunu ve görevini yapmadigini iddia ediyorsun. Senin veya banu gibi küfür eden hasta kisilikli insanlarin iddialarini ciddiye almak, ve bu dogrulta hareket etmek aptallik olur. Onlarca nickler alip farkli nicklerle gelip küfürler ediyor veya haytalarini tatmin ediyorsunuz, her yeni nick yeni umut, her yeni nick yeni yasam, her yeni nick cinsel tatminiyet iceriyoz sizler icin ama güzelim sunun farkina iyi varmaniz gerekiyor. Allah sizi yaratirkan birakin özenmeyi, resmen isini cabuk bitirebilmek icin (yaratilisinizi) avuc icinde sizleri skip da firlatmis dünyaya. O bicimlerler somut umut, fiili cinsel birliktelik veya realde kabulgörürlülük olumsuz seyler. biliyorum, anliyorum seni. chatten baska birisinin seni alip sen "evlencem" dedikce sana dolayli yollardan sahip olmasi, sende büyük cöküntü yaratti anliyorum seni. ama hayatinin bu cöküntüsünün altinda kalacak olan yalnizca sensin, biz degiliz bize küfür edemezsin chati kullanip. O yüzden uzmanlarindan ruhsal destek alip, hukuksal yollari denemelisin bu cirkinlige karsi. Böyle Ratte gibi gizlenerek, ona buna küfür edip veya sana yazan erkekleri uno görme paranoyasi ile hayatini zindan edersin. yeni de gecici bir süre senin bu haline,saldirganliga karismicam. herseyini yitirmis bir kadinin bu tür saldirganligi gayet olagandir.

pleasuree, wo lebst du denn?
natürlich ist es strafbar wenn man beleidigt! auch im internet und chat. das internet ist [b]kein rechtsfreier[b] Rahmen und jeder sollte sich vernünftig benehmen. vaybee alman yasalarina göre ve alman uzantili TLD kullanan almanya sitesi ve burda yazilan,paylasilan ve yapilan hersey alman anayasasina intikal eder.
sen bayan nickine sahipsin, vaybee'de kendini gizleyip ahlaksiz sex teklifinde bulunan onalrca nick var veya belirli bir iliskiden sonra cirkinlesen insanlar, bunalrin sana küfür ettigi oluyordur süphesiz eger rechtsschutzun varsa herhangi bir avukata telefon acip bilgi iste, veya yazili olarak buradan destek al; http://www.recht.de/
burada dikkat etmen gereken, domain uzantisinin .DE olmasi ve sayfanin altinda bir impressum olmasidir. gerci almanya da impressum bilgilendirmesi olmadan site acamiyorsun. sana sapikca yaklasan veya küfür eden kisiye sen degil hemen savcilik dava aciyo, yani senin datenlerin saklanip söz konusu kisiye erisilebiliniyo.

Lara'yi degil de bazen NurBanun evine, chatte küfür etti diye mektup gittigini düslüyom, ahahahah lan Porz Mevlana Camiinde görev yapan abisinin ona olan tepkisini düsnüyom ;))) Lara zaten dengesiz, chatten bulusmaya gittiginda ailesine acik acik ben chatten biriyle tanistim, nasipse evlencez diye bulusabiliyo. Koptum gülmekten ;) acaba hüsranla bulustuktan sonra, "chatten biriyle evlenmek amacli buluscam" dedigi ailesine nasil bir yanit vermistir, sessiz mi kalmistir öyle üzgün argin. allah yardimcisi olsun ya ;(

Yokkk daaa nelerrrrr. Gidip rezalet gibi chatte su bu oldu diye hukucularla ugrascakmisim baskaa isim yokduuuu.

Habt ihr wohl den knall nicht gehoert... !!!?????

Lan oglum sende az degilsin. Habire lara nickli kullaniciya kayniyosun yarasi varsa yarasini karistirip azdiriyosun. Sende azz degilsin !!!

Anasini satiiiim dikkatli olunnnn bana karsiii bakkkk anzeige yaparimmm bakkk onaaaa goere wooaaallllaaaaaaaaaa....!!!!!!

28.12.2014 16:16

Zitat:

Zitat von Pleasuree (Beitrag 2103339)
Yokkk daaa nelerrrrr. Gidip rezalet gibi chatte su bu oldu diye hukucularla ugrascakmisim baskaa isim yokduuuu.

Habt ihr wohl den knall nicht gehoert... !!!?????

Lan oglum sende az degilsin. Habire lara nickli kullaniciya kayniyosun yarasi varsa yarasini karistirip azdiriyosun. Sende azz degilsin !!!

Anasini satiiiim dikkatli olunnnn bana karsiii bakkkk anzeige yaparimmm bakkk onaaaa goere wooaaallllaaaaaaaaaa....!!!!!!

yarasi olanlar belli, iyi ki ugrasmiyorsun muhaha :D

Lara ve Ben hepinize yeteriz

yarasi derin olanlar fake nickle laf sokmaya calisir,
BIZDE FAKE NICKTE YOK DIREK YAZARIZ.

Laramdaki asalet, cesaret ve onur keske bazilarindada olsa, bunlarida bir kenara birakalim azicicik GURUR olsa böyle zavalli durumuna düsmezler

28.12.2014 16:32

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2103255)

:eek:

hay gel seni bir öpeyim kiz.

;););)

Bende seni öptüm kizzzzz..:-D

Trajikomik bi hal aldi tartışmalar... mohaaaa

hakhukuk 28.12.2014 20:05

esmart fatsaliyi yakin takib al ne mal oldugunu anlarsin

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2103180)
VAYBEE YÖNETICILERI UYUYMAYIN, bunlari sizin admininiz yaziyor !!!

bu ezik hala beni rahatsiz ediyor hemde ulu orta

sevgili vaybee üyeleri lütfen fatsali hakkindan görüslerinizi bu makalede bildirin, er veya gec bu adamin elindan vaybee yönemitimi yetkiyi almasi gerek

28.12.2014 20:55

Sevgili vaybee üyeleri!

Zitat:

Zitat von fatsali31 (Beitrag 2103346)
Böyle burada MAL MAL yalvar artik, belki senin fake nicklerinde sana hak verirler.

Bak böyle devam edersen artik mahkemeye yalan suclamalardan dolayi sen verileceksin,
demedi deme banu.
Iftira atarakmi yanina yakala dileneceksin ?

MAL MAL yaz sen buraya.

Her insan hata yapabilir,yobaz ve gericiler fatsaliya saldiriyorsa bilin ki;artilari eksilerinden coktur!Benide atti,önce kizdim ama simdi ona saldiranlara bakinca,sahip cikilmasi gerekn biri bence!

troester 28.12.2014 21:09

mal bu herif haaa durmadan atio:))))))

28.12.2014 21:36

Engın

Zitat:

Zitat von KorkakKopek (Beitrag 2103350)
cenk su ayakkabilarimi da yala :D

#ENGİNTURK

O köpeklerin görevi,bak burda kurttan dogdugunu iddia eden bir sürü köpek var,git onlara söyle!Eger ki bu adama,yobazlar,irkcilar,mitciler saldiriyorsa,kesin bu adamda cevher var,yerinden etmek istiyorlar!Bu acidan,ben Fatsaliya haksizlik yapildigini düsünüyorum,irkcilar ve köpekler birine saldiriyorsa,bilki bu onu istemedikleri icindir!

28.12.2014 22:21

Adminde bunama belirtileri

Zitat:

Böyle burada MAL MAL yalvar artik, belki senin fake nicklerinde sana hak verirler.

Bak böyle devam edersen artik mahkemeye yalan suclamalardan dolayi sen verileceksin,
demedi deme banu.

MAL MAL yaz sen buraya.

haha her nickin arkasinda beni araman cok dogal, bu benden korktugunun ve bana haksizlik yaptiginin belirtisi.

Fatsali bunama ilaclarini yutmadan yatma :D

Zitat:

fatsali HALA SENDEN ISPAT BEKLIYORUM, ama sen hala iftiraya devam ediyorsun :-)))

Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini???
Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31.

Zitat:

Zitat von fatsali31 (Beitrag 2103178)
Bu güne Kadar ettigin küfrlere say, ama ben varken sen atik yoksun.
Simdi MAL MAL yaz, yanina bir iki kisi daha toplada belki senide dinleyen our.
Helede önce bir bayan olarak küfü etmeden yazmayi bi ögren.
Devamli ayni kelimeleri tekrarlayarak bilgisizliginide belli etme.

argumentlerinin yetersiz kaldiginda küfürden baska cikar yol bulamiyorsun.
atiincada bebek gibi aglayip burada ondan bundan yardim dileniyorsun.

Evet, senin ne MAL oldugunu chatte herkez biliyor.
Simdi MAL MAL yaz dur burada.
bunuda okuduktan sonra buradaki bütün beitraglari silip, ilk 10 yil oldugu gibi artik yine foruma girmeyecegim.
ama önce bi ne MAL oldugunu bi okumani istedim ;)))))

PS.: Bu admin sirf beni degil, DOGRUYU savunan herkese cepe aliyor ve durduk yere, fevri CHATDEN ATIYOR.

VAYBEE YÖNETICILERI UYUYMAYIN, bunlari sizin admininiz yapiyor !!!

Lara_ 28.12.2014 23:01

Zitat:

demedi deme banu.

MAL MAL yaz sen buraya.

BATIKCA ,BATIYORSUN FATSALI

Hamasi laflarini anladik hatda ezberledik..

Kendine yapilmasini istemedigin bir$eyi. SEN nurbanuya yapiyorsun..IFTIRA atiyorsun
Ve ben artik bunu SENIN kasten yaptigini dü$ünüyorum ve bunu burada sana verilen görevi Suistmal kendi cikarlarina kullanarak yapiyorsun..ki bu ap acik ortada..Nurbanuyu odaya girer girmez atiyor,
söz hakki tanimyior,odada canak tutugun arkada$larina güc gösterisi yapiyorsun.

SEN BIR GÖREVLI OLARAK burada var sayimlara dayanrak IFTIRA aticaksin,hakaret ediceksin,tehdit ediceksin..O SANA Ayni Sertlikte yanit vermeyecek.ÖYLEMI?

Attigin IFTIRA yetmiyor üstüne birde Tehdit ediyorsun...Insan CAMBAZA bakarmisin demekten kendini alamiyor

BURADA bir GÖREVLI olarak SENIN BURDA YAPTIGIN BU ACIKLAMAR ,SUCLAMALAR
VAYBEE 'ye neye MAL olur .Haberin varmi senin,düsündün mü hic?

Burada okuyuculara hakaret eden,iftira atan, bir Görevli istemiyoruz..

SUCLAMALRININ ISBATINI ISTIYORUZ...Isbat edemiyorsan ÖZÜR dile...Kendi cikarlarina suistmal ettigin görevi geri yerine ILAVE ET....

30.12.2014 18:52

hayirdir sende nerden türedin rektor bacim

Zitat:

Zitat von rektor (Beitrag 2103393)
Lara misin nesin. Ya sen ne dirdirci , bos bos konusan, bos iserle ugrasan itici bir mahluksun. Senin yazilarini, dirdirlarini ne zaman görsem midem bulaniyor. Seni ne gördüm ne taniyorum. Bir insan bu kadarmi itici olur ya.. Senin hayatin bu kadarmi bos ve anlamsiz ki car car car car su sanal alemde kicini yirtiyorsun.

Su sanal alemde kicini yirtan belli :D

forumda laranin yazilarini takip etdigine göre, forumda yazmasini bildigine göre IGNO nun yerinide biliyorsundur.

Gurursuz, sen yakinda koca diye agaca cikarsin !!!

Korkaklar fake nickle "yandan laf atarlar" ama sinek viziltisi gibi kalir !!!

Senin hayatin dolu oldugu icin mi ortaliklarda olan bitene fake nickle yaziyorsun gurursuz !!!

Rektor bacim yazini niye sildin?:D

rektor 30.12.2014 23:10

ohaaaaa. bosver boka bulasma dedim yaziyi sildim- 3 dakika bile kalmadi yazi.. hemen cevap yazilmis..
wie krank ist das denn.... 24 Saat anlik takip :))))
krankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bosphorus_ 31.12.2014 19:23

PKK'li __CENK__

Zitat:

Zitat von ___CENK___ (Beitrag 2103256)
Zoruna mi gitti,PKK Terör örgütü degildir,aksine terörist devletleri dize getiren onurlu bir örgüttür!

TERORIST !

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:55 Uhr.