![]() |
Zitat:
Cocugu hastalik gibi görmekmi: vaktini cocuguna harca burda harcayacagina demek? Burada Herkes seni Anne olarak biliyor. Kamerayi acsaydin chatte konustugumuzda kac cocugum var görürdün. Önce Allahin, sonra benim. Sende elini vijdanina koyda su yavrucagina ayir vaktini. |
Zitat:
|
Zitat:
Selbst im Zeitalter, wo jeder, der meint Elektromobilität in Bachelor studiert, gleich Diplom in Elektrototechnik hätte :) |
Zitat:
Ich war an der Universität ah ebu-cahil :D cahilsin iste :D seni cimbiz ile bile ellemem. tekrar söylüyorum ömrümde gördügüm en cikrin insansin. seni gördügümde migdem bulandi, Allah biliyor. |
Zitat:
HANGI DALDA DIPLOMA ALDIN LAN??? VAYBEENIN CINGENESI :D |
Zitat:
|
Zitat:
Senden baska hatun yokta seni düsüncegim:D Sadece senin yalan ve iftiralarina kac defa sahit oldum. Yazmayim dedim ama baktim iftiralarin durmak bilmiyor bende düsüncemi yazayim dedim: midemi bulandiriyor yalanlarin ! |
Zitat:
|
ebu-cahil ve oguzhan kadrosu
Zitat:
Zitat:
Herkes dedigin kim?? benim anladigim kadariyla, herkes ebu-cahile benim cocuklarimi soruyor Zitat:
ebu-cahilde cahil oldugu icin, herkese yalan söylüyor. ebu-cahil bak oguzuda tanimiyorsun, oguzun kac tane cocugu var? kiz mi erkek mi? Zitat:
bir birinizi tanimadiginiz halde, sen ebu-cahillin cirkin oldugunu yalan oldugunu biliyorsun. ve yaklasik 50 yasinda oldugunuda yalan oldugunu biliyorsun. evet gercekten cok inandirici. ve ebu-cahilin sürekli yalan söylediginide burda forumda acik acik okuyabilirsin. bak oguzhan, sen bu yalanlarini git ebu-cahile yuttur, sana minnettar oluyor bak. zavalli ebu-cahilin arkadaslari yok. hadi biraz sen onunla oyna. Zitat:
Bi kadin sana HAYIR sözlerini kullanirsa, buda HAYIR demek. ama siz erkekler böylesiniz. gururunuz serefiniz, haysiyetiniz olmadigi icin, gücünüze gidiyor. ve illaki karsinizdaki kadin hakkinda yalanlar anlatmaya basliyorsunuz. beni tanimiyorsun, ebu-cahili tanimiyorsun, ama yalan söyledigimi biliyorsun. cok komiksin. herkes anne oldugumu söylüyor diyorsun. kimmis o herkes?? ebu-cahilden baska HIC KIMSE benim anne oldugumu söylemiyor. ebu-cahil = timeraiser bunu neden her yere yayiyor? cünkü onun cocuklari yok, ve olamiyorda. ve cocuklari olan herkes onun gözüne batiyor. oguzhan ve ebu-cahil. ikinizde bana sacma sapan tekliflerde bulundunuz. ikinizede HAYIR dedim. simdide ikiniz aklinizi oynattiniz. oguzhan, madem cocuklarin var ne isin var senin chatte?? neden bayanlara sarkintlik yapiyorsun?? ebu-cahil = timeraiser madem karin var, ne isin var chatte?? git esinle ilgilen. hayir istemiyorum diyorsan, git bosan artik!! ama sürekli esini aldata aldata telef oldun. gerci aldatamiyorsun, cünkü hic bir kadin seni istemiyor. |
HA SIKTIrrrrrrrrrrrrrrrrr SENIN NE MAL OLDUGUNU HERKES COK IYI BILIR!!!!!!!
SIKTIR GIT LAN BURDAN!!!!!! YÜZSÜZ KARI!!!!!!!!!! |
Zitat:
|
Zitat:
ORUSPU, CIRKEF, SEREFSIZ KARI SENI!!!! ULAN IT BEN NURBANU DEGILIM!!!!!! SIKTIGIMIN ORUSPUSU!!!!!! YALAAAAAAH |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
xxxxxxxxxx
Zitat:
BRAVO KIZ!!!! |
Zitat:
|
Zitat:
BURDA BI DOGRU SENSIN HEPIMIZ SANA ASIGIZ HEPIMIZE KORB VERDIM SEN BIZIM PESIMIZDNE KOSMADIN NUMARA VERMEDIN TELDE KONUSMADIN HICBIRIMIZIDE TANIMIYON SEN NE AYAKSIN KANCIK |
Zitat:
VALLA BEN NE ISTEDIM NEDE VERDIM!!!! :D |
Zitat:
BU KANCIKDA GURUR OLSA UTANMAK OLSA BU YAZILANLARA CEVAP VERIRMI HEPIMIZ FEYZADEYE ASIGIZ SADECE ONDA AM VAR BASKA KADINLARDA YOK HEPIMIZ ONA IFTIRA ATIYOR IFFETINE DIL UZATMADIGI BIR HEMCISI KALMADI BU KANCIGIN YIYEMEDIGI SIKE DE ATMADIGI IFTIRA YALAN BIRAKMADI KANCIK KARI |
Zitat:
|
Zitat:
Jungs, es gibt doch genug Frauen auf der Welt. Bitte schön, ihr könnt sie alle haben. Sucht euch doch eine hübsche aus. Ich bin nicht zu haben :D Findet euch damit ab. Ich habe schon einiges erlebt. Männer, die geweint haben, Männer, die sogar nach 10 Jahren nicht aufgegeben haben, und und und. Ich habe schon vieles erlebt. Und hier noch etwas Futter für euch: ich bin klein, dick und hässlich. @alle Single Lady's: Hier bei vaybee gibt es so einige Typen, die würden euch gerne Daten. Falls sie es schaffen, euch auf die charmante Art anzusprechen (was ich stark bezweifele), dann gebt Ihnen bitte ne Chance und lasst euch wenigstens ein Essen und ein Kaffee ausgeben. Die haben es bitter nötig. |
Zitat:
SEN HALA BURDA HANGI YÜZLE CEVAP KANCIK BIRYERINDEN UYDURDUKLARINI DEYIL YAZILANLARI OKU GERCEK BUNLAR |
Zitat:
BIR AM SENDE VAR SENI KARI DIYE SIKEN ADAMA GOYIM |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
HEMIDE O BICIM CATLAMIS KARDES!!!!! SEREFSIZ KARrrrrrrrrrI |
Zitat:
SERrrrrrrefsiz KARI!!!!!! |
Zitat:
BU KARI HALA BURDA HA?????? YÜZÜZ KARI!!!!!! |
Zitat:
|
Zitat:
Toroslarin zirvesindeki soguklara ve kirlarin sicaklagina dayanan yüreklere bunlar ne ki? Bir erkege de iftira atilmasi kötü bir sey ama bir bayana iftira atilmasi daha da kötü da kötü. Allah bilir hapislerde kac masum insan böyle iftiralarin kurbani olmustur, bilmek istemiyorum. Sen hangi iftirayi yedin bakalim? Eh netice de bir Afsar Beyi'siyin, aliscaksin böyle seylere. Bey olmak öyle bedavayi mi? Bedel ister! Yigit adam odur en öfkeli aninda bile sinirlerine hakim olandir demisti peygamberiz, ya da Hz. Ali mi? Ikisinden birisi iste... |
Gülünecekmi aglanacmi bilmiyorum su feyzadenin yaptigina baktikca.
T9 a begenilmek icin ne yapacagini, kime saldiracagini sasirmis. Sanal hayatta tanimadigi insanlara bunlari yapan gercek hayattada yapardir. |
Cok dogru sözler yazmissin Oguzhan, yalandan ve yilandan korktugum kadar Timur Lenk'in ordusundan korkman!
Bir tartismada herkes suclu sadece suclayan hakli ise, bu hadisenin inandiriciligi olmaz. Cok güzel bir tespitte bulunmussun sanalda böyle davrananan birisi günlük hayatta nasil davranmaz ki! Cok manidar sözler! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:11 Uhr. |