Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Bosphorus_ Ve Isid propagandasi! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12539)

22.10.2014 22:12

Kadinlarimiza!

Bu bosp adli adama yazarken dikkat edin,sizi 100 dolara satmasin,Isid adli cellatlar,Hirsizlar,pezevenkler ordusu üyesidir bence,bu kadar biryerlerini yirtarak kobene direnisine saldirdigina göre,bu kesin onlarin elemani!Kadinlar dikkat!!

SevtapTuran 23.10.2014 00:26

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2096248)
Bu bosp adli adama yazarken dikkat edin,sizi 100 dolara satmasin,Isid adli cellatlar,Hirsizlar,pezevenkler ordusu üyesidir bence,bu kadar biryerlerini yirtarak kobene direnisine saldirdigina göre,bu kesin onlarin elemani!Kadinlar dikkat!!

Hayrola ezel, Bosporus dan bu kadar korktunmuda böyle Bir Baslik sectin?
Madem sen haklisin o zaman bunu argumanlarinla gösterecektin böyle basit bir sikayetle degil. Bu bana yaziflik olarak yansidi.
Birde burdaki kadinlar bu kadar aptalmi kendileri neyin ne oldugunu anlamayacak kadar? Hadi bu gün senin yardiminla anladi diyelim yarin kim yardim edecek? Herkes icin gecerli: dolmayla kuyumu olur demis atalarimiz. PKK yi terörist ilan ediyor acikca ve PKK ya zarar verenlerede üzülmedigini, karsi olmadigini. Simdi binlerce cocugunu kaybeden sehit aileleride yoksa bu mantiga göre i sd destecsimi olacak teröristlere yapilanlari kötü bulmadiklari icin?

sorry 23.10.2014 01:54

Ezik

Zitat:

olmayan beynine sicayim

Imogdi 23.10.2014 01:55

Zitat:

Zitat von sorry (Beitrag 2096276)
olmayan beynine sicayim

*türkce Rechtschreibung #ON*

bende sende olmayan "yüregine" sicayim !

niye yeni Nick ?

sorry 23.10.2014 02:27

yunan tohumu

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2096277)
*türkce Rechtschreibung #ON*

bende sende olmayan "yüregine" sicayim !

niye yeni Nick ?

anani cok bellettin burda bana admin kiskandi nicki engelledi sildi

kasintin yine var si ktigimin kani bozuk dölü

Imogdi 23.10.2014 02:52

Zitat:

Zitat von sorry (Beitrag 2096278)
anani cok bellettin burda bana admin kiskandi nicki engelledi sildi

kasintin yine var si ktigimin kani bozuk dölü

aaahah ,Okay ...
hani sensin ,
kimin spermi kimin Vagina sina giren ,
ve sonucu mechul olan cocuk ?

hatirladim seni .. SORRY :p

ALIAS Bosphorus ...
(hatirlamam mi ,sayfanin tek yava$gi )

sorry 23.10.2014 03:10

aferim

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2096279)
aaahah ,Okay ...
hani sensin ,
kimin spermi kimin Vagina sina giren ,
ve sonucu mechul olan cocuk ?

hatirladim seni .. SORRY :p

ALIAS Bosphorus ...

babani tanidin bundan sonra sana kimse pic diyemez:D

Imogdi 23.10.2014 03:35

Zitat:

Zitat von sorry (Beitrag 2096280)
babani tanidin bundan sonra sana kimse pic diyemez:D

seni kim siker allahin ezigi ..
AKP eziklik memleketin de 900 TL brutto
maas yetmedi mi buraya konu$uyorsun ...
senden 15 ya$ büyük hatunlara asiliyorsun ?

esiksiniz olm eszik siniz ...

sorry 23.10.2014 03:49

yunan tohumu-

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2096281)
seni kim siker allahin ezigi ..
AKP eziklik memleketin de 900 TL brutto
maas yetmedi mi buraya konu$uyorsun ...
senden 15 ya$ büyük hatunlara asiliyorsun ?

esiksiniz olm eszik siniz ...

benim dölümden türedin ama genetiginde yinede yunan genetigi var
para bende anaana nasil basip parayi bastim hatirla
ezik sensin lan ac köpeeeeeeeeeeek
burdan baska bir hayatin sosyal bagin yok ammina kodugumun veledi

AKP liler seni fena si kmis yunan tohumu seni:DD

not ben MHP liyim bacina selam söyle haftasonu basabilirim ona sanada yine 50 yüro veririm gider icersin

Imogdi 23.10.2014 03:59

Zitat:

Zitat von sorry (Beitrag 2096282)

not ben MHP liyim bacina selam söyle haftasonu basabilirim ona sanada yine 50 yüro veririm gider icersin

tek bildiin yabanci kelime "not" sa ...

ahhhhahahhhhhhahahahhahhahahahahhah

sorry 23.10.2014 04:05

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2096284)
tek bildiin yabanci kelime "not" sa ...

ahhhhahahhhhhhahahahhahhahahahahhah

hic bir yabanci kelime bilmesemde para bende basar basar basarim evlat

hadi laaaaaaaaaaaaaaan yeter sana bu kadar ilgi anaaaaaaaana bastim diye 9 ay sonra sen ciktin diye mecburmuyum ilgilenmeye seninle defooooooooooool kösende otur agla
he la birde bir sise bira ac sise bitince bos siseyi kicina sok

Imogdi 23.10.2014 05:03

Zitat:

Zitat von sorry (Beitrag 2096282)

yunan degil ...yugoslav ...genel kültür özürlü mahluk ...
(küfür edeceksen dogru et bagri ...)

MHP nin de tüm parmaklari sana girsin ...Sorry

Bosphorus_ 23.10.2014 07:53

Zitat:

Kobane ayagina PKK'ya forumda adam toplarken tekerine comak soktum degil mi;) terorist seni. ISID'e ve PKK'ya ben terorist derken sen PKK'ya neden terorist diyemiyorsun vatan haini kancik?

Burada chat'lerde kamera acan, milletin ozel hayatini kurcalayan ben degil sen ve Unoşsunuz. Bak sen kendin Unoş'a ne demistin:

Bosphorus_ 23.10.2014 08:06

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2096279)

ALIAS Bosphorus ...

O ben degilim senin gibi ibneyi taniyan baska biri olmali ama bir seyi hatirlatayim seni top kilikli odlek, kisa bir sure once Bosphorus'tan telefonda defalarca nasil ozur diledigini tekrar dinle. Dahasi da var biliyorsun. Herseyin zamani var:

http://vocaroo.com/i/s16uXMKzjxFF

PKK'lilari ve Islam dusmanlarini teker teker kepaze ediyorum sizde haysiyet seref onur yok ki, erkeklik olmadigi gibi. Klavye arkasindan forumlarda artistlik yapip telefonda bile korkudan defalarca ozur dileyen namussuzlarsiniz. Biraz erkek olun.

23.10.2014 08:10

Biz bir tepeden karsi ki tepeye "ALLAH" diye bagiririz!

Diger tepeden "NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE" yankilanir!

Bu memleket gecmisinde ne hainer gördü, suan hepsi toprak altinda, sanalda bir unos varmis
bu benim kulagima SINEK VIZILTISI GIBI GELIYOR ;-)

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2096293)
Kobane ayagina PKK'ya forumda adam toplarken tekerine comak soktum degil mi;) terorist seni. ISID'e ve PKK'ya ben terorist derken sen PKK'ya neden terorist diyemiyorsun vatan haini kancik?

Burada chat'lerde kamera acan, milletin ozel hayatini kurcalayan ben degil sen ve Unoşsunuz. Bak sen kendin Unoş'a ne demistin:

Man_Bey 23.10.2014 10:18

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2096294)
O ben degilim senin gibi ibneyi taniyan baska biri olmali ama bir seyi hatirlatayim seni top kilikli odlek, kisa bir sure once Bosphorus'tan telefonda defalarca nasil ozur diledigini tekrar dinle. Dahasi da var biliyorsun. Herseyin zamani var:

PKK'lilari ve Islam dusmanlarini teker teker kepaze ediyorum sizde haysiyet seref onur yok ki, erkeklik olmadigi gibi. Klavye arkasindan forumlarda artistlik yapip telefonda bile korkudan defalarca ozur dileyen namussuzlarsiniz. Biraz erkek olun.

bu imogdi ve ask_sehidi benide tehdit etmislerdi. gelip döveceklerdi...

beraber gelin dedim ama ona bile cesaretleri yetmedi.

keske bende ask_sehidini diz cöküp yalvarip özür diledigini cekip paylassaydim. :D

23.10.2014 10:42

:)))

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2096296)
Biz bir tepeden karsi ki tepeye "ALLAH" diye bagiririz!

Diger tepeden "NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE" yankilanir!

Bu memleket gecmisinde ne hainer gördü, suan hepsi toprak altinda, sanalda bir unos varmis
bu benim kulagima SINEK VIZILTISI GIBI GELIYOR ;-)

Bosp adli Isid cellatlar ordusu savunucusu!
Dün yazdigim yazi,ne kadar sinir ve kizginliklada yazilsa,chatte ki o durum benim icin degismedi.....Uno hakkindaki fikrim degisti biraz,o sana bin cekiyormus iónu ögrendim böylelikle....
Ben bu duruma iliskin sonra yine yazarim,suan cok yogunum,cevap yazma olanagim yok....

uno 23.10.2014 14:16

Lan ibine bu sistemi sevdim bak,voice message ;))) ne ibine insanlarsiniz lan siz ahahhaa

Al sana sesli mesajim; http://vocaroo.com/i/s1brM6PD26ZV

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2096294)

23.10.2014 14:24

@ Bosphorus !!!

@Bosphorus !!!

Verletzung der Vertraulichkeit des Wortes

Die Verletzung der Vertraulichkeit des Wortes ist in Deutschland gemäß § 201 StGB ein Vergehen, welches mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder Geldstrafe bestraft wird.

Der Wortlaut des § 201 StGB lautet:

(1) Mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe wird bestraft, wer unbefugt

1. das nichtöffentlich gesprochene Wort eines anderen auf einen Tonträger aufnimmt oder
2. eine so hergestellte Aufnahme gebraucht oder einem Dritten zugänglich macht.
(2) Ebenso wird bestraft, wer unbefugt

1. das nicht zu seiner Kenntnis bestimmte nichtöffentlich gesprochene Wort eines anderen mit einem Abhörgerät abhört oder
2. das nach Absatz 1 Nr. 1 aufgenommene oder nach Absatz 2 Nr. 1 abgehörte nichtöffentlich gesprochene Wort eines anderen im Wortlaut oder seinem wesentlichen Inhalt nach öffentlich mitteilt.
Die Tat nach Satz 1 Nr. 2 ist nur strafbar, wenn die öffentliche Mitteilung geeignet ist, berechtigte Interessen eines anderen zu beeinträchtigen. Sie ist nicht rechtswidrig, wenn die öffentliche Mitteilung zur Wahrnehmung überragender öffentlicher Interessen gemacht wird.

(3) Mit Freiheitsstrafe bis zu fünf Jahren oder mit Geldstrafe wird bestraft, wer als Amtsträger oder als für den öffentlichen Dienst besonders Verpflichteter die Vertraulichkeit des Wortes verletzt (Absätze 1 und 2).

(4) Der Versuch ist strafbar.

(5) Die Tonträger und Abhörgeräte, die der Täter oder Teilnehmer verwendet hat, können eingezogen werden. § 74a StGB ist anzuwenden.

===>>> Ich hoffe du verstehst das auch ohne Übersetzung, danke !!!

SevtapTuran 23.10.2014 19:07

@beyazguel

Er lebt aber nicht in D

benekalice 23.10.2014 19:27

asagidaki icerikte konu olan sahis

Onun hareketi buna dayaniyor... ayni ISID'in yaptiklarinin da kaynagi olan:

http://www.kuranmeali.org/8/enfal_su..._mealleri.aspx

Kur'ân-ı Kerim » ENFÂL » 8/ENFÂL-39

Elmalılı Hamdi Yazır : Siz de ortalıkta bir fitne kalmayıb din, tamamiyle Allahın dini oluncıya kadar onlara cihad edin, eğer vaz geçerlerse her halde Allah amellerini görür

Kur'ân-ı Kerim » MÂİDE » 5/MÂİDE-33

Elmalılı Hamdi Yazır : Fakat Allaha ve Resulüne harbetmeğe kalkışan ve Yer yüzünde fesada çalışanların cezası, taktil olunmalarından veya asılmalarından veya ellerinin ayaklarının çapraz kesilmesinden veya bulundukları yerden nefyedilmelerinden başka bir şey olmaz. Bu onlara Dünyada çekecekleri bir zillettir, Âhırette ise kendilerine azîm bir azâb vardır

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094765)
Bosphorus_ Adli üyenin bu forumda Isid propagandasi yaptigini gören Forum ve vaybee görevlilerinin,bu kisiye karsi tavir almamasinin sebebi nedir?Bu zati muhterem yazdiklari ve yaptiklariyla,her sekliyle insanlik düsmani Isid propagandacisi oldugunu gösterip,Iside karsi olan herkesi Pkk li diye tanitmaya calismaktadir...Bu isin bir bölümü,insanin etnik kökeni,mezhepsel degerlerine de düsamanca hareket edip,türkiyenin kültürel ve sosyal dünyasina da hakaret etmektedir.Kendi idelojisinde olmayan herkesle catisip,forum ve panodan uzaklastirma cabasi icindedir...Ne kadar fundamantalist varsa dogrudur bu zata göre,eger sizde dogru demezseniz ayvayi yediniz,gece gündüz takintili bir hasta gibi,size karsi binbir sahte nickle taarruz gelistirir...Sanki fikir alisverisi yürütmek istemiyor, insanlari,herhangi bir savasin tarafi olmaya zorluyor....Ben birey olarak bu kisinin saldirgan ve provakatif tavrindan rahatsizim,burdan vaybee ye ve burdaki sorumlularina sesleniyorum!Bu kisiye gerekli yaptirimlari yapin!Saygilar Cenk

23.10.2014 19:47

ınternetrecht !!!!

@SevtapTuran

===>>>Vaybee ist aber eine Deutsche Seite ( www.vaybee.de )
und unterliegt somit der deutschen Gerichtsbarkeit;
d.h. alle Streitigkeiten die hier stattfinden haben einen Deutschen Gerichtsstand !!!
Folglich sind auch alle Veröffentlichungen des Herren Bosphorus
nach Deutschem Strafrecht und Zivilrecht zu ahnden !!!

===>>>§ 201 StGB

Erscheinungsort (bei Druckschriften, Pressedelikten/ Internet), § 7 Abs. 2 StPO

§ 7 StPO

(1) Der Gerichtsstand ist bei dem Gericht begründet, in dessen Bezirk die Straftat begangen ist.
(2) Wird die Straftat durch den Inhalt einer im Geltungsbereich dieses Bundesgesetzes erschienenen Druckschrift verwirklicht, so ist als das nach Absatz 1 zuständige Gericht nur das Gericht anzusehen, in dessen Bezirk die Druckschrift erschienen ist. Jedoch ist in den Fällen der Beleidigung, sofern die Verfolgung im Wege der Privatklage stattfindet, auch das Gericht, in dessen Bezirk die Druckschrift verbreitet worden ist, zuständig, wenn in diesem Bezirk die beleidigte Person ihren Wohnsitz oder gewöhnlichen Aufenthalt hat.

===>>> Klage wegen einer Persönlichkeitsrechtsverletzung ( ZPO §§ 12, 32; BGB § 823)
Bei Begehungsdelikten ist dies sowohl der Ort, an dem der Täter gehandelt hat (Handlungsort) als auch der der Ort, an dem in das geschützte Rechtsgut eingegriffen wurde (Erfolgsort). Der Schadensort als solcher ist ohne Belang.

Bei der Verbreitung von Äußerungen über das Internet ist die Rechtsverletzung überall dort begangen, wo das Medium abrufbar ist und sich der Internetauftritt bestimmungsgemäß - nicht nur zufällig - auswirken und verbreiten soll (BGH, Urteil vom 03.05.1977 - Az. VI ZR 24/75 zum Begehungsort von Verletzungen des allgemeinen Persönlichkeits durch Presseberichterstattung; OLG Düsseldorf, Urteil vom 30.12.2008 - Az. 15 U 17/08 zur Zuständigkeit deutscher Gerichte für ausländische Presseveröffentlichungen im Internet; BGH, Urteil vom 13.10.2004 - Az. I ZR 163/02 - HOTEL MARITIME - zur Begründung der internationalen Zuständigkeit deutscher Gerichte im Markenrecht; OLG Köln, Beschluss vom 30.10.2007 - Az. 6 W 161/07, MIR 2007, Dok. 414 zum Gerichtsstand bei Urheberrechtsverletzungen im Internet, m.w.N.).

===>>> Aber das ist alles eh egal, da die Türkei insoweit sowieso ähnliche Regelungen haben müsste !!! Also es ist so oder so strafbar,

folglich JACKE WIE HOSE/ GEHÜPFT WIE GESPRUNGEN, Punkt !!! ........... ;););)

Bosphorus_ 23.10.2014 20:53

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2096367)
Lan ibine bu sistemi sevdim bak,voice message ;))) ne ibine insanlarsiniz lan siz ahahhaa

Al sana sesli mesajim; http://vocaroo.com/i/s1brM6PD26ZV

Jartiyerli Unos, tiklamadim bile. Sperm artigi terorist ;)

Bosphorus_ 23.10.2014 20:55

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2096319)
bu imogdi ve ask_sehidi benide tehdit etmislerdi. gelip döveceklerdi...

beraber gelin dedim ama ona bile cesaretleri yetmedi.

keske bende ask_sehidini diz cöküp yalvarip özür diledigini cekip paylassaydim. :D

Sorma daha neler diledi bu Imogdi topu. Forumlarda artistlik yapanlarin gercekte ne kadar zavalli olduklarini gordum.

Sirada Unos var, boylelikle o uyandi ama ona farkli bir taktik uygulayacagim.

Bosphorus_ 23.10.2014 20:57

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2096330)
Bosp adli Isid cellatlar ordusu savunucusu!
Dün yazdigim yazi,ne kadar sinir ve kizginliklada yazilsa,chatte ki o durum benim icin degismedi.....Uno hakkindaki fikrim degisti biraz,o sana bin cekiyormus iónu ögrendim böylelikle....
Ben bu duruma iliskin sonra yine yazarim,suan cok yogunum,cevap yazma olanagim yok....

Sen burada oterken ISID senin PKK'yi 'doggy position'da patakliyor. Zirlayacagina git yardim et, dunya bir PKK'li teroristten daha kurtulmus olur. Unos'u da al yanina, o da PKK'lilara 'moral' verir catisma aralarinda.

Namus yoksunu veletler.

Bosphorus_ 23.10.2014 21:06

Guzel bir alinti...

-Molotof atar barış ister.
-Pusu kurar barış ister.
-Taş atar barış ister.
-Provokasyon yapar barış ister.
-Dağa çıkar barış ister.
-20 çocuk yapar ekmek ister.
-Hırsızlık yapar özgürlük ister.
-Töre diyerek katliam yapar anlayış ister.
-Elektriği kaçak kullanır devlet bize baksın ister.
-Yapılan tesisleri bombalar iş ister.
-Feodal yaşar demokrasi ister.
-Öğretmen öldürür eğitim ister.
Sonra; bunları söyleyince biz IRKÇI FAŞİST oluruz...

" Bu ülkede sadece Kürt çocukları yoksul büyümüyor. Akşam yemek için bir parça ekmek bulamayan Akdenizli, İç Anadolulu, Doğu Anadolulu, Karadenizli, Egeli veya Marmaralı yüz binlerce Türk çocuğu var ama hiçbiri "Devlet bize bahmiyi." diyerek terör yandaşlığı yapmıyor, devlet ve cumhuriyet düşmanlığı yapıp okuldaki bayrakları yakmıyor, kamu mallarını yıkıp dökmüyor, otobüslere molotof atmıyor. Yaylalarda lahana ve çıra satarak büyüyüp ülkesine hayırlı bireyler olmak için yağmurun altında nasiplerini bekleyen işte böyle delikanlılar var bu memlekette..! LA Bİ GİDİN''

25.10.2014 09:52

Bosphorus

Adli üyenin;uno arkadasa,yazdigi kisa ve kisa oldugu kadar sacma yazisina iliskin;
Bosp denilen zati burda,hemen hemen herkes bilir,ne kadar kepaze bir karaktere sahip oldugunu anlatmaya gerek yok,zaten aleni birsey..Bu zatin yazdigi yazi ve gönderdigi sahtekarlik mesaji,kendisinin ne kadar karktersiz oldugunun göstergesidir!Türkce bilmeyen birine,okuttugu mesaji duymussunuzdur sanirim?
Isid propagandasi yapmak adina düstügü acizlikler,yaptigi tehtidleri de gördünüz(Ki net arkasinda,bir aptalin yaptigi tehditler,onun ne kadar korkak oldugunu göstergesidir:),bu kisiyi her kosulda destekleyenleride tabi..Bu da sunu gösteriyor ki;bu zat ve zati her kosulda destekleyenler,bilincli radikal dinci örgüt propagandasi yapanlardir!Aksi olmamis olsaydi eger,fikir alisverislerini,mantigiyla yürürtür,karsit fikirleri cürütmeye calisirdi?Fakat bu zat,pragmatist bir anlayisla,her yola bas vurup,alcalmayi kendine pirim sayiyor...Bu yetmiyormus gibi,ayni fikirde oldugunu düsündügü insanlari,birbirine düsürmeye calisiyor:))Hani sen cok akilliydin?Hani senin söylediklerin dogruydu?Ne oldu da böyle sahtekarliklara basvurdun?Birde senin tehditlerini ciddiye alanlar,adam bile olamaz,bir kurbaga,aslana meydan okuyabilir mi?Yani seni bu konularda ciddiye almiyoruz diye,o kücük beyninde kendince kurgular yapacagina,bizlerin ne kadar erdemli oldugunu kabul et!Eger erdem diye birsey olmasaydi,senin gelmisine gecmisine bakmaz,o pis yüzünün aglayan halini,yalvaran halini bu vaybee de yayinlardim...Fakat ben erdemli bir insanim,bir köpegin havlamasindan,onun ne oldugunu anlarim..Sen bizi bilmezsin,bilmiyorsan ögrenmelisin,Fedai sözü,bizimle dünyaya nam saldi!Fedai nedir biliyorsan tabi....

Bosphorus_ 25.10.2014 11:26

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2096522)
Adli üyenin;uno arkadasa,yazdigi kisa ve kisa oldugu kadar sacma yazisina iliskin;
Bosp denilen zati burda,hemen hemen herkes bilir,ne kadar kepaze bir karaktere sahip oldugunu anlatmaya gerek yok,zaten aleni birsey..Bu zatin yazdigi yazi ve gönderdigi sahtekarlik mesaji,kendisinin ne kadar karktersiz oldugunun göstergesidir!Türkce bilmeyen birine,okuttugu mesaji duymussunuzdur sanirim?
Isid propagandasi yapmak adina düstügü acizlikler,yaptigi tehtidleri de gördünüz(Ki net arkasinda,bir aptalin yaptigi tehditler,onun ne kadar korkak oldugunu göstergesidir:),bu kisiyi her kosulda destekleyenleride tabi..Bu da sunu gösteriyor ki;bu zat ve zati her kosulda destekleyenler,bilincli radikal dinci örgüt propagandasi yapanlardir!Aksi olmamis olsaydi eger,fikir alisverislerini,mantigiyla yürürtür,karsit fikirleri cürütmeye calisirdi?Fakat bu zat,pragmatist bir anlayisla,her yola bas vurup,alcalmayi kendine pirim sayiyor...Bu yetmiyormus gibi,ayni fikirde oldugunu düsündügü insanlari,birbirine düsürmeye calisiyor:))Hani sen cok akilliydin?Hani senin söylediklerin dogruydu?Ne oldu da böyle sahtekarliklara basvurdun?Birde senin tehditlerini ciddiye alanlar,adam bile olamaz,bir kurbaga,aslana meydan okuyabilir mi?Yani seni bu konularda ciddiye almiyoruz diye,o kücük beyninde kendince kurgular yapacagina,bizlerin ne kadar erdemli oldugunu kabul et!Eger erdem diye birsey olmasaydi,senin gelmisine gecmisine bakmaz,o pis yüzünün aglayan halini,yalvaran halini bu vaybee de yayinlardim...Fakat ben erdemli bir insanim,bir köpegin havlamasindan,onun ne oldugunu anlarim..Sen bizi bilmezsin,bilmiyorsan ögrenmelisin,Fedai sözü,bizimle dünyaya nam saldi!Fedai nedir biliyorsan tabi....

Offf.. gec bu lagalugayi gec. Amele gibi konusuyorsun halen. Benimle 2 gram bir konuda tartismaya korkuyorsun. Tartisacak kabiliyetin yok cunku. Anca boyle korkak gibi baslik acarak, baskalarinin mesajlarina alinti yaparak benden bahsediyorsun. Yuz yuze gelmeye korkuyorsun cunku, seni kelimelerle ezecegimi iyi biliyorsun.

PKK'nin gebertilmesine benim gibi 70 milyon kisi seviniyor. Ayni zamanda biz delikanli gibi ISID'e de teror orgutu diyoruz. Bir insan ISID'e hem teror orgutu deyip hem propagandasini nasil yaparmis.

Sira sende. Simdi sana tekrar soruyorum, PKK bir teror orgutu mudur degil midir sence? Buna cevap vermeden kacararsan yine beni hakli cikarmis olacaksin, PKK sempatizanisin. Burayi Dingo'nun ahiri gibi kullanmaya alismissiniz. Teror orgutune vaybee'de adam toplamaya kalkanlar yakalanmali ve hukuk karsisina cikarilmalidir. Buna ben yardimci olacagim.

Billy73 25.10.2014 12:05

hazir konudayken, kürtler icin savasanlar, su pkk, ypg ideolojisini bize anlatabilirmisiniz. yani, simdi sizin yapmak istediginiz sistem nasil olacak? yani layik, komunist bir sistemmi olmasi lazim?

birde türkiyedeki durum nasil su an? - görünüse göre, en büyük problemlerden biri, anaokulada kürtce ögretim ve yüzde on secim barajinin indirilmesi, birde zorunlu din dersi galiba.

uno 25.10.2014 15:16

Türkiye topraklari, üzerinde yasayan binbir farkli kültürü ve sivesiyle yasayan insanlariyla güzel Billy.

Karadeniz'in lazi ve kendine özgü yasam sekli,sakalari ve aykiri yaraticiligi.
Ege'nin yörügü, efesi ve yigidi. Sivesinde ki samimiyet ve tatlilik, öfkesindeki merhamet.
Anadolu'lulugun getiriverdigi ve göötürüverdigi ;)
Akdeniz'in "muyanesi"
Marmara'nin entelligi
Dogu'nun sogugu, otlu peyniri.
G.Dogu'nun farkli dilde ama misafirperverligi..

Evet, böyle bir cografya üzerinde cok dilli ve farkli inancli insanlarla muthis birlikteligimiz var.
Atamaci ve merkeziyetci TC devlet yapisi bu farkliliga agir geliyo,uyum saglamayip cogu zaman fasistlesiyo. Basinin bize "ÖCÜ" olarak empoze ettigi HDP-BDP-PKK ise, TC devlet yapisina "Yerel yönetmeliklere güc verip demokratikles kardesim, yanlis yapiyosun." cigligi atiyo. Yani bir bölünme söz konusu degil aslinda.
HDP-BDP-PKK, devletsiz sistem anlayisini ve sosyal belediyecilik ahlaki da diyebilecegimiz ilkel ama son derece insani bir sistemi dayatiyo.
Devlet arti Demokrasi sloganlarini ise de, suna baglamak gerekiyo. Madem mevcut devlet anlayisinizdan vazgecmiyorsunuz birakin da kendi topraklarimizda kendi kendimizi "biz" yönetilim istiyorlar, özerklik istiyorlar.
HDP-BDP-PKK oy veya kitle potansiyeli cografyasinda, TC devletinin bir sömürüsü söz konusu. Yani bölge yeralti ve üstü zenginliklerini arti insanlarini "ucuz isci" köleliginde sömüren bir devlet anlayisi mevcut. Bu kesinlikle degismeli.

YPG ise, ÖSO(FSA)-Suriye savasinda kendi yasadiklari yerleri isgalcilerden korumak icin kurulan veya olusturulan özsavunma gücüdür. Yani, YPG'nin arap bölgelerine veya diger alanlarina dogru ilerledigini duymadik duyamayiz cünkü YPG savastan ailesini koruyan bir BABA veya cocuklarina siper olan bir ANNE niteliginde.
ISID'in, Kobanê isgal girisimi PKK-PESMERGE-YPG'yi bir bütün haline getiristir.

YPG, Manbee veya bosphorus'un dedigi gibi bebek katili bir örgüt degildir.Bunlarin hepsi, isgalci ve barbar, soysuz ISID cetesi kahpeligindedir.
Ayrica, HDP'nin de belirttigi gibi.ISID Kobanê'yi gecerse Türkyie'de katletmedigi sunni disinda azinlik veya farkli fikir birakmaz. Kobanê saldirilari basladiginda, Hatay sii ve Alevilerinin evlerine bildiriler atildi. Sizler de öleceksiniz diye.
O yüzden, tükürügünüzü bölgesini koruyup, dilini ve kültürünü yasatmak icin olusturulmus özsavunma güclerine degil de, isgalci ve farkliliklara karsi son derece barbar olan ISID'e, Erdogana atacaksiniz...

Ayrica Billy, PKK ve YPG arasindaki bagi Salih Müslüm kendisi video'da acikliyor:
http://www.cnnturk.com/video/turkiye...or-talep-ettik

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2096540)
hazir konudayken, kürtler icin savasanlar, su pkk, ypg ideolojisini bize anlatabilirmisiniz. yani, simdi sizin yapmak istediginiz sistem nasil olacak? yani layik, komunist bir sistemmi olmasi lazim?

birde türkiyedeki durum nasil su an? - görünüse göre, en büyük problemlerden biri, anaokulada kürtce ögretim ve yüzde on secim barajinin indirilmesi, birde zorunlu din dersi galiba.

25.10.2014 17:06

Herkes Haddını Ve Yerını Bılecek!!!!

"İşte bu Kur'an muazzam bir kitabdır. Onu biz indirdik. Çok mübarektir. (Fayda ve bereketi çoktur). Artık buna uyun, emirlerine bağlanın ve Allah'tan korkun. Tâ ki merhamet olunasınız." (En'âm, 6/155)

"Bir zikir olan Kur'an'ı biz indirdik ve onun koruyucusu da elbette biziz." ( Hicr sûresi, âyet 9 )

Kutsal kitabimizin hükümleri kiyamete kadar gecerlidir!!!

Bu saldiriyi asla kabul edemeyiz, en agir ceza verilmeli.

HERKES HADDINI VE YERINI BILECEK!!!!!

25.10.2014 17:17

Sende!

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2096570)
"İşte bu Kur'an muazzam bir kitabdır. Onu biz indirdik. Çok mübarektir. (Fayda ve bereketi çoktur). Artık buna uyun, emirlerine bağlanın ve Allah'tan korkun. Tâ ki merhamet olunasınız." (En'âm, 6/155)

"Bir zikir olan Kur'an'ı biz indirdik ve onun koruyucusu da elbette biziz." ( Hicr sûresi, âyet 9 )

Sende artik haddini bil!Anlasilmiyor mu saniyorsun,sen ve senin giblerin sadece uno ya olan takintinizdan dolayi yazdiginiz?Sadece uno yaziyorsa yaziyorsunuz,birde arka arkaya?Biraz kendinize ceki düzen verin,bir insana kizginsiniz diye yanlis yapmak zorunda degilsiniz!?

Lara_ 25.10.2014 18:11

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2096573)
Sende artik haddini bil!Anlasilmiyor mu saniyorsun,sen ve senin giblerin sadece uno ya olan takintinizdan dolayi yazdiginiz?Sadece uno yaziyorsa yaziyorsunuz,birde arka arkaya?Biraz kendinize ceki düzen verin,bir insana kizginsiniz diye yanlis yapmak zorunda degilsiniz!?

Merhaba Ezel

Burda haddini a$an biri varsa bilki oda Nurbanu deyil "Sensin"bundan Soyadin kadar emin olabilirsin.Illa bir yorum yapmak istiyorsan bunu tarafisiz bir $ekilde yapmayi dene!

Öncelikle $unu o kalin fakana iyice bir yerle$tir
Nur ve Onun gibilerinin...ASLA ..Yalanci,Iftiraci,Ki$iliksiz ,Küfürbaz bir GAY takintisi olamaz..
Bir Iftiraciya,Küfürbaza ,sahip cikanda ondan farkli olamaz..
Senin savundugun bu Zavalli yaratik daha 2 gün önce bir marifetmi$ gibi Küfürlü SEs kaydini yükleyerek acizlig'le övünüyordu...Yanli$ bir $ey varsa..Oda senin Küstahca yorumun...

Sen UNO$ da bir Insan diyorsan ! Bende sana Sen bir Hayvansin diyorum..

Saygilar

Lara_ 25.10.2014 18:13

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2096559)
Türkiye topraklari, üzerinde yasayan binbir farkli kültürü ve sivesiyle yasayan insanlariyla güzel Billy.

Ege'nin yörügü, efesi ve yigidi. Sivesinde ki samimiyet ve tatlilik, öfkesindeki merhamet.
Akdeniz'in "muyanesi"
Marmara'nin entelligi

Evet, böyle bir cografya üzerinde cok dilli ve farkli inancli insanlarla muthis birlikteligimiz var.
Atamaci ve merkeziyetci TC devlet yapisi bu farkliliga agir geliyo,uyum saglamayip cogu zaman fasistlesiyo. Basinin bize "ÖCÜ" olarak empoze ettigi HDP-BDP-PKK ise, TC devlet yapisina "Yerel yönetmeliklere güc verip demokratikles kardesim, yanlis yapiyosun." cigligi atiyo. Yani bir bölünme söz konusu degil aslinda.
HDP-BDP-PKK, devletsiz sistem anlayisini ve sosyal belediyecilik ahlaki da diyebilecegimiz ilkel ama son derece insani bir sistemi dayatiyo.
Devlet arti Demokrasi sloganlarini ise de, suna baglamak gerekiyo. Madem mevcut devlet anlayisinizdan vazgecmiyorsunuz birakin da kendi topraklarimizda kendi kendimizi "biz" yönetilim istiyorlar, özerklik istiyorlar.
HDP-BDP-PKK oy veya kitle potansiyeli cografyasinda, TC devletinin bir sömürüsü söz konusu. Yani bölge yeralti ve üstü zenginliklerini arti insanlarini "ucuz isci" köleliginde sömüren bir devlet anlayisi mevcut. Bu kesinlikle degismeli.

YPG ise, ÖSO(FSA)-Suriye savasinda kendi yasadiklari yerleri isgalcilerden korumak icin kurulan veya olusturulan özsavunma gücüdür. Yani, YPG'nin arap bölgelerine veya diger alanlarina dogru ilerledigini duymadik duyamayiz cünkü YPG savastan ailesini koruyan bir BABA veya cocuklarina siper olan bir ANNE niteliginde.

YPG, Manbee veya bosphorus'un dedigi gibi bebek katili bir örgüt degildir.Bunlarin hepsi, isgalci ve barbar, soysuz ISID cetesi kahpeligindedir.
Ayrica, HDP'nin de belirttigi gibi.ISID Kobanê'yi gecerse Türkyie'de katletmedigi sunni disinda azinlik veya farkli fikir birakmaz. Kobanê saldirilari basladiginda, Hatay sii ve Alevilerinin evlerine bildiriler atildi. Sizler de öleceksiniz diye.
O yüzden, tükürügünüzü bölgesini koruyup, dilini ve kültürünü yasatmak icin olusturulmus özsavunma güclerine degil de, isgalci ve farkliliklara karsi son derece barbar olan ISID'e, Erdogana atacaksiniz...

Ayrica Billy, PKK ve YPG arasindaki bagi Salih Müslüm kendisi video'da acikliyor:

EZIK..

Beyinsiz GayTO$ bir türlü ögrenemedin kisa ve icerikli yazmayi...

Lara_ 25.10.2014 18:16

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2096570)

NokTa

UNO$A 'da ögretsene Kisa ve icerikli cümleler kurmayi..))

Lara_ 25.10.2014 18:20

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2096559)

Akdeniz'in "muyanesi"
Marmara'nin entelligi

Bu böyle bir üslüp'ki icerigini beraberinde ta$iyor...birde yazdiklarinin anlamini anlayabilsen

bundan her eve bir tane lazim KÜLTÜRLÜ GAYTO$

25.10.2014 18:22

Herkes kültürü ile davranir!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2096584)
Merhaba Ezel

Burda haddini a$an biri varsa bilki oda Nurbanu deyil "Sensin"bundan Soyadin kadar emin olabilirsin.Illa bir yorum yapmak istiyorsan bunu tarafisiz bir $ekilde yapmayi dene!

Öncelikle $unu o kalin fakana iyice bir yerle$tir
Nur ve Onun gibilerinin...ASLA ..Yalanci,Iftiraci,Ki$iliksiz ,Küfürbaz bir GAY takintisi olamaz..
Bir Iftiraciya,Küfürbaza ,sahip cikanda ondan farkli olamaz..
Senin savundugun bu Zavalli yaratik daha 2 gün önce bir marifetmi$ gibi Küfürlü SEs kaydini yükleyerek acizlig'le övünüyordu...Yanli$ bir $ey varsa..Oda senin Küstahca yorumun...

Sen UNO$ da bir Insan diyorsan ! Bende sana Sen bir Hayvansin diyorum..

Saygilar

Bu dünyanin mayasi bozuk,bizim elimizden birsey gelmez!Sen ve nur isimli sahis,burdaki siyasi fikir tartismalarini,mahalle dedikodularina cektiginiz icindir bizim sitemimiz...Hem senin o provakatif,"Kalin kafa" sözünü sana iade ediyorum...Insanlar burda kör degil,kimin ne oldugunu,ne yapmaya calistigini biliyor,sen ve senin gibiler,deve kusuna özene dursun,biz kimin ne oldugunu gördük...Aynasi istir kisnin,senin aynanda bu yazidir,ar damarindan ameliyat ol bence,damar kalmissa tabi?Birde haddini bil!Yoksa bildirirler!Birseylerin arkasina saklanip,kendini erisilmez ve imkansiz sanma,sende bir ölümlüsün,bir fani yani....Ben senin gibi yükseklerden konusanlari cok gördüm,alasagi etmek benim 1 günü mü alir...Simdi icinde insana ait birsey varsa(Ki pek sanmiyorum),benim yazdiklarima yorum yapma.....

Lara_ 25.10.2014 18:26

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2096396)
Sen burada oterken ISID senin PKK'yi 'doggy position'da patakliyor. Zirlayacagina git yardim et, dunya bir PKK'li teroristten daha kurtulmus olur. Unos'u da al yanina, o da PKK'lilara 'moral' verir catisma aralarinda.

Namus yoksunu veletler.

Bunlar sadece burada ötebilirler..

Sence Gercek hayatta bu ve bunun gibilerini hangi zeki bir insan kar$isina alip dinler??

25.10.2014 18:33

:))))

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2096591)
Bunlar sadece burada ötebilirler..

Sence Gercek hayatta bu ve bunun gibilerini hangi zeki bir insan kar$isina alip dinler??

Sizin önderleriniz de yagip gürlüyordu,ucaktan indikten sonra mevlana dervislerine tas cikaracak semahi dönmeye basladi!
"Denize düsen,yilana sarilir"Lara,sen ve senin gibilerin ne menem bir kisiligi oldugu ortaya cikiyor böylelikle:))))Cok güldüm ya:))))Kurbaga ne kadar viraklarsa viraklasin,ömrü bir mevsim....Hadi siz körler sagirlar,birbirini agirlar oynunu oynamaya devam edin!Bosp bu günlerini iyi degerlendir,yarinlarda konusmaya yüzün olmayacak....

25.10.2014 18:37

Lara!

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2096586)
NokTa

UNO$A 'da ögretsene Kisa ve icerikli cümleler kurmayi..))

Siz topyekün insanlik düsmanlarini buraya toplayin,yazin,saldirin,ben hepinize topyekün cevap veririm,simdi bir film seyretmek istiyorum,sizde izleyin genel kültürünüz artsin diycem ama,kendi dünyasinda kaybolmu biri ile,bir odun´un pek anlayacagini sanmiyorum......

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:56 Uhr.