![]() |
Pravakasoyon!
Zitat:
|
Isin özü, dinsizin haddinden imansiz gelir! Ne burda yazismayla, ne de Türkiye'de sokaklara dökülmeyle bu is olmaz!
Gözü pek yigitler ellerine silahlarini alacak, silahlari yoksa, yüreklerini alip aslanlar gibi catisacak su zamane yezitlerine karsi, Imam Hüseyin'nin ve Ehl-i Beyt'inin Kerbela'da savastigi gibi! ISID'in Islam dinine ve imajina verdigi zararin haddi hesabi yok! Evet Suriye Kürtleri'ini bende Türkiye Kürtlerinden farkli görürürüm. Türkiye'de Kürtler "bize" benziyor cünkü 90 sene iyi de kötü de olsa modern bir Türkiye'de "sosyallestiler" Suriye ve Irak'ta ki Kürtler Araplar gibi sosyallestiler.. Bize fazla benzemiyorlar. Onlara Araplara benziyorlar, Türkce de bilmiyorlar! Ama yine de insanlik namima yardim edilmesi gerekir! Not: Suriye Kürtlerinin tamami sünni asillidir! Zamane Yezitleri demem, ISID'i Islam disi ve Kur'an disi bir yapi oldugunu göstermek icindi... Zitat:
|
Edip Yüksel
Kobani üzerine en son paylaştığım bazı Twitler:
1. Hürriyet'te Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlarının demeçlerinin altına bir okuyucu yorumu: "Sizin yıllardır yapamadığınızı İŞİD yapıyor." 2. İzlenimim o ki o Hürriyet okuyucusu gibi hissedenler Türkiye'de çoğunlukta. 3. Türkiye böylece IŞİD'e davetiye çıkarmıştır. 4. Türkiye'de IŞİD, PKK ve TSK arasında çıkacak çatışma ortamı büyük kentlere de sıçrayacaktır. 5. Sultan Tayyip ve Veziri Azamı bile bile Türkiye'yi iç savaşa soktuktan sonra "dış güçleri" suçlayacaktır. 6. İnşallah bu gerçekleşmez ama Kobani'ye karşı işlenen ihanet bu ihtimali güçlendiriyor. Barış Sürecini en çok destekleyenlerden biriyim; ama Sultan Tayyib'in samimi olduğuna olan inancımı kaybettim. Sadece oyalıyor. Hüdapar binasını ateşe verenleri savunmam, savunamam. Bu saldırıların kimseye yararı olmaz. Silahlı saldırılara karşı nefsi savunma istisna Kürt halkı şiddet kullanmamalı. BDP istifa etmeli. Kürt halkı pasif direniş göstermeli. Kobani'deki zulme seyirci kalanları protesto edenler sağa sola taş atmamalı, kimseye zarar vermemeli. Bunlar ilkel ve yararsız tepkilerdir! Düşman kazanmak zeka ve erdem gerektirmez. Kürt ve Türk halkı hukumete karşı protestolarını barışçı ve zekice yöntemler ile gerçekleştirmeli Diktatörler muhalif saflarına soktuğu ajanlarla provoke ederek onları azgın boğalara dönüştürür. Ve diktatör alkışlar arasında matador olur! "polis beş kürdü bir arada görse gaz su sıkıyor atılan taşlar polise tepki den dolayı edip abi" İşte sabır ve zeka burada devreye girer. Diktatörleri yenmenin en kolay yolu onların bilmediği asimetrik yöntemi kullanmak. ZEKA! Sultan Tayyip ve avanesi gerçekten barış isteselerdi, sözle de olsa Kobani halkının trajedisine insanca yaklaşır ve Türkiyeyi birleştirirdi. |
Bu ISID denen aslan parcalari Israile niye saldirmiyrolar aceba? Hersey, buna BOP (Büyük Orta Dogu Projesi) da dahil, bu sorunun cevabinda gizli!
|
protesto!
Suan da yaşanan olayların mimarları olan, ,Tayip ve gruhunu protesto ediyor vaybee de onu ve isid destekcilerini kiniyor ve su andan itibaren 3 gun vaybeeye girme me karari alıyorum! Tüm duyarlı insanlari protestoya davet ediyorum! Saygılar cenk
|
Zitat:
|
Zitat:
Kobani'de son gelen haberlere gore 3 haftada 200 PKK'li terorist oldurulmus, 200 gun girmemeni oneriyorum. |
Zitat:
isid muss ersmtal die sunniten "befreien". isreal, siiten und hizbollah sind zu grosse brocken. - isreal würde sie in 4 wochen platt machen. muss nicht mit dem "nahostprojekt" zusammenhängen. wäre ich isid, würde ich genauso handeln. |
Zitat:
Akli kisa olan ki$iye bu kadar uzun cevap vermeyeceksin.... Saygilar |
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.
Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik. Zitat:
|
Zitat:
Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi. Zitat:
|
Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir. Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir. Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz. Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler. yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok. ;) Zitat:
|
@UNO
Uno bu cok büyük bir terbiyesizlik senin yaptigin, kusura bakma ama bir kadin bir erkege inandiysa ve bu "Yalanci Er Kek" kiza/kadina biz nisanlanacagiz dediyse, burda kim suclu kim degil acik ortada ! Bence sen bu olayi bir daha konu etme. Sonucta bir =Bayanin Adiyla= oynuyorsun sen ! Saygilar Efendim :( |
Zitat:
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü Sen nerde ya$iyorsun UNO$$? Ben "Avrupa" da ya$iyorum.Ne bu? Camur at Izi kalsin Mantigiyla karalamaya cali$irak mi kendini savunmayi deniyorsun. İftira atmak bir insanı susturmanin,onun inandırıcılığını ortadan kaldırmanın en sinsi ve çirkin yoludur.bir tür psikolojik savaş yöntemi korkakligin ,acizligin ayna gibi ortada.... Herkez UNO$ gibi yigit deyil diyorsun! Senin Yigitlik anlayI$in ortda ,mahalle karilari gibi dedikodu yapmak,iftira atmak....Sana her zaman söyledigim bir $eyi tekrarliyorum.. Sen ve Senin gibilerini ben KÖPEk diye bahceye baglamam. Bosboros SANA Gerizekali yazdiginda kizarak O pis agzinla akil di$i küfürler sergilemi$tin foruma.... Bosborosa asla katilmiyorum...Sen Gerizekali deyil Gerizekalininda altindasin |
iftiraci
unos,
iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun? Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda? Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor. Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT Zitat:
|
Zitat:
ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda! Yoksa bu kadar yüzsüzlükle bu hayati ba$ka türlü ya$aman mümkün olazdi Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun... Kötü bir Köpek gibisin UNO$ hawladikca batiyorsun |
Zitat:
Selam HUHU $u kandirma olayini bana anlamamda yardimci olurmusun? Nasil kandirilir bir bayan? Kandiran o Erkek kandirigi Bayanin ailesiylemi tani$mis? yada tani$tirmi$ Arkada$ cevresiylemi tani$tirmi$.Bu saydiklarimin angisini yapmi$.. Bir insan ba$ka bir insanin güvenini nasil kazanir? Sözleriylemi? Davarni$larilami? Bu "Kadin" kar$isindaki Adamin niyetini anlamayacak kadar SaF mi? |
Zitat:
Sorun da bu zaten Bunun gibilerle muhatap olmamak ,gercek anlamda Zeka ve Akil sahibi her insan,bunlarin Zihinsel yetersizligini aninda fark edebilir,ardaki farki bildigi icin rahatlikla görebilir... O pis agziyla küfürler ederek,iftiralar atarak bir $ekilde kendini isbatlamaya cali$iyor.. Kendilerini benzemeyenleri ahlaksiz ilan ederler,aninda senaryo uydurular Ego $i$kinliginden" salakligini" görmeyecek kadar zavalilardir |
Zitat:
ich wollte mich nicht einmischen, hoffe du verstehst das nicht falsch. Eins weiß ich, so was darf niemand über eine Frau sagen, erst recht nicht im Internet, zumal dieser Jemand hinter dem Desktop sitzt und sich im Schutze der Anonymität versteckt. Vertrauen erlangt jemand durch allem was er macht, also von der Mimik bis zur Gestik und dem Gesagten natürlich. Vertrauen muss verdient werden. Frauen sind definitiv nicht dumm! Das denken aber leider viele Männer über uns. Und Uno hat hier die Grenze entschieden überschritten! |
Zitat:
|
Yakisikli oldugum dogru ;), chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane :) ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.
Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz. Kaslarimin alinik olmadigini ispatlarsam chat ve forumlari terk edecek misin? Zitat:
Zitat:
Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da. Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm. Zitat:
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
Bu arada Kobane'de PKK'li yoldaslarin cifter cifter indiriliyor sen halen donla webcam sex pesindesin. Ne karaktersiz bir seysin boyle. Hangi maksatla vaybee'yi kullandigin da ortaya dokuldu. Zitat:
Senin itilmis insanlar dedigin kisilerle muhabbetim yok ama olsa bile 'hadi gel birbirimize ic camasirimizla kamera acalim, ben gundelik hayatimda hep boyleyim' gibi sacma salak seyler soylemezdim. Karakter yoksunu oldugunu, niyetinin internette baska oldugunu 1 yildir soyluyorum. Bu baslikta da gordugum kadariyla zamaninda guvenip insanca seninle derdini muhabbet ederek paylasmis kisilere isine gelmeyince itilmis yaftasi vuracak kadar, hikayelerini, ozelde yasadiklarini ortaya dokecek kadar kallessin. Manbee'nin bu olay icinde oldugunu bile bilmiyordu kimse. PKK flamalari icinde yuzunu saklamadan forumda foto paylasacagini soyledin, onu da yapmadin, sasirmadim. Simdi de bana kamerada renkli donunun icindeki bamya pipini, alinmis kaslarini gosterme derdindesin, erkeklere ilgi duymuyorum almayayim. Tartisma sadece don atlet kamera karsisinda mi yapiliyormus denyo? Forumda da tartisma yapilir telefonda da. Neden direkt webcam? Onda da seni paketlerim sorun degil, ama sapiksin bu hos bir sey degil. Internette insanlarin zaaflarini kullanma pesinde olacagina gercek hayatin olsun. Vaybee moderatorleri neden bu webcam sex manyagi PKK sempatizanini burada barindiriyor anlamis degilim. |
Danke ...
kötü olan ....das all ..
wer glaubt noch an den Islam ? bestimmt meine Mutter .. |
ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))
|
Zitat:
Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung. |
Zitat:
Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :) |
Zitat:
Ortodox ...Hristiyan ...son kanat Müslüman .. |
Zitat:
git kendi anan la dalga gec ... ya ?? |
Zitat:
ama ne hikmetse müslümanlarin icinde geziniyorsun, örnegin bu chat de. Bu nasil bir celiski :-) ben olsam kendim gibi olanlarin yaninda rahat ederim. |
Zitat:
Tuhaf.. hem atheistim diyorsun, hem hayirli kelimesini kullaniyorsun. Hayirinin ne oldugunu biliyormusun sen? Demin arkadaslim güzel diye israr ediyordun, ben o kelime sana daha laik. |
Zitat:
Anlamadim. Aciklarmisin lütfen? Bi kac hafta önce, ben atheistim, atheistligi annemden ögrendim diyen sendin. Bugün annem islama inaniyor diye yaziyorsun. Fazit: sie hat sich bekehren lassen. Celiskiyi kendi sözlerinde ara. |
Zitat:
evet bence ALLAH dediniz yok ... hic mi hakim yok ... Allah dediz varligi sorgulamaya ?? 30 sene sonra >Türkiye kalmicak ... cünkü Kürt insanlar türk lerden fazla olucak .. |
Zitat:
pack deine Sachen ein kleines ... |
Zitat:
Juhuuuu, Daddy will mit mir verreisen. |
Inancimizin gölgesinde serinleniyorsun
Zitat:
kimin kimden daha cok veya az oldugu seni niye bu kadar ilgilendiriyor? Yoksa korkuyormusun? Neden ve kimden korkuyorsun? Allah var, bizde inandigimiz icin sende bizim yanimizda, icimizdesin INANCIMIZIN GÖLGESINDE serinleniyorsun |
Zitat:
ich habe geschrieben wo meine Eltern geboren sind .. mehr nicht ... lafi tasak tarafindan anlama lütfen ..sayin ...etc. |
Zitat:
Sen müslümanlarla arkadaslik edermiydin? Mich stört es nicht, dass du atheist bist. Es wird nur langsam echt langweilig zu hören, wie sehr du den Islam hasst. Kardesim, tamam sen müslüman degilsin, anladik. Zerre kadar inancin yok, onu da anladik. Du suchst ne Frau mit der du Kinder bekommen kannst onu da anladik. Geräts immer an die falschen, ok ist auch angekommen. ... Alles schön und gut. Alles im grünen Bereich, kannst du alles so handhaben wie du möchtest. Nur, warum verstehst DU nicht mal endlich, das wir eine andere Meinung haben? Biz senin fikrine karsi mi cikiyoruzda, sen sürekli islamiyetin ne kadar yalnis, ne kadar kötü oldugunu israr ile yazip duruyorsun? Biz senin atheistligini terliyormuyuz sürekli? Sen neden iki birdir islamiyetten ne kadar süphe ettigini, müslümanlari ne kadar kinadigini yazip duruyorsun?? Anladik atheistsin. Soll ich ein Thread aufmachen für dich, indem ich reinschreibe und zwar ganz groß: IMOGDI AUS BAYERN IST ATHEIST herkese ilan etmek istiyorsun, herkesin bilmesini istiyorsun, ben yardimci olabilirsim istersen. Birde su ismini ver rica ederim. Madem hep dogrusun, ve SENCE dogruluga fotoraf ait, o halde hemen isminide ilan edebiliriz. Dann mache ich ein riesen großes Plakat mit der Aufschrift: xxx alias Imogdi, Mitglied bei Vaybee Wohnhaft in München ist ein ehrlicher bekennender Atheist Er steht dazu, er ist unheimlich stolz darauf und er möchte glücklich werden. Bist du dann glücklich?? |
@unos:kötü kizi annesi iyi kizi eller met eder misali, kendi kendini met eden unos
Zitat:
@unos "kötü kizi annesi , iyi kizi eller meteder" meselesi gibi SENDE KENDI ADINI TEMIZE CIKARMAYA CABALIYORSUN :-). Yukarida yazdigin gibi birisi degilsin,ama eminim olmak isterdin :-). Chatdeki kürtler ve aleviler SENI ITICI buluyor, sana küfürler ediyor sende onlara küfürler ediyorsun. Bu chatden senden küfür bazi ve kivrak olani yok unos bosuna yirtinma. Baskalarina iftira atarak ve insanlari birbirine düsürerek YANI PISLIKTEN besleniyorsun. Neden bu forumda veya chat odasinda senin düsüncelerini destekleyen yok??? YANLIZ geldin dünyaya yine YANLIZ ve KIMSESIZ öleceksin unos |
Zitat:
Na na na na, du möchte gern ehrlicher Mensch. Meine Antwort war auf diesen deinen Satz: Zitat:
Wo steht da was vom Geburtsort deiner Eltern?? Das einzige was da über deine MUTTER steht ist, dass sie an den Islam glauben würde. DEINE Worte. So ehrlich bist du dann wohl doch nicht. Wer im Glashaus sitzt sollte nicht mit Steinen werfen! |
Zitat:
yoo ,jetzt haste meinen EGO gestreichelt ... Erkan ,war noch nie so glücklich wie heute .. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:15 Uhr. |