Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Denizrocky 19.04.2015 11:12

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112470)
Öyle, samimi insanin reklama ihtiyaci olmaz ;)

HAHAHAHAHAHAHA YAZIK KARI NE HAYALLER KURUYOR :D

19.04.2015 11:15

Günaydin güzeller

günaydin kalbimin dim dimi :)

günaydin sevtap :)

günaydin roben hood deniz

günaydin bosporus

günaydin timi

günaydin asksehidi

günaydin imogdi

günaydin cakabey

Günaydin ADALET icin susmayan, HAK yemeyen ve yedirmeyen diger userler :)

PS: feyzade burda herkesten özür diliyecek ve atdigi iftiralardan dolayi TÖVBE edecek!!!l

SevtapTuran 19.04.2015 11:22

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112472)

günaydin bosporus

günaydin timi

günaydin asksehidi

günaydin imogdi

günaydin cakabey

PS: feyzade burda herkesten özür diliyecek ve atdigi iftiralardan dolayi TÖVBE edecek!!!l

Günaydin nurbanu :)

Feyzo nun özür dilemesi, baliga yüzme ögretmek gibi birsey. Herkes sucunu Kabul etse hapishanelere ihtiyac kalmazdi. Onda yalan atmak hastalik haline gelmis.

Denizrocky 19.04.2015 11:24

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112472)

günaydin bosporus

günaydin timi

günaydin asksehidi

günaydin imogdi

günaydin cakabey

GÜNAYDIN GÜZEL KADIN ;)

Denizrocky 19.04.2015 11:25

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112478)
Günaydin nurbanu :)

Feyzo nun özür dilemesi, baliga yüzme ögretmek gibi birsey. Herkes sucunu Kabul etse hapishanelere ihtiyac kalmazdi. Onda yalan atmak hastalik haline gelmis.

HEEEEYTTTT!!!!

Denizrocky 19.04.2015 11:28

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112475)
defalarca ayni seyi tekrarlamaniz kabak tadi verdi.

burada tek bir özür dileten gördük. manbee efendi özür dilettigine hepimiz sahit olduk. ondan baska kimse kimseyi özür diletemez.

HA SIKTIRrrrrrrrrrrr!!!!!! SEN KIMSIN LAN???????

FEYZADE ORUSPUSU ÖZÜR DILEMEZSE
ONU BURDA HERGÜN REZIL ETCEZ!!!!!!!!!!

LAN SU KARIYLA EVLENSENE!!!! BIZDE KURTULURDUK :D

SevtapTuran 19.04.2015 11:42

@t9
Ben burdan kimseyle birak görüsmeyi, kimseyle Telefon Nr bile degismezken, feyzo kiskancligindan uydurdugu yalanlari birbirine karistirmaya basladi (yalanlarida celiski dolu) Seninde arkadaslik teklifini almakta tereddütüm vardi ve tam sileyimmi diye düsünürken feyzonun yazisi araya girdi. Böyle saldiracagini 100 % biliyordum ama yinede Kabul ettim. Feyzo kendini kontrol etmesini ögrenmeli. Benim hakkimda uydurdugu yalanlar 100% suctur ve bu Bir gün cezasiz kalmayacaktir. Tekrarlamak istemiyorum bu konuyu: son olarak: birak bulusmayi, görüsmeyi telefonla bile kimseyle konusmadim.
Feyzo rahat uyuyabilirsin yani ;)

Lara_ 19.04.2015 11:49

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112491)
@t9
Ben burdan kimseyle birak görüsmeyi, kimseyle Telefon Nr bile degismezken, feyzo kiskancligindan uydurdugu yalanlari birbirine karistirmaya basladi (yalanlarida celiski dolu) Seninde arkadaslik teklifini almakta tereddütüm vardi ve tam sileyimmi diye düsünürken feyzonun yazisi araya girdi. Böyle saldiracagini 100 % biliyordum ama yinede Kabul ettim. Feyzo kendini kontrol etmesini ögrenmeli. Benim hakkimda uydurdugu yalanlar 100% suctur ve bu Bir gün cezasiz kalmayacaktir. Tekrarlamak istemiyorum bu konuyu: son olarak: birak bulusmayi, görüsmeyi telefonla bile kimseyle konusmadim.
Feyzo rahat uyuyabilirsin yani ;)

SEVTAP SEN KIME ACIKLAMA YAPMA GEREGI DUYUORSUN ????? ACIKLAMA YAPTIGIN KI$ININ NIKINE ÖNCE BIR BAK.....

KIMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEYILSIN....KIME KENDINE SAVUNUYORSUN SEN???? $EYTAN IN SÜT KARDESI

SENIN KIMINLE GÖRÜ$ÜP GÖRÜ$MEDIGIN KIMSEYI ILGILENDIRMEZ KIMINLE NI$ANLI OLUP OLMADIGINDA....SENI TANIYAN TANIYOR....BAYILILIRLAR ANNALARI GIBI DEDIKODU YAPIP BIR YERLERINDEN LAF UYDURMYA ....BU PACARVANIN I$I BU ...SOKAK KADINLARINDAN BETER BU 2 KEPAZELERE

Denizrocky 19.04.2015 11:51

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112494)
sevtap sorum o degildi. sen gercekten nisanlimisin?

seni banu, lara ve diger seviyesizlerle bir safta görmek beni gercekten sasirtti.

bende burada bircok üyeyi sevmiyorum ama hicbir zaman düsmanimin düsmani diye o seviyesizlerle ayni safa gecmedim.

yalniz kalmayi tercih ederim ve kendimi kendim savunurum ama bu seviyesizlerle bir an bile ayni safa gecmem.

sen kendini savunmayi biliyorsun ve kimsenin hele bu kadar seviyesiz insanlarin yardimina ihtiyacin yok.

SANA NE OLM SEVTAPTAN?????

KIM SEVYESIZ???? BIRAK BU AYAKLARI!!!!! SIKERIM O SURATINI!!!!! VAYBEENIN SEREFSIZI!!!!!!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 11:54

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112495)
SEVTAP SEN KIME ACIKLAMA YAPMA GEREGI DUYUORSUN ????? ACIKLAMA YAPTIGIN KI$ININ NIKINE ÖNCE BIR BAK.....

KIMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEYILSIN....KIME KENDINE SAVUNUYORSUN SEN???? $EYTAN IN SÜT KARDESI

SENIN KIMINLE GÖRÜ$ÜP GÖRÜ$MEDIGIN KIMSEYI ILGILENDIRMEZ KIMINLE NI$ANLI OLUP OLMADIGINDA....SENI TANIYAN TANIYOR....BAYILILIRLAR ANNALARI GIBI DEDIKODU YAPIP BIR YERLERINDEN LAF UYDURMYA ....BU PACARVANIN I$I BU ...SOKAK KADINLARINDAN BETER BU 2 KEPAZELERE

HEYYYTTTT!!!!!! IT HERIF BIZE SEVYEYI ÖGRETECEK :D

SURATINA SICTIGIMIN HERIFI!!!!!!

Lara_ 19.04.2015 11:57

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112500)
HEYYYTTTT!!!!!! IT HERIF BIZE SEVYEYI ÖGRETECEK :D

SURATINA SICTIGIMIN HERIFI!!!!!!

DENIZ SORSANA §U KEPAZEYE SEVTAPA KENAN KILICKAYA OLARAK MI T9 OLARAK MI TANITMI$ BU IKI KEPAZE COK AKILLILARLA YA BU IKI HÖDÜK

19.04.2015 11:58

sanal is adami & dolandirici & sanal mafya & ruh hastasi

[size="3"]LARA LARA diye diye son nefesini vereceksin

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112498)
yine milletin annesini konu yaparak kendi pisliklerini örtmeye calisiyorsun.

sen aylarca burada manbee efendinin reklamini yapan kisisin. sen onu sürekli arayip telefonlarda aglayan ve yalvaran kisisin.

simdi utanmadan cikip sürekli birilerin annesine hakaret ederek üyeleri kendi seviyene cekmeye calisiyorsun.

Lara_ 19.04.2015 11:59

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112501)
Arkadaslar,

bu forumu t9 ve feyzade atdiklari iftiralardan ve kisiler tehditlerinden dolayi kokutuyor,

bu iki SEREF YOKLUSUNA firsat vermeyin!!!!!!!!!!!

BU IKI KARAKTERSIZI BURDA ISTEMIYORUZ!!!!!!!!!!!

DEFOLUN FORUMDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YERIM BEN SENI KALBIMIN DIM DIMI..))))))))

INSANDA BIR GIDIMDAMI ZEKA OLMAZ 2 HÖDÜK KEPAZE ,BIRIDE KARISINA ANNE DIYOR...))))))))))))))))))

$AKA GIBI..)))) INSNAIN INANASI GELMIYOR ..MALESEF GERCEK..)))

Denizrocky 19.04.2015 12:01

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112501)
Arkadaslar,

bu forumu t9 ve feyzade atdiklari iftiralardan ve kisiler tehditlerinden dolayi kokutuyor,

bu iki SEREF YOKLUSUNA firsat vermeyin!!!!!!!!!!!

BU IKI KARAKTERSIZI BURDA ISTEMIYORUZ!!!!!!!!!!!

DEFOLUN FORUMDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ISTEMIYORUZ!!!!!! IT OGLU ITLERI ARAMIZDA ISTEMIYORUZ!!!!!!

Lara_ 19.04.2015 12:02

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112498)
yine milletin annesini konu yaparak kendi pisliklerini örtmeye calisiyorsun.

sen aylarca burada manbee efendinin reklamini yapan kisisin. sen onu sürekli arayip telefonlarda aglayan ve yalvaran kisisin.

simdi utanmadan cikip sürekli birilerin annesine hakaret ederek üyeleri kendi seviyene cekmeye calisiyorsun.

SNEIN ANNEN NI$ANLIYDIMI DIMI T9?? PACARVA, SENIN AKSINE BAK BEN SAPINA KADAR ERKEGIM REZIL KEPAZE

SEN SEVTAPA SORUYORSUN YA. BENDE SANA SORUYORUM ??? NE VARKI BUNDA!!!!!!

ASIL GÜNAH SANA KÜFÜR ETMEMEK OLUR....

Denizrocky 19.04.2015 12:03

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112504)
YERIM BEN SENI KALBIMIN DIM DIMI..))))))))

INSANDA BIR GIDIMDAMI ZEKA OLMAZ 2 HÖDÜK KEPAZE ,BIRIDE KARISINA ANNE DIYOR...))))))))))))))))))

$AKA GIBI..)))) INSNAIN INANASI GELMIYOR ..MALESEF GERCEK..)))

HAHAHAHAHA

SEREFLERINI SIKTIKLERIMIN!!!!!!!! YAW BIRDE HERIF SEVYEDEN ANLATIYOR!!!!!!

ACAIP SINIRLENDIM YAW!!!!!!! :(

Denizrocky 19.04.2015 12:04

Dul Karı

Banu Hanı Dul Karı Müzıkın???? Oynayaydık Yaw :d

SevtapTuran 19.04.2015 12:04

Hadi Ben tiramisu yaptim, almanyanin günesi kaybolmadan misafirlerle bahcede yiyecegiz. Kimseyle görüsmedim ama Bir gün grup olarak sizide cagiracagim :)

Denizrocky 19.04.2015 12:05

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112509)
AYNEN kalbimin dim dimi :)

degil bu iki karaktersiz TÜM DÜNYA karsimda olsa ben seni sirtimda tasirim

BENIM PAMUK KALPLIM,
MERHAMETLI ARKADASIM.
IYI KI VARSIN.
HAB dich lieb :)

BENIDE SEVIN YAW!!!!!! SEVIGIYE COOOOOH IHTIYACIM VAR DIMDIMLER ;)

Lara_ 19.04.2015 12:06

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112509)
AYNEN kalbimin dim dimi :)

degil bu iki karaktersiz TÜM DÜNYA karsimda olsa ben seni sirtimda tasirim BENIM PAMUK KALPLIM, MERHAMETLI ARKADASIM. IYI KI VARSIN. HAB dich lieb :)

SEVTAPA INDIREKT TEHDIT EDIYOR SEN NI$ANLIYDIN DIMI DIYE SORUYOR ? BU ERKEK MÜ$VETESI... BIR YERINDEN UYDURURDU ,LAF DE BU ITE KANCIK KÖPEK BUNDAN DAHA COK ERKEKDIR ...

ANNESI DE NI$ANLIYDI BUNU?? BIZI SEVTAPIN KIMINLE NI$ANLI OLDUGU ILGILENDIRMIYOR..

ANNENIN DÜGÜNÜ NE ZAMAN PACAVRA?DIYESI GELIYOR INSANIN

HAB DICH AUCH LIEB KALBIMIN DIM DIMI )))

Denizrocky 19.04.2015 12:06

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112511)
Hadi Ben tiramisu yaptim, almanyanin günesi kaybolmadan misafirlerle bahcede yiyecegiz. Kimseyle görüsmedim ama Bir gün grup olarak sizide cagiracagim :)

HEYYYTTTT!!!!! AFIYET OLSUN SEVTAP :)

Denizrocky 19.04.2015 12:10

https://www.youtube.com/watch?v=QrpVjnMJHNE

CIGERINI YEDIGIMIN IBOSU!!!!!!! :(

Lara_ 19.04.2015 12:13

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112515)
kalbimin dim dimi bu senin yaninda ETEK giyer dolasir,

biz bunun yerinede PANTOLIN giyeriz :)

YÜZÜNE I$E YARAB $ÜKÜR DIYEN CINSDEN BU KÖKÜ BOZUK SOYSUZ BANA MISIN DEMEZ

Alphawolf 19.04.2015 12:15

t9'a hitaben

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112494)
sevtap sorum o degildi. sen gercekten nisanlimisin?

seni banu, lara ve diger seviyesizlerle bir safta görmek beni gercekten sasirtti.

bende burada bircok üyeyi sevmiyorum ama hicbir zaman düsmanimin düsmani diye o seviyesizlerle ayni safa gecmedim.

yalniz kalmayi tercih ederim ve kendimi kendim savunurum ama bu seviyesizlerle bir an bile ayni safa gecmem.

sen kendini savunmayi biliyorsun ve kimsenin hele bu kadar seviyesiz insanlarin yardimina ihtiyacin yok.

Ulan Kenan böyle insani duygulardan, erdemden sen mi bahsediyorsun? Seviye dediğin şeyi sadece kelime olarak ağzına pelezenk etmişsin, tatbik( uygulama) yok. Mesaj kutumda günlerdir sana açık adresimi vereceğimi, hiç birşeyimi saklamadığımı söylüyorum. Ve çoğu insan da biliyor çok net olduğumu bu konuda. Millete '' artık mendil'' diyorsun, ulan pezevenk sendne ala fırsat düşkünü (!) artıkçı var mı? Milletin önüne çıkmnaya korkuyorsun reelde, ama burada '' taş tanrı zardos'' edalarındasın (!) Ne ayaksın oğlum sen? Bırak seviye meviye ayaklarını harbici ol, gündüz kuzu postu, gece domuz postu giyinme.

Denizrocky 19.04.2015 12:16

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112520)
sevtap dünden beri vaybeede. O tiramisuyu aceba ne vakit yapti? Bana cevap yazarken mi? Sana cevap yazarken mi? Yoksa banu ve laraya cevap yazarken mi? Afiyet olsun sevtapcik, dikat et tiramisunun icinden harfler cikmasin :) nisanlinada benden selam söyle :D

KISKANCLIKTAN GEBERECEKSIN LAN!!!!!!

ALLAH SENIN GIBI ORUSPULARIN BELASINI VERSIN!!!!!! ULAN SENIN GIBI ORUPU VARMI ACEP BU DÜNYADA???????

Lara_ 19.04.2015 12:17

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112520)
sevtap dünden beri vaybeede. O tiramisuyu aceba ne vakit yapti? Bana cevap yazarken mi? Sana cevap yazarken mi? Yoksa banu ve laraya cevap yazarken mi? Afiyet olsun sevtapcik, dikat et tiramisunun icinden harfler cikmasin :) nisanlinada benden selam söyle :D

DIR SOLLTE MAN ECHT DIE GEBÄRMUTTER ENTFERNEN YANLI$LIKLA 2 BIR COCUK DAHA DOGURMA DIYE...PISKOPAT ,ALLAHIN DELISI ,BU GÜZEL HAVADA GIT COCUNA HAVA ALDIR..

SEVTAPIN TIRAMISU SUNU DÜ$ÜNME, KENDIN YAPTA COCUGUNA YEDIR......N

Denizrocky 19.04.2015 12:19

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112524)
sürekli yaziyorsunuz ama onlarca nickinizle bir soruya cevap getiremediniz.

bu seviyesiz, terbiyesiz ve arsiz lara aylarca manbee efendinin reklamini yapti ve onun vaybeenin en yakisikli, en dürüstü, en erkegi v.s. sayikliyordu.

simdi ne olduda telefonda aglayip sans ver diye yalvardigi manbee efendiyi bu kadar kötülüyorsunuz?

ps. rahmetli manbee efendi hayatta olsaydi bu konuda aciklik getirirdi

LARA BU ITIN SÖYLEDIKLERI DOGRUMU?????

Lara_ 19.04.2015 12:21

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112527)
LARA BU ITIN SÖYLEDIKLERI DOGRUMU?????

LARA ONUN GIBI KANCIK DEYIL DIYECEGINI TEK NIKLE DER ..

SIZOFREN BU PISKOPAT SANAL I$ ADAMI...TAM BIR PACAVRA BU KEPAZE

Denizrocky 19.04.2015 12:25

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112531)
tüm chatteki üyeler sahit olmasa bunlari inkar ederdi ama en az 50 üye bunun aylarca manbee efendinin reklamini yaptigina sahit.

böyle kisilikler herseyi inkar eder ama onlarca üyenin sahit oldugunu inkar edemez :)

IYI BOK YEMISSINIZ!!!!!!! KADININ SAF DUYGULARIYLA OYNAMANIZI KINIYORUM!!!!!!!!

KAREKTERINIZI SIKEYIM!!!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 12:27

https://www.youtube.com/watch?v=E2w3rEVL3C0

Lara_ 19.04.2015 12:30

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112533)
IYI BOK YEMISSINIZ!!!!!!! KADININ SAF DUYGULARIYLA OYNAMANIZI KINIYORUM!!!!!!!!

KAREKTERINIZI SIKEYIM!!!!!!!!!

YEDIGINDEN DEYIL BOKU YIYEMEDIGINDEN BÖYLE BU SOYSUZ

Alphawolf 19.04.2015 12:30

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112536)
2 ZAVALLI KENAN KILICKAYA VE T9 .IKI KEPAZE..ADRESSLERI ACIK BURDAN DEFOLSUN ADRESSLERI ACIK DÜSSELDORF MEKANIN ADRESSINI VERELIM GÖRMEK ISTEYEN GIDIP GÖREBILIR

Bu Allahsız kancık herifin adresini biliyorsanız verin, bilipte vermeyen de en az bunun kadar Allahsızdır! Bu kadar açık konuşuyorum.

Denizrocky 19.04.2015 12:32

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112537)
saf duygulu olan kadin burada baskalarin annesine küfür ediyor.

chatte girip tüm bayanlara siz bos kaldiniz buranin en zengin ve yakisikli erkegini ben aldim diyerek kiskandirmaya calisan bu mendile saf duygulu demen ne kadar dogru acaba?

chatteki diger kadinlara söylemedik söz kalmadi manbee efendi ile sevgili oldugu zamanlar.

bunlar onun ne karaktere sahip oldugunu ortaya koyuyor.

yorumu diger okuyanlara birakiyorum.

DEMEK SEVMIS SENI LAN!!!!!

DIGER OKUYANLARIN YORUMLARINI SIKEYIM!!!!!!!!

Alphawolf 19.04.2015 12:34

t9'a hitaben

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112537)
saf duygulu olan kadin burada baskalarin annesine küfür ediyor.

chatte girip tüm bayanlara siz bos kaldiniz buranin en zengin ve yakisikli erkegini ben aldim diyerek kiskandirmaya calisan bu mendile saf duygulu demen ne kadar dogru acaba?

chatteki diger kadinlara söylemedik söz kalmadi manbee efendi ile sevgili oldugu zamanlar.

bunlar onun ne karaktere sahip oldugunu ortaya koyuyor.

yorumu diger okuyanlara birakiyorum.

Ulan şerefsiz ''manbee'' denilen şahıs sensin. Kendinle alakalı bir durumda nasıl başkasının ağzından konuşabiliyorsun üçüncü şahıs öznesi kullanabiliyorsun? '' Manbee efendi böyle yaptı, manbee efendi şöyle yaptı'' diye. Şizofrenik vak'a. Üstelik madem onlar chat odasında reklam yaptılar '' manbee erkeğin en yakışıklısı seviyorum o benim diye '' sen neden ifşa ediyorsun? Pezevenk ben chat odasında kimseyle sohbet etmem 3-5 kişi haricinde hiç te bu muhabbetlere katılmadım ama ekranda hep görüyordum, şu an kullandığın rumuzunla bu kadınları nasıl rencide ettiğini. Puşt herif millete insanlık dersi vesair vermeye kalkıyorsun sen insan mısın lan?

Denizrocky 19.04.2015 12:34

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112538)
YEDIGINDEN DEYIL BOKU YIYEMEDIGINDEN BÖYLE BU SOYSUZ

SEN BU HERIFLE BIRLIKTE OLDUNMU OLMADINMI????

Denizrocky 19.04.2015 13:51

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112550)
büllo sen simdi lara arkadasina yalanci demis oluyorsun.

aylarca lara chatte manbee burada gördügüm en yakisikli erkek diyordu.

manbee benim beyaz atli prensim diyordu.

manbee hayalimdeki erkek. adam gibi adam diyordu.

ve aylarca manbee efendinin etrafinda dolasip bunlari söylüyordu.

manbee ile telefonda görüsmelerine bir cok üye sahit oldu. yalvarip aglamalarini hepimiz dinledik.

sormazlarmi adama manbee bu kadar kötüyse niye onunla beraber oldun? niye beraberliginizden sonra aylarca onun reklamini yapip pesinden kostun, niye onu sürekli arayip bir sans daha ver diye aglayip yalvardin???

RESIM EKLE!!!! GÖRELIM BEYAZ ATLI YAVSAGI!!!!! SIFATINI :D

Denizrocky 19.04.2015 13:53

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112548)
1. bir cocugun beyaz, siyah veya baska irktan olmasi ne fark eder.

2. cocugu varsa bile onun icin ne mutlu. siz anne olma tadini hic bir zaman tadamiyacaksiniz.

3. laf atacak ve karalayacak bir konu bulamayinca masum hayalet cocuk ortaya atip bunu malzeme yapmaniz ne kadar karaktersiz ve seref yoksunu oldugunuzu gösteriyor.

manbee sana para mi verdi sen onun reklamini yapiyordun?

manbee diye diye chat odalarinda millete bikkinlik verdigini cok cabuk unutmussun.

telefonlarda ona yalvarip aglarken o sizin tel görüsmenizi chatte ulu orta baskalarina dinlettiginde senin ne hallere giridigini bircok üye sahit oldu.

rezilsin, birak artik manbee'nin pesini. o sana tekmeyi vurdu ve mendil gibi atti. bunu kabullen ve bu bilincle yasamaya calis.

BASKALARINA DINLETIN HA????? KARAKTERINI SIKSINLER SENIN SEREFSIZ!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:55

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112546)
evet lara adresslerini yaz gidip görelim :) bari bu kez sözünde dur. Gerci durmazsin biliyoruz

LAN VAYBEE ORUSPUSU!!!!!! SEN ÖNCE ADAM OL!!!!!!

PEZEVENGINE GÜVENME!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:57

Pezevenk T9 Oruspu Feyzade Herkesten özür Dılıcek!!!!!!!

Sıfaıtınızı Sıktıklerımın ıtlerı!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:59

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112550)
büllo sen simdi lara arkadasina yalanci demis oluyorsun.

aylarca lara chatte manbee burada gördügüm en yakisikli erkek diyordu.

manbee benim beyaz atli prensim diyordu.

manbee hayalimdeki erkek. adam gibi adam diyordu.

ve aylarca manbee efendinin etrafinda dolasip bunlari söylüyordu.

manbee ile telefonda görüsmelerine bir cok üye sahit oldu. yalvarip aglamalarini hepimiz dinledik.

sormazlarmi adama manbee bu kadar kötüyse niye onunla beraber oldun? niye beraberliginizden sonra aylarca onun reklamini yapip pesinden kostun, niye onu sürekli arayip bir sans daha ver diye aglayip yalvardin???

BÜLLO SENI SIKSIN SENDE BÜLLOYU SIK!!!!!!!!!!!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:49 Uhr.