Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Das Bollwerk aus kurdischen Kämpferinnen und der PKK (http://localhost/forum/showthread.php?t=12512)

08.10.2014 08:15

Pravakasoyon!

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094140)
'Bayrak ve Atatürk büstü yakmak provokasyondur' Okumak icin tiklayin

Türkiye'nin birçok noktasında yapılan Kobani protestoları ile ilgili konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Atatürk heykeli ve Türk bayrağı yakılmasıyla ilgili provokasyon uyarısında bulundu. Demirtaş, “Bayrak ve Atatürk büstünü yakanları kınıyorum. Bunlar batıdan doğuya destek gelmesin diye yapılan provokasyondur" dedi.

Demirtaş’ın bu çıkışı kuşkusuz çok kritik ve önemli.
Ancak…
Gazeteciyiz, sormak durumundayız:
Kim yakıyor Türk bayrağını ve Atatürk büstlerini?
Zira, bu yakma olayları birebir PKK’nın gençlik örgütü YDG-H’ın twitter hesabından paylaşılıyor. Ve YDG-H üstleniyor bu “eylemlerini.”
Madem Demirtaş bunlara “provokasyon” diyor…
İyi, güzel…
O halde kim bu YDG-H?
PKK’nın gençlik örgütü provokasyon mu yapıyor?

Odatv.com

Kim yaparsa yapsin,bu provakasyondur!Bu tür eylemlerde bulunanlarin,kürt halkina detek verilmesini emgellemeye calisan provakatörlerdir,bunlari herkes bilir....Provakasyon calismalari yürütenler hakli tepkileri,haksiz gibi göstermeye calisanlardir!Bu durumu kiniyor,bu durum üzerinden politika yapmaya calisan aydinlik cevresinin bir yere varamayacaginida vurgulamak istiyorum!

08.10.2014 08:35

Isin özü, dinsizin haddinden imansiz gelir! Ne burda yazismayla, ne de Türkiye'de sokaklara dökülmeyle bu is olmaz!
Gözü pek yigitler ellerine silahlarini alacak, silahlari yoksa, yüreklerini alip aslanlar gibi catisacak su zamane yezitlerine karsi, Imam Hüseyin'nin ve Ehl-i Beyt'inin Kerbela'da savastigi gibi!
ISID'in Islam dinine ve imajina verdigi zararin haddi hesabi yok!

Evet Suriye Kürtleri'ini bende Türkiye Kürtlerinden farkli görürürüm. Türkiye'de Kürtler "bize" benziyor cünkü 90 sene iyi de kötü de olsa modern bir Türkiye'de "sosyallestiler"
Suriye ve Irak'ta ki Kürtler Araplar gibi sosyallestiler.. Bize fazla benzemiyorlar. Onlara Araplara benziyorlar, Türkce de bilmiyorlar!
Ama yine de insanlik namima yardim edilmesi gerekir!

Not: Suriye Kürtlerinin tamami sünni asillidir! Zamane Yezitleri demem, ISID'i Islam disi ve Kur'an disi bir yapi oldugunu göstermek icindi...

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094141)
Kim yaparsa yapsin,bu provakasyondur!Bu tür eylemlerde bulunanlarin,kürt halkina detek verilmesini emgellemeye calisan provakatörlerdir,bunlari herkes bilir....Provakasyon calismalari yürütenler hakli tepkileri,haksiz gibi göstermeye calisanlardir!Bu durumu kiniyor,bu durum üzerinden politika yapmaya calisan aydinlik cevresinin bir yere varamayacaginida vurgulamak istiyorum!

08.10.2014 09:09

Edip Yüksel

Kobani üzerine en son paylaştığım bazı Twitler:

1. Hürriyet'te Kara ve Hava Kuvvetleri komutanlarının demeçlerinin altına bir okuyucu yorumu: "Sizin yıllardır yapamadığınızı İŞİD yapıyor."
2. İzlenimim o ki o Hürriyet okuyucusu gibi hissedenler Türkiye'de çoğunlukta.
3. Türkiye böylece IŞİD'e davetiye çıkarmıştır.
4. Türkiye'de IŞİD, PKK ve TSK arasında çıkacak çatışma ortamı büyük kentlere de sıçrayacaktır.
5. Sultan Tayyip ve Veziri Azamı bile bile Türkiye'yi iç savaşa soktuktan sonra "dış güçleri" suçlayacaktır.
6. İnşallah bu gerçekleşmez ama Kobani'ye karşı işlenen ihanet bu ihtimali güçlendiriyor.

Barış Sürecini en çok destekleyenlerden biriyim; ama Sultan Tayyib'in samimi olduğuna olan inancımı kaybettim. Sadece oyalıyor.

Hüdapar binasını ateşe verenleri savunmam, savunamam. Bu saldırıların kimseye yararı olmaz.

Silahlı saldırılara karşı nefsi savunma istisna Kürt halkı şiddet kullanmamalı. BDP istifa etmeli. Kürt halkı pasif direniş göstermeli.

Kobani'deki zulme seyirci kalanları protesto edenler sağa sola taş atmamalı, kimseye zarar vermemeli. Bunlar ilkel ve yararsız tepkilerdir!

Düşman kazanmak zeka ve erdem gerektirmez. Kürt ve Türk halkı hukumete karşı protestolarını barışçı ve zekice yöntemler ile gerçekleştirmeli

Diktatörler muhalif saflarına soktuğu ajanlarla provoke ederek onları azgın boğalara dönüştürür. Ve diktatör alkışlar arasında matador olur!

"polis beş kürdü bir arada görse gaz su sıkıyor atılan taşlar polise tepki den dolayı edip abi"
İşte sabır ve zeka burada devreye girer. Diktatörleri yenmenin en kolay yolu onların bilmediği asimetrik yöntemi kullanmak. ZEKA!

Sultan Tayyip ve avanesi gerçekten barış isteselerdi, sözle de olsa Kobani halkının trajedisine insanca yaklaşır ve Türkiyeyi birleştirirdi.

08.10.2014 09:59

Bu ISID denen aslan parcalari Israile niye saldirmiyrolar aceba? Hersey, buna BOP (Büyük Orta Dogu Projesi) da dahil, bu sorunun cevabinda gizli!

08.10.2014 10:42

protesto!

Suan da yaşanan olayların mimarları olan, ,Tayip ve gruhunu protesto ediyor vaybee de onu ve isid destekcilerini kiniyor ve su andan itibaren 3 gun vaybeeye girme me karari alıyorum! Tüm duyarlı insanlari protestoya davet ediyorum! Saygılar cenk

Bosphorus_ 08.10.2014 21:55

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094143)
ISID'in Islam dinine ve imajina verdigi zararin haddi hesabi yok!

Tipki PKK/YPG'nin kurtlerin milliyetine ve imajina verdigi zararin haddi hesabinin olmamasi gibi, prdn, zaten ortada imaj yoktu ki.

Bosphorus_ 08.10.2014 21:56

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094149)
Suan da yaşanan olayların mimarları olan, ,Tayip ve gruhunu protesto ediyor vaybee de onu ve isid destekcilerini kiniyor ve su andan itibaren 3 gun vaybeeye girme me karari alıyorum! Tüm duyarlı insanlari protestoya davet ediyorum! Saygılar cenk

Cok uzulecegiz :( ama hicbir sozunu tutmadin ki.

Kobani'de son gelen haberlere gore 3 haftada 200 PKK'li terorist oldurulmus, 200 gun girmemeni oneriyorum.

Billy73 09.10.2014 18:24

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094146)
Bu ISID denen aslan parcalari Israile niye saldirmiyrolar aceba? Hersey, buna BOP (Büyük Orta Dogu Projesi) da dahil, bu sorunun cevabinda gizli!

levo, noch immer hier. wieder wortgebrochen:) es sei dir verziehen.

isid muss ersmtal die sunniten "befreien". isreal, siiten und hizbollah sind zu grosse brocken. - isreal würde sie in 4 wochen platt machen.

muss nicht mit dem "nahostprojekt" zusammenhängen. wäre ich isid, würde ich genauso handeln.

Lara_ 09.10.2014 21:01

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094022)
Bunda, PKK'nin kurtlerin haklarini savundugunu mu iddia ettin?

Erdogan bu kadar 'demokratiklesmesine' ragmen nedense kurtler ona halen fasist diyorlar, TA KI erdogan sozde kurdistan'in kurulmasina izin verene kadar, APO'yu hapisten cikarana kadar da ne yapsa kurtlere yaranamayacak.

Erdogan'in acilim politikasini ve terorle mucadelesini desteklemiyorum. Ama belki de bilmedigimiz bir plani vardir, ATAK-129 helikopterlerimiz teslim edilene kadar PKK ile ateskes gibi. Turkiye PKK'yi en etkili sekilde havadan vurmalidir, insansiz hava araclariyla, ATAK-129 saldiri helikopterleriyle. Turkiye'nin PKK'yi vurmasi anca PKK'lilari rahatsiz eder.

Devletin kismen asimilasyon yaptigi dogrudur, ama bu sadece kurtlere karsi olmadi, her yerde herkes sorun yasadi, solcular, sagcilar vb. dahil. Ayrica asimilasyon politikasina karsi cikmak isteyen kisi hakkini diplomasiyle arar, silahla, kallesce pusularla degil. Cumhuriyet tarihinden beri kurtler icin parlamento yolu, yerel ve uluslararasi hukuk yolu acikti, halen de acik, AIHM dahil. Ama onlar siddeti secti. Cunku sectikleri yol ve bahaneler hicbir yerde, ne uluslararasi mahkemelerde ne baska ulkelerde kabul gormedi.

Terorun bahanesi olamaz.

Benim sosyalligimi ve karakterimi sorgulayabilecek en son kisi bir PKK sempatizanidir, yani sen. Seni sadece kendi orgutunden kisiler ciddiye alir. Karaktersizsin ve PKK'lisin. Burada edilen kufurler toplansa senin ettigin kufur kadar etmez. Her basliga kufurle atlayan, her farkli dusunceden olan fasist diyen sensin. Saygisizsin ve saygi gormuyorsun, gormeyeceksin de. Toplum tarafindan reddedilmis olmanin verdigi bir rahatsizlik var sende. Mutsuzluk ve caresizlik.

Bugun Turkiye'nin Kobane'ye operasyon yapmamasinin ana sebeplerinden biri de orada PKK'nin varligidir, Turkiye ne zaman PKK ile yanyana ISID'e karsi savasir, o zaman PKK'ya karsi politikasiyla celiskiye duser. Orada PKK ve YPG olmasa Turkiye belki de sinirdan girecekti.

Neden BDP Suriye'ye asker gonderilmesine karsi cikiyor?

Ayni savas Turkiye'de yasansa, Turkiye zor durumda kalsa, isgal altinda kalsa, kurtler Turk ordusuna yardim eder mi yoksa Turkiye'yi isgal etmek isteyenlerle mi birlik olur? Ikincisi agir basiyor. Buna ragmen kurtlerin, o begenmedikleri, fasist dedikleri Turk ordusundan yardim istemesi bayagi garip.

Senin gibi PKK sevdalisinin yazdiklarini okuyan biri direkt kurt dusmani kesilir bunda suphe yok.

Nasil ki PKK'nin siddetini Turkiye'nin politikasina baglamayi akillica saniyorsan, bazi Turklerin kurtlere karsi antipati duymasini da kurtlerin PKK'ya olan destegine ve sevdasina baglamalisin.

Kurtulus Savasi'nda kurtlerin Turkiye'ye pek bir katkisi olmadi. Dogudan ve Guneydogu'dan kac kisinin Canakkale'ye, İzmir'e savasmaya gittigini arastir gel.

Kurtler Canakkale ve Kurtulus Savasi'nda yoktu:

Buradaki grafikler istatistikler: http://www.turksolu.com.tr/sehit/1.htm

İstatistikler: https://www.youtube.com/watch?v=m1zr6m_SbDM

Kurt isyanlari listesi http://tr.wikipedia.org/wiki/Do%C4%9...%C4%B1_listesi

Mehmet Ali Birand bile (kendisi PKK sempatizani olur) kurt isyanlarinin listesini vermis:
OSMANLI DÖNEMİNDEKİ İSYANLAR:

Babanzade Abdurrahman Paşa isyanı (1806- Musul)
Babanzade Ahmet Paşa isyanı (1812 – Musul)
Zaza’ların isyanı (1820)
Yezidilerin isyanı (1830- Hakkari)
Şerefhan isyanı (1831- Bitlis)
Bedirhan isyanı (1835- Botan)
Garzan isyanı (1839- Diyarbakır)
Ubeydullah İsyanı (1881- Hakkari)
Bedirhan Osman Paşa ve kardeşi Hüseyin Paşa isyanı (1872-Mardin-Cizre)
Bedirhan Emin Ali isyanı (1889- Erzincan)
Bedirhaniler ve Halil Rema isyanı (1912-Mardin)
Şeyh Selim Şehabettin ve Ali isyanı (1912- Bitlis)
Koşgari isyanı (1920- Koşgiri)

CUMHURİYET DÖNEMİ AYAKLANMALARI:

Nasturi isyanı (1924- Hakkari)
Jilyan isyanı (1926- Siirt)
Şeyh Sait isyanı (1925- Bingöl-Muş-Diyarbakır)
Seit Taha ve Seit Abdullah isyanı (1925-Şemdinli)
Reşkotan ve Reman isyanı (1925- Diyarbakır)
Eruh’lu Yakup Ağa ve oğulları (1926-Pervani)
Güyan isyanı (1926-Siirt)
Haco isyanı (1926- Nusaybin)
I. Ağrı isyanı (1926)
Koçuşağı isyanı (1926- Silvan)
Hakkari- Beytüşşebab isyanı (1926)
Mutki isyanı (1927- Bitlis)
II. Ağrı isyanı
Biçar harekatı (1927- Silvan)
Zilanlı Resul Ağa isyanı (1929- Eruh)
Zeylan isyanı (1930- Van)
Tutaklı Ali Can isyanı (1930- Tutak-Bulanık-Hınıs)
Oramar isyanı (1930- Van)
III. Ağrı harekatı (1930)
Buban aşireti isyanı (1934- Bitlis)
Abdurrahman isyanı (1935-Siirt)
Abdulkuddüs isyanı (1935-Siirt)
Sason isyanı (1935-Siirt)
Dersim isyanı (1937-Tunceli)
PKK terörü (1984-1999)

KURULUP DOĞILMIŞ KÜRT ÖRGÜTLER :

MARKSİST VE LENİNİST ÖRGÜTLER:

- Devrimci Doğu Kültür Ocakları (DDKO)
- Devrimci Demokratik Kültür Dernekleri (DDKD)
- Devrimci Halk Kültür Dernekleri (DHKD)
- Anti Sömürgeci Demokratik Kültür Derneği (ASDK-DER)

BÖLÜCÜ ÖRGÜTLER :

- Türkiye Kürdistan Demokratik Partisi (TKDP)
- Kürdistan Öncü İşçi Partisi (KÖİP-PPKK)
- Türkiye Kürdistan Sosyalist Partisi ( TKSP)
- Rizgari Örgütü
- Ala Rizgari Örgütü
- Kawa Örgütü
- Kürdistan Ulusal Kurtuluşçuları Örgütü (KUK)
- Kürdistan Sosyalist Harekatı (TSK)
- Kürdistan Sosyalist Birliği (Yekitiya Sosyalista Kürdistan – YSK)
- Tekoşin örgütü
- Kürdistan Kurtuluş Harekatı (TEVGER)
- Kürdistan İşçi Partisi (Partiye Karkaren (işçi) Kürdistan /PKK)

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7957402.asp

Hadi havla simdi yeniden.

Diger mesele..

Bu kadar 'kurt katliami yapiliyor' cigirtkanligi yapilmasina ragmen, Kobane aylardir toplam yaklasik 40-50 sivil oldu. Yuzlerce sivil degil. Diger olenler silahli PKK ve YPG orgut uyeleri. Sehrin nufusu 50 000 olmasina ragmen 160 000 kurt Turkiye'ye sigindi. Orada ISID ile silahli PKK ve YPG savasiyor. Kurt sivillerin oldurulmesini ve gariban kurtlerin yerlerinden edilmesini istemiyor kimse, ama PKK ve YPG'nin yok edilmesini ya da olabildigince etkisizlestirilmesini istiyoruz.

YPG'li kadin terorist, terorist taktiklerinden biri olan intihar saldirisi duzenledi gecenlerde:

http://www.ohaber.com/ypg-li-kadinda...-h-481809.html

Insanlarin 'yakinlarinin' savasta olmesini bu kadar isteyen biri insanliktan kardeslikten bahsediyor.. himmm..

Selam,

Akli kisa olan ki$iye bu kadar uzun cevap vermeyeceksin....

Saygilar

uno 10.10.2014 06:04

Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.

Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik.

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094291)
Selam,

Saygilar

Bosphorus_ 10.10.2014 06:46

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094291)
Selam,

Saygilar

Onun aklinin kisa oldugunu gostermek icin verilebilir aslinda. Hatta, ozelden konusulanlari forumda herkesin onunde kallesce anlatacak zihniyette olan birine daha fazlasi verilmesi gerekir.

Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi.
Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094309)
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.

Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik.

uno 10.10.2014 11:04

Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir.

Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir.

Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz.
Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler.
yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok. ;)

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094313)
Onun aklinin kisa oldugunu gostermek icin verilebilir aslinda. Hatta, ozelden konusulanlari forumda herkesin onunde kallesce anlatacak zihniyette olan birine daha fazlasi verilmesi gerekir.

Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi.

10.10.2014 14:09

@UNO

Uno bu cok büyük bir terbiyesizlik senin yaptigin,

kusura bakma ama bir kadin bir erkege inandiysa

ve bu "Yalanci Er Kek" kiza/kadina biz nisanlanacagiz dediyse,

burda kim suclu kim degil acik ortada !

Bence sen bu olayi bir daha konu etme.

Sonucta bir =Bayanin Adiyla= oynuyorsun sen !

Saygilar Efendim

:(

Lara_ 11.10.2014 00:12

Zitat:

Hahahaha
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü
Sen nerde ya$iyorsun UNO$$? Ben "Avrupa" da ya$iyorum.Ne bu? Camur at Izi kalsin Mantigiyla karalamaya cali$irak mi kendini savunmayi deniyorsun. İftira atmak bir insanı susturmanin,onun inandırıcılığını ortadan kaldırmanın en sinsi ve çirkin yoludur.bir tür psikolojik savaş yöntemi korkakligin ,acizligin ayna gibi ortada....
Herkez UNO$ gibi yigit deyil diyorsun! Senin Yigitlik anlayI$in ortda ,mahalle karilari gibi dedikodu yapmak,iftira atmak....Sana her zaman söyledigim bir $eyi tekrarliyorum..
Sen ve Senin gibilerini ben KÖPEk diye bahceye baglamam.
Bosboros SANA Gerizekali yazdiginda kizarak O pis agzinla akil di$i küfürler sergilemi$tin foruma....

Bosborosa asla katilmiyorum...Sen Gerizekali deyil Gerizekalininda altindasin

11.10.2014 00:19

iftiraci

unos,

iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun?

Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda?

Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor.

Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT

Zitat:

Lara_ 11.10.2014 00:36

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094324)
Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir.

Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir.

Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz.
Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler.
yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok. ;)

Hahahah...

ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar
Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda!
Yoksa bu kadar yüzsüzlükle bu hayati ba$ka türlü ya$aman mümkün olazdi

Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun...
Kötü bir Köpek gibisin UNO$ hawladikca batiyorsun

Lara_ 11.10.2014 00:49

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2094329)
@UNO

Saygilar Efendim

HUHU...

Selam HUHU
$u kandirma olayini bana anlamamda yardimci olurmusun?
Nasil kandirilir bir bayan?
Kandiran o Erkek kandirigi Bayanin ailesiylemi tani$mis? yada tani$tirmi$
Arkada$ cevresiylemi tani$tirmi$.Bu saydiklarimin angisini yapmi$..
Bir insan ba$ka bir insanin güvenini nasil kazanir? Sözleriylemi? Davarni$larilami?

Bu "Kadin" kar$isindaki Adamin niyetini anlamayacak kadar SaF mi?

Lara_ 11.10.2014 01:10

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094313)

Merhaba Bosboros.

Sorun da bu zaten Bunun gibilerle muhatap olmamak ,gercek anlamda Zeka ve Akil sahibi her insan,bunlarin Zihinsel yetersizligini aninda fark edebilir,ardaki farki bildigi icin rahatlikla görebilir...
O pis agziyla küfürler ederek,iftiralar atarak bir $ekilde kendini isbatlamaya cali$iyor..
Kendilerini benzemeyenleri ahlaksiz ilan ederler,aninda senaryo uydurular
Ego $i$kinliginden" salakligini" görmeyecek kadar zavalilardir

11.10.2014 02:33

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094389)
HUHU...

Selam HUHU
$u kandirma olayini bana anlamamda yardimci olurmusun?
Nasil kandirilir bir bayan?
Kandiran o Erkek kandirigi Bayanin ailesiylemi tani$mis? yada tani$tirmi$
Arkada$ cevresiylemi tani$tirmi$.Bu saydiklarimin angisini yapmi$..
Bir insan ba$ka bir insanin güvenini nasil kazanir? Sözleriylemi? Davarni$larilami?

Bu "Kadin" kar$isindaki Adamin niyetini anlamayacak kadar SaF mi?

Hallo Lara,

ich wollte mich nicht einmischen, hoffe du verstehst das nicht falsch.

Eins weiß ich, so was darf niemand über eine Frau sagen, erst recht nicht im Internet, zumal dieser Jemand hinter dem Desktop

sitzt und sich im Schutze der Anonymität versteckt.

Vertrauen erlangt jemand durch allem was er macht, also von der Mimik bis zur Gestik und dem Gesagten natürlich. Vertrauen muss verdient werden.

Frauen sind definitiv nicht dumm! Das denken aber leider viele Männer über uns.

Und Uno hat hier die Grenze entschieden überschritten!

Bosphorus_ 11.10.2014 02:49

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094384)
Hahahah...

ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar
Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda!

Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun...

Adami forumlarda yazdigini gorunce sadece PKK'li saniyorduk bir de webcam sapigi cikti. Erkeklerin yuz karasi kepaze.

uno 11.10.2014 06:47

Yakisikli oldugum dogru ;), chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane :) ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.

Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz.

Kaslarimin alinik olmadigini ispatlarsam chat ve forumlari terk edecek misin?

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094384)
Hahahah...

Lara gercekten hastasin sen, manbe muthis bir etki yapmis sana. Konuya girip bana saldiran sensin,tipki chatte oldugu gibi.Chatte seni ignolayabiliyorum ancak toplumsal önemi yüksek olan tartismalarin yasandigi forumlarda yirtik don etkisi yapinca isler biraz degisiyor.Manbe burda ve kendisine söyle, samimi bir sekilde "olm bu kiza böyle mi yaptin" soruma karsilik "evet olm" samimiyetliginde cevap aldim. Ben de chatten tanistigi birisiyle otel'e kadar giden birisi mutlaka bunu istemistir kanaatiyle karismadim.Chat'in diger sakinlerine sana cirkin ithamlar yapmamalarini sonucta seninde bir insan oldugunu belirtmistim,acimistim.Hala aciyorum. Chatte bi daha küfür edersen screen alip foruma koyucam simdiden haberin olsun. (en azindan chat küfürlerinden kurtulduk)

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094378)
Hahahaha
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü

Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar.

Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da.

Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm.

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2094380)
unos,

iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun?

Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda?

Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor.

Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT

huhucum, biraz daha sakin ol istersen. kim kimle nisanlanir umut olur beni ilgilendirmez. Bu hasta kisilerin sadece benimle muhattap olmasini istemiyorum.Chatte ki tutumlarini funky veya diger düzenli chat katilimcilarina sor.Bunlar sorunlu insanlar,kanalrattesi gibi chate girip insanlara ve toplumlara hakaret ederler.Sen de bunlarin cirkinliginde kaybolma lütfen.

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2094329)
@UNO

Saygilar Efendim

Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094419)
Adami forumlarda yazdigini gorunce sadece PKK'li saniyorduk bir de webcam sapigi cikti. Erkeklerin yuz karasi kepaze.

Bosphorus_ 11.10.2014 07:45

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094431)
Lara gercekten hastasin sen, manbe muthis bir etki yapmis sana. Konuya girip bana saldiran sensin,tipki chatte oldugu gibi.Chatte seni ignolayabiliyorum ancak toplumsal önemi yüksek olan tartismalarin yasandigi forumlarda yirtik don etkisi yapinca isler biraz degisiyor.Manbe burda ve kendisine söyle, samimi bir sekilde "olm bu kiza böyle mi yaptin" soruma karsilik "evet olm" samimiyetliginde cevap aldim. Ben de chatten tanistigi birisiyle otel'e kadar giden birisi mutlaka bunu istemistir kanaatiyle karismadim.Chat'in diger sakinlerine sana cirkin ithamlar yapmamalarini sonucta seninde bir insan oldugunu belirtmistim,acimistim.Hala aciyorum. Chatte bi daha küfür edersen screen alip foruma koyucam simdiden haberin olsun. (en azindan chat küfürlerinden kurtulduk)

Lara ya da baska biriyle yazismalarin bizim umrumuzda degil. Senin gibi kallesler ozelde paylasilan seyleri, gun gelip devran donunce nette herkesin huzurunda paylasip o kisiyi rencide etme niyetiyle kullanir, tipki halen yapmaya devam ettigin gibi.

Bu arada Kobane'de PKK'li yoldaslarin cifter cifter indiriliyor sen halen donla webcam sex pesindesin. Ne karaktersiz bir seysin boyle. Hangi maksatla vaybee'yi kullandigin da ortaya dokuldu.

Zitat:

Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam.

Once 'tavsiye' demesini ogren.

Senin itilmis insanlar dedigin kisilerle muhabbetim yok ama olsa bile 'hadi gel birbirimize ic camasirimizla kamera acalim, ben gundelik hayatimda hep boyleyim' gibi sacma salak seyler soylemezdim. Karakter yoksunu oldugunu, niyetinin internette baska oldugunu 1 yildir soyluyorum. Bu baslikta da gordugum kadariyla zamaninda guvenip insanca seninle derdini muhabbet ederek paylasmis kisilere isine gelmeyince itilmis yaftasi vuracak kadar, hikayelerini, ozelde yasadiklarini ortaya dokecek kadar kallessin. Manbee'nin bu olay icinde oldugunu bile bilmiyordu kimse.

PKK flamalari icinde yuzunu saklamadan forumda foto paylasacagini soyledin, onu da yapmadin, sasirmadim. Simdi de bana kamerada renkli donunun icindeki bamya pipini, alinmis kaslarini gosterme derdindesin, erkeklere ilgi duymuyorum almayayim. Tartisma sadece don atlet kamera karsisinda mi yapiliyormus denyo? Forumda da tartisma yapilir telefonda da. Neden direkt webcam? Onda da seni paketlerim sorun degil, ama sapiksin bu hos bir sey degil. Internette insanlarin zaaflarini kullanma pesinde olacagina gercek hayatin olsun.

Vaybee moderatorleri neden bu webcam sex manyagi PKK sempatizanini burada barindiriyor anlamis degilim.

Imogdi 11.10.2014 07:52

Danke ...

kötü olan ....das all ..
wer glaubt noch an den Islam ?
bestimmt meine Mutter ..

Imogdi 11.10.2014 08:07

ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))

11.10.2014 09:05

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094436)
kötü olan ....das all ..
bestimmt meine Mutter ..

Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung.

11.10.2014 09:06

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094437)
ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))

Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :)

Imogdi 11.10.2014 09:25

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094440)
Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :)

ben Atheistim ...benim hayirli arkadaslarim var .. ;)

Ortodox ...Hristiyan ...son kanat Müslüman ..

Imogdi 11.10.2014 09:30

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094439)
Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung.

git kendi anan la dalga gec ...

ya ??

11.10.2014 09:33

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094445)

ama ne hikmetse müslümanlarin icinde geziniyorsun, örnegin bu chat de.

Bu nasil bir celiski :-)

ben olsam kendim gibi olanlarin yaninda rahat ederim.

11.10.2014 09:36

Zitat:

Tuhaf.. hem atheistim diyorsun, hem hayirli kelimesini kullaniyorsun. Hayirinin ne oldugunu biliyormusun sen?

Demin arkadaslim güzel diye israr ediyordun, ben o kelime sana daha laik.

11.10.2014 09:38

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094447)
git kendi anan la dalga gec ...

ya ??

Anlamadim. Aciklarmisin lütfen?

Bi kac hafta önce, ben atheistim, atheistligi annemden ögrendim diyen sendin. Bugün annem islama inaniyor diye yaziyorsun. Fazit: sie hat sich bekehren lassen.
Celiskiyi kendi sözlerinde ara.

Imogdi 11.10.2014 09:42

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2094449)
ama ne hikmetse müslümanlarin icinde geziniyorsun, örnegin bu chat de.

Bu nasil bir celiski :-)

ben olsam kendim gibi olanlarin yaninda rahat ederim.

seni niye rahatsiiz ediyor um ?...
evet bence ALLAH dediniz yok ...

hic mi hakim yok ...
Allah dediz varligi sorgulamaya ??

30 sene sonra >Türkiye kalmicak ...
cünkü Kürt insanlar türk lerden fazla olucak ..

Imogdi 11.10.2014 09:44

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094451)
Anlamadim. Aciklarmisin lütfen?

Bi kac hafta önce, ben atheistim, atheistligi annemden ögrendim diyen sendin. Bugün annem islama inaniyor diye yaziyorsun. Fazit: sie hat sich bekehren lassen.
Celiskiyi kendi sözlerinde ara.

pack deine Sachen ein kleines ...

11.10.2014 09:46

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094453)

Juhuuuu, Daddy will mit mir verreisen.

11.10.2014 09:52

Inancimizin gölgesinde serinleniyorsun

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094452)
seni niye rahatsiiz ediyor um ?...
evet bence ALLAH dediniz yok ...

hic mi hakim yok ...
Allah dediz varligi sorgulamaya ??

30 sene sonra >Türkiye kalmicak ...
cünkü Kürt insanlar türk lerden fazla olucak ..

kimin kimden daha cok veya az oldugu seni niye bu kadar ilgilendiriyor? Yoksa korkuyormusun?
Neden ve kimden korkuyorsun?

Allah var, bizde inandigimiz icin sende bizim yanimizda, icimizdesin

INANCIMIZIN GÖLGESINDE serinleniyorsun

Imogdi 11.10.2014 09:56

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094453)

ana mi baba mi kari$tirma lütfen ..

ich habe geschrieben wo meine Eltern geboren sind ..
mehr nicht ...

lafi tasak tarafindan anlama lütfen ..sayin ...etc.

11.10.2014 09:59

Zitat:

Sen müslümanlarla arkadaslik edermiydin?
Mich stört es nicht, dass du atheist bist. Es wird nur langsam echt langweilig zu hören, wie sehr du den Islam hasst.

Kardesim, tamam sen müslüman degilsin, anladik. Zerre kadar inancin yok, onu da anladik.

Du suchst ne Frau mit der du Kinder bekommen kannst onu da anladik. Geräts immer an die falschen, ok ist auch angekommen.
...
Alles schön und gut. Alles im grünen Bereich, kannst du alles so handhaben wie du möchtest.

Nur, warum verstehst DU nicht mal endlich, das wir eine andere Meinung haben? Biz senin fikrine karsi mi cikiyoruzda, sen sürekli islamiyetin ne kadar yalnis, ne kadar kötü oldugunu israr ile yazip duruyorsun? Biz senin atheistligini terliyormuyuz sürekli? Sen neden iki birdir islamiyetten ne kadar süphe ettigini, müslümanlari ne kadar kinadigini yazip duruyorsun?? Anladik atheistsin. Soll ich ein Thread aufmachen für dich, indem ich reinschreibe und zwar ganz groß:

IMOGDI AUS BAYERN IST ATHEIST

herkese ilan etmek istiyorsun, herkesin bilmesini istiyorsun, ben yardimci olabilirsim istersen. Birde su ismini ver rica ederim. Madem hep dogrusun, ve SENCE dogruluga fotoraf ait, o halde hemen isminide ilan edebiliriz.

Dann mache ich ein riesen großes Plakat mit der Aufschrift:

xxx alias Imogdi, Mitglied bei Vaybee Wohnhaft in München ist ein ehrlicher bekennender Atheist

Er steht dazu, er ist unheimlich stolz darauf und er möchte glücklich werden.

Bist du dann glücklich??

11.10.2014 09:59

@unos:kötü kizi annesi iyi kizi eller met eder misali, kendi kendini met eden unos

Zitat:

Yakisikli oldugum dogru ;), chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane :) ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.

Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz.

Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar.

Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da.

Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm.

@unos

"kötü kizi annesi , iyi kizi eller meteder" meselesi gibi SENDE KENDI ADINI TEMIZE CIKARMAYA CABALIYORSUN :-).

Yukarida yazdigin gibi birisi degilsin,ama eminim olmak isterdin :-).
Chatdeki kürtler ve aleviler SENI ITICI buluyor, sana küfürler ediyor sende onlara küfürler ediyorsun.

Bu chatden senden küfür bazi ve kivrak olani yok unos bosuna yirtinma.

Baskalarina iftira atarak ve insanlari birbirine düsürerek YANI PISLIKTEN besleniyorsun.

Neden bu forumda veya chat odasinda senin düsüncelerini destekleyen yok???

YANLIZ geldin dünyaya yine YANLIZ ve KIMSESIZ öleceksin unos

11.10.2014 10:03

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094458)
ana mi baba mi kari$tirma lütfen ..

ich habe geschrieben wo meine Eltern geboren sind ..
mehr nicht ...

lafi tasak tarafindan anlama lütfen ..sayin ...etc.

Na na na na, du möchte gern ehrlicher Mensch.

Meine Antwort war auf diesen deinen Satz:

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094436)
kötü olan ....das all ..
bestimmt meine Mutter ..

Wo steht da was vom Geburtsort deiner Eltern??
Das einzige was da über deine MUTTER steht ist, dass sie an den Islam glauben würde. DEINE Worte.

So ehrlich bist du dann wohl doch nicht. Wer im Glashaus sitzt sollte nicht mit Steinen werfen!

Imogdi 11.10.2014 10:06

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094459)
Sen müslümanlarla arkadaslik edermiydin?
Mich stört es nicht, dass du atheist bist. Es wird nur langsam echt langweilig zu hören, wie sehr du den Islam hasst.

Kardesim, tamam sen müslüman degilsin, anladik. Zerre kadar inancin yok, onu da anladik.

Du suchst ne Frau mit der du Kinder bekommen kannst onu da anladik. Geräts immer an die falschen, ok ist auch angekommen.
...
Alles schön und gut. Alles im grünen Bereich, kannst du alles so handhaben wie du möchtest.

Nur, warum verstehst DU nicht mal endlich, das wir eine andere Meinung haben? Biz senin fikrine karsi mi cikiyoruzda, sen sürekli islamiyetin ne kadar yalnis, ne kadar kötü oldugunu israr ile yazip duruyorsun? Biz senin atheistligini terliyormuyuz sürekli? Sen neden iki birdir islamiyetten ne kadar süphe ettigini, müslümanlari ne kadar kinadigini yazip duruyorsun?? Anladik atheistsin. Soll ich ein Thread aufmachen für dich, indem ich reinschreibe und zwar ganz groß:

IMOGDI AUS BAYERN IST ATHEIST

herkese ilan etmek istiyorsun, herkesin bilmesini istiyorsun, ben yardimci olabilirsim istersen. Birde su ismini ver rica ederim. Madem hep dogrusun, ve SENCE dogruluga fotoraf ait, o halde hemen isminide ilan edebiliriz.

Dann mache ich ein riesen großes Plakat mit der Aufschrift:

xxx alias Imogdi, Mitglied bei Vaybee Wohnhaft in München ist ein ehrlicher bekennender Atheist

Er steht dazu, er ist unheimlich stolz darauf und er möchte glücklich werden.

Bist du dann glücklich??

yoo ,jetzt haste meinen EGO gestreichelt ...
Erkan ,war noch nie so glücklich wie heute ..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:15 Uhr.