Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Hepınız Fakesınız! Sadece Ben Reelım (http://localhost/forum/showthread.php?t=12561)

20.10.2014 09:42

siz fake ben reel
anlayinnnnnn

ermenisinizmi? rumu? söyleyinn

Man_Bey 20.10.2014 09:52

hepinizi siddetle kiniyorum.

düzgün ve seviyeli paylasimlara davet ediyorum.

Bosphorus_ 22.10.2014 11:41

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2095950)
tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!

Ha sktir PKK'li, sen ya da _EZEL_ Tophane'de koyun koyuna ac kimsesiz yatanlardan olmadiginiz icin coluk cocuk uzerinden duygu somurusu yapmana gerek yok, adamin onu coluk cocuga degil de senin gibi fasizm propagandasi yapanlara dedigi bariz. Isiniz gucunuz pisliklerinize cocuklari alet etmek.

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095955)
Uno bazen cok dobra ve komik yaziyorsun:)

_EZEL_'in Uno'nun da kendisi gibi PKK'li oldugunu bilmeden once agzindan kacirdigi gerceklerden biri, bak bunda seni takdir ettim _EZEL_, prdn _CENK_ ;)

uno 22.10.2014 12:20

Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.

Bosphorus_ 22.10.2014 12:27

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2096211)
Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.

Karsimda PKK'li pasif bir terorist var, gerci karsimda bile degil, karsima gececek kadar erkek degil, ne mal oldugunu en yakin kankan bile anlamis ondan bahsettim hemen endiselendin yine.

Allah ne alaka len, Allah'tan kim bahsetmis asagidaki mesajimda. Siz PKK'lilar yok musunuz, sirf taraftar toplamak icin dinden bahsedersiniz guneydogu'da dogu'da, komunist toplamak icin komunizmden bahsedersiniz bati'da, marmara'da. Ne oldugunuz belli degil.

''Karilar'' Allah ve Turklukten bahsedilince mi ayarlaniyormus? Iyice sapiklastin sen :) bak asagida _EZEL_ senin icin ne demis, abaza herif :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:34 Uhr.