![]() |
Zitat:
Turkiye'deki Suriyeli muhalif aileleri + Araplarin sayisi 1.3 milyon Zitat:
amerika, fransa, israil, hangisi 500 000 kurde ev sahipligi yapmis? Zitat:
Muslumanlar nankorlere ve teror sempatizanlarina saygili olmak zorunda degil. Namus cinayetleri, adam kacirma, zorla evlilik vb. hep guneydogu'da ve kirsal Suriye ve Irak'ta yaygin, oradaki kurtler de YEZIDI. Yani musluman degil. Neden Yezidilikten hic bahsetmiyorsun? Kurt kulturunden, namus cinayetlerinden, tore'den vb? |
Göçmen
Zitat:
Görende diyecek ki,oraya gelen bütün mültecilere Akebe bakıyor,halbuki birleşmiş milletler ilticacı fonu var,bir kişi için ilticacı bulunduran ülkeye,1500 dolar ödeniyor ayda,siz anca cahil halkı kandırırsınız,almanlar gibi yaparsınız yüzde 17 dispo faiz anlayışı ile kredi veren alman kredi kuruluşları,almanya kemer sıkmak içn bizim vergilerimiz diyor:)))Dincilerde çok vergi ödüyordur ya? Müslümanlık,sen ve senin giblerinin kafasına göre,işine geldiği gibi değişiyorsa o din değilk siyasettir(gerçi dinde bir siyasettir ya neyse) |
Yatırım
Zitat:
|
Komedi lan :D
Bu soyledigin benim soyledigimle ne alaka simdi? Nerede AKP avrupa'daki Turklere ve kurtlere para yatirmis demisim? Turkiye'de yapilan yatirimdan bahsettim. |
Zitat:
PKK bir teror orgutu mudur yoksa degil midir? Net bir soru. |
Pkk
Zitat:
Ben yezidi olmayı,aşağiılık kan emici,pedofil,pezevenk bir müslümanlığa tercih ederim. |
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Olay AKP icraatleri bile degil, olay senin maskenin dusmesi, PKK'yi teror orgutu olarak gormemen ;) Seni gibi kaypak YEZIDI seni :) bugun de kiz kardesini dovdun mu? Kadinlarini kizlarini BASLIK PARASI altinda satanlar pezevenktir, bil bakalim onu kimler yapiyor, aaa yine altindan kürtler cikti ne ilginc :) |
Vaybee Turklerin kurdugu bir site, bu sitede ne isin var PKK'li bolucu? Kurdolarin sitelerine gidip orada takilmiyorsun hayirdir? Cunku hepsi konusmayi bilmeyen barzolardan olusuyor o yuzden Turklerin arasina girmeye calisiyorsun :))
|
Zitat:
Benim burda başından beri,Akebe ye terörist dediğimi herkes bilir.Onun uşaklarını her yerde yenilgiye uğratıyor ya kürtler,bu açıdan düşman olmanız normal,doğanızın gereği bu..Beyinsiz değilsen,az birşey düşünme ve okuma kapasitesi varsa eğer;Kadını eşya gibi gören zihniyetin İslamiyet olduğunu anlarsın,pratik ortada,bütün dünya 6 yaşındaki çocuklarla evlilik yaptığınızı ve bunuislamiyete dayandırdığınız biliyor,yani müslğmanlar,kısaca Pedofil.Kadını köle gibi kullanıp,pazarlarda islama gelir getirmek için sattığını biliyor dünya.Sırf düşmanlıkmıdır sence,İşid teröristlerinin,insan organı yemesi?Veya öldürdüğü insanların organlarını uluslar arası organ mafyasına satması?Sana daha fazla yazmıycam,çünkü sen ahlak ve görgü kurallarından yoksun bir öküzsün.Baksana benim gibi bir adama,aile seceresi devlet arşivlerinde olan birine sırf hakaret etmek (Ki ben müslğman olmaktansa,yezidi olmayı tercih ederim)Yezidi diyorsun.Bu kadar basit bir kişiliğe sahipsin,ordan urdan kopya çekerek düşünce belirtiyorsun,kendin iki kelime yazsan,üçüncü kelime hakaret olmaya başlar,çünkü kapasite ona elverişli,vahşi türklerdensin sen,hani işid den önce kelle kesip resim yayınlayanlar varya onlardansın...... |
Zitat:
Olm biriniz de cikip ''ben kurdum ama PKK teror orgutudur'' diyemiyor, kansizlar. Oyle diyen birine ne zaman laf soyledik. AKP'ye dua edin AKP'den once Turk ordusu sabah aksam magaralarda kafanizi tokmakliyordu boyle https://www.youtube.com/watch?v=jLoJT6tDBuw AKP iktidarda olmadan once de PKK vardi, 1978'den beri PKK var ve sen halen o orgute ''teror orgutu degil'' diyorsun dingil. AKP'yi kullanarak PKK'yi ovuyorsun. Bu yuzden TERORISTSIN. Koleligi ortadan kaldran, kadinlara esit hak veren Islam'di, Islam koleligi 600'lu yillarda ortadan kaldirmaya calisti, amerika'da 1800'lu yillara kadar kolelik devam etti kurt hosafi, Islam'a laf atmadan once agzini yika kokusu buraya geliyor. ISID oyle boyle derken bir yandan da PKK gibi teror orgutunu savunursun ikiyuzlu yaratik, hakaret degil dayagi hakediyorsun aslinda. BASLIK PARASI ve TORE CINAYETLERI ister avrupa'daki kurtler arasinda olsun ister Turkiye'de, ister Suriye Irak'ta, halen kurtler arasinda devam ediyor mu etmiyor mu onu soyle? Turkiye'nin yuzkarasisiniz, o degil avrupa'da da bizi rezil ediyorsunuz avrupa'da bari kimliginizi saklamayin bir pislik yaptiginizda Turk'um demeyin Kurdum deyin. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:53 Uhr. |