![]() |
Zitat:
|
Zitat:
yine cakacaksin ve kiviracaksin. 1. türkiyede hangi sirket senin randevun yok yarin yine gel diyormus lan? 2. ne isi yapiyorsun basiretsiz. saat 2ye kadar uyuyup gece 2ye kadar burada sürtüyorsun. 3. benim sadece ofis ve büro degil daha bircok sey var ama burada aciklamak istemiyorum. ben türkiyede üretici ve ihracatciyim. 4. her isyerimde müsteri istedigi zaman gelebilir. müsteri olmasa bile sadece ürün yelpazeyi görmek isteyen veya hizmet bilgisi almak isteyende randevu almadan gelir. 5. gecenlerde tse bile randevu almadan bir isyerime ugradi sen ne anlatiyorsun? 6. türkiyenin en büyük insaat sirketleri olan agaogluna git ve senden randevu istiyorlarmi diye bak. cok geri zekilisin ve yine caktin. bak oc lastosch konustukca batiyorsun. is hayatindan bihaber olman bir yana cahil ve gerzek birisin. bunlari okuyan ve türkiyede yasayan is hayatinda deneyimli olanlar aynisini söyleyecektir. bir daha atip tutma seni böyle ezerim. @arkadaslar böyle yalancilarin hakkettigi gibi yaziyorum ama sizdende özür diliyorum. bu tip "orospucocuklari" baska dilden anlamadigi icin yerden yere vurarak belki akillanir. bu konu hakkinda yine yorumu size birakiyorum. |
Ankara-Oran'a, dag basi diyenin kalitesi ancak bu kadar olur!
Zitat:
Bizim ofisimize, termin yapmadan öyle kimse habersiz giremez, hele orospucocuklari öyle habersiz hic giremez.. Sen pazarda misket m satiyon lan tipini siktigimin soysuz pici? Geleceksen adam gibi gel ve haber ver usulu budur.. Aha daha hala ordayim. Geleceksen gel, yoksa saat 19.00 bir ortagimla bir is yemegine katilacagim. Bak olm, sana sinir olmak istemiyorum dedim, ama sen simdi sifiri degil de eski 100 bile harcattin. Olm senin isin gücün yalan dolan, iftira, hakaret mi? Simdi ben desem ki ulan senin üniversteni de senin gibi yalanci sahtekar bir soysuz pici de de bilmem ne ediyim desem hakli degilmiyim? Ama bana gelen emailleri okuduktan sonra sana üzülüyorum Kenan? Kenan Türk kahvehanelerinden yasli bir adam alip yalanciktan kiz istetip irzina gecmissin, adina da ni$an koymusum? Dogru mu? Bana kalirsa ic güdüm dogru diyor.. Aslinda seni minarenin üstünü orturtmak gerekir lan serefini haysiyetini siktigimin kancik pic köpegi.. Ama dur Ingiltere'ye gidiyorum yakinda, Almanya'ya ugrarsam hele Düsseldorf'a seni bulurum Kenan? Orda hic elimden kurtulamazsan, sonra kinimin siddetiyle gerbermemek icin, ya ceketini ilikleyeceksin karsimda, ya da seni dayak manyagi yaparim ve deli gömlegi ile arta kalanini götütürürüm pickurusu.. |
Zitat:
geri kalan yalanlarinida liste halinde sunayimki okuyanlar senin ne kadar serefsiz oldugunu anlasin ;) |
arkadaslar burada orospucocugu lastoschun yazdiklarini siraliyorum. serefsizi orospucocugu ilan edince bu yazdiklarini sildigi halde herkes tarfinca bu yazilanlar kontrol edilebilir. elimde screenshotlar var.
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
hala herkesi kendisi gibi zannettigi icin gelecegimi inanamiyor ve soruyor. Zitat:
Zitat:
arkadaslar artik yorum size kaliyor. hic cekinmeden orospucocuguna bu yazdiklarini niye sildi diye sorabilirsiniz. hic cekinmeden o adresin yanlis oldugunu niye önceden söylemedin diyebilirsiniz. yanlis adres verirken kendini niye orospucocugu ilan ettin lastosch diyebilirsiniz. olm lastosch adami iste böyle orospucocugu yaparlar diyebilirsiniz. |
@Psikolojin baya bozulmus ya da baska bir sey edilmis ayni senin gibi Kenan..
Bak ben yerimdeyim, verdigim bulusma adresimiz de dogru.. Cagir beni eger kendine güveniyorsan. Ama dedigim gibi anani da getir oldu mu? Saklanmak icin hazir bir yerin bulunmus olur orosponun pic kurusu.. Burda arkadaslar arkadaslar diyorsun? Kimmis senin arkadasin lan? Piclerin, oropuc cocuklarinin ve Nuttenpreller'larin arkadasi olmaz tamam mi lan? Senin beyni de mi siktiler lan. Bunu anlamayacak ne var? Kenan ne zaman geliyorsun? Bak olm haber ver tamam mi lan pic kurusu? |
Zitat:
herkes evet o adresi yanlis vermis ve kancikligini gösterdi ama sende ona devamli orospucocugu deme diyorlar. hic ummadigin kisiler bu herifin terbiyesi yokmus. insan kiliginda bir hayvanmis diyor. terbiyesini kaybetmis diyorlar bana. bende o terbiyesni kaybetmedi zaten hicbir zaman terbiyesi yoktu diyorum. kendisini orospucocugu olarak tarif eden insandan ne beklenir diyorum. @arkadaslar dikkat ediyorsaniz bu kisinin hayati yalan. daha önceleri ben bunu desifre edip rezil ettim. sonra girdigi ciddi konularda serefini alip ortada biraktim. simdide kendi agziyla orospucocugu ilan ettirdim. hala utanmadan aramizda dolasiyor. :) daha ne yapayim??? |
Zitat:
Sözünde durmuyor, söyleneni algilayamiyon, olm sen benim elime su dökemezsin.. Benim hakkimda sana bir kisi bile kötü bir seyler söylüyorsa ben bitmissim demektir lan Müllratte :D Burda senin ne cacik oldugunu herkes biliyor.. Bana gelen emailleri okurken, beni bir ter basiyor, sonuna kadar okumakta zorlaniyorum senin pisliklerinden.. Ehh kahveden ne zaman bir ihtiyar kumarbaz bir pici alipta bir kiz istemeye gidecegin kenan? :) Anlasilan normal sartlarda seni tennezül eden yok.. |
O resimdeki Atatürk geriz zekali
Zitat:
Iste camur at izi kalsin diye buna derler Mülltoni... Herkesi kendin gibi yalanci saniyorsun.. Ama madem o resimdeki sen degil diyorsun bende bir sekilde benim oldugumu gösteriyim sana.. Bu bir İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! Benim resimimi bilenler bilir, öyle agam saham bir resim de koymamistim, ama benimle tanismak isteyenlerin sayisi belirsiz idi, gercekler bu Mülltoni.. Sana onbin fark atacak kadarim fazlasina gerekmez:-D Ehh bende insanim yani.. Bende etten kemiktenim.. Onbin tane de biraz fazla gelir :D Deli gömlegini sana yollamak icin bir adress ver de hem sana deli gömlegini yollayim hemde seni gereken yere götürecek olan ambülansi :D |
Zitat:
oc lastosch palyacodan beter oldun önce resminin gercek oldugunu söyleyen orospucocugu benim yazdikalrima ve kanitlara karsi dik duramadi ve yine dansözlük yapmakta. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:24 Uhr. |