Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Serefsızler ımparatorlugu! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12115)

29.05.2014 19:22

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2085534)
Bizim Inancimizda bir sucsuz insani öldürmek Bütün insanlari öldürmek kadar cirkindir vebaldir suctur.

Herkim öldürdüyse en agir ceza verilmeli..Hatta idam cezasi geri gelmeli.en caydirici ceza Idam cezasidir.
Buraya bir nokta koyduktan sonra
Derim ki;
POlis teskilati tepeden tirnaga elden gecirilmeli.
Görevde olan basbakan hakkinda bircok suc isnat edip Dosya hazirlayip eski basbakan diye dosya hazirlayabiliyorsa, bu polislerin mevcut hükümeti düsürmek icin yapamiyacagi hic birsey yoktur.
Bahsi gecen Vatandas sayet polis kursunuyla öldürüldüyse, Hükümeti zora sokmak icin paralel yapinin kuklasi polisler tarafindan bilncli vurulmus olabilir.Ayni yapi gezi olaylari öncesinde göstericilerin cadirlarini yakarak milleti sokaga dökmeyi basarmisti.

Türkiyede olan polisiye olaylari iyi analiz etmek gerekir.Zira Dünyada ilk kez siyonist devleti özür dilemeye zorlayip köseye SIKISTIRAN Tek ülke Türkiye olmustur.
Bunun acisini cikarmak icin beynel-minel bir karalama kampanyasi baslatilmis, bazi vatandaslarimizda bu oyuna gelmektedir.

Akilli insanlar nedenlere takilip kalmamali olaylarin arkasini basiretle irdelemeli

Ya Uğur Kurt'u öldürme emrini başbakan verdiyse? O zaman "Uğur Kurt'u öldüren polis ve ona o emri verenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır; bu başbakan bile olsa!" diyebilir misiniz manbee ve Turkoglu?

__CENK__ 29.05.2014 19:40

Inanc!

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2085534)
Bizim Inancimizda bir sucsuz insani öldürmek Bütün insanlari öldürmek kadar cirkindir vebaldir suctur.

Herkim öldürdüyse en agir ceza verilmeli..Hatta idam cezasi geri gelmeli.en caydirici ceza Idam cezasidir.
Buraya bir nokta koyduktan sonra
Derim ki;
POlis teskilati tepeden tirnaga elden gecirilmeli.
Görevde olan basbakan hakkinda bircok suc isnat edip Dosya hazirlayip eski basbakan diye dosya hazirlayabiliyorsa, bu polislerin mevcut hükümeti düsürmek icin yapamiyacagi hic birsey yoktur.
Bahsi gecen Vatandas sayet polis kursunuyla öldürüldüyse, Hükümeti zora sokmak icin paralel yapinin kuklasi polisler tarafindan bilncli vurulmus olabilir.Ayni yapi gezi olaylari öncesinde göstericilerin cadirlarini yakarak milleti sokaga dökmeyi basarmisti.

Türkiyede olan polisiye olaylari iyi analiz etmek gerekir.Zira Dünyada ilk kez siyonist devleti özür dilemeye zorlayip köseye SIKISTIRAN Tek ülke Türkiye olmustur.
Bunun acisini cikarmak icin beynel-minel bir karalama kampanyasi baslatilmis, bazi vatandaslarimizda bu oyuna gelmektedir.

Akilli insanlar nedenlere takilip kalmamali olaylarin arkasini basiretle irdelemeli

Benim inancimda ise sucsuz ve ya suclu bir insanin hayatini almak bir baska insana düsmez!
Birseyi almak icin vermek gerekir,kisiye canini biz vermediysek(KI öyle birsey imkansiz)almayada hakkimiz yok!Insan hayati kutsaldir,ölümleri lanetleyin!

1978salih 29.05.2014 22:46

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085570)
Benim inancimda ise sucsuz ve ya suclu bir insanin hayatini almak bir baska insana düsmez!
Birseyi almak icin vermek gerekir,kisiye canini biz vermediysek(KI öyle birsey imkansiz)almayada hakkimiz yok!Insan hayati kutsaldir,ölümleri lanetleyin!

ölümleri degilde, o ölüme giden lere ön ayak olanlari naletle.

insanlari bilincsizce bir saplanti yüzünden bir laf bir kin bir olay yüzünden öldürenleri ve öldürtenleri naletle.

yapilan güzellikleri görmeyenleri ve güle camur atanlari naletle.

Allaha ve diger dinlere inanclara dil uzatanlari naletle-

ama düsün ki nalet ederken , kisileri bir yaradana sikayet ediyorsun.

ve diyorsun ki , ateistim.

kesin dilin sürctü be Cenk.. yok yok sen inkar etsende aklin Allah diyor.

dedim ya

sende isik olduguna inaniyorum, davetim kardesce ve bariscil.

selametle

turkogluturkiye 29.05.2014 23:12

Benim söylediklerim pek tabidir ki basbakan icinde gecerli!
Yarin bu polis yargi önüne cikip bana Basbakn emir verdi deyip bunu kanitlarsa, Basbakanida lanetlemek bizim icin dini bir vecibe olur.Cünkü Islam hukukunda Yargisiz infazlar velevki kisi suclu olsun zulümdür, suctur .

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085569)
Ya Uğur Kurt'u öldürme emrini başbakan verdiyse? O zaman "Uğur Kurt'u öldüren polis ve ona o emri verenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır; bu başbakan bile olsa!" diyebilir misiniz manbee ve Turkoglu?

__CENK__ 30.05.2014 00:14

sacmalamak!

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085575)
ölümleri degilde, o ölüme giden lere ön ayak olanlari naletle.

insanlari bilincsizce bir saplanti yüzünden bir laf bir kin bir olay yüzünden öldürenleri ve öldürtenleri naletle.

yapilan güzellikleri görmeyenleri ve güle camur atanlari naletle.

Allaha ve diger dinlere inanclara dil uzatanlari naletle-

ama düsün ki nalet ederken , kisileri bir yaradana sikayet ediyorsun.

ve diyorsun ki , ateistim.

kesin dilin sürctü be Cenk.. yok yok sen inkar etsende aklin Allah diyor.

dedim ya

sende isik olduguna inaniyorum, davetim kardesce ve bariscil.

selametle

Insanlar,haksizliga zülme karsi dururken,bu ugurda ölebilirlerde!
Bazende hic alakasi yokken ölür insanlar!
Salih,bir dinde katli vaciptir diye bir söz varsa,o dinde zulm vardir!
Ben zulüm nereden kime gelirse gelsin karsiyim,zulme karsi olmam;benim hayali ilahlara inanmami gerektirmez!
Artik su saplantini bir tarafa birak,gülünc oluyorsun böyle!
Birde söyle birsey söylim,benim bu yasamdaki tecrübem,eminim ki senden coktur!
Eger 78 dogumluysan da yas olarak ta benden kücüksün!
Birde bu kadar aptalca davranma,karsindaki kim,ne is yapar,nerden gelir nereye gider bilmeden,onun kudretini,yapabileceklerini bilmeden,aptalca planlar kurma!
En son savciliktan aldigim uyari niyetinde ki cezadan sonra siddetten uzak duruyorum,benimle ugrasma,son ugrasin olmiyim senin!
Birde adam olacaklar bunlar ya!
Sana bir Türk ata sözü"ISIRACAK KÖPEK DISINI GÖSTERMEZ!"

__CENK__ 30.05.2014 10:41

Zorba Cınayetlerı!

“İyi bir mahallede yaşamak istiyorum, güzel bir ülke istiyorum”
64 YASINDAKI ELIF CERMIK,ZALIMLERIN ZULMUYLE HAYATINI KAYBETTI!

30.05.2014 16:56

Insanin fikri neyse zikri de odur! Basbakan'nin tipine bi baksana, hapishane kackinina benzemiyor mu? Isine gelince adelet isine gelince sikiysa gelsin yiksinlar diyor örnegin!
Polisler devletinin hak ve hukukunu degil muktedirin özel koruma polisleri oldular. Vur dedigini vuruyorlar, öldür dedigini öldürüyorlar!
Amaaaa, insanlar o korku duvarini astilar. 500 ölü diyorum! O zaman olmayacak ya da kattiyen olmaz diye bir sey kalmaz!

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085598)
“İyi bir mahallede yaşamak istiyorum, güzel bir ülke istiyorum”
64 YASINDAKI ELIF CERMIK,ZALIMLERIN ZULMUYLE HAYATINI KAYBETTI!

__CENK__ 30.05.2014 21:47

Tanrilar Kan istiyor!

Tanrilar yine kan istiyor!Akp nin tesaran örgütü Isid(Irak Sam Islam devleti) Erdoganin tehditle söyledigi B planini hayata gecirmeye devam ediyor!
Suriyede yine 15 kisi katledildi!
Aralarinda cocuklarinda ve kadinlarin cogunlukta oldugunu dikkat cekmek istiyorum!
Bu kan emicilerin gücü anca cocuklara,kadinlara yeter!
Simdi soruyorum,acaba C plani ne diye?

__CENK__ 31.05.2014 12:47

Gezı

Taksim deki gezi parki direnisinin yil dönümünde,korkudan ne yapacagini bilmeyenler,vapur seferlerini iptal edip taksimi abluka altina aldi!
Demokrasi ile seriat yönetimini bir birine karistiranlar da,Facebook sayfalarinda,bu capulculari öldürelim diye slogan atmaya basladi!
Iste bu vahset kültürü sizin eseriniz!
Herkesi bu canileri protesto etmeye cagiriyorum!

31.05.2014 12:49

Zalimlerin kaderidir bu! Akittiklari kanda bogulacaklar!

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085670)
Taksim deki gezi parki direnisinin yil dönümünde,korkudan ne yapacagini bilmeyenler,vapur seferlerini iptal edip taksimi abluka altina aldi!
Demokrasi ile seriat yönetimini bir birine karistiranlar da,Facebook sayfalarinda,bu capulculari öldürelim diye slogan atmaya basladi!
Iste bu vahset kültürü sizin eseriniz!
Herkesi bu canileri protesto etmeye cagiriyorum!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:43 Uhr.