![]() |
yetim kalmis onur, sadece türkiye'de degil vaybee'de de siginacak beden bulamayacagi kötü.
kanli ellerinize, kirli beyinleriniz ve kinli vicdanlariniza siginacak bir onurun olmamasi cok üzücü. kurtarilmayacak kanser hücreleri kadar umutsuzsunuz. |
Man muss niemanden Lieben!!
Und Politiker schon gar nicht. |
Zitat:
Onlarca Turk kokenli gencler gitmismis.. hadi oradan. Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olan herkes Turk degil, bu ulkede 15 milyon kürt de Turkiye Cumhuriyeti vatandasi. E madem onlar Turk, ne diye kurt fasizmi yapiyorsunuz pezevenkler. Nejat denilen kisi de Marksist-Leninist komunist kurtlerden biriydi, bunu babasi da soyledi. Geberdi gitti, simdi cezasini diger tarafta da cekiyor. Diger PKK'lilar gitse de kurtulsak. Ne isiniz var Turkiye'de. |
Götünü göstereydin iyiydi.
ya Bosph-orus'pucugum, Almanya sevdasi icin sirtlandigin bu Dinci-Irkci tutumundan vazgec. Bu senin aslinda gercekleri görüp ama "yalan olm yalan" sürüngenligine itiyo. Bi sürüngenle tartismak istemedigim icin bu acini sana gösteriyorum,yoksa umrumda da degildin hani. Lan ibine, hani inancta ölmüs bir insana hakaret etmek var. Ben bu küfürlerini sana yidirtirdim ya, ALLAH senden yana iste, cekmis altina bi bilgisayar "yaz-bas küfür et KUL'um benim icin" demis iste. Sanalda 3. kisiye küfür edilmeyecegini ögretemedim sana, hay senin algina ve karakterine! Zitat:
|
Zitat:
Hem almanya ile dincilik ne alaka ibiş? Almanya dincileri sevmez. Ben amerika'da yasiyorum, kalici da degilim, kafama gore takiliyorum, abd zeki ve durust insanlari seviyor benim gibi. Senin gibi PKK'lilari barindirmaz, kac tane PKK sempatizani protestosu gordun bu ulkede? Almanya senin gibi PKK'lilari sirf alman erkeklerine HIZMET etmeleri icin kabul ediyor. Cunku o kadar alcak bir ''hizmeti'' baska hicbir millet/orgut yapmaz. Ucuz iscilik. Seni 2 cumlede felc etmek cok hos. Adam olsaymis da arkasindan guzel seyler soylenseymis, o zaman Hitler'i sevelim sayalim madem olunun arkasindan konusulmamali. Iyi insanlar yaptiklari iyiliklerle anilirlar, teroristler de teroristlikleriyle, ama PKK'li terorist erkeklerden cok hoslandigindan yine zoruna gitti, gitsin. Bu boyle guzel. Saygi kazanilan bir sey. Sana hayat ve dunya insanlari cop muamelesi yapmaya devam edecek, buna alisman lazim. Bunun sebebi PKK'li olman. Insanca yasamayi reddetmen, siddet yanlisi olman ve terbiyesiz olman. Dinsizin hakkindan her zaman imansiz gelirmis. Hadi seni daha fazla duman etmeden chat'e git erkeklere-kadinlara filan kamera acip bilgisayar arkasinda elini kullan. Midem bulandi. ![]() |
R.T.Erdogan gibi, "biz onun götünün gilliyik" slogani atan düsünemeyen ve üretemeyen salaklar ordusundan saygi görecegime, istikbali ve önü acik bir sosyolog, ayni zamanda cevirmen ve basarili bir komunist olan Agirnasli gibi, irk ve inanc temelinde degil de tamamen insani yasam hakki ve haklilik cercevesine, zulmün ve barbarligin kol gezdigi topraklarda yigitce ölerek ölümsüzlesen veya savasan insanlardan saygi kazanmak paha bicilmez bir duygu.
Che gibi ölmekti, Agirnasli'nin sehadeti. Arjantinli CHE'nin, La higuera'da ölmesi gibiydi Agirnasli'nin Kobanê'de barbarliga ve haksizliga karsi direnerek ölmesi.Kapitalizme ve kölelige karsi,asimilasyona karsi ciddi anlamda tahris olmus bir halkin onur mücadelesini o savundu bir Türk olarak, ve hakliligin ve dogrulugun tarihine altin harflerle adini yazdirdi Agirnasli. Aslinda bu biraz Vefa borcuydu kürtlere Agirnasli'nin ödedigi ömür cünkü hep kürtler Türkiye demokrasisi icin mücadele verip can veren taraf olmuslardi. Kardesligin veya birlikte mücadele ruhunun ve bölünmezligin kopmayacak bir halkasi oldu Agirnasli, ona ve su an kobanê'de direnin yüzlerce türke borcluyuz ![]() |
:-))))
Zitat:
bu tespitine gülmek geldi icimden :-), yani espiri havada kalmasin anlaminda. Ama unos a "günes" demekte haklisin, o bizim sanat günesimiz :-)))) ÖNEMLI: Unos gibi "kancik" 1 düsmanim olacagina Bosphorus_ gibi 1000 "zeki ve cesur" düsmanarimin olmasini tercih ederim. |
Son TÜRK KELIME-I SEHADET getirene kadar dalganacak
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Son TÜRK KELIME-I SEHADET getirene kadar dalganacak!!!
|
Su terorist maymun icin hayatini veren herkes salaktir:
![]() Zitat:
Aklin sira Kobane'de Turklerin savastigina inandirmaya calisacaksin milleti, Kobane'de Turkler savasmiyor. Kurtler savasiyor, hatta savastiklari da mechul, abd, BAE, ingiltere, Suudi Arabistan, fransa, avustralya Kobane'de ISIS'i sabah aksam bombaliyor. Turklugu ve Turkleri o pis agzina bile alma. Turkler uzerinden teror propagandasi yapma! Kobane'dekiler daha dugunlerde eglenmesini bile bilmiyor, birbirini vuruyor: Kurd dancer with a machine gun shoot another dancer accidentally http://www.youtube.com/watch?v=fSH-KRIU_C4 Muzik de fena hani :D |
Zitat:
(he is natures product ) olay i buraya kadar getiren siyasi nedenleri sorgula .... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:01 Uhr. |