![]() |
Ramazan Bayrami
Sevgi söze dolarsa dua olur,
dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Ramazan Bayramimiz Kutlu Olsun |
Zitat:
Gönül bayramını idrak edebilmemiz temennilerimle.. Senin de Ramazan Bayramin Kutlu olsun kalbimin dim dimi..))) |
Wir war für euch der Ramadan im Jahr 2015?
insha'Allah erleben wir auch das 2016 wieder mit. Sind laut dieser Seite: http://ramadan-2016.de Ab Heute noch 212 Tage :) |
Hayirli Ramazanlar!!!
Ramazan ayinin "bereketi" evinize,
"hosgörüsü" gönüllerinize "sabri" riuhunuza dolsun Hayirli Ramazanlar! |
.Cürümüs beseri sistemlerin yikilisina , dünya insanliginin kurtulusuna vesile olsun...
|
Oruc der ki
Niyetim sizi ac birakmak degil,
niyetim size aclarin halini anlatmaktir!!! |
die ANGST der Muselmanen ist ...bald ..ganz OHNE
Mohamed/Koran da zu stehen .... keine Sau glaubt an nen Beduinen aus dem Mittelalter der ne 9 Jährige ins Bett nimmt (mit 52 Jahren) |
sen ne sacmaliyorsun onun bunun yosmasi
müslüman gecinen birileri senin anani bacini karini kizkardesini,veya yedi sulaleni o yastayken yaptimiki böyle konusuyorsun ?
....Halbiki senin zihniyetinde olan alcaklar YETISTIRDIGIM MEYVENIN TADINA BAKMAK EN TABII HAKKIMDIR, diyecek kadar hayvandan asagi bir yasam sürmekte..ana baba kiz, kizkardes oglan cocuk yoldas tanimamaktasiniz...alcak mahluk bozuntusu gelmis burda erisemiyecegin degerlere salya akitacagini saniyorsun...Dünya insanliginin kurtulus icin tek alternatif olarak gördügü hayat nizami islam oldugu icin yer yüzünde en cok gelisen yayilan din islamdir.bu yüzden kudurdukca kuduruyorsunuz...bogulun karanlik dünyaniza ! Zitat:
|
ALLAH mi
ahhhhahhhaaaaaa ......... |
[quote=1mogdi;2119044]ALLAH mi
ahhhhahhhaaaaaa ........ben Alevi degilim .... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:08 Uhr. |