Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Suche Freund(in) für timi (http://localhost/forum/showthread.php?t=12356)

Oguzhan_ 28.03.2015 21:49

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111062)
anladim sende sadece ebu-cahilin yalancisisin. o terbiyeli dedigin banu "hanimin" küfürleri ortada. ne turan'ni nede baska birini kiskandigim da yok. anladim, sende red edilmislerdensin, o yüzden sende sadece yalanlarla gidiyorsun. anlamamis olabilirsin, ama benim cocugum yok. o yüzden sizin yalanlarinizi kale almiyorum. cünkü cok yalan yaydiniz, ama bana bir zarari dokunmadi. senin var diye idda ettiginle, benim evimde birden bire cocuk bitmiyor. cocuklar hakkinda hastalik mis gibi konusuyorsunuz. ama cocugu olamiyin ilk erkek sen degilsin, son da olmiyacaksin.

Herkes calanci birsenmi dogrusun?
Cocugu hastalik gibi görmekmi: vaktini cocuguna harca burda harcayacagina demek?
Burada Herkes seni Anne olarak biliyor.
Kamerayi acsaydin chatte konustugumuzda kac cocugum var görürdün. Önce Allahin, sonra benim. Sende elini vijdanina koyda su yavrucagina ayir vaktini.

28.03.2015 22:12

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111064)
Cocugu hastalik gibi görmekmi: vaktini cocuguna harca burda harcayacagina demek?
Kamerayi acsaydin chatte konustugumuzda kac cocugum var görürdün. Önce Allahin, sonra benim. Sende elini vijdanina koyda su yavrucagina ayir vaktini.

cok üzgünüm, ne seni hatirliyorum, nede kim oldugunu biliyorum. anlasildi, cam teklifi gönderdin, bende red ettim. man MÄNNER!!! unglaublich wie nachtragend ihr seid.

timeraiser 28.03.2015 22:21

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111060)
Senin kadar yalanci, iftiraci birini ilk defa görüyorum.
Nurbanu hanim gercek dindar, senin gibi sahte degil.
Sevtap hanim seviyeli yazilariyla seni kiskanclik krizine sokuyor degilmi?
Artik birak herkese kuduz köpek gibi saldirmayida, cocugunla ilgilen. Onun hem anasi, hem babasisin. Utan anneliginden!

Timeyraiser Gardas,
Feyzadeyi Bir mutlu ette burdaki hatunlari kacirmasin. Kurunun yaninda yas da yaniyor

Oğuzhan, lehne un-dankend ab.

Selbst im Zeitalter, wo jeder, der meint Elektromobilität in Bachelor studiert, gleich Diplom in Elektrototechnik hätte :)

28.03.2015 22:25

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2111070)
Oğuzhan, lehne un-dankend ab.

Selbst im Zeitalter, wo jeder, der meint Elektromobilität in Bachelor studiert, gleich Diplom in Elektrototechnik hätte :)

hahahahahah sagt einer der an einer Fachhochschule gewesen ist.
Ich war an der Universität
ah ebu-cahil :D cahilsin iste :D

seni cimbiz ile bile ellemem. tekrar söylüyorum ömrümde gördügüm en cikrin insansin. seni gördügümde migdem bulandi, Allah biliyor.

Denizrocky 28.03.2015 23:47

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111071)
hahahahahah sagt einer der an einer Fachhochschule gewesen ist.
Ich war an der Universität
ah ebu-cahil :D cahilsin iste :D

seni cimbiz ile bile ellemem. tekrar söylüyorum ömrümde gördügüm en cikrin insansin. seni gördügümde migdem bulandi, Allah biliyor.

HANGI DALDA DIPLOMA ALDIN LAN??? VAYBEENIN CINGENESI :D

Denizrocky 29.03.2015 00:12

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2110994)
muhahaha bir PEZOLUK yapmadigin kaldiydi,

en sonunda onuda yaptin :D

noch dümmer geht es nicht was?

sen timiye kadin ariyacagina kendini KAKALIYACAK BIR ENAYI bul, dul seni kim alir,
cirkef, sen kendi derdine yan :D

bas edemeyince bas iftirayi, sen hic GEBERECEGINI düsünüyormusun?
Toprak bile kendinden olmayani kabul etmiyor, sen ne ayaksin???

Madem timi yi begenmiyorsun da günde 10 defa niye ariyorsun yüzsüz, utanmaz, ruh hastasin, paranoit :D

Du gehörst in die Irrenanstalt!!!

CIRKEF KARININ GEBERECEGI YOH..... SEREFSIZ KARI......

Oguzhan_ 29.03.2015 08:38

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111069)
cok üzgünüm, ne seni hatirliyorum, nede kim oldugunu biliyorum. anlasildi, cam teklifi gönderdin, bende red ettim. man MÄNNER!!! unglaublich wie nachtragend ihr seid.

Kendini bulunmaz hint kutlusumu sandin?
Senden baska hatun yokta seni düsüncegim:D
Sadece senin yalan ve iftiralarina kac defa sahit oldum. Yazmayim dedim ama baktim iftiralarin durmak bilmiyor bende düsüncemi yazayim dedim: midemi bulandiriyor yalanlarin !

timeraiser 29.03.2015 08:49

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111084)
Sadece senin yalan ve iftiralarina kac defa sahit oldum. Yazmayim dedim ama baktim iftiralarin durmak bilmiyor bende düsüncemi yazayim dedim: midemi bulandiriyor yalanlarin !

Açıklamalarına teşekkürler. Seni tanımıyorum, fakat Allah razı olsun! :cool:

29.03.2015 11:23

ebu-cahil ve oguzhan kadrosu

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2105929)

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2105946)
Etwas unentschlossen der Herr kann das sein?
Diger konudada beyazi cagiriyordun, doymamis bir halin var :D

chatteyim suan. geliyonmu?

Bayanalara chatte sarkintilik yapan bir adamsin oguzhan

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111064)

Herkes dedigin kim?? benim anladigim kadariyla, herkes ebu-cahile benim cocuklarimi soruyor

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2111067)
Hayrola, bana niye soranlar oldu: Hat sie jetzt eine Tochter, oder eine Sohn? Mir erzählt sie, das sie einen Sohn hat.

Ist das, was du versuchst, nun strategische Desinformation oder tatsächlich die Wahrheit? Oder wurde ich unter Vorgabe falscher Tatsachen gefragt?

Strange... soviel zu Gerüchten, man bekommt ungewollt, doch was mit ;-)

ebu-cahilde cahil oldugu icin, herkese yalan söylüyor. ebu-cahil bak oguzuda tanimiyorsun, oguzun kac tane cocugu var? kiz mi erkek mi?

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2111088)
Açıklamalarına teşekkürler. Seni tanımıyorum, fakat Allah razı olsun! :cool:

Sen ebu-cahili tanimiyorsun, ebu-cahil seni tanimiyor oguz, evet cok inandirici oldu.
bir birinizi tanimadiginiz halde, sen ebu-cahillin cirkin oldugunu yalan oldugunu biliyorsun. ve yaklasik 50 yasinda oldugunuda yalan oldugunu biliyorsun. evet gercekten cok inandirici.

ve ebu-cahilin sürekli yalan söylediginide burda forumda acik acik okuyabilirsin.

bak oguzhan, sen bu yalanlarini git ebu-cahile yuttur, sana minnettar oluyor bak. zavalli ebu-cahilin arkadaslari yok. hadi biraz sen onunla oyna.

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111084)

Bi kadin sana HAYIR sözlerini kullanirsa, buda HAYIR demek. ama siz erkekler böylesiniz. gururunuz serefiniz, haysiyetiniz olmadigi icin, gücünüze gidiyor. ve illaki karsinizdaki kadin hakkinda yalanlar anlatmaya basliyorsunuz.
beni tanimiyorsun, ebu-cahili tanimiyorsun, ama yalan söyledigimi biliyorsun. cok komiksin.

herkes anne oldugumu söylüyor diyorsun. kimmis o herkes??

ebu-cahilden baska HIC KIMSE benim anne oldugumu söylemiyor.

ebu-cahil = timeraiser bunu neden her yere yayiyor? cünkü onun cocuklari yok, ve olamiyorda. ve cocuklari olan herkes onun gözüne batiyor.

oguzhan ve ebu-cahil. ikinizde bana sacma sapan tekliflerde bulundunuz. ikinizede HAYIR dedim. simdide ikiniz aklinizi oynattiniz.
oguzhan, madem cocuklarin var ne isin var senin chatte?? neden bayanlara sarkintlik yapiyorsun?? ebu-cahil = timeraiser madem karin var, ne isin var chatte?? git esinle ilgilen. hayir istemiyorum diyorsan, git bosan artik!! ama sürekli esini aldata aldata telef oldun. gerci aldatamiyorsun, cünkü hic bir kadin seni istemiyor.

Denizrocky 29.03.2015 11:27

HA SIKTIrrrrrrrrrrrrrrrrr SENIN NE MAL OLDUGUNU HERKES COK IYI BILIR!!!!!!!

SIKTIR GIT LAN BURDAN!!!!!! YÜZSÜZ KARI!!!!!!!!!!

29.03.2015 11:30

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2111118)
HA SIKTIrrrrrrrrrrrrrrrrr SENIN NE MAL OLDUGUNU HERKES COK IYI BILIR!!!!!!!

SIKTIR GIT LAN BURDAN!!!!!! YÜZSÜZ KARI!!!!!!!!!!

Bak NurBanu, halin hic iyi görünmüyor. bi doktora görünsen iyi olacak.

Denizrocky 29.03.2015 11:36

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111119)
Bak NurBanu, halin hic iyi görünmüyor. bi doktora görünsen iyi olacak.

ORUSPU, CIRKEF, SEREFSIZ KARI SENI!!!! ULAN IT BEN NURBANU DEGILIM!!!!!!

SIKTIGIMIN ORUSPUSU!!!!!! YALAAAAAAH

29.03.2015 11:46

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2111120)
ORUSPU, CIRKEF, SEREFSIZ KARI SENI!!!! ULAN IT BEN NURBANU DEGILIM!!!!!!

SIKTIGIMIN ORUSPUSU!!!!!! YALAAAAAAH

tuhaf, ayni NurBanu gibi yaziyorsun ama?

Oguzhan_ 29.03.2015 12:31

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2111136)
benden korkman beni sevindiriyor :)

ben yazacagimi KENDI NICKIMLE YAZACAK KADAR MERTIM, senin gibi iki yüzlü degilim ki duygularim fikirleri 1000 nick arkasina saklanarak yazayim, herkesi kendin gibi iki yüzlü sanmam senin gibi bir hasta icin normal olsada, yerin burasi degil deliler hastanesi :)

asla haksizlik karsisinda susmadim, susmiyacagim da :)

istedigin gibi at oynatamiyacaksin dul kari, AZRAIL gibi tependeyim :)

ilgi dilenmekten vazgec, INSAN OLMAYI DENE!!!

Iste kadin dedigin budur arkadas.

29.03.2015 12:36

Zitat:

benden korkman beni sevindiriyor

ben yazacagimi KENDI NICKIMLE YAZACAK KADAR MERTIM, senin gibi iki yüzlü degilim ki duygularim fikirleri 1000 nick arkasina saklanarak yazayim, herkesi kendin gibi iki yüzlü sanmam senin gibi bir hasta icin normal olsada, yerin burasi degil deliler hastanesi

asla haksizlik karsisinda susmadim, susmiyacagim da

istedigin gibi at oynatamiyacaksin dul kari, AZRAIL gibi tependeyim

Gercekler zaten yeterince konusuyor, liebes :) sen canavar misin senden korkayim :D

Oguzhan_ 29.03.2015 12:39

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111139)
Gercekler zaten yeterince konusuyor, liebes :) sen canavar misin senden korkayim :D

Burda gercek olan, senin kadar gurursuz, ardamari catlamis birisi yok.

Denizrocky 29.03.2015 12:43

xxxxxxxxxx

Zitat:

benden korkman beni sevindiriyor :)

ben yazacagimi KENDI NICKIMLE YAZACAK KADAR MERTIM, senin gibi iki yüzlü degilim ki duygularim fikirlerimi 1000 nick arkasina saklanarak yazayim, herkesi kendin gibi iki yüzlü sanmam senin gibi bir hasta icin normal olsada, yerin burasi degil deliler hastanesi :)

asla haksizlik karsisinda susmadim, susmiyacagim da :)

istedigin gibi at oynatamiyacaksin dul kari, AZRAIL gibi tependeyim :)

BRAVO KIZ!!!!

Denizrocky 29.03.2015 12:44

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111141)

ARDAMARI!!!!!

zockerr 29.03.2015 13:23

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111062)
anladim sende sadece ebu-cahilin yalancisisin. o terbiyeli dedigin banu "hanimin" küfürleri ortada. ne turan'ni nede baska birini kiskandigim da yok. anladim, sende red edilmislerdensin, o yüzden sende sadece yalanlarla gidiyorsun. anlamamis olabilirsin, ama benim cocugum yok. o yüzden sizin yalanlarinizi kale almiyorum. cünkü cok yalan yaydiniz, ama bana bir zarari dokunmadi. senin var diye idda ettiginle, benim evimde birden bire cocuk bitmiyor. cocuklar hakkinda hastalik mis gibi konusuyorsunuz. ama cocugu olamiyin ilk erkek sen degilsin, son da olmiyacaksin.

BURDA BI DOGRU SENSIN HEPIMIZ SANA ASIGIZ HEPIMIZE KORB VERDIM SEN BIZIM PESIMIZDNE KOSMADIN NUMARA VERMEDIN TELDE KONUSMADIN HICBIRIMIZIDE TANIMIYON SEN NE AYAKSIN KANCIK

Denizrocky 29.03.2015 13:25

Zitat:

Zitat von zockerr (Beitrag 2111155)
BURDA BI DOGRU SENSIN HEPIMIZ SANA ASIGIZ HEPIMIZE KORB VERDIM SEN BIZIM PESIMIZDNE KOSMADIN NUMARA VERMEDIN TELDE KONUSMADIN HICBIRIMIZIDE TANIMIYON SEN NE AYAKSIN KANCIK

VALLA BEN NE ISTEDIM NEDE VERDIM!!!! :D

zockerr 29.03.2015 13:29

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2111144)
ARDAMARI!!!!!

BU KANCIKDA GURUR OLSA UTANMAK OLSA BU YAZILANLARA CEVAP VERIRMI HEPIMIZ FEYZADEYE ASIGIZ SADECE ONDA AM VAR BASKA KADINLARDA YOK HEPIMIZ ONA IFTIRA ATIYOR IFFETINE DIL UZATMADIGI BIR HEMCISI KALMADI BU KANCIGIN YIYEMEDIGI SIKE DE ATMADIGI IFTIRA YALAN BIRAKMADI KANCIK KARI

Denizrocky 29.03.2015 13:31

Zitat:

Zitat von zockerr (Beitrag 2111157)
BU KANCIKDA GURUR OLSA UTANMAK OLSA BU YAZILANLARA CEVAP VERIRMI HEPIMIZ FEYZADEYE ASIGIZ SADECE ONDA AM VAR BASKA KADINLARDA YOK HEPIMIZ ONA IFTIRA ATIYOR IFFETINE DIL UZATMADIGI BIR HEMCISI KALMADI BU KANCIGIN YIYEMEDIGI SIKE DE ATMADIGI IFTIRA YALAN BIRAKMADI KANCIK KARI

BRAVO KOCUM SANA!!!!! :D

29.03.2015 13:37

Zitat:

Zitat von zockerr (Beitrag 2111155)

Ja :D Da hast du wohl recht, ich habe wirklich sehr viele Körbe verteilt :D Yaralariniz cok derin biliyorum. ich kenne dass aus dem echten Leben, da flippen die Männer auch aus, nur weil ich sie nicht will.

Jungs, es gibt doch genug Frauen auf der Welt. Bitte schön, ihr könnt sie alle haben. Sucht euch doch eine hübsche aus. Ich bin nicht zu haben :D Findet euch damit ab.

Ich habe schon einiges erlebt. Männer, die geweint haben, Männer, die sogar nach 10 Jahren nicht aufgegeben haben, und und und. Ich habe schon vieles erlebt.

Und hier noch etwas Futter für euch: ich bin klein, dick und hässlich.

@alle Single Lady's:
Hier bei vaybee gibt es so einige Typen, die würden euch gerne Daten. Falls sie es schaffen, euch auf die charmante Art anzusprechen (was ich stark bezweifele), dann gebt Ihnen bitte ne Chance und lasst euch wenigstens ein Essen und ein Kaffee ausgeben. Die haben es bitter nötig.

zockerr 29.03.2015 13:42

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111139)

SEN HALA BURDA HANGI YÜZLE CEVAP KANCIK BIRYERINDEN UYDURDUKLARINI DEYIL YAZILANLARI OKU GERCEK BUNLAR

zockerr 29.03.2015 13:43

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111162)
Ja :D Da hast du wohl recht, ich habe wirklich sehr viele Körbe verteilt :D Yaralariniz cok derin biliyorum. ich kenne dass aus dem echten Leben, da flippen die Männer auch aus, nur weil ich sie nicht will.

Jungs, es gibt doch genug Frauen auf der Welt. Bitte schön, ihr könnt sie alle haben. Sucht euch doch eine hübsche aus. Ich bin nicht zu haben :D Findet euch damit ab.

Ich habe schon einiges erlebt. Männer, die geweint haben, Männer, die sogar nach 10 Jahren nicht aufgegeben haben, und und und. Ich habe schon vieles erlebt.

Und hier noch etwas Futter für euch: ich bin klein, dick und hässlich.

@alle Single Lady's:
Hier bei vaybee gibt es so einige Typen, die würden euch gerne Daten. Falls sie es schaffen, euch auf die charmante Art anzusprechen (was ich stark bezweifele), dann gebt Ihnen bitte ne Chance und lasst euch wenigstens ein Essen und ein Kaffee ausgeben. Die haben es bitter nötig.

BIR AM SENDE VAR SENI KARI DIYE SIKEN ADAMA GOYIM

29.03.2015 13:44

Zitat:

Zitat von zockerr (Beitrag 2111165)
SEN HALA BURDA HANGI YÜZLE CEVAP KANCIK BIRYERINDEN UYDURDUKLARINI DEYIL YAZILANLARI OKU GERCEK BUNLAR

Schau mal kleiner. Ich kann mich nicht mal an dich erinnern, so unendlich unwichtig bist du mir. Hör auf zu stalken.

Oguzhan_ 29.03.2015 14:43

Zitat:

Erkeklerede iftira atiyor. Onu elestiren her erkek ondan ilgi beklermis ya :D

Denizrocky 30.03.2015 00:02

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111141)

HEMIDE O BICIM CATLAMIS KARDES!!!!!

SEREFSIZ KARrrrrrrrrrI

Denizrocky 30.03.2015 00:03

Zitat:

Zitat von zockerr (Beitrag 2111165)

SERrrrrrrefsiz KARI!!!!!!

Denizrocky 30.03.2015 14:43

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2111208)
SERrrrrrrefsiz KARI!!!!!!

BU KARI HALA BURDA HA?????? YÜZÜZ KARI!!!!!!

Denizrocky 30.03.2015 23:47

Zitat:

XXXXXXXXXXXXXX Sxxxxxxxx KARISI !!!!!!!!!

01.04.2015 11:58

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111179)
Erkeklerede iftira atiyor. Onu elestiren her erkek ondan ilgi beklermis ya :D

Sabah sabah hic gülesim yoktu Oguzhan :)
Toroslarin zirvesindeki soguklara ve kirlarin sicaklagina dayanan yüreklere bunlar ne ki?

Bir erkege de iftira atilmasi kötü bir sey ama bir bayana iftira atilmasi daha da kötü da kötü.
Allah bilir hapislerde kac masum insan böyle iftiralarin kurbani olmustur, bilmek istemiyorum.

Sen hangi iftirayi yedin bakalim?

Eh netice de bir Afsar Beyi'siyin, aliscaksin böyle seylere.
Bey olmak öyle bedavayi mi? Bedel ister! Yigit adam odur en öfkeli aninda bile sinirlerine hakim olandir demisti peygamberiz, ya da Hz. Ali mi? Ikisinden birisi iste...

Oguzhan_ 01.04.2015 20:55

Gülünecekmi aglanacmi bilmiyorum su feyzadenin yaptigina baktikca.
T9 a begenilmek icin ne yapacagini, kime saldiracagini sasirmis.
Sanal hayatta tanimadigi insanlara bunlari yapan gercek hayattada yapardir.

02.04.2015 12:44

Cok dogru sözler yazmissin Oguzhan, yalandan ve yilandan korktugum kadar Timur Lenk'in ordusundan korkman!
Bir tartismada herkes suclu sadece suclayan hakli ise, bu hadisenin inandiriciligi olmaz. Cok güzel bir tespitte bulunmussun sanalda böyle davrananan birisi günlük hayatta nasil davranmaz ki! Cok manidar sözler!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:11 Uhr.