![]() |
Zitat:
Zira ISID YPG ve PKK'yi paketlemeye basladigindan beri youtube dahil internetin her yerinde kurt fasistler sirf Turkiye'yi dunyada karalamak icin buna benzer haberleri uydurup duruyor ama kaynaklari ve nereden cikardiklari belli degil. Zitat:
6000 asker, polis ve koy korucusu sehit oldu (dikkatini cekerim, koy korucularinin cogu kürt'tür) 32 000 PKK'li terorist olduruldu, (tutuklananlarindan bahsetmiyorum bile). BDP'lilerin rakamlari da bu civarda. Yani her 1 sehite 5-6 PKK'li denk geliyor. Turkiye icin 1 sehitin bile degeri anlami buyuktur, ama PKK icin 10 PKK'linin oldurulmesi bile onemli degil, daha kendilerine deger vermiyorlar. O yuzden AKP hukumeti 1 sehit olmamasi icin sozde cozum surecini baslatti. Bu konuda AKP icin ayni fikirde miyim? Hayir. Operasyonlar devam etmeli. Turkiye'nin Irak ve Suriye ile siniri toplami tam 1200 km! Bu kadar buyuk bir sinirin teror sizintilarina karsi korunmasi cok zor, asiri gelismis teknolojiye ve saldiri helikopterlerine ihtiyac var (T-129 Atak saldiri helikopterleri geliyor), o zamana kadar Turkiye PKK'yi oyalamalidir. Sinirlarin guvenligi daha iyi saglandiginda operasyonlara devam edilebilir. PKK'yi boyle ovmen ve savunman sehitler icin saygisizca! Burada masum kurt halkina karsi kimse dusmanlik yapmiyor, YPG ve PKK teroristleri icin konusuyoruz, sen ise bu teroristleri, sirf kurt bolgelerde savastiklari icin savunuyorsun. Zitat:
|
Rakam!
Zitat:
|
Spartakusler!
Cagimizin Spartakusleri elindeki en büyük silahi özgürlük,en büyük destekcisi dünya halklarinin umudu ile,zalimlere direniyor!Zalimin zulmu varsa,bu zulme karsi DIRENENLERDE VAR!
|
Tarafsizlik...
Tarafsiz oldugunu iddia eden veya o yönde davranan taraftir aslinda,yapilmak istenen katliama sessiz kaliyorsaniz,o katliamin yapilmasini istiyorsunuz demektir bu....Karar verin,renginizi gösterin!Zulm etmeye hazirlananlardan mi,yoksa DIRENISLERIYLE INSANLIK DESTANINI YENIDEN YAZANLARDAN YANAMISINIZ?
|
Terorist YPG ve PKK'dan yana degiliz. Birak terorist gruplarin propagandasini.
|
offf
Sen hic laftan anlamiyormusun arkadas!Yazma benim konularima,biraz ar olur insanda ya....Cattik ya...
Bak kardesim,kimse kimsenin fikrini begenmek zorunda degil,herkes senin veya benim gibide düsünmek zorunda olmadigina göre,neden bu israr?Ben fikir alisverisinde bulunuyorum,düsünce özgürlügü diye birsey var,sende o cesaret ve ilkede yok! uzak dur arkadas ya...... |
Sen ne pislik bir adamsin boyle. Ne yalanci bir tipsin.
1. Beni engelledigini, boylelikle mesajlarimi gormedigini soylemene ragmen halen yazmaktasin. 2. Sende dusunce mi varmis? Neyi tartisabilme kapasiten var surada? Ne bilgin var? Anca zirliyorsun. 3. Elbette ki burada terorizm propagandasi yaptiginizda karsiliginda cevap alacaksiniz, senin basligin olur baska baslik olur. Kimsenin reaksiyon gostermesini istemiyorsan adam olacaksin adam gibi insanliktan bahsedeceksin, terorizmi mesru gostererek. Zirlayip durma. Insan ol. |
....
Zitat:
|
Zitat:
Duygu somurunuzden bikti millet. Vaybee'den PKK'ya kac eleman yetistirmeyi dusunuyorsun mazlum edebiyatinla? |
Zitat:
|
PKK'ya kobane'de savasmalari icin vaybee'de adam toplama calismalarin nasil gidiyor?
|
Zitat:
|
Kobene SPARTAKÜSLERI
Kobene´den tüm dünyaya,gösterdiginiz kararlilik,cesaret ve insanlik degerleri icini savasma ruhu,dünyada insanlik var oldukca,insanligin en yüce degerlerinden biri olarak var olacak!Kaybetsenizde, karsinizda koskoca emperyalist devletlere haddini bildirdiniz!Ne onlarin katiller ordusu,nede cevrenizde bulunan,cakallar sürüsü,size asla birsey yapamaz,siz ezilen milyarlarca insanin gönlündeki tahtina oturdunuz!Sizlerle gurur duyuyoruz!
Ayrica sözde,hava saldirisi ne hikmetse bu adamlarin türkiye üzerinden aldigi yardimi etkileyemedi...Eger burda,hala yok iliskimiz diyenler varsa,onlara bir soru,bu lojistik destek nerden geliyor?Suan onlarin lojistik destek alabilecekleri tek yer Türkiye...Cünkü diger bölgelerden cekilmek zorunda kaliyor...Ha,sehir icine sokulmasina,izin veriliyor Ypg tarafindan bunu bilin.....Bunu sonra anlarsiniz;) "Bitmedi o kavga,sürüyor ve sürecek,yeryüzü askin yüzü oluncaya dek...." |
Bir isik
Karanliklar cöküyor dünyamiza,bir isikta siz yakin,bir kibrit cakin bu karanliga artik...Sizi medeniyetinizden etmek isteyenlerin suretina tükürün,milliyetcilik yaparak insanliga,dogal olarakta kendinize düsmanlik ediyorsunuz!Dünden beri,kürt halki tepkilerini dile getiriyor,dünyanin sessizligini göstermek istiyor,bir iki tehdit,bir iki sikiyönetim ilani ile olmaz bu isler!Kürtler ayaklanirsa,hicbir yerde sukunet olmaz!Bu isyan sizide yakar.....Saygilar cenk
|
Rant cumhuriyeti!
Rant cumhuriyetinin vampirleri,ellerinde patlayan planlarini kurtarmak icin,basta Kürt halki olmak üzere,dünya halklarinin öfkesi karsisinda,son cirpinislarini sergiliyorlar!Rant cumhuriyetinin vampirleri erdogan gürühu ve onun usaklari!Kobene de yanlis hesap yaptiniz,bu hesap yangina dönüstü ve sizide yakacak!Kobene ye sefer olur zafer olmaz!Bunu o kus beyninize yerlestirin!
|
'Rant cumhuriyeti' diyerek Turkiye'ye mi hakaret ediyorsun sen densiz yaratik?
|
Saltanat rüyasi!
Kobene nin kahraman halki,Isid seytanlarina karsi taarruza gecti,son günlerini yasiyor,büyük osmanli rüyasi,petrol bölgelerini eline gecirme planlari suya düsüyor!Baksaniza;bashirsiz biryerlerini yirtarak bagiriyor,diyarbakirla kobane nin ne alakasi var diye,ankara ile filistinin ne alakasi varsa o,sen ve senin güruhunun anlamadigi birsey var,düsünmek baska,yasamin gercegi baska birsey!Tüm dünya insanlari Kobene halkiyla guru duyarken senden de neden nefret etmesi gerktigini ögrendi,yarattigin canavarlar,seni yemeye gelirse hic sasma...Cünkü canavarlara kan lazim....Tüm kobene halkina!Elinize yüreginize saglik!Sonuna kadar arkanizdayiz!
|
Ezel Pardon uno
Kobaninin 200 bine yakin sivil halkina Türkiye kucak acti barindiriyor.(Bu iyiligi ancak nankörler görmez) Geriye kalmis Pkk nin sag kolu teröristler...Tabiiki bize ne bu kobanili teröristlerden..biryerlerin SIKISTIMI NIRDE TÜRKIYE de seyini begendinmi kallesce saldir ... Yarim dünyada yaninizda havadan karadan destek yagiyor size...Sizin gibi ayni tavanin baligi teröristleri yenemiyorsaniz pisirikliginize kalesliginize sayacaksiniz.Yada gidip orda savasacaksiniz!haricden gazel okumanin anlami yok sanal cakallar Zitat:
|
Ve sonunda....
Cellatlar ordusu,türkiye üzerinden lojistik destegini alamayinca,arap savascilarinin destegiyle;bugün itibariyle su saate kadar Isid cellatlari sessizlige boguldu,korkudan silah bile kullanamiyorlar!9000 kisiyle yaklasik 1400 kisiye karsi mücadeleyi kaybetme eversindeler!Bu mücadelede hayatini kaybeden Kobene deki dirensin destansi kahramanlarinin önünde saygiyla egiliyorum!Kobene ye sefer olur zafer olmaz!
|
Ne kadar oynasalarda!
Fasizmin kuklalari ne kadar,erkekleri oynasada,coktan kaybettigi bir savasi onun basina daha cok bela getirmeden cözmek zorunda oldugunu biliyor....Bu acidan trübün politikasina anca siradan insanlar inaniyor...Her sorun oldugunda,solugu Imralida aldiginizi bilmiyor mu bu millet,sorunu sizin degil, imralinin cözdügünü bilmiyorlar mi?Herkes biliyor,itiraf yok aslinda,o kadar....Bence siz artik bulutlardan inin,sizin Isid´inizinde ortadoguda isi bitti,Kobenegrad,Isid in sonu oldu,su an 8000 civarinda Isidli ablukada ve caresiz,Isid bir iki gerizekali asireti örgütleyip sultan yapma vaadi ile cabuk cogalabilir?Fakat;anadoluda bir deyim var"HIZLI GIDEN AT´IN FISKISI SEYREK OLUR" Isid isi hikaye,onlar gerilla savas taktiklerini yanlis kavramis,hatta bence yüzüklerin efendisindeki sarumanin savas taktigine benziyor,önüne cikan herkesi öldürüyorlar,ayni o film,demek ki amerika iyi senaryo yazamamis bu sefer,yada figuran gördükleri,birden basrol olunca,magazin karisti:)))Kobene deki mücadelede yer alan tüm insanlik savscilarinin önünde saygiyla egiliyorum! Saygilar cenk
|
Kadin kiligina girmis ve TÜRK POLISINE molotov cocktail atan pkk li
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Kadin kiligina girmis ve TÜRK POLISINE diyarbakir prostestosunda MOLOTOV COCKTAIL
atan pkk li Herseyi affedin fakat vataniniza ihanet edenleri ASLA AFFETMEYIN !!! (Hz. Ali) Bende diyorum ki bu protestolarda niye insanlar ölüyor!!! böyle bir harekete karsi GÜL ATMAK olamz tabi!!! VATANIMA UZANAN ELLER KIRLIRRRRRRRRRRRRRR |
Nur!
Zitat:
|
Kendi düşen ağlamaz
Zitat:
Olmasa neyse haklisin diyecegim, mecliste o kadar kurt milletvekili ve bakan var, o kadar kurt siyasi partileri var halen de isteklerini silah zoruyla, siddetle yaptirmaya calisiyor o sokaktakiler. Bunlara bu yuzden acimamali, taviz verilmemeli, tolerans gosterilmemeli. Gel amerika'da El-Kaide bayragi ac, Usama bin Ladin posteri ac, seni carmiha gererler carmiha!! Gel polise molotof kokteyli at, tas at, o elin havadayken seni delik desik ediyorlar, hikaye degil bunlar, amerika'da yasayan tanidiklarina polisi sor. Bunun hesabini da devlete bile vermiyor amerikan polisi, vermek zorunda da degiller. 2 elini havaya kaldirmayani vurma emirleri var. Bizim yufka yurekli polis de o kadar tas yer kafasina, gider teroristi silah birakmasi icin, tas atmamasi icin taa yanina kadar gider ikna etmeye calisir! Zarar bunlardan karsilansin, yaktiklari okullar, hastaneler, kamu binalari tekrar insa edilmesin. Curusunler o bolgede. Ama yine de o bolge Turkiye'ye ait ve Turk devletinin Turk milletinin egemenligi altinda kalacak, Turk polisi ve askeri orada olacak, memnun olmayan gitsin Kuzey Irak'ta Suriye'de yasasin. Kendi dusen aglamaz. |
Ortadoguda!
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) DAİŞ çetelerinin saldırılarına karşı Kobanê halkıyla dayanışma çağrısı yaptı. FHKC açıklamasında "Özellikle kadın savaşçıların aldığı rol ve liderlik, kahramanca bir fedakarlık örneği sunuyor" ifadesi dikkat çekti.
Filistin devrimcilerinden de Kobanê halkı ile dayanışma çağrısı geldi. Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), IŞİD saldırılarına karşı Kobanê halkıyla dayanışma çağrısı yaptı. FHKC adına Merkez Komite Üyesi ve Basın Sözcüsü Halit Bereket tarafından yapılan açıklamada "Zaferin yolu halkların birleşik mücadelesinden geçiyor" denildi. "Tüm Filistinliler ve Arap devrimci güçleri, IŞİD ve onların emperyalist destekçilerine karşı mücadele eden Kürt direnişini desteklemek için güçlerini birleştirmelidir. İçinde bulunduğumuz koşullarda bölge halklarının ortak mücadele zemini bulunmaktadır ve birleşik halk mücadelesi zafer getirecektir" ifadelerinin yer aldığı açıklamada Suriye bütünlüğünün desteklendiğine dikkat çekildi. 'KADIN SAVAŞÇILAR FEDEKARLIK ÖRNEĞİ GÖSTERİYOR' "Kürt savaşçıların, kadın erkek ayrımı yapmadan, emperyalist güçler ile müttefikleri ve bölgedeki temsilcileri tarafından yaratılan, silahlandırılan ve desteklenen irticai gruplara karşı savaştıklarını" söyleyen Bereket, IŞİD'in Kobanê'ye ABD silahları ile saldırmasının rastlantı olmadığını da sözlerine ekledi. YPJ saflarında savaşan kadınların rolüne de atıfta bulunan Bereket "Kürt direnişinin her düzeydeki mücadelesinde, özellikle kadın savaşçıların aldığı rol ve liderlik, kahramanca bir fedakarlık örneği sunuyor" dedi. Kobanê'yi destek eylemlerinde Türkiye'de katledilen direnişçileri de hatırlatan Bereket, özgürlük için savaşan Filistinli savaşçıların Kürt direnişçiler ile aynı siperde mücadele ettiklerini vurguladı ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Kürt özgürlük savaşçıları için Filistinli devrimcilerin desteğinin uzun bir tarihi var. Bölgedeki terörün asıl kaynağı olan emperyalizme, siyonizme ve vahşi irticai güçlere karşı durmamızı ve zafer kazanmamızı sağlayacak olan halklarımızın birleşik mücadelesidir." Ortadogu halklari,dogruyu yapmaya dogru adimlar atiyor artik,bu ortadogu atesinin sönmesi icin bir adim,bu bir baslangic...Emperyalistlerin korktugu ve basirilmasini istemedigi tek sey buydu,buda Kobene direnisyle kirildi....Ortadogu halklari,birlikte hareket etmenin,özgürlüge sahip cikmanin erdemini anladi sanirim?Bu cok güzel bir gelisme,ortadoguda esas söz sahibi olanlar,özgürlüklerine sahip cikar ve bu ugurda mücadele yürütürse,emperyalistlerin asirlara dayanan hesaplari cökecek....Ortadadoguda savaslarin bitmesi,bu son savasin kazanilmasina bagli,bu savasta direnisleriyle arap ortadogu halklarinin yüregine umut olan,cesitli milliyetlerden Kobene halklarinin ve direnisinin önünde saygiyla egiliyorum!Hadi ortadogu halklari,hadi onlara birlesince neler yapabildiginizi gösterin!Özgürlüklerinizi yasayabileceginiz güne kadar arkanizdayiz,bir insan olarak üzerimeize düsenleri yapmaya calisacagiz....Hadi cennetimizi ve huzurumuzu bize geri verin!Hadi yeniden1001 gece masallari yazin!Saygilar cenk |
Linki gorelim mumkunse. Dicle teror haber ajansi mi? Lol.
Guncelleme: ahahaha baktim valla dicle ajansi cikti :-D sizin cigerinizi bilirim. |
Biri
Bosphorus_ Manyagina,onun yazilarini okumadigimi,okuyamadigi söylesin!Birde biri bu adama,psikologa gitmesi gerektiginide,he birde deyin ki ona!Senin altin üstün radikal dincilik,ederin ne olacak,gercekten kopuk,insan degerlerine karsi olan birinin düsüncesinin,benim gönlümde kiymeti harbiyesi yok!Ben zaten onun ne düsündügünü biliyorum!Fasist diktatör ne diyorsa o da onu diyordur!Isterseniz onun,yazilarini karsilastirin!?
|
Bildiri!
Zitat:
|
Zitat:
Fasist diktatorun yonettigi ulkeden mumkunse 200 000 kobani'liyi alin tekrar Suriye'ye goturun. Hani fasist ya, o yuzden dedim, ne isleri var fasist ulkede fasist yonetimde ;) |
:)))
Zitat:
|
PKK/YPG bir Ortadogu 'halki' degildir, zibidiler cetesidir. Tayyip'in bir yandan Daglica'da PKK'lilari gecenlerde inlerinde F-16'larla vurdugu gibi yine vurmasini bekliyoruz.
|
:) Bloklanan okunmuyor ama yazi yazdigi hakkinda bir not geliyor !!! ....... :):):) |
Zitat:
EVET BURDA KESINLIKLE BIR KOMPLO VAR. GEZI OLAYLARINDA SENDE IYI BILIRSIN KI BEYAZ TÜRKLERI VE ALEVI VE HATTA SOL ÖRGÜTLERI ATESLEMEK ISTEDILER. HER GÜN BANGIR BANGIR TÜRKIYE YI KARISTIRMAK IC SAVAS CIKARTMAK ICIN SENIN DE BILDIGIN MALUM MEDYALAR YALAN HABERLER VE KISKIRTAN GÖRÜNTÜLER YAYIMLADILAR. OLMAAAADIIIII, TUTMAAAADI . SIMDI IKINCI KOMPLO. TÜRKIYEYI YENIDEN SAVASIN ICINE CEKMAYE CALISMALARININ SEBEBI , EGER ANLIYORSAN KÜRTLERE YARDIM AMACLI DEGIL. SADECE VE SADECE TÜRK EKONOMISINE BALTA VURMAK HALKI BIR BIRINE YENIDEN DÜSMAN ETMEK ! ALLAH ASKINA , ALMANYA FRANSA AMERIKA INGILTERE KÜRT YÖNETIMINE SIZ BIR SAVASA GIRIN ISIDI BIRAZ ZORLAYIN, BIZ ARKANIZDAN GELIYORUZ DEDILER, SIMDIDE TÜRKIYEDEN GECEMIYORUZ DIYORLAR. TÜRKIYEDEN GECEMEYEN ALMANYA , HALA AFGANISTANDA ; UGANDADA ; SOMALIDE VS. 18 FARKLI ÜLKEDE SAVAS HALINDE ! NE BU YALAN ? NE KOMEDI BU ? ALMANYA; KENDI ORDUSUNU, ORAYA SOKMAMAK ICIN, RESMEN ASKERIYEYI BECERIKSIZ ILAN ETTI ; INGILIZ ORTADA YOK ; AMERIKA BIR VARIM DIYOR BIR YOGUM, FRANSA BIRDEN TÜRKIYE YANDASI OLDU !! DEDIGIN GIBI BU KADAR ASIKAR BIR DURUMU GÖRMEMEK COK KÖTÜ ! SAYG |
:)))
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
:) tmm da, blokladiysan blokladin, bitti !!! o zaman daha niye bir seyler yaziyorsun anlamiyorum Cenk, bence sacma senin yaptigin ........... :):):) |
.....Hem sanada yazma dedim ben hatırlarsan.....
Senin bunu anlaman güç, anlaman için siyaset bilmen lazım? Bu adam ne kadar Halkçı ilerici varsa bu yöntemle kaçırmaya çalışıyor....Olmadı hataya düşürüp bloklatmaya. ..Benim cenk nickimi böyle bloklattilar, o ara koruyucu meleğim bana küstüğü için, , birşeyde yapamadım:(
Boşver sen en iyisi, yada nasıl istiyorsan öyle yargıla! SIKINTI YOK..... |
Die Kurden verlangen die Freilassung von öcalan und auch die pkk soll keine terrorgruppe sein ?! Ist das wirklich der Preis für den Frieden den wir zahlen müssen!
|
bir adim at !
:(
>herkes kendi düsündüü yoldan ayrilmiyor, malesef bu böyle ! >karsidakine dogru bir adim atmak bu kadar mi zor, soruyorum hepnize ?? >bu böyle gittikce bitmez !! >neden herkes bir kendini sorgulamiyor ? >korkmayin bir adim atin :) :( |
PKK terör örgütü degildir, Öcalan da terör örgütü lideri degildir.
PKK, ilk ciktigi dönemler kürt topraklarinda isgalci konumunda olan Türk ordusu önce capulcu olarak tanimladi. Daha sonra, 80lerin sonu ve 90larin basinda yapacagi katliamlari mesrulastirmak icin dünya kamuoyunu yanina alma girisimi olarak terorist kavramina yöneldi. 1990lar da katliamlara basladi; yetimhanelerden toparlanmis ve ÖZEL TIM adi verilen gruplar, TECAVÜZ ETTI: köy muhtarlarinin kizlarina köy halkinin gözleri önünde ibretlik olsun diye tecavüz etti. DOGAYI KATLETTI: ormanlari yakti, teroristler ormanlarda saklanmasin ve barinmasin kacmasin bahanesiyle. KÖY MEYDANI INFAZLARI: tüm köylüyü meydanda toplayip infazlarda bulundu. Veya gece evinden alip, öldürerek köy meydanlarina atti. BEBEK ÖLDÜRDÜ: o özel birlikler, gerilla kiyafetleri giyerek ev ev gezerek kürtce dilinde "bize yardim edin" isteginde bulundular. istegi kabul eden aileleri cocuklariyla öldürdüler ve PKK yapti dediler. KÖY YAKMALAR ve BOSALTMALAR: etkili gerilla cikaran köyler, lojistik destek veren köyler ve secimelerde HEP'e oy veren köyler bosaltildi veya yakildi. yakilan köylerde,evden cikmak istemeyen bazi ihtiyar ve yaslilarinda ev beraberinde yandigi söylenmektedir. ESRAR TICARETI: yanlis duymadiniz. asker cenazesi diye tabutlar dolusu esrar ticareti yapildi dogudan batiya,avrupaya. Yukaridaki ithamlarin kitapdan okudugum kitaplar degil. O bölge de özel tim görevi yapan büyüklerim ve tanidiklarim var. Bir yakinim o bölgede görev yaparken'in izin anlatimalrindan "hakkari'ye girdik her tepe basinda eli silahlari insanlar, bazi arkadaslarimiz ates acip tepelerdkei insanlari vurdular. megerse korucularmis. bize saldirdi terorist diyerek kendimizi koruduk". ATV haberi: Bir askerin korkunc itirafi; 12 kisiyi öldürdük. https://www.youtube.com/watch?v=gYdd7huAXVg Susurluk olayinda günyüzüne cikan bir devlet katili Ayhan Carkin: http://yaylalibrahim.wordpress.com/2011/09/09/359/ Ayhan Carkin; O bebegi biz öldürdük: ![]() http://www.bianet.org/bianet/siyaset...l-biz-oldurduk Kürt bölgesinde Türk ordusunun yaptigi katliamlarin haddi hesabi yok, hic kimse Türk ordusunu kürt mücadelesine karsi kahraman olarak tanimasin tanitmasin. Kelle kesen,bok yidiren, tecavüz eden,köy yakip bosaltan, baba-abi-anne-abla öldüren,cezaevine atan, gözaltinda kaybeden, cesede tecavüz eden ve tekmeleyen bir ordu kahraman degil aksine BARBARDIR! Türkiye Cumhuriyetinin basina gelebilecek en demokratik bela, PKK'dir. PKK, Marksist ideolojiyle baslayip o ideolojiyi demokratiklestirmeyi basarmis günümüzdeki tek örgüttür. MLKP-DHKP/C-TIKKO gibi diger gerilla savasi baslatan örgütler gibi degildir, ideolojiyi gelistirip siyasetini insanin varolusundan esinlenerek ele aliyor.Sadece kürt halki ve tek inanca yönelik siyaset yapmiyo. Peki PKK neden terorist? 1980lerin ortasina kadar PKK, ideolojik katilimlariyla meshurdu.Bir PKK militaninin propgandasi akan sulari durdurur rivayetleri halen bazi bölgelerde dillendirilir. 80 sonlari ve 90 baslari katilimlari pek PKK'ye yaramadi. Örgütün, kadina verdigi önem, feodal yapiya tavri, kötü aliskanliklari düskünlük olarak tanimlamasi bazi militanlari tarafindan ölümle cezalandirildigi dogrudur Sehir meydanlari ve kahve cami afislerine geceleri milislerce su tarz bildiriler asilirdi: Kumar oynayan ve karisina baski yapan düskün ARGK/ERNK tarafindan ölümle cezalandirildi. 3 evlilik yapan veya cocuk yasta kizlarla evlenenler ölümle cezalandirilacaktir bildirileri. PKK'da bu dönem "terzi cemal sendromu" olarak gecmektedir. Öcalan'in, bu militan ve bölge sorumlularini yargilayip infaz ettigi yönünde duyumlar vardir. Neden terorist bu örgüt? avrupa yapisinin örgütün ekonomik ayagi oldugunu herkes bilir. Avrupa faaliyetleri tüm dünyada terör örgütü yapmaya yetmistir PKK'yi. Türk medyasinin, cocuk öldürecekken yakaladik, canli bombayi surda ve burda yakaladik haberleri tamamen koca bir yalandir. PKK'in canli bombalari sadece askeri ve polis noktalarini hedef almistir ilk canli bomba eylemini yapan da basarili bir PKK militaninin insiyatifle gerceklestirdigi Zilan olayidir. http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...C4%B1lar%C4%B1 PKK'nin, israrla ateskes cagrisi. Sengal halkini shaiplenmesi, Kobane'de var gücüyle direnip ölmesi bir terör örgütü olmadigini gösterir ve ispatidir. Türkiyenin kallesce baski ve siyaseti yüzünden dünya ülkelerinin türkiye ile cikarlari gözönünde bulundurulunca maalesef PKK'yi kimse o listeden cikarmaya caba sarfetmiyor etmesi de ona kazanc saglamiyor. O yüzdendir halen terör listesinde olusu. Avrupa kürtleri bürokrasiyi ve lobi faaliyetlerini iyi kullanirlarsa cikarmalari pek fazla sorun degil, cünkü daha bi kac yil önce bir kiz cocugu asker topuyla paramparca edildi, roboski de piskin piskin gülünerek katlaimlarda bulunuldu.Sengal ve Kobane katliamlarina Türkiye sessiz kaldi. Bunun yetinmeyip PKK noktasi olarak tanimladigi Daglica'ya saldirdi.. Herkes görüyo bunu,dünya biliyo... Zitat:
|
@uno Zitat: " PKK terör örgütü degildir, Öcalan da terör örgütü lideri degildir"....... Das meinst du doch nicht ernst oder ??? Sen ciddi olamazsin uno !!! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:46 Uhr. |