![]() |
muahhahahahahhahahahhahaha
muahahahhaahahhahaahahahhaaha
mauahahahahhahahahahahahahaha wuahahahahhahahahahahahaahah |
neden sürekli..
...kapanan bayanlara neden kapandin sorusu soruluyor??Yazik degilmi cok gencsin cok güzelsin v.s..neden kapalali olmayan bir bayana neden kapanmiyorsun diye sorulmuyor??
Dogru olanida bu olsa gerek!!! |
Esek olana nasil herkes semer vuruyor-
sa, böyle düsünenlerede modern kisiler vuruyor!
Es lebe der "modernismus"! |
lan hasan halts maul!fake woanders o.T.
ohne Text
|
An ALLE Sich Als Modern bezeichnenden
Na, wie soll ich anfangen meine Sprachlosigkeit In Worte zu fassen , wie soll ich euch meine überzeugte Meinung über das tragen von kopftüchern vermitteln , wenn die meisten ete petete türkinnen , kommentare wie ES LEBE DER MODERNISMUS ablassen ....
wie soll ich , Gottes Geschöpf, (ich rede bewusst von mir ,damit sich keiner angegriffen fühlt) aussprechen , dass auch ihr ach so modernen und selbstbewussten damen vielleicht heute vielleicht morgen , vielleicht aber auch erst in 30 jahren all eure sinnlosen kommentare, verbunden mit eurer lebensweise verantworten müsst, natürlich ist es wichtig sich anzupassen , modern zu denken , sich weiterzuentwickeln , weiterzubilden , dies alles ist IN unserer Religion Nicht verboten , verboten ist es Grundregeln Des Islams nicht anzuerkennen. Nefisimize göre yasiyoruz, hersey gecicidir, eskiden bende sizkizlar gibi düsünürdüm , ama haltet euch immer vor augen , mädels, die Zeit die wir durchleben , IST vergänglich. das ist eine TATSACHE , genauso wie es eine TATSACHE ist, dass ihr euch täglich SCHMINKE AUFSETZT und modern kleidet... (habe nur ein zehntel, von dem was ich über das thema denke, geäußert,aber please, Fragen über unsere Religion , AUfklärungsfragen beantworte ich euch gerne, kizlar...bis dann |
arkadaslar, kendimi tanitayim.
adim Mehmet, nami diger ZazaX
gece gündüz ekran basinda sürünen bir zombiyim, baska isim de yoktur. kafayi tamamen yedigim icin, burada sürekli yeni nickler acarim, ve kendimce milletle girgir gecerim. actigim nicklerin cogu da kiz nickidir, bilmiyorum herhalde biraz o tarafa meylim var; bilmiyorum, cünkü yasim kirka yaklasmis olmasina ragmen bu konuda tamamen tecrübesizim..anlarsiniz ya, namus iste. daha dogrusu bugüne kadar hic bir kiz bana vermedigi icin burada namus ayaklari yapiyorum. nicklerimin diger bir büyük bölümünü ise, isim veya harf benzerliginden yararlanarak baskalarini taklit ettigim nicklerden olusur. zaten burada bulunmamin yegane sebebi de budur: baskalarini ne yapip edip provoke etmek, ve onlarin gösterdigi tepkileri görerek orgazm gecirmek, cünkü baska türlü desarj olamiyorum. bu amaca ulasmak icin her türlü kilifa ve kiliga girerim, bir gün cecenkizi, diger gün alevi dedesi, bir gün dinci, bir diger gün ateist olurum, aslinda hic dogru dürüst fikrimde yoktur, diger userleri de kullandigim gibi, degisik fikir ve düsünceleri de yukarida belirttigim hedefe ulasmak icin arac olarak kullaniyorum. orgazmarin en güzelini ise, baskarina küfür edebildigim zaman yasiyorum, oohhhhhh küfür etmek, hem de en adisinden, ana avrat anatomi demeden, gibisi yok; ha küfür etmenin yanisira küfür yemek de pek tatli geliyor, zira küfür yeyince, dozajini daha da artirarak karsi küfür yigdirmaya firsat doguyor. baskalarinin namusu, haysiyeti, serefi, onuru benim icin viz gelir, daha tam anliyamadim, kendimde sayilanlarin hic birisi mevcut olmadigi icin mi, yoksa sirf küfürlerin ve yapilan karsilikli pisliklerin kisinin kendisinin degil de, sadece kullanilan nicknameler tarafinca yapildigini zanedecek veya kendini inandiracak kadar geri zekali oldugumdan mi. umarim, bu kisa tanitimdan sonra, beni biraz daha anlayisla karsilarsiniz ve biraz daha mazur görür, kusuratima bakmazsiniz. hürmetler, Mehmet |
lol und das sagt ein "mann"?
du weisst wahrscheinlich sehr gut wie eine frau eben "frau" ist nicht wahr?
wie schön, dass es sowas noch gibt... jaja, ist schon schwer... (was ich damit meine würdest du wahrscheinlich nicht mal im mindesten verstehen) :-) alles gute... |
echt schade
yaptigin hep kendine, schade dass dus nicht mehr merkst
|
ammada uzattin ha..
ya varya pireyi deve yaptin ha... benim ifade bicimimi degil vermek istedigim mesaja yorum yapsan daha saglikli olmazmiydi??ß
bosuna laf yaptiriyosun.. |
Ja und?
eine Nachricht die die welt nicht braucht :)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:21 Uhr. |