![]() |
Zitat:
sapik kelimesini sen kullandin simdi, ben öyle bi sey demedim. ama bence biraz sapiklik var gibi... dimi? ;) kim kime asik? kim kimden nefret ediyor? iste tam bu cümlende beynim durdu. calismiyor.... ;) |
Zitat:
bu particilerin isi gücü kötülemek, her seyi olumsuz göstermek.. biz sorguluyoruz diyorlar ama hic bir degisikliklerini göremedik Iclerinde kendini akilli sanan bir koyun var kendisini tanirsiniz, Müslümanlar sorgulamiyor diyor.. Ama kendisinin sorguladigini da ben görmedim... ben partici olmadigim, ezberci olmadigim icin kendimden örnek vermek istiyorum.. Aylardir bu forumda olan arkadaslar, ben Zaman gazetesinden artik haber paylasmiyorum? Veya '' Artik Ak partililer'e ters düserim, onlarin cogu pisman olacaklari seyler söylüyorlar'' dedim? Neden acaba? Kim sorguluyor, kim sorgulamiyor net ortada... |
Zitat:
Du hast geschrieben: "benekalice beyinsiz". Gut, betrachte das einfach als synonym. Aber gerne schreibe ich das auch nochmal in deinen Worten: Konu benekcealice'nin beyinsiz olup olmamasi degil. Ich hoffe, dass ist dir jetzt genehm. |
Zitat:
ne yapalim, hepsi ayri bi sekilde "geleceklerini kurtarmaya calisiyorlar".... :) |
Zitat:
Du hast mich nicht zitiert. ...konu benekoXun „beyinsizligi“ degil de, ya ne? Egal, zur Abwechslung solltest du dich mal mit Äquivokation befassen. |
Zitat:
Willst du mir wirklich beibringen was ein Zitat ist? Oder eine Äqivokation? Yalnis kapi.. werd erwachsen!! Und wenn du schon dabei bist, dann schlag mal nach unter Sarkasmus! |
Zitat:
Ich bitte dich Zukunft, meine intellektualistischen Texte aufmerksamer durchzulesen. Yanlis kapi! 364'cü kapidan sonraki kapiyi calmalisin. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:55 Uhr. |