![]() |
özgürlükleri icin sevtap özgürlükleri icin..onlari cirkin gösteren sey ise,Bosphorus gibi bicimsizlerin bizlere asilamak istedigi kürt düsmanligidir.
Sadece kürtler degil,özgürlügü icin mücadele eden her insan kutsaldir.Cünkü kölelige boyun egmez ve erdemli sekilde ölür... Zitat:
|
Biz Anadolu erkekleri,yigitliklerimizle tarihte tarihimizde yerimizi almisizdir Bosphorus. kurtulus savasinda destani günümüze yansimayan binlerce kahraman cikardik,cogu öldürüldü isgalci düsman tarafindan ama yine de onlarin bize biraktigi bir yigitlik vardir. Sen bu vasiflara uymuyorsun,sen kadina karsi kendini güclü gören,sanal'i kalkan olarak kullanan korkak bir güclü yanlisi saksakcisin.öten yok. Daha öncekiy azilarimda belirttim,bizim yigitligimiz ne kadina karsi cirkinlesmemize izin verir ne de mazlumun yardima muhtacin karsisinda durmamizi gerektirir.
2000 euro'ya paypal hesabima yollarsan Bosphorus, Kobane'ye gidicem. Ayrica Paypal'da yolladigin parayi 30 gün icerisinde karantinaya alma opsiyonun var ve 30 gün icerisinde kobaneye gitmezsem UNO nickini burdan sildirmis ve parani da geri almis olursun. Söyledigin sözün eri ol,ya da diline hakim. bana farkli nicklerle yazdigin o ÜRPERTICI kahpeligindeki mesajin Bosphorus! ![]() Ayrica, huhusananenin paylastigim videoya yaptigi saka'ya karsilik kisinin onurunu zedelemek senin kahpeliginin göstergesidir.huhu ile uzak veya yakindan hicbir kontagim yok.Tarzim ve dengim olmadigi icin profiline dahi bakmadim. ![]() Zitat:
|
Bu adam!
Zitat:
|
Zitat:
|
Sevtap
Zitat:
Hic kimse keyfi daga cikmaz,gencecik insanlarin;ölecegini bile bile bu yolu sectiklerine göre,bir dertleri vardir,bizler,birde bunu sorgulamaliyiz!Bu insanlarin ne istedigini,niye böyle davrandiklarini sorgulamak lazim....nerdeyse 800 yil sorunsuz bir arada yasamis,osmanli yikildiginda,savunmasiz kaldiginda,Antepte,Marasta ve Urfada bu halk ayaklanip fransizlari,topraklardan kovmus,birlikte yine birarda yasama planlari yanlizca 10 yil sürmüs....Bence sorgulanacak o kadar cok sey var ki? Saygilar Cenk... Uno bir konuda hakli,bu bosp gibi insanlar toplumlarimiza nifak tohumlari ekiyor,ve insanlari sekillendirmeye calisiyorlar...Bi düsün bir kere neden bu adamin bu kadar cok nick i var? |
Zitat:
|
Burda!
Burda bir görevli yok mu?Bu bosphorus denilen üye,durumu hastalik dercesine getirdi......
|
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 4)
Zitat:
Zitat:
Nasil ki PKK flamalari icindeki fotograflari yuzunu saklamadan gosterecegini soyleyip kactigin gibi, sen kendin gidemezsin, agalarin gibi anca dagda kiyida kosede oturur, cocuklari terorun kucagina birakirsiniz. Onceki msjimda belirttim, amacin hirsizlik ve klavyenin arkasindan teror propagandasi yapmak. 2000 euro'ya muhtac olan bir zavallisin, PKK'li kardesin orada eziliyorken. Buradan profilini silsen ne olur, elime ne gecer, crs1978 profilin silindi yeni bir tane actin. Rojova'ya 10 000 euro yardimda bulundugunu soyleyip de 300 euro cikarip oraya savasmaya gidemeyecek kadar korkaksin, ama zaten gitme niyetin yok. O kismi tekrarliyorum: Zitat:
Zitat:
Vaybee senin gibi acik acik teror propagandasi yapanlara tolerans gostermemelidir. Zitat:
Zitat:
PKK ve YPG birer eli kanli teror orgutudur, itirazin mi var??? Zitat:
Bana karsi tavir alabilmeyi tek basina yapamazsin, anca 1000 adam toplaman gerekir, zekalarinizi toplasaniz yine yetmezsiniz dostum. Birbirinizin eteginin arkasina saklanadurun. Zitat:
Tekrarliyorum, PKK/YPG bir teror orgutu mudur degil midir? Buna NET cevap ver once. Evet bizim sevgili PKK'li kahramanlarimiz cocuklari cok sever, oyle cok sever ki kucuklukten ellerine silah tutusturur, Uno'nun destekledigi orgut: |
Zitat:
Turkiye'deki 30 000 canin sorumlusu olan PKK teror orgutu, teror orgutleri listesinden cikarilmali midir? |
Pkk isid'in Britanya oyunu oldugunu ögrense sanki Britanya'ya savas mi acacak?
Bu videoda ki Pkklilar Britanya'ya saldirsin, Pkknin basi bunlari infaz eder. kendi kellesini kurtarmak icin. Ve Almanya, bu isten cikari olmasa bu haberi yaptirir mi? Bir soru daha sorayim, videodaki insanlar yaptiklari konusmanin Almanca'ya nasil cevrildigini ögrenmeye haklari var mi? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:55 Uhr. |