Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Wie wichtig ist für euch Treue (http://localhost/forum/showthread.php?t=5943)

04.08.2009 12:52

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980142)
giciklik etme Serhat auf was willst Du hinaus ;))))))

Ich will auf garnichts hinaus mylady ;) habe nur geschrieben wie ich zu gewissen dingen stehe oder sie sehe :)

04.08.2009 12:59

Zitat:

Zitat von FairyLady (Beitrag 1980130)
Bende Damia gibi düsünüyorum. Sadakat konusu cok abartiliyor. Heryerde herkes hep bu konuyu konusuyor sanki moda olmus gibi. Aldatmak aldatmak aldatmak, heryerde karsimizda. Öyle olunca da ister istemez bu konu bizimde gündemimize giriyor. Önceden belki hic güven sorunumuz yoktu, aldatilma ihtimalini hic düsünmüyorduk. Aldatilmadik cünkü. Ama simdi hic aldatilmamis olsa bile insan, hic o konuda yalnis secimler yapmamis olsa bile icine bir kurt düsebilir. Acaba gercekten bu devirde herkes aldatiyormu diye. Insanin beynini dolduruyorlar bu konuyla.
Ama ben hala eski fikrime sahip cikiyorum; seven erkek aldatmaz. Birde tabii nasil bir erkek sectigine bagli. Hala bazi degerlere sahip cikiyormu, inanclimi, yoksa hicbirseye saygisi olmayan vicdansiz, insani degerlere önem vermeyen birisimi. Secim kendi elimizde.

vallahi FairyLady seven insan bile aldatabiliyor bazi istekleri yerine gelmediginde ben bunu böyle gördüm o yüzden cidden cogu erkegin (allah kommt bestimmt jetzt wieder voll die Beschwerden von den Männern) sadik kalabiliceklerini sanmiyorum. Die denken da nicht mit dem Hirn sondern mit etwas anderem.

04.08.2009 13:09

Üzüldüm öyle gördügüne hep. Ama sen yinede karamsar olma o konuda. Gercekten sadik ve sevdigine kalbini ve ruhunu 100% teslim edebilen erkekler var. Cok var hemde.

04.08.2009 13:25

Zitat:

Zitat von FairyLady (Beitrag 1980146)
Üzüldüm öyle gördügüne hep. Ama sen yinede karamsar olma o konuda. Gercekten sadik ve sevdigine kalbini ve ruhunu 100% teslim edebilen erkekler var. Cok var hemde.

cokmu var? FairyLady bundan eminmisin?

04.08.2009 13:33

Zitat:

Zitat von AydanIlayda79 (Beitrag 1980151)
cokmu var? FairyLady bundan eminmisin?

Inat etme cok ;)

bu ara fairyladyde gicik bana kendi kendine neler kurduysa ! :D

04.08.2009 13:38

yahu ne inadi sende durmadan benimle ugrasiyorsun ;) kizdirmasana beni. Niye FairLady gicik sana? Niye kizdirdin bakalim onu? Kizin bir bildigi vardir eminim

04.08.2009 13:39

Onun fantazisi cok. Masal hayatinda. Bence neutrum kalsin.
Kendi, kendine siir ve sarki yazmaya ve cici cici konusmaya devam etsin. Büyüklerin isine karismasin.Yanlis arkadaslara da uymasin.

Cici kiza terminatörden ögüt :-D

04.08.2009 13:45

Zitat:

Zitat von Freeesoul (Beitrag 1980158)
Onun fantazisi cok. Masal hayatinda. Bence neutrum kalsin.
Kendi, kendine siir ve sarki yazmaya ve cici cici konusmaya devam etsin. Büyüklerin isine karismasin.Yanlis arkadaslara da uymasin.

Cici kiza terminatörden ögüt :-D

simdi bu ögüt bana mi Freeesoul

04.08.2009 14:10

Hayir fairyladye.

04.08.2009 14:41

Serhat

nerden cikariyosun? Gicik degilim ya :) Sadece hep malum konulardan baslik aciyosun dedim hemen gicik mi olmam lazim.

Aydan

Tanistirayim Freesoul-Unixx, Unixx-Freesoul :)) Biz alistik ayni kisiyi 5-10 nickle görmeye, sende alisirsin zamanla :-)) Kendisi degisikligi cok seviyorda :-p

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:26 Uhr.